گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یه برقی

عضو جدید
خب پیشنهاد من...
.
.
ببیند دوستان نیمدونم تویکنترل مثلا همین جزوه ی اقای شیرین ابادی و امثال هم رو خوندید یا نه به بعضی چیزا اشاره شده توی جزوشون ولی ادم اصلا هیچی نمیفهمه یعنی حتما باید بری کلاساشون شاید یکی مثل من و خیلی ها پول کلاس رفتن نداشته باشند یا دسترسی به استاد رو نداشته باشند و ... .. .
ببینید توی کنترل و توی درس مدار بهترین منبع برای رسیدن به مهارت توی تست زدن همین تست های کنکور سال های گذشته هستش ....دوستان مثلا سوالی طرح شده سال 80 خیلی سوال قشنگی هستش و ... ولی گزینه ها خیلی بد طرح شده به وضوح دو گزینه حذف میشه و ازتوی اون دو گزینه هم خیلی تابلو گزینه ی صحیح مشخصه و جالبه توی اکثر کتابای کنکور همین کتاب اقای تقوی و.. همین طوری جواب داده شده و دانشجو دیگه به تست اصلا فکر نمیکنه وسایر جوانبشو میزاره کنار وخوشحاله که فقط به جواب درست رسیده... و دانشجوی علاقه مند هم میمونه چیکار کنه چون نه جوابش توی هیچ کتابی هست و نه با استاد خوبی احتملا گزرونده این درسو واگه این طوری بخونه الان سال 92 هستیم دیگه گزینه ها خیلی هوشمندانه طرح میشه و...

باید هر تست کنترل رو قشنگ بالا و پایین کردو خوند و به نکاتی جالب توی هر تست رسید و.. .اون وقت میبینید کنترل اون قدر هام سخت نیست و روش خوندن ما مشکل داشته و..
.
.
و اما دوستان من یه پشنهاد میدم بستگی به شما داره قبول کنید یا نه......
توی دو درس مدار و کنترل من میگم از هفته ی بعد دو روز در هفته رو مشخص کنیم بیایم توی تاپیک رفع اشکال و مبحثی به طور خاص روی نکته ترین نکته دار ترین تست ها که از قبل مشخص میکنیم وقت بزاریم و بیایم این جا فراتر از سطح همه ی کتاب ها که یه مشت حفظیات نوشتند کاملا رایگان دانشمون رو با هم دیگه به اشتراک بزاریم....
باور کنید روی همین تست ها وقت بزاریم و به یه سری چیزاهاش توجه کنیم که قبلا توجه نمیکردیم از زدن هر تست ازمون ازمایشی و.. بهتره ...مگه این طراح های ازمون ازمایشی چیکار میکنند !!! بر ااساس همین تست های کنکور گذشته تست میدند دیگه...پس ما چرا اصل جنس رو ول کنیم به چسبیم به فرع ....
.
.
به هر حال دوستان اگه تمایل داشتید اعلام همکاری کنید تا انشالله یه برنامه بریزیم و شروع کنیم...و فقط باید توجه کنیم که توی اون بحث هامون از صحبت کردن راجب هر چیز حاشیه ای و تعارف و این حرفا پرهیز کنیم و فقط بیایم لپ مطلب رو به هم دیگه برسونیم و یاد بدیم تا انشالله وقتی رفتیم سر جلسه و دقیقا به همین نکاتی که خودمون این جا در اورده بودیم و اون جا سولا مطرح شده بود جواب بدیم و شیرنی موفقیت رو بچشیم....
.
.
لطفا دوستانی که امادگی دارند و با اعلام امادگی به توی اون دو درس مدارو کنترل در چه سطح امادگی هستند و فقط چه مباحثی رو نخوندند مشخص کنند تا انشالله از هفته ی دیگه شروع کنیم...

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
خب پیشنهاد من...
.
.
ببیند دوستان نیمدونم تویکنترل مثلا همین جزوه ی اقای شیرین ابادی و امثال هم رو خوندید یا نه به بعضی چیزا اشاره شده توی جزوشون ولی ادم اصلا هیچی نمیفهمه یعنی حتما باید بری کلاساشون شاید یکی مثل من و خیلی ها پول کلاس رفتن نداشته باشند یا دسترسی به استاد رو نداشته باشند و ... .. .
ببینید توی کنترل و توی درس مدار بهترین منبع برای رسیدن به مهارت توی تست زدن همین تست های کنکور سال های گذشته هستش ....دوستان مثلا سوالی طرح شده سال 80 خیلی سوال قشنگی هستش و ... ولی گزینه ها خیلی بد طرح شده به وضوح دو گزینه حذف میشه و ازتوی اون دو گزینه هم خیلی تابلو گزینه ی صحیح مشخصه و جالبه توی اکثر کتابای کنکور همین کتاب اقای تقوی و.. همین طوری جواب داده شده و دانشجو دیگه به تست اصلا فکر نمیکنه وسایر جوانبشو میزاره کنار وخوشحاله که فقط به جواب درست رسیده... و دانشجوی علاقه مند هم میمونه چیکار کنه چون نه جوابش توی هیچ کتابی هست و نه با استاد خوبی احتملا گزرونده این درسو واگه این طوری بخونه الان سال 92 هستیم دیگه گزینه ها خیلی هوشمندانه طرح میشه و...

باید هر تست کنترل رو قشنگ بالا و پایین کردو خوند و به نکاتی جالب توی هر تست رسید و.. .اون وقت میبینید کنترل اون قدر هام سخت نیست و روش خوندن ما مشکل داشته و..
.
.
توی دو درس مدار و کنترل من میگم از هفته ی بعد دو روز در هفته رو مشخص کنیم بیایم توی تاپیک رفع اشکال و مبحثی به طور خاص روی نکته ترین نکته دار ترین تست ها که از قبل مشخص میکنیم وقت بزاریم و بیایم این جا فراتر از سطح همه ی کتاب ها که یه مشت حفظیات نوشتند کاملا رایگان دانشمون رو با هم دیگه به اشتراک بزاریم....
باور کنید روی همین تست ها وقت بزاریم و به یه سری چیزاهاش توجه کنیم که قبلا توجه نمیکردیم از زدن هر تست ازمون ازمایشی و.. بهتره ...مگه این طراح های ازمون ازمایشی چیکار میکنند !!! بر ااساس همین تست های کنکور گذشته تست میدند دیگه...پس ما چرا اصل جنس رو ول کنیم به چسبیم به فرع ....
.
.
به هر حال دوستان اگه تمایل داشتید اعلام همکاری کنید تا انشالله یه برنامه بریزیم و شروع کنیم...و فقط باید توجه کنیم که توی اون بحث هامون از صحبت کردن راجب هر چیز حاشیه ای و تعارف و این حرفا پرهیز کنیم و فقط بیایم لپ مطلب رو به هم دیگه برسونیم و یاد بدیم تا انشالله وقتی رفتیم سر جلسه و دقیقا به همین نکاتی که خودمون این جا در اورده بودیم و اون جا سولا مطرح شده بود جواب بدیم و شیرنی موفقیت رو بچشیم....
.
.
لطفا دوستانی که امادگی دارند و با اعلام امادگی به توی اون دو درس مدارو کنترل در چه سطح امادگی هستند و فقط چه مباحثی رو نخوندند مشخص کنند تا انشالله از هفته ی دیگه شروع کنیم...
سلام به همه
یه چند وقت نبودم ، اوضامم حسابی بهم ریخته، روحیه داغون!!! اول من یه مشورتی بگیرم بعد برم سراغ پیشنهاد شما
من یه مشکلی که داشتم تا اینجا، خیلی متن درس رو خوندم و تو همه درسها به شدت کم تست زدم! وقتی یکی از اساتید گفت تا الان باید حداقل یه دور همه تستای 10 سال پیشو زده باشی کاملا روحیمو باختم، من مفاهیم و به جز درس ماشین تو بقیه درسا خوب بلدم، به نظرتون تا چه حد فرصت میکنم به تسلط برسم؟! چه کار کنم روحیم برگرده ؟ :(
راجع به پیشنهاد شما
خیلی هم عالی من کاملا موافقم البته من معمولا دیر وقت میام ولی خوب هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم و از راهنمایی های بقیه هم استفاده میکنم
در مورد کنترل ، من کلاس آقای شیرین آبادی رو تابستون رفتم، اگه راجع به جزوشون سوالی داشتید تا جایی که بتونم کمک میکنم
سطح سواد مدارم هم بد نیست اما چون تست کم زدم اصلا مسلط نیستم
ایشاللا که تو این مدت باقیمونده بتونیم کاری کنیم که هممون با رضایت از خودمون بریم سر جلسه، دیگه بقیش توکل به خدا...

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام به همه
یه چند وقت نبودم ، اوضامم حسابی بهم ریخته، روحیه داغون!!! اول من یه مشورتی بگیرم بعد برم سراغ پیشنهاد شما
من یه مشکلی که داشتم تا اینجا، خیلی متن درس رو خوندم و تو همه درسها به شدت کم تست زدم! وقتی یکی از اساتید گفت تا الان باید حداقل یه دور همه تستای 10 سال پیشو زده باشی کاملا روحیمو باختم، من مفاهیم و به جز درس ماشین تو بقیه درسا خوب بلدم، به نظرتون تا چه حد فرصت میکنم به تسلط برسم؟! چه کار کنم روحیم برگرده ؟ :(
راجع به پیشنهاد شما
خیلی هم عالی من کاملا موافقم البته من معمولا دیر وقت میام ولی خوب هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم و از راهنمایی های بقیه هم استفاده میکنم
در مورد کنترل ، من کلاس آقای شیرین آبادی رو تابستون رفتم، اگه راجع به جزوشون سوالی داشتید تا جایی که بتونم کمک میکنم
ایشاللا که تو این مدت باقیمونده بتونیم کاری کنیم که هممون با رضایت از خودمون بریم سر جلسه، دیگه بقیش توکل به خدا...
به نظر من شما دوران جمع بندی هیجان انگیز تری نسبت به من که تستارو قبلادیدم داری،به شرط اینکه اگه یوقت سوالای یه درسی از یه سال خاص رو تو جمع بندی خوب نزدی نا امید نشی،شما از الان سوالارو شروع کنی به زدن و خوب بررسیشون کنی به نظرم کافیه

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
خب پیشنهاد من...
.
.

.
.
.
.
.
.
آقا من کاملا موافقم،خیلی پیشنهاد خوبیه.از هر وقت بچه ها و شما بخواید عملیش می کنیم

.V A H I D.

عضو جدید
آقا من کاملا موافقم،خیلی پیشنهاد خوبیه.از هر وقت بچه ها و شما بخواید عملیش می کنیم
منم موافقم
اینجوری مبحثی،نکات طلایی و خلاصه هامون و تست های ستاره دارمونو تو همه دروس با هم مرور می کنیم
فقط تو رو خدا یه تایم مشخص کنین همه با هم آنلاین باشیم
مثلا من خودم 8 شب به بعد می تونم ولی اکثریت هر چی بگه اولویت با اوناست(این صرفا یک پیشنهاده;))

آخرین ویرایش:

nasrin1990

عضو جدید
ارشددددد

ارشددددد

با سلام....دوستانی که اون فایل صوتی استاد اسلام پناه رو گوش دادن میشه بگن ایشون برای یه هفته ی اخر چه برنامه ای پیشنهاد داده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟والا ما که اخر نتونستیم این فایلو دانلود کنیم؟؟یه جوون مردی پیدا شه اونو یه بار دیگه اپلود کنه یا حدااقل بگه برنامه هفته اخر چیه؟؟؟تو رو خدااااااااااا کمک کنید دیگه...مرسییییییییییییییی

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب گفتم یه پست تفریحی و جالب بدم :D در ضمینه علایق خودم :Dمشاهده پیوست 186589

کئو (KEO)، یک کپسول زمان است که ابتدا قرار بود در سال ۲۰۰۳ به فضا پرتاب شده و پیام‌های ساکنان فعلی زمین را با خود به فضا برده و بعد از ۵۰۰۰۰ سال دوباره با بازگشت به اتمسفر زمین، آنرا به انسان‌های آینده برساند. پرتاب آن چندین بار به تاخیر افتاد و بعد از برنامه‌ریزی برای پرتاب در سال ۲۰۰۶، ۲۰۰۸، ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲، سرانجام پرتاب آن را تا سال ۲۰۱۴ به تعویق انداختند. این کپسول، فضایی کروی با قطر ۸۰ سانتی‌متر دارد و در آن علاوه بر پیام‌های افراد، چندین دانشنامه به عنوان دسترنج علمی بشر به همراه یک الماس شامل نمونه خون انسان و نیز مقادیری از آب، خاک و هوای زمین قرار خواهد گرفت. در داخل آن نقشه کره زمین حکاکی شده و با لایه‌های مختلف آلومینیوم، تیتانیوم و محافظ‌های گرمایی پوشیده شده‌است. پیام‌ها روی مواد خاصی شبیه به DVD به صورت سورس نوشته شده‌اند که توسط تستهای سنگین بر روی آن به طور کامل آزمایش شده. این پروژه توسطیونسکو نیز حمایت شده‌است.

همگان می‌توانند پیامی برای آیندگان در این فضاپیما قرار بدهند. مهلت ارسال پیام تا ۳۱ دسامبر ۲۰۰۹ بوده که تا پایان سال ۲۰۱۳ تمدید شده‌است. هرکس می‌تواند با ورود به وب‌گاه ویژهٔ آن نامه و پیام خود را به آیندگان بنویسد. این ماهواره ظرفیت آن را دارد تا از هر یک از ۶ میلیارد بشر روی زمین (جمعیت مردمان زمین در سال ۲۰۰۹)، پیامی چهار صفحه‌ای را همراه خود ببرد. بر پایه گفته سازمان‌دهندگان برنامه، این پیام‌ها بدون هیچگونه سانسور و تغییری در این کپسول قرار داده خواهند شد. پس از پرتاب ماهواره، این پیام‌ها بدون ذکر نام پیام‌گذار بر روی اینترنت قرار داده خواهند شد.

من فک کردم پرتابش کردن یادش بخیر منم پیام گذاشته بودم نگو delivered نشده که هنوز فضاییا جواب ندادن:D

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام....دوستانی که اون فایل صوتی استاد اسلام پناه رو گوش دادن میشه بگن ایشون برای یه هفته ی اخر چه برنامه ای پیشنهاد داده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟والا ما که اخر نتونستیم این فایلو دانلود کنیم؟؟یه جوون مردی پیدا شه اونو یه بار دیگه اپلود کنه یا حدااقل بگه برنامه هفته اخر چیه؟؟؟تو رو خدااااااااااا کمک کنید دیگه...مرسییییییییییییییی

sorour85

عضو جدید
خب پیشنهاد من...
.
.

.
.
.
.
.
.
سلام به همگی
منم موافقم
خواهشا زودتر شروع کنیم :)

rezaei.sp

عضو جدید
اقايون سلام
من توي يه قضيه موندم.نميدونم طراحان سوالات ارشد هدفشون از طرح سوال سخت چي هست؟
واقعا ميخوان سطح علمي بسنجند؟ يا اينكه مي خواهان انتقام بگيرند؟!!!!
سوالات دوسال اخير را بررسي كردم خيلي سخت يود.بخصوص مدار و كنترل پارسال .جدي خدمتان عرض مي كنم.من كه نااميد شدم.
سلام مصطفی جون.
خوب حرف طراحان هم جالبه واسه شنیدن. :razz:
وقتی میبینن 43% شرکت کنندگان کنکور آزمایشی مثلا ... ( یه موسسه x که مرجع و مورد نظر اساتید باشه ) کنترل رو بالای 80% زدن ، 30% مدار رو بالای 70% میزنن و غیره ، خوب اونام مجبورن سوالات رو طوری شاخ و برگ بدن که کسی بالای 90% نتونه بزنه . :eek:
من به این معتقدم که کنکور واسه ماها یه مسابقه و یه رقابته . ولی واسه بعضی بچه ها یه المپیاد و یه میدون مبارزه هست که فقط چند نفر باید انتخاب بشن. :redface:

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
.
.
.
.
.

بسیار پیشنهاد خوبی هست

بنده شدیدا موافقم و هر برنامه ای ک داشته باشید در کنارتون خواهم بود!;)

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچها منم با این طرح جدید موافقم و به نظرم هر چه زودتر اجراش کنیم ، به نظرم از همین امشب :D( البته خب رای با اکثریته)
از دوست عزیزم ( یه برقیم ) خواهش میکنم اسم آقایه تقویو زیاد تکرار نکنن ، چون به نظرم از بین اساتید فقط دارید از ایشون اسم میبرید ، شما اسم کتاب ایشونو بخونید متوجه میشید که سبکشون چطوره : روشهای سریع تحلیل مدار ، من کلاس ایشونو رفتم و یه شناختی از ایشون دارم که قابل گفتن نیست و بچهاییم که ایشونو میشناسن و برخورد داشتن خوب میدونن . حتی ایشون در کلاس گفتن تو کتاب بیشتر از این نمیشه روش تستی گفت وگرنه واسه خیلی از سوالات یه کلکی ، رد گزینه ای چیزی دارن ، و سر کلاس هم فقط فقط رو حل تستایه کنکور ارشد و کنکور اتوماسیون توصیه میکنن.( و نه تستایه تالیفی)
در مورد این طرح منم میخواستم مطرحش کنم تا تاپیکایه رفع اشکال فعال بشن ، که مطرح شد و من امیدوارم زودتر اجراش کنیم.

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان نظرتون چیه طرح دوست عزیز"یه برقی " رو از همین سوال آخری که تو تاپیک مدار آقای ali600 گذاشتن شروع کنیم؟به عنوان نمونه کار :smile:
من رفتم نظر بدم.

یه برقی

عضو جدید
سلام به همه
راجع به پیشنهاد شما

سلام دوست من...ببینید من فقط به شما یه چیز میگم...میگم خدایی ناکرده در بدترین حالتش میخواید سال بعد کنکور بدید و امسال رو مثلا از دست رفته فرض کنیم...
ولی من میگم الان مثلا رتبه ی شما n هستش شما میتونی دست روی دست بزاری و رتبت بشه n+1 یا نه ادامه بدی و نهایت سعی خودتو بکنی ورتبتو به n-1 کاهش بدی و لااقلش یه تجربه ی مفیدی بدست بیاری...دوست من گذشته از اینا اره خب باید تست میزدی و کلا فرایند یادگیری اونم برای کنکور توی زدن تست و رسیدن به جواب درست مشخص میشه ولی هنوز زمان زیادی باقی مونده..به جای دست دست کردن و غصه خورن پاشو و به تلاشت ادامه بده و بدون بعضسی وتقا اگه خدا کمک کنه توی همین زمان نتایج خارق العاده ای اتفاق میفته..بارها شده خیلی ها مثلا خودم یه تستو دو ماه پیش خوب بلد بودم و زدم ولی الان انگار نه انگار وهمه چی یادم رفته !!! و بعضی وقتا برعکس میبینی ذهن ادم به همه چیز جواب میده و.. پس برخیز و توکل کن و فقط تست بزن تست بزن و تست بزن...بابت همکاری هم ممنونم..توی پست بعدیم میگم..
بچها منم با این طرح جدید موافقم و به نظرم هر چه زودتر اجراش کنیم ، به نظرم از همین امشب :D( البته خب رای با اکثریته)
از دوست عزیزم ( یه برقیم ) خواهش میکنم اسم آقایه تقویو زیاد تکرار نکنن ، چون به نظرم از بین اساتید فقط دارید از ایشون اسم میبرید ، شما اسم کتاب ایشونو بخونید متوجه میشید که سبکشون چطوره : روشهای سریع تحلیل مدار ، من کلاس ایشونو رفتم و یه شناختی از ایشون دارم که قابل گفتن نیست و بچهاییم که ایشونو میشناسن و برخورد داشتن خوب میدونن . حتی ایشون در کلاس گفتن تو کتاب بیشتر از این نمیشه روش تستی گفت وگرنه واسه خیلی از سوالات یه کلکی ، رد گزینه ای چیزی دارن ، و سر کلاس هم فقط فقط رو حل تستایه کنکور ارشد و کنکور اتوماسیون توصیه میکنن.( و نه تستایه تالیفی)
در مورد این طرح منم میخواستم مطرحش کنم تا تاپیکایه رفع اشکال فعال بشن ، که مطرح شد و من امیدوارم زودتر اجراش کنیم.

من رفتم نظر بدم.[/QUOTE]

دوست من ممنون بابت همکاریت...ترجیح میدم بحث راجب اساتید و .. کتاباشون و .. رو همین جا بندم..من تمام اساتید کنکوری و رو میشناسم و حداقل یه بار از نزدیک دیدمشون و بعضی ها همایشااشون و کلاساشون هم رفتم....و اگه کتابی هم داشتند کامل خوندم لااقل یه بار و کامل با دیدگاهشون و.. اشنا هستم...اشنالله اگه بعد کنکور حوصله ای بود و وعمری و وقتی میام کامل برای بچه های لااقل سال بعد میگم و خیلی چیز ها رو میگم و کامل مباحث رو میبندم...
و چشم سعی میکنم در حال حاظر به توصیه شما هم عمل کنم تا خدایی ناکرده سو تفاهمی پیش نیاد.....
پس این بحث فعلا مختومه باشه...

یه برقی

عضو جدید
و اما راجب پیشنهاد....
دوستان من خوشحالم بابت اعلام همکاریتون ....میگن اتیش تند زود فرو میشینه....قرار شد یه کاری رو شروع کنیم و یکم بالا پایین کنیم و بعدش تا تهش پیش بریم....میگن ژاپنی ها 90 درصد یه کاری رو برنامه ریزی میکنند و ده درصدشو عمل میکنند دقیقا بر خلاف ما که 10 درصد هم برنامه ریزی نمیکنیم و سریع دست به عمل میشیم و سریع وسطش هم مثل خیلی کارهامون ولش میکنیم...پس لطفا دوستان عجله نکنید ....

1-من با دو درس مدارو کنترل شروع کردم چون توی تمام گرایش ها تاثیر داره و اکثر بچه ها خوندنش ولی خب بچه های دیگه اگه خواستند میتونند توی تاپیک های دیگه برای خودشون این برنامه رو ادامه بدند....ولی من فقط برای مدار و کنترل میام.....

2- دوستان من سریع بیاید پیشنهاداتون رو توی روند اجرای برنامه بگید و به یه حمع بندی برسیم و بعدش عمل کنیم...
مثلا به نظرتون تست ها رو مبحثی بزنیم یا نه بیایم سال به سال درهم بزنیم (من خودم مبحثی رو بیش تر میپسندم ولی رای با اکثریت هستش )
مثلا زمانش کی باشه البته لزومی نداره همه همزمان ان باشند به هر حال ما بازه تعیین میکنیم مثلا تصمیمی میگیریم شروع مدار شنبه ها باشه تا دوشنبه.....سه شنبه تا 5 شنبه کنترل...جمعه هم هر دو...بعدش توی این بازه مشخص میکنیم مثلا توی هفته ی بعد تست های برق 90 و 89 رو بررسی کنیم..یا اگه مبحثی بود مثلا بحث بد و مکان هندسی و به نظرم مبحثی بهتره چون توی هر مبحث میایم حتما حتما تست های ده سال اخیر رو بررسی میکنیم..و از طرفی از سال 67 تا 82 هم میایم گزینشی تست های خوب رو به نظر اعضا اونایی که فکر میکنیم خوبه رو میزنیم و بحث میکنیم... و هر کی هرچی یاد داره رو میکنه ...

بعدش توی همون بازه مشخص شده که مثلا میگیم این هفته مثلا بد و مکان هندسی رو تمام جوانب تست های برق 80 تا 90بحث میکنیم و توی اون سه روز که وقت هست هر کسی میاد یه سری تست رو مشخص میکنه از 80 به قبل و میگه به نظر من این نکته رو داشته که میتونه خوب باشه و بعد ها تکرار شه واین حرفا.....
.
.
.
به هر حال دوستان برنامه ای که میخوایم شروع کنیم میخوام تمیز باشه و از یک کنار روی همه ی مباحث بحث کنیم و چیزی از قلم نیفته پس لطفا عجله نکنید و بیاید اول برنامه ریزی کنیم و بعدش عمل کنیم...

به هر حال همین نوشتنای این جا خیلی وقت گیره و .. .. .. . .. .. . .. پس خیلی سریع بریم سراغ لپ مطلب...

اول از همه این که به نظر من مبحثی کار کنیم و ای نبهتره
دوم این که چه روزایی باشه به نظرتون بهتره...
من نظر خودم این هست عصر ها شروع شه از 6 یا 7 به بعد بعدش روز شروع ترجیحا همه ان باشند با روز پایان هر مبحث و توی اون چند روز که بینش وقت هست هر کی نمیتونه ان باشه بیاید جواب بده و...
به هر حال ادامه ی این برنامه منوط به این هست که ببنیم ایا چیزی داریم برای یاد داده به یکدیگر یا خیر....
پس دوستان لطفا زودتر بیاید و خیلی خلاصه روزایی که به نظرتون بهتره برای مدرا و کنترل مشخص کنید تا به یه نتیجه ای برسیم..

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظرم اگه یه برنامه کلی بچینیم ممکنه اجرایی نشه ، فعلا یه برنامه کوتاه و کوچیک بریزیم تا اجراش کنیم بعد برناممونو ارتقا بدیم ، فقط یه چیز اینکه خواهش میکنم از دوستان فقط تماشاچی نباشن ، و شرکت کنن ، راستش من خودم چند بار سعی کردم فعال ظاهر بشم اما خب وقتی دیدم دوستان اصلا همراهی نمیکنن(نهایت یکی دو نفر مشارکت میکنن) دیگه دل سرد شدم .

ramtin_amoiee

عضو جدید
دوستان عزیز من با چند تا مشاور صحبت کردم برای بهترین راه حل موجود در این زمان باقیمانده که دوست دارم اینجا عنوان کنم شما هم افتخار بدین نظر بدید: 1) با توجه به زمان جمع بندی باقیمانده دیگه عملاً مبحث جدید را وارد ذهنمون کردن اشتباهه مگر آنکه خیلی مهم و حیاتی باشه که بیشتر از سه تا سوال را توی آزمون به خودش اختصاص بده و یا اینکه بسیار ساده باشه که سریعاً بشه جمعش کرد. 2) ماکزیمم دیگه باید از 10 دی ماه شروع به زدن تست های جامع از سال 80 تا 92 کرد و به خصوص این مورد درباره ی دروس مدار و ریاضی اهمیت ویژه ایی دارد، دقت داشته باشید که درسته ما تست های طبقه بندی حل کرده ایم ولی زدن تست جامع و عادت دادن ذهن به سوئیچ کردن روی مطالب یک موردی که باید حسابی تمرین کنیم 3) نکته ی مهم دیگر این است که در این زمان باقیمانده باید طمع و وسوسه ی تست زیاد زدن را تو خودمون بکشیم، مخصوصاً بچه های که قوی تر هستند، همچنی باید یاد بگیریم که کدام تست را در یک دقیقه اول حل کنیم یا از آن عبور کنیم و کنار آن یک علامت دایره و یا یک علامت ضربدر بگذاریم که دایره یعنی برمیگردم حل می کنم و ضربدر یعنی کلاً بی خیال . در واقع یاد بگیریم که طرح داشته باشیم برای آزمون کنکورمون نه اینکه دیمی بریم سر جلسه و ادعامون این باشه که من مدار و سه بار خوندم، البته بهترین روش برای این تمرین همون آزمون های ازمایشی جامع هر موسسه ایی هستش 4) استفاده از کلاس های نکته و تست کوتاه برای جمع بندی و دوره مطالب، من که خودم واحد دانشگاهی دارم و زمان کافی برای جمع بندی ندارم به نظرم این کلاسا حداقل تو در س الکترونیک، سیگنال و مدار می تونه برام مفید باشه.

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
و اما راجب پیشنهاد....
دوستان من خوشحالم بابت اعلام همکاریتون ....میگن اتیش تند زود فرو میشینه....قرار شد یه کاری رو شروع کنیم و یکم بالا پایین کنیم و بعدش تا تهش پیش بریم....میگن ژاپنی ها 90 درصد یه کاری رو برنامه ریزی میکنند و ده درصدشو عمل میکنند دقیقا بر خلاف ما که 10 درصد هم برنامه ریزی نمیکنیم و سریع دست به عمل میشیم و سریع وسطش هم مثل خیلی کارهامون ولش میکنیم...پس لطفا دوستان عجله نکنید ....

1-من با دو درس مدارو کنترل شروع کردم چون توی تمام گرایش ها تاثیر داره و اکثر بچه ها خوندنش ولی خب بچه های دیگه اگه خواستند میتونند توی تاپیک های دیگه برای خودشون این برنامه رو ادامه بدند....ولی من فقط برای مدار و کنترل میام.....

2- دوستان من سریع بیاید پیشنهاداتون رو توی روند اجرای برنامه بگید و به یه حمع بندی برسیم و بعدش عمل کنیم...
مثلا به نظرتون تست ها رو مبحثی بزنیم یا نه بیایم سال به سال درهم بزنیم (من خودم مبحثی رو بیش تر میپسندم ولی رای با اکثریت هستش )
مثلا زمانش کی باشه البته لزومی نداره همه همزمان ان باشند به هر حال ما بازه تعیین میکنیم مثلا تصمیمی میگیریم شروع مدار شنبه ها باشه تا دوشنبه.....سه شنبه تا 5 شنبه کنترل...جمعه هم هر دو...بعدش توی این بازه مشخص میکنیم مثلا توی هفته ی بعد تست های برق 90 و 89 رو بررسی کنیم..یا اگه مبحثی بود مثلا بحث بد و مکان هندسی و به نظرم مبحثی بهتره چون توی هر مبحث میایم حتما حتما تست های ده سال اخیر رو بررسی میکنیم..و از طرفی از سال 67 تا 82 هم میایم گزینشی تست های خوب رو به نظر اعضا اونایی که فکر میکنیم خوبه رو میزنیم و بحث میکنیم... و هر کی هرچی یاد داره رو میکنه ...

بعدش توی همون بازه مشخص شده که مثلا میگیم این هفته مثلا بد و مکان هندسی رو تمام جوانب تست های برق 80 تا 90بحث میکنیم و توی اون سه روز که وقت هست هر کسی میاد یه سری تست رو مشخص میکنه از 80 به قبل و میگه به نظر من این نکته رو داشته که میتونه خوب باشه و بعد ها تکرار شه واین حرفا.....
.
.
.
به هر حال دوستان برنامه ای که میخوایم شروع کنیم میخوام تمیز باشه و از یک کنار روی همه ی مباحث بحث کنیم و چیزی از قلم نیفته پس لطفا عجله نکنید و بیاید اول برنامه ریزی کنیم و بعدش عمل کنیم...

به هر حال همین نوشتنای این جا خیلی وقت گیره و .. .. .. . .. .. . .. پس خیلی سریع بریم سراغ لپ مطلب...

اول از همه این که به نظر من مبحثی کار کنیم و ای نبهتره
دوم این که چه روزایی باشه به نظرتون بهتره...
من نظر خودم این هست عصر ها شروع شه از 6 یا 7 به بعد بعدش روز شروع ترجیحا همه ان باشند با روز پایان هر مبحث و توی اون چند روز که بینش وقت هست هر کی نمیتونه ان باشه بیاید جواب بده و...
به هر حال ادامه ی این برنامه منوط به این هست که ببنیم ایا چیزی داریم برای یاد داده به یکدیگر یا خیر....
پس دوستان لطفا زودتر بیاید و خیلی خلاصه روزایی که به نظرتون بهتره برای مدرا و کنترل مشخص کنید تا به یه نتیجه ای برسیم..
با نظر شما ،اما اینکه همه تو یه تایم مشخص آن باشن یکم برنامه ریزیش امکان داره به مشکل بخوره،می تونیم سوال رو صبح بذاریم و مشخص کنیم که مثلا ۸ شب همه بیایم و بحث کنیم،حالا از صبح تا ۸ شب هرکسی هر نظری داره میگه و ۸ شب میاد و بحث می کنه.
اینکه فقط مدار و کنترل رو کار کنیم خوبه اما یه نیم نگاهی هم به درسای دیگه بندازیم بد نیست،بالاخره ما یه بار بیشتر کنکور نمی دیم که (ایشالا فقط یه بار)
با بحث مبحثی موافقم اما باید سریع پیش بریم که کل مطلب رو بتونیم پوشش بدیم

یه برقی

عضو جدید
به نظرم اگه یه برنامه کلی بچینیم ممکنه اجرایی نشه ، فعلا یه برنامه کوتاه و کوچیک بریزیم تا اجراش کنیم بعد برناممونو ارتقا بدیم ، فقط یه چیز اینکه خواهش میکنم از دوستان فقط تماشاچی نباشن ، و شرکت کنن ، راستش من خودم چند بار سعی کردم فعال ظاهر بشم اما خب وقتی دیدم دوستان اصلا همراهی نمیکنن(نهایت یکی دو نفر مشارکت میکنن) دیگه دل سرد شدم .

بله دوست من منم اگه ببینم این جا بیش تز اونی که یاد بگیرم داره وقتم میره قطعا ادامه نمیدم...
راست میگید شما بیاید ازمایشی شروع کنیم...تا برنامه ی کلی رو بچینیم...
.
.
حل مدار های غیر خطی یک مورد از سوال های مورد علاقه در مدار هستش والان دوستان بحثشو باز کردند نظرتون چیه فردا و جمعه رو راجب تمام تست هایی که از این موضوع اومده و روش های حلش بحث کنیم تا ببینیم چی میشه ؟؟

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله دوست من منم اگه ببینم این جا بیش تز اونی که یاد بگیرم داره وقتم میره قطعا ادامه نمیدم...
.
.
حل مدار های غیر خطی یک مورد از سوال های مورد علاقه در مدار هستش والان دوستان بحثشو باز کردند نظرتون چیه فردا و جمعه رو راجب تمام تست هایی که از این موضوع اومده و روش های حلش بحث کنیم تا ببینیم چی میشه ؟؟

خیلی هم خوب فقط مشخص کنید کدوم سوال ، اولی یا دومی ، در مورد کنترلم یه سوال بزاریم که روش فکر کنیم؟

sorour85

عضو جدید
.
.
موافقم
سوالو مشخص میکنید لطفا

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در مورد کنترلم به نظرم رو جبرانسازا بحث کنیم ( البته فقط پیشنهاده) چون کل مباحث پوشش داده میشن . یه سوالم انتخاب کردم میزارم تو تاپیک کنترل نظرتونو بگید که ایا این سوالی که گذاشتم مناسبه ؟؟

آخرین ویرایش:

یه برقی

عضو جدید
در مورد کنترلم به نظرم رو جبرانسازا بحث کنیم ( البته فقط پیشنهاده) چون کل مباحث پوشش داده میشن . یه سوالم انتخاب کردم میزارم تو تاپیک کنترل نظرتونو بگید .

دوست من راجب کنترل راجب جبران ساز خیلی زوده..بهتر بود مکان و بد رو شروع کنیم.....من به شخصه هنوز جبران ساز هیچی نخوندم !!!
.
.
پس شما یه پست بزن توی تاپیک مدار موضوع ازمایشی شماره یک حل مدار های غیر خطی تمام تست های کنکور که تا الان اومده رو حل کنیم و تا جمعه هر کی هر نظری داره بیاد بده و روی حل تست ها از روی کتاب اقای زرگر یا تقوی نشونی بده و حل کنیم و منم میام...
انشالله اگه به صلاحمونه این برنامه پیش بره...
و توی این دو روز دوستان بیان برنامه و وقت پیشنهادیشو نرو بدند که اگه قسمت شد ادامش بدیم و اگه نشد هم که هیچی جمعه پروندشو ببنیدم....
با اروزی موفقیت هممون...

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
در مورد کنترلم به نظرم رو جبرانسازا بحث کنیم ( البته فقط پیشنهاده) چون کل مباحث پوشش داده میشن . یه سوالم انتخاب کردم میزارم تو تاپیک کنترل نظرتونو بگید که ایا این سوالی که گذاشتم مناسبه ؟؟
پله پله بهتر نیست؟
جبرانساز که آخرشه دیگه.بود،نایکوئیست،مکان هندسی،میسون و ... رو لازم داره.
به نظرت من نوعی که این هارو توش مشکل دارم می تونه بحث راجع به سوال جبرانساز یرام مفید باشه؟

600ali

عضو جدید
.

.

متاسفانه من کنترل اصن خوب نخوندم 5 تا فصلو خوندم تستم کم زدم البته هدفم دو یا سه تسته :cry:

.V A H I D.

عضو جدید
من راستش جبرانسازارو هنوز کار نکردم چون تقریبا یک تست سهمشونه گذاشتم تازه الان بخونم ولی تو فصلای دیگه قوی ترم
اگه دوستان اینقد خوب توضیح بدن که یکی مث من که جبرانسازارو نخونده بتونه چیزی دستگیرش بشه موافقم با جبرانساز
اگه مباحث دیگه قرار شد کار کنیم منم انشاا... هستم
واسه مدارم غیرخطی واسه شروع خوبه(البته من دیود بلد نیستم)

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من راستش جبرانسازارو هنوز کار نکردم چون تقریبا یک تست سهمشونه گذاشتم تازه الان بخونم ولی تو فصلای دیگه قوی ترم
اگه دوستان اینقد خوب توضیح بدن که یکی مث من که جبرانسازارو نخونده بتونه چیزی دستگیرش بشه موافقم با جبرانساز
اگه مباحث دیگه قرار شد کار کنیم منم انشاا... هستم
واسه مدارم غیرخطی واسه شروع خوبه(البته من دیود بلد نیستم)
دلم نمیاد اینو نگم :w10:.
دیود دو تا شرط واسه روشن شدن داره که همزمان باید اتفاق بیافتن:
1.ولتاژ دو سرش مثبت باشه
2.جریان گذرنده ازش هم مثبت باشه.
همین.با همین همش حل میشه

.V A H I D.

عضو جدید
دلم نمیاد اینو نگم :w10:.
دیود دو تا شرط واسه روشن شدن داره که همزمان باید اتفاق بیافتن:
1.ولتاژ دو سرش مثبت باشه
2.جریان گذرنده ازش هم مثبت باشه.
همین.با همین همش حل میشه