۱.ندیده بودم!
۲.حالا برم بهش بگم ببینم چی میگه و من باید غصه بخورم یا شما
۳.(من که کلا کاری به این چیزا ندارم
من فقط باید یه سیستمی داشته باشم که سرعتش بالا!! باشه،هر بازی جدیدی که میاد بتونم بازی کنم و نتو وی پی انشم به راه باشه.. با منم بسازه.. همین
)
۱.توی امضام هست
۲.چرا اون؟ مگه خودت چته؟ حدس میزنم ویندوز داری : از کنترل پنل میتونی بری قسمت System و مشخصات سیستم رو ببینی (و مقایسه کنی) . البته میتونی به فاکتور خرید هم نگاه کنی
۳.سرعت؟؟ سرعت یعنی چی؟ بازی ها معمولا به CPU,RAM,GPU و حافظه کافی در کارت گرافیکی نیاز دارن.البته روی هارد هم باید فضا باشه.راستش بازی ها Benchmark های خوبی برای Performance یه کامپیوتر هستن.از
این آدرس میتونی ببینی که سیستمت Modern Warfare 3 رو بالا میاره یا نه.(یه کم که بیای پایین یه جا نوشته Can I Run Modern Warfare 3)
لپتاپ من اجرا میکنه
برای طرف یه نود مستقیم از سرور کشیدیم ... سرعتش همش 1 گیگ بود ..
داشتم سکته میزدم .... اونوقت ما با 256 کیلو کلی حال میکنیم ... طرف 4 هزار برابر من سرعت داشت
خب این ۱ گیگ (گیگا بیت بر ثانیه) مگه سرعت انتقال اطلاعات بین نود و سرور نیست؟ خب ربطی به سرعت اینترنتش نداره که.شما الان دوتا کامپیوتر با کابل معمولی شبکه به هم وصل کن 100 مگابیت بر ثانیه میگیری! البته اگه پورت هاش Fast Ethernet باشه،اگه Gigabit باشه همون ۱گیگ رو هم میگیری.
شما سرعت اینترنت خودتو که با سرعت LAN نمیسنجی پسر خوب!!
محض غصه خوردن خودم،شما و بقیه،نظرتون رو به این اسکرین شات از کارمندان گوگل جلب میکنم :
اینترنته ها!!!! شبکه داخلی نیست!!!
یکیشون داره یه بازی دانلود میکنه هم اسکرین شات گرفته :
32 مگا"بایت" بر ثانیه.یه وقت با مگا بیت اشتباه نشه.یعنی ۸ گیگ فایل رو توی ۳ دقیقه دانلود میکنه...
اصل داستان و اینکه چرا از صفحه اشون اسکرین شات گرفتن اینه که یه بار ۳ نفرشون میرن توی سایت Reddit و اعلام میکنن که
فلان ساعت میایم هر سوال دارین بپرسین جواب میدیم، چه میخواد فنی باشه چه هر چیز دیگه ای.مردم رفتن و هر چی سوال داشتن پرسیدن،تا اینکه یه نفر پرسید "آیا شما توی گوگلپلکس کار میکنین؟ سرعت اینترنتتون چقدره؟" و این سوال باعث شد آمار سکته در بین کاربران اینترنت بالا بره.
برای چت باید لطف کنید برید تو سایت یاهو
میتونید از سرویس هایی مثل : AOL (AIM) , IRC , Bounjour , Gadu-Gadu , Gtalk , ICQ , MSN , Live , QQ , SameTime , Silc , Jabber و ... هم استفاده کنید.همش یاهو نیست