گفتگو با خدا(::: مناجات نامه :::)

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا، همین الان یه اشکِ ریز گوشه ی چشمم هست که خوب علتش رو میدونی...
میشه به منم بگی که چرا؟
واقعا نیازه؟!!!!
سلام،چرا اخه،یه بار توی یه تایپیکی گذاشته بودین وقتی به همسرم و پسرم نگاه می کنم و آهنگ گوش میدم حس خیلی خوبیه،فکر کنم اینطوری نوشته بودین،الان هم از ته دل خوشحال باشین که کنار کسایی که دوستشون دارین هستین و اونها هم سالم هستن هم با شما حس خوبی دارن،اگه به صلاحتون باشه بقیه چیزا درست میشه نباشه هم اصرارش بی معنیه، بعضی دارایی ها همیشه حال ادمو خوب می کنه خانواده یکی از اون دارایی هاست،همیشه شاد ببینیمتون خانم مهندس🌹(به قول آقا علیرضا!)

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
خدا پاشو من چند سالی بات حرف دارم
خدا پاشو پا شدی نشو ناراحت از کارم

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا

هیچ شباهتی با یوسف ندارم،

نه رسولم، نه زیبام،

و نه برای کسی عزیزم،

فقط در چاه افتاده ام

معجزه کن نجاتم بده...

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای خداوندی که تو را آنچنان که باید نمی‌خوانیم اما طلبکارانه صدایت می‌کنیم و تو پدرانه به ناله‌های ما گوش می‌دهی و دست نوازشت را بر ما عطا می‌کنی.

ای خداوندی که از جفای مخلوقت می‌گذری و همچنان درهای بهشتت را به روی ما باز می‌گذاری. ما آدمیان از این همه خوبی تو گریزانیم و خود نمی‌دانیم که چه جهنمی را بر خود برگزیده‌ایم.

ای خداوندی که همیشه یادت را در دل آشفته‌ی ما زنده نگه می‌داری، امروز محتاج توام و به درگاهت دعا می‌کنم که احتیاجم به تو را در بند بند وجودم گسترش دهی.جز تو چه می‌توانم بخواهم؟ جز تو چه برایم کافیست؟ تو را به تمام خلقتت قسم می‌دهم که دستم را بگیر و هدایتم کن. دیگر توان دوری از تو را ندارم. خودت را مقصد نهاییم قرار ده خداوندا. آمین.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الهی بنام آن خدایی که نام او راحت روح است و پیغام او مفتاح فتوح و سلام او در وقت صباح مومنان را صبوح و ذاکر او مرهم دل مجروح و مهر او بلا نشینان را کشتی نوح عذر های ما بپذیر و بر عیب ما مگیر.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﮔﺎه گاهے ڪہ ﺩﻟﻢ مےگیرد

بہ ﺧﻮﺩﻡ مے گوﯾﻢ

ﺑﺸڪﻦ قفلے ڪہ ﺩﺭﻭنٺ ﺩﺍﺭی

ﺗﻮ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺍﺭی

ﺧـﺪﺍ ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخـر ﺑﺎ ماسٺ

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای پروردگار حکیم و بی همتا !
خواسته‌هایم بیشمار است، اما از تو می‌خواهم هر آنچه که به صلاح من است به من عطا کنی. از تو می‌خواهم مرا در مسیر موفقیت، آرامش و خوشبختی قرار دهی. هر دری که به مصلحتم نیست، ببند و هر دری که به خیر و نیکی می‌انجامد، باز کن

آخرین ویرایش:
بالا