گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصن انسان طبیعت سر فصلش پروژه عملی نیس اونوقت از ما ویلا خواستن

ویلا؟!؟!؟!؟ویلاااا؟ چه جالب...احتمالا با رویکردی مثله خانه آبشار؟

چرا انسان طبیعت پروژه داره...من سیلابس دروس رو دارم..داره 3 تا هم داره..یکی از جامدات یکی نباتات و یکی حیوانات...می خواد هماهنگی عناصر و محیط رو بررسی کنه...
موجدات تحت تاثیر دو عامل ایجاد می شن :درونی و بیرونی..درونی همون ژنتیک هست و خود هستی موضوع و بیرونی شرایط متفاوت داره و همین موضوع درسه...

نمی دونم والا

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چرا انسان طبیعت پروژه داره...من سیلابس دروس رو دارم..داره 3 تا هم داره..یکی از جامدات یکی نباتات و یکی حیوانات...می خواد هماهنگی عناصر و محیط رو بررسی کنه...
موجدات تحت تاثیر دو عامل ایجاد می شن :درونی و بیرونی..درونی همون ژنتیک هست و خود هستی موضوع و بیرونی شرایط متفاوت داره و همین موضوع درسه...

نمی دونم والا

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نمی دونم والا

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
به ما گفتن یه جونور انتخاب کن و پاور بیار عنکبوت بردم بعد طرحو باید از عنکبوت ایده میگرفتم

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
به ما گفتن یه جونور انتخاب کن و پاور بیار عنکبوت بردم بعد طرحو باید از عنکبوت ایده میگرفتم

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از معتبر ترین روش های طراحی مقیاس میانی همین روش عنکبوتیه...ای کاش جای ویلا یه مستر پلان مسکونی برای یه شهرک طراحی می کردی...

ایشالله موفق باشی...

دو تار ندرم بگیر و شیت ببند و خلاص!

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از معتبر ترین روش های طراحی مقیاس میانی همین روش عنکبوتیه...ای کاش جای ویلا یه مستر پلان مسکونی برای یه شهرک طراحی می کردی...

ایشالله موفق باشی...

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ایشالله موفق باشی...

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایییییییوووووووووول این چند روز که نبودم چه رونقی گرفتتتتتتتتته......................

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایییییییوووووووووول این چند روز که نبودم چه رونقی گرفتتتتتتتتته......................

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز

بالا