به نظرتون بعد از خوندن هر مبحث شروع به تست زدن کنیم یا اول مبحث های کتابارو بخونیم و چند تا تست واسه جا افتادن مطلب بزنیم و بعد از تموم شدن کتابا جدی تست بزنیم؟
به نظرتون بعد از خوندن هر مبحث شروع به تست زدن کنیم یا اول مبحث های کتابارو بخونیم و چند تا تست واسه جا افتادن مطلب بزنیم و بعد از تموم شدن کتابا جدی تست بزنیم؟
آخه یکم سرعتم پایین اومده احساس میکنم همه ی تستارو زدن یکم راندمان رو میاره پایین،ممنون بابت جوابتونحداکثر 2 روز بعد از مطالعه هر مبحث کلیه تستهای اون فصل رو بزنید.اگر تستها زیاد هستن زوج و فردشون کنید
آخه یکم سرعتم پایین اومده احساس میکنم همه ی تستارو زدن یکم راندمان رو میاره پایین،ممنون بابت جوابتون
من از تیر ماه شروع به خوندن کردم و تا الان هر مبحثی رو که خوندم کامل همه ی تست هارو زدم،اما تو این ۲ ماه فقط تونستم ۳۰٪ از درسارو جلو ببرم.بخاطرذ همین یکم میترسم که دیر تموم شه،راجع به کسلی هم که گفتین اتفاقا الان تو اوج خوندنم و خستگی زیادی حس نمیکنم.من نمیدونم شما از کی شروع کردید ولی کلا شهریور ماه حکم یک چاله رو داره.اگه کسی از شهریور سربلند بیاد بیرون بقیش سخت نیست.در کل اکثریت افراد توی این ماه راندمانشون میاد پایین و احساس خستگی و کسلی میکنن.دلیل این امر که ریشه عصب شناختی و علمی داره معمولا تغییر آب و هوا از گرما به سرماست.معمولا همچین حالتی برای برخی افراد در اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت هم رخ میده(از سرما به گرما) ولی چون اکثرا اون موقع داوطلبان مطالعه اندکی دارن متوجه این مورد نمیشن
سلام ديكه خورشيداهوازداره خدافظي ميكنه:دي خوبه ادامه بديد؛ولي منابعتونوبهتركنيد؛ازبستاي ابتداي تابيك برامنابع استفاده كنيد!با سلام وخسته نباشید
سلامی به گرمی خورشید امروز اهواز
بنده برای کنکور 94میخام آماده بشم! و الان شده یک هفته
حالا یک هفته ای که گذشت چکار کردم برای کنکور94
ریاضی عمومی فصل یک تابع رو خوندم ( از رو کتاب نیکوکار)
مدار هم تل انتهای روش گره و روش حلقه خوندم!( از رو جزوه خودم ،هیت و کتاب کاردانی به کارشناسی مدرسان )
و همین دیگه
برای شروع (هفته اول) چطوره؟
باتشکر
سلام دوستان
من دو سال پیش تابستون که برای کنکور می خوندم خیلی اینجا می اومدم، بعضیا خیلی کمک کردن که من ازشون واقعا ممنونم. الانم به عنوان وظیفه یه سری از تجربیاتم رو می ذارم شاید به دردتون خورد:
1- اصلا نیازی نیست کتاب مرجع بخونید. اون قدری وقت نیست که بخواید واسه مراجع بذارید. اکثر کتابای کمکی به اندازه ی کافی و بعضیا حتی بیش تر از کافی ! مطلب دارن، درسته خوندن مرجع حس بهتری به آدم میده و درس رو به صورت پایه ای یاد می گیریم ولی یادمون نره که داریم برای کنکور آماده میشیم.
2- ریاضی و مدار خیلیییی مهمن، اینا رو باید زیاد تست بزنین ازشون، یعنی اینا رو اگه بالای 50 بزنید کلی از خیلیا جلو افتادین
3- خلاصه ی خوبی بنویسین. من کاری که کردم این بود که یه دور درسا رو خوندم و خلاصه برداشتم. تست اصلا نزدم. دور بعد یه نیم ساعت خلاصه هامو نگاه می کردم و بعدش تست می زدم. نکته های جدید رو هم به خلاصه هام اضافه می کردم. اون آخرا هم یه خلاصه ی نهایی آماده کرده بودم که مثلا کل مدار تو دو برگ...
4- آزمون هم من پارسه می دادم چون دور و بری هام همه پارسه می دادن (بچه های دانشگاه) اون موقع جامعه ی آماریش خوب بود که در واقع تنها ویژگی مثبتش بود!
5-کتابایی که من خوندم و راضی بودم : ریاضی مدرسان شریف
مدار هر دو جلد پوران پژوهش
معادلات گاج
الکترومغناطیس پارسه، بعدش جهش
سیگنال پوران پژوهش ( دو جلد بود)
ببخشید وسط گفت و گوتون پریدم، امیدوارم کمک کرده باشم.
راستی من رتبم 255 مخابرات شده بود
موفق باشید![]()
سلام.دوستان من رشته کارشناسیم فیزیکه الانم ترم 5 هستم و 7 ترمه شاید تمام شم.من میخوام ارشد رو برق کنکور بدم اما از منابع هیچی نمیدونم.الکترونیک و پاس کردم مغناطیسم این ترم میگیرم.واسه ارشد چه کنم؟کتابای مرجع بگیرم یا موسسات؟کلا ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید![]()
با سلام وخسته نباشید
سلامی به گرمی خورشید امروز اهواز
بنده برای کنکور 94میخام آماده بشم! و الان شده یک هفته
حالا یک هفته ای که گذشت چکار کردم برای کنکور94
ریاضی عمومی فصل یک تابع رو خوندم ( از رو کتاب نیکوکار)
مدار هم تل انتهای روش گره و روش حلقه خوندم!( از رو جزوه خودم ،هیت و کتاب کاردانی به کارشناسی مدرسان )
و همین دیگه
برای شروع (هفته اول) چطوره؟
باتشکر
دوستان اگه ممکنه یک کتاب خوب برای مغناطیس معرفی کنید.باتشکر
دوستان اگه ممکنه یک کتاب خوب برای مغناطیس معرفی کنید.باتشکر
سلام
به نظر من کتاب 3 جلدیه دکتر محمود محمدطاهری انتشارات پردازش
3 جلدی :دی؟ چه خبره بابا چی نوشته توش؟با کتاب جهش ایشون که تک جلدی هستش چه فرقی داره؟
ممنونم از راهنمایی ها شمادوست محترم به نظرم کنکور رو فقط ادم باید سالی که کنکور داره به جدیت بخونه چون قبلش نشدنیه یعنی واسه من که نشدنی بود..چجوری بگم سالی که ادم کنکور داره روش فشاره و اتوماتیک بیش ترین بازده رو داره و.... الان شما سعی کنید تا میتونید با اساتید خوب درسا رو پاس کنید و بخونید و روی مفاهیم تکیه کنید...و در کنار همون درسا از همین کتابای معرفی شده توی این تاپیک استفاده کنید...تا نسبت به بقیه جلوتر باشید....از تستای فیزیک مغناطیس هم غافل نشید..
همون طور که هر سال از سوال های ریاضی و کنترل برق که سخت تره سال های بعد برای مکانیکی ها میاد..توی مغناطیس هم همین طوره اغلب موارد تستای سخت بچه های فیزیک درس مغناطیس سال های بعد مشابهش برای برق میاد ..دیدم که میگم از ما گفتن......
پایه که 0 هست تقریبا.هفته ای حدود 5،6 ساعت میتونم وقت بذارم ودرصد حدود 10،20 درصد هم ایده ال هست. کلاس مهندس باغستانی هم امکانش هست اما هزینش واقعا بالاست برامدوست محترم شما بگید برای چه درصدی و چقدر وقت میخواید بزارید وپایه ریاضیتون مخصوصا انتگرال گیری و کلا مغناطیستون در چه حده تا بگم؟؟
سلام دوستان درس نخوندن طبییعی هستش ؟ مثلا من چند روز میخونم یهو ۱ روز کلا نمیخونم نه اینکه نخوام , نمیتونم ، مخصوصا جمع پنجشنبه این اتفاق میافته . بدیش واسه من اینه که فکرو خیال میاد تو ذهنم که همه دارن میخونن و تو مثلا امروز هیچی نخوندی ، اگه ایه مشاوره خوب بدن دوستانی که این حالو تجربه کردن خیلی ممنون میشم![]()
پایه که 0 هست تقریبا.هفته ای حدود 5،6 ساعت میتونم وقت بذارم ودرصد حدود 10،20 درصد هم ایده ال هست. کلاس مهندس باغستانی هم امکانش هست اما هزینش واقعا بالاست برام
سلام به دوستان...
یک سوال داشتم مخصوصا از باتجریه ترها:
الان مثلا فردی مدار پوران را خونده باشه و تست هاشو حل کرده یاشه...الان چی کار کنه؟
مثلا بین این گزینه ها کدوم را پیشنهاد میدید که وقت بگذاره:
چزوه مدار کهن و 300 سوال کهن
یا
کتاب هدتنی
یا
نارنجی کارو زرگر(که البته من فکر میکنم خیلی سطحش بالا نیست و ...)
یا
مرور دوباره تستهای مهم همون کتاب اولی...
سلام به دوستان...
الان مثلا فردی مدار پوران را خونده باشه و تست هاشو حل کرده یاشه...الان چی کار کنه؟
یا
کتاب هدتنی
یا
یا
بنظر من که اول مرور سوالهای سال قبل رو انحام بدینسلام به دوستان...
یا
کتاب هدتنی
یا
یا
سلام دوستان درس نخوندن طبییعی هستش ؟ مثلا من چند روز میخونم یهو ۱ روز کلا نمیخونم نه اینکه نخوام , نمیتونم ، مخصوصا جمع پنجشنبه این اتفاق میافته . بدیش واسه من اینه که فکرو خیال میاد تو ذهنم که همه دارن میخونن و تو مثلا امروز هیچی نخوندی ، اگه ایه مشاوره خوب بدن دوستانی که این حالو تجربه کردن خیلی ممنون میشم