گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز
معمارا بشتابید من تا8بیشترنیستتتتم....................................

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدنیستم............چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه داشتم نا امید میشدم...........خیلی خوبه که اومدی............................
خدا رو شکر...هیچ!سلامتی..اخییییییییی خدا ادمای نا امیدو دوس ندارهاااااا!!!مرسی گلم:redface:

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدنیستم............چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه داشتم نا امید میشدم...........خیلی خوبه که اومدی............................
خدا رو شکر...هیچ!سلامتی..اخییییییییی خدا ادمای نا امیدو دوس ندارهاااااا!!!مرسی گلم:redface:

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشششششم..............امیدوارمیشیم اگه معمارا همت کنن بیان......................:redface:
من خیلی وقته که میام باشگاه ولی دیشب بار اولی بود که اومدم اینجا!!کلا خیلی سوت و کوره:redface:ایشالا شما به راهش میندازی

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشششششم..............امیدوارمیشیم اگه معمارا همت کنن بیان......................:redface:
من خیلی وقته که میام باشگاه ولی دیشب بار اولی بود که اومدم اینجا!!کلا خیلی سوت و کوره:redface:ایشالا شما به راهش میندازی

بالا