گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezaei.sp

عضو جدید
254 پارسه هم تموم شد.
سوالات خوب و امیدوار کننده بود. ولی نکاتی بود که تاحالا ندیده بودم و خوشحالم که آشنا شدم .
زبان خیلی خیلی سخت بود. از نصف هم کمتر زدم . :surprised:
الک خوب و روان بود.
اونهمه لاپلاس خوندم ولی سوالایی که داده بودن سطحش بالاتر بود. همش تابع نمایی ظاهر میشد تو لاپلاس . :(

حواشی جلسه :
جلسه نسبتا خلوت بود . شاید نصف غایب بودن .
مسئول جلسه گفت یه قرعه کشی در راهه واسه اعزام به جام جهانی . از بین اونایی که جامع شرکت میکنن . :D
یکی یه بسته شکلات با خودش اورده بود . :smile:
شما ها چی داشتید و چیکا کردید ؟ ;)

mostafa.bahriny

عضو جدید
امروز ساعت یک ونیم حاضر شدم که برم سرجلسه .
یه کم کار برام پیش امد. مجور شدم با تاخیر برم سر جلسه . بلاخره یک تاکسی دربستی گرفتم . پنچ تومان هم به تاکسی دادم.
وقتی به محل امتحان رسیدم. مستخدم انجا گفت که ین هفته ازمون نیست و هفته بعد برگزار میشه.ولی من ما قبلا هر دوهفته ازمون داشتم.
خیلی جالب بود.توی تقویم ازمون ها هم هفته دیگه ازمون تعین شده ود. ولی فقط من نبودم که انجا رفته بودم. مستخدمه میگفت تاحالا ده نفر امده بودن برای امتحان.
امروز به این جمله ایمان اوردم که میگه :
عادت کنید که عادت نکنید!!!!

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
امروز ساعت یک ونیم حاضر شدم که برم سرجلسه .
یه کم کار برام پیش امد. مجور شدم با تاخیر برم سر جلسه . بلاخره یک تاکسی دربستی گرفتم . پنچ تومان هم به تاکسی دادم.
وقتی به محل امتحان رسیدم. مستخدم انجا گفت که ین هفته ازمون نیست و هفته بعد برگزار میشه.ولی من ما قبلا هر دوهفته ازمون داشتم.
خیلی جالب بود.توی تقویم ازمون ها هم هفته دیگه ازمون تعین شده ود. ولی فقط من نبودم که انجا رفته بودم. مستخدمه میگفت تاحالا ده نفر امده بودن برای امتحان.
امروز به این جمله ایمان اوردم که میگه :
عادت کنید که عادت نکنید!!!!

این عادت اول رو چطور عادت کنیم؟؟؟؟
اگه عادت کنیم که عادت نکنیم پس این عادت اول رو چطور عادت کنیم؟؟؟؟
موفق باشید و سربلند
یا علی

juvefans

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
آزمون 4 پارسه 25% چهرم :

متاسفانه یکم این چند روز آخر مریض شدم و سر آزمون کمی حالم بد شد ، اما نتیجه مستقل از احوالات من بود فقط کارو یکم سخت کرده بود .:confused:
من با دفترچه اول کمی مشکل دارم و یکم زمان کم میارم ... پیشنهادی دارید ؟
سوالات ماشین پارسه رو کسی بررسی کرده ؟ به نظرتون سخته یا من اینجوری حس میکنم ؟

نظر من درباره سطح این آزمون :
زبان : سخت
ریاضی : متوسط
مدار : سخت
کنترل : سخت و کلی غلط زدم... چون واقعا بلد بودم :razz:
بررسی : متوسط
ماشین : سخت
مغناطیس : ساده

شما هم لطفا نظرتون رو بنویسید .

رتبه من : 23 :razz::mad:

این هم درصدهای برتر و من :

21-12-2013 1-18-12 AM.jpg
موفق باشید:gol:

rezaei.sp

عضو جدید
آزمون 4 پارسه 25% چهرم :
متاسفانه یکم این چند روز آخر مریض شدم و سر آزمون کمی حالم بد شد ، اما نتیجه مستقل از احوالات من بود فقط کارو یکم سخت کرده بود .:confused:
من با دفترچه اول کمی مشکل دارم و یکم زمان کم میارم ... پیشنهادی دارید ؟
رتبه من : 23 :razz::mad:
موفق باشید:gol:
با سلام و تبریک.
خیلی خوبه . تبریک میگم .
بابا زبان چرا اینجوری بود ؟ عجب سوالایی . خیلی خوشحالم که امروز رفتم سر جلسه و این سوالا رو دیدم . اگه سر کنکور اینارو میدیدیم که بیچاره بودیم . همه غلط زدن. منم با اجازتون 16 درصد زدم. :redface:
راستی تو دفترچه اول واسه هر درس تایم میگیری ؟ واسه کدوم درس کم میاری ؟

juvefans

کاربر ممتاز
با سلام و تبریک.
خیلی خوبه . تبریک میگم .
بابا زبان چرا اینجوری بود ؟ عجب سوالایی . خیلی خوشحالم که امروز رفتم سر جلسه و این سوالا رو دیدم . اگه سر کنکور اینارو میدیدیم که بیچاره بودیم . همه غلط زدن. منم با اجازتون 16 درصد زدم. :redface:
راستی تو دفترچه اول واسه هر درس تایم میگیری ؟ واسه کدوم درس کم میاری ؟

سلام
ممنون .:smile: واقعا خوب شد آزمون هارو شرکت کردیم ، سوالها ایده داره و به نظرم فکرمون باز میشه نسبت به موضوع و تست هایی که ندیدیم رو یاد میگیرم . دومین سوال سیستم قدرت رو من سر جلسه یاد گرفتم و درست زدمش البته .:)

زبان که خیلی بد بود همه سوالها تله داشت . سوالهای متن خیلی گذینه ها نزدیک بود برعکس کنکور که گاهی نخونده معلومه جوابهای پرت کدامه !:razz:

من برای مدار وقت کم میارم ... تستهاش وقتگیره ... من با تست کنکور مشکل ندارم ولی این آزمونا سخته مدار زدنش.. چون من زبان و ریاضی رو میخوام درصد بالا بزنم مدارم همش میاد پایین .:mad:

ماشین چطور بود ؟:surprised:

آخرین ویرایش:

rezaei.sp

عضو جدید
سلام
ممنون .:smile: واقعا خوب شد آزمون هارو شرکت کردیم ، سوالها ایده داره و به نظرم فکرمون باز میشه نسبت به موضوع و تست هایی که ندیدیم رو یاد میگیرم . دومین سوال سیستم قدرت رو من سر جلسه یاد گرفتم و درست زدمش البته .:) زبان که خیلی بد بود همه سوالها تله داشت . سوالهای متن خیلی گذینه ها نزدیک بود برعکس کنکور که گاهی نخونده معلومه جوابهای پرت کدامه !:razz:من برای مدار وقت کم میارم ... تستهاش وقتگیره ... من با تست کنکور مشکل ندارم ولی این آزمونا سخته مدار زدنش.. چون من زبان و ریاضی رو میخوام درصد بالا بزنم مدارم همش میاد پایین .:mad:ماشین چطور بود ؟:surprised:
من دیر شروع کردم . واسه همین دیدم وقت کم میاد ماشین رو گذاشتم واسه سال بعد . :D اصلا نمیخونمش . خیلی هنر کنم چنتا درس اصلیرو میتونم خوب بزنم .
حالا حالاها ما مهمون سازمان سنجش هستیم . :redface:

juvefans

کاربر ممتاز
من دیر شروع کردم . واسه همین دیدم وقت کم میاد ماشین رو گذاشتم واسه سال بعد . :D اصلا نمیخونمش . خیلی هنر کنم چنتا درس اصلیرو میتونم خوب بزنم .
حالا حالاها ما مهمون سازمان سنجش هستیم . :redface:

ای آقا این چه کاریه آخه ! مباحث ساده رو بخونی بد نیست شاید تست ساده بیاد بعدش پشیمون شی !!! چرا عقبنشینی کردی به این زودی ؟!!:que:

دوستان شب یلداتون مبارک:w33:

یه برقی

عضو جدید
یادگاری من در شب یلدا....
دوستان لطفا این پست من رو تا اخر بخونید...نمیخوام پر حرفی کنم ولی دلسوزانه لازم دونستم اینا رو بهتون بگم...

مییبینم بعضی دوستان دارند راهو بیراهه میرند....شما اکثرتون اساتیدی مثل اقای تقوی و کریمی و... غیره و ذاله رو میشناسید....همین کنکرو 92 داغ داغ داغ داغ
برید توی سایتاشون !!!!! میبینید که تست ها رو به کتابشون اشاره کردند و گفتند تست فلان در فلان جای کتاب اومده یا مشابهش سال فلان اومده ..و حتی نصفی از تست ها رو میبینید که دقیقا مشابهش رو گفتند در فلان سال اومده !!!!!

من بی طرفم یه وقت بحثم روی استاد خاصی نیست و نمیخوام نظرم رو هم بگم ...بحث من این هستش که

ببنید شما کافیه به تست های کنکور سال های گذشته توی هر درس مسلط باشید اون وقت راحت میتونید رتبه بیارید....مگه این کتابا بر چه اساسی نوشته شده ؟؟؟؟؟ خب معلومه سوال های کنکور های گذشته به همین راحتی !!!!!!
.
.
من مدار رو با استادی بزرگ مثل جناب اقای هدتنی پاس کردم ...استادی به معنای واقعی کلمه استاد...اگه مدار و با ایشون پاس میکردید اون وقت دیگه به هر کسی استاد نمی گفتید....میدونم ایشون هدفشون چیه ...چیا مورد علاقشونه و چیا رو مورد پرسش قرار میدند....دقیقا از همون سوالای مفهمومی پرسیدم هیچکی یا بلد نیست یا بهش فکر نمیکنه و .... و یه مشت حفظیات رو حفظ می کنند.....و سرشون رو با کنکور های ازمایشی مشغول کردند !!!!!
به هر حال دوست ندارم راهو بیراهه بریم....
.
.
من گفتنی ها رو گفتم ....ترجیح میدم دیگه خودم تنها بخونم.....
ولی یادتون باشه توی 47 روز مونده به کنتکور گفتم کنکور چیزی نیست جز تسلط به تست های کنکورسال های گذشته......غافل از این که بعضی ها کل تست های همه ی موسسه ها رو زدند جز کنکور که هدف اصلیه.....
.
.
دوستان ببخشید اگه توی این شب شیرین یلدا کامتون رو تلخ کردم...ولی حقایقو گفتم و به حرفام فکر کنید.. و زودتر به خودتون بیاید..
یلداتون مبارک...
اشنالله هممون به نتیجه ای که استحقاقشو داریم برسیم....

.V A H I D.

عضو جدید
ببنید شما کافیه به تست های کنکور سال های گذشته توی هر درس مسلط باشید اون وقت راحت میتونید رتبه بیارید....مگه این کتابا بر چه اساسی نوشته شده ؟؟؟؟؟ خب معلومه سوال های کنکور های گذشته به همین راحتی !!!!!!
.
.
من مدار رو با استادی بزرگ مثل جناب اقای هدتنی پاس کردم ...استادی به معنای واقعی کلمه استاد...اگه مدار و با ایشون پاس میکردید اون وقت دیگه به هر کسی استاد نمی گفتید....میدونم ایشون هدفشون چیه ...چیا مورد علاقشونه و چیا رو مورد پرسش قرار میدند....دقیقا از همون سوالای مفهمومی پرسیدم هیچکی یا بلد نیست یا بهش فکر نمیکنه
یلداتون مبارک...
اشنالله هممون به نتیجه ای که استحقاقشو داریم برسیم....
سلام دوست عزیز
در مورد اون سوالی که گفتین طبیعیه روش لاپلاس واسش بهینه نیست،اما من منظورتونو درست نفهمیدم که بخوام پاسخ مناسبی بدم
خوشحال میشیم از تجربیات استاد هدتنی و خط فکریشون که به چه مباحثی بیشتر توجه دارن واسه ما بگین
در مورد حرفتونم در مورد سوالات کنکور کاملا موافقم،تسلط رو سوالای کنکور تا حد زیادی تضمین موفقیته.
در پایان آرزوی شبی خوش در بلندترین شب سالو واسه همتون دارم:gol:
امیدوارم همه بچه های باشگاه موفق باشن...

mostafa.bahriny

عضو جدید
شب يلدي همگي به شادي و خوشي باشه.
البته ما(منظورم من وشما) امشب يلدا نداريم.چون بايد زود بخوابيم و فردا صبح بريم سر درس و بحث.

ولي از همين حالا قرار ميذاريم كه شب يلدايي ما ، همان شبي ياشد كه دران روزي كه كنكور داديم.در ان شب همگي ما بسيار خوب به سوالات كنكور پاسخ داديم. وشاد و خوشحال تا صبح داخل همين كروه شب نشيني مي كنيم.

نظرتون چيه؟

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
شب يلدي همگي به شادي و خوشي باشه.
البته ما(منظورم من وشما) امشب يلدا نداريم.چون بايد زود بخوابيم و فردا صبح بريم سر درس و بحث.

ولي از همين حالا قرار ميذاريم كه شب يلدايي ما ، همان شبي ياشد كه دران روزي كه كنكور داديم.در ان شب همگي ما بسيار خوب به سوالات كنكور پاسخ داديم. وشاد و خوشحال تا صبح داخل همين كروه شب نشيني مي كنيم.

نظرتون چيه؟
آخ گفتیییییی.من که بعد کنکور میخوام 1 هفته بخوابم بعدش میام اینجا به شما می پیوندم

hamedgho2000

عضو جدید
یه مشورتی می خواستم .
تا الان حدودا 60-70 درصد از مطالب درس ها رو رسوندم البته گزینشی خوندم و اون 30 -40 درصدی که مونده ماله سوالاتیه که بودجه اشون کم بوده تو 10 سال اخیر.به نظرتون تو وقت باقی مونده
1-رو بقیه مباحث هم وقت بذارم
2- تثبیت ٰمرور و تست جامع رو شروع کنم و بعد از 10-15 روز هم جمع بندی رو ؟
نظرتون چیه ؟

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
یه مشورتی می خواستم .
تا الان حدودا 60-70 درصد از مطالب درس ها رو رسوندم البته گزینشی خوندم و اون 30 -40 درصدی که مونده ماله سوالاتیه که بودجه اشون کم بوده تو 10 سال اخیر.به نظرتون تو وقت باقی مونده
1-رو بقیه مباحث هم وقت بذارم
2- تثبیت ٰمرور و تست جامع رو شروع کنم و بعد از 10-15 روز هم جمع بندی رو ؟
نظرتون چیه ؟
حامد جان الان خیلی وقتش نیست درس جدید بخونی.به نظر من تا آخر این هفته هر مبحثی از هر درسی که نخوندیو گزینشی بخون و خلاصه نویسی کن.
هر مبحثی که دوست داریو باهاش راحتی.اما جوری بخون که انگار آخرین باره میبینیشون چون خیلی وقت نمی کنی دوباره برگردی کامل بخونیش.از هفته ی بعد هم شروع من مرور و چیزایی که تا الان خوندی رو کامل تثبیت کن.
تو کنکور قرار نیست که درسارو صد بزنیم یا همه تستارو بتونیم بزنیم.هر درس 5 تا تست درست مارو می بره سمت دانشگاه های خوب.همین هایی که خوندیو بتونی بزنی کافیه به نظرم

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا
من مدار رو با استادی بزرگ مثل جناب اقای هدتنی پاس کردم ...استادی به معنای واقعی کلمه استاد...اگه مدار و با ایشون پاس میکردید اون وقت دیگه به هر کسی استاد نمی گفتید....میدونم ایشون هدفشون چیه ...چیا مورد علاقشونه و چیا رو مورد پرسش قرار میدند....دقیقا از همون سوالای مفهمومی پرسیدم هیچکی یا بلد نیست یا بهش فکر نمیکنه و .... و یه مشت حفظیات رو حفظ می کنند.....و سرشون رو با کنکور های ازمایشی مشغول کردند !!!!!
.
.
...

سلام
میشه لطفا چند تا از سوالای مفهومی رو که از مدار فهمیدید بگید؟به نظر من سوالای مدار مثل سالای پیش نیست و با نکته های ساده که خیلیا بی دقتیم بهشون راحت حل میشن

لطفا اگه ازین نکته های دارید چند تاشو بگید استفاده کنیم:smile:

masiria

عضو جدید
تغییر رشته در آزمون ارشد تا چه حد سخت است ؟

تغییر رشته در آزمون ارشد تا چه حد سخت است ؟

سلام دوستان
من ترم 7 رشته الکترونیک هستم
علاقه شدیدی به کامپیوتر و مخصوصا هوش مصنوعی دارم
به نظر شما اینکه برای آزمون ارشد به جای الکترونیک بخوام در رشته کامپیوتر امتحان بدم برای تحصیل در رشته هوش مصنوعی چقدر سخته ؟
اینکه درس هایی برای آزمون ارشد بخونم که تو این 3 سال نخوندم خیلی کار سختیه ؟

hamedgho2000

عضو جدید
حامد جان الان خیلی وقتش نیست درس جدید بخونی.به نظر من تا آخر این هفته هر مبحثی از هر درسی که نخوندی رو گزینشی بخون و خلاصه نویسی کن.
هر مبحثی که دوست داریو باهاش راحتی.اما جوری بخون که انگار آخرین باره میبینیشون چون خیلی وقت نمی کنی دوباره برگردی کامل بخونیش.از هفته ی بعد هم شروع من مرور و چیزایی که تا الان خوندی رو کامل تثبیت کن.
تو کنکور قرار نیست که درسارو صد بزنیم یا همه تستارو بتونیم بزنیم.هر درس 5 تا تست درست مارو می بره سمت دانشگاه های خوب.همین هایی که خوندیو بتونی بزنی کافیه به نظرم
آی گفتی ! ;)
من اصن نمی تونم با این قضیه کنار بیام که کافیه فقط 5-6 تا تست حداکثر از هر درس بزنیم :(
خیلی استرسی :cry: می شم وقتی می بینم 30-40 درصد از مباحثم مونده
مخصوصا معادلات و الکترونیک پارسال منو می ترسونه خیلی! :eek:

Joe_Bel

کاربر ممتاز
سلام دوستان
من ترم 7 رشته الکترونیک هستم
علاقه شدیدی به کامپیوتر و مخصوصا هوش مصنوعی دارم
به نظر شما اینکه برای آزمون ارشد به جای الکترونیک بخوام در رشته کامپیوتر امتحان بدم برای تحصیل در رشته هوش مصنوعی چقدر سخته ؟
اینکه درس هایی برای آزمون ارشد بخونم که تو این 3 سال نخوندم خیلی کار سختیه ؟
می توانید سوالتان را اینجا و اینجا بپرسید
خب نطر من کار بسیار سختی رو در پیش خواهد داشت و پذیرش تون تو دکتری سخت خواهد بود

rezaele

عضو جدید
سلام بچه ها
ناپیک مربوط به جمع بندی که استاد اسلام پناه توضبح دادن کدومه؟؟
ممنونممم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

rezaele

عضو جدید
سلام بچه ها
حل تشریجی کنکور 92 از دانشگاه نهرانا کی داره لطفا کمکم کنید
ممنونم

890031156

کاربر ممتاز

controlqueen

عضو جدید
سلام مهندسین خوب هستید؟ میگم یه سوال داشتم ازالان تا روزکنکور شماچطوری میخونید؟برنامتون جیه؟من که واقعا گیج شدم:( نمیدونم ازکجا وچه درسی شروکنم به تست زدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا