گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

z_elect

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان سلام،میدونم به مبحث منابع بارها پرداخته شده،باتوجه به راهنمایی دوستان این منابع رو انتخاب کردم مدار:مدرسان ریاضی:مومن زاده کنترل:علوی الکترونیک:کتاب باغستانی سیگنال:راهیان ارشد الان اسم کتاب های دیگری رو میشنوم که‎ ‎میگوند بهترن.لطفا راهنمایی کنید آیا این منابع خوب هستند؟ من تا اینجا خودم حس میکنم بدنیستند سپاس
من مدار پورانو ترجیح میدم
البته ادم باید با کتاب احساس راحتی بکنه

آخرین ویرایش:

maryam_elec

عضو جدید
الکترونیک باغستانی هم خوبه ولی اسلام پناه امتحان خودشو پس داده
تا اینجابا باغستانی احساس راحتی میکنم.منتهی تستهای کنکور روکامل نداره.آیا واقعا کتاب ها تفاوت زیادی باهم دارن؟ دوستم که رتبه ی خوبی آورده میگه همه روازنصیربخون.یکی میگه پارسه و... من میخوام فقط یک کتاب بخونم ازهردرس.بارهامیگم نکنه بقیه کتابها بهترند و...

aminvo

عضو جدید
تا اینجابا باغستانی احساس راحتی میکنم.منتهی تستهای کنکور روکامل نداره.آیا واقعا کتاب ها تفاوت زیادی باهم دارن؟ دوستم که رتبه ی خوبی آورده میگه همه روازنصیربخون.یکی میگه پارسه و... من میخوام فقط یک کتاب بخونم ازهردرس.بارهامیگم نکنه بقیه کتابها بهترند و...

سلام دوست عزیز

دقت که زمان زیادی باقی نمونده و دیگه فرصت زیادی برای چونه زدن در مورد منابع نیست. با هر کتابی که جزء منابع خوب هست و راحتی ادامه بده و خودت را سردگم این منبع و اون منبع نکن. خیلی مهم هست که یک کتاب را چند بار بخونی بجای اینکه چندین کتاب مختلف بخونی.

در مورد منابع، معمولا دوستان دو منبعی هستند یعنی یکی اصلی و دیگری فرعی. به عنوان مثال در درس ریاضی یکی کریمی را مرجع خودش میکنه و راهیان را میزاره برای جاهایی که با کریمی مشکل داره یا بلعکس. در الکترونیک هم به همین ترتیب هست. اگه با کتاب باغستانی راحتی، خوب از رو همون بخون و پیش برو و اگه فکر میکنی که نیاز به مکمل براش داری طبق گفته ی دوستان کتاب اسلام پناه از راهیان ارشد کتاب خوبی هست.

یک نکته در مورد تهیه کتاب.

یکی از مواردی که من خودم در خرید کتاب ها انجام میدم ، قبل خرید حتما مقدمه مولف را می خونم و یک نگاهی هم به فهرست میندازم تا ترتیب بیان مطالب را ببینم، به حل سوالات هم یک نگاهی میکنم. به نظم مولف خودش کتابش را بهتر میشناسه و در مقدمه اشاره می کنه که این کتاب به درد چه کسانی می خوره. به عنوان مثال در درس تجزیه دوستان همین تالار چند تا کتاب را معرفی کردند که بنده رفتم مقدمه همه را خوندم و به نظر خودم کتاب تقدسی ترتیب متفاوتی داشت ولی خیلی تعریفش را شنیدم ولی چون می دونم سیگنال را نمی تونم کامل بخونم به عنوان منبع اصلی نگرفتمش و کتابی گرفتم که اگر 6 فصل می خونم بتونم دو تا تست را بزنم.( این نظر من بود امیدوارم اشتباه نکرده باشم). هرکسی در تهیه منبع شرایط خودش را بهتر میدونه و بهتر هست از بین منابع گزیده شده در تالار یکی را انتخاب کنه و شروع کنه به خوندن وگرنه تا خود کنکور به منابعش شک می کنه و همینطور می خواد منبع عوض کنه و ....

خوب من مدار پوران میخوندم زیر قسمتای مهم خط میکشیدم
کنار کتابم توضیح مینوشتم
تا کاغذبازیام کمتربشه
من هم دقیقا کار شما را کردم.
به نظر من مدار یک درس تکنیکی هست و چیز خیلی زیادی برای حفظ کردن نداره و فقط باید مسئله حل کرد. پس از اون درسهایی هست که نیاز زیادی به خلاصه برداری نداره فقط باید هر فصل را دو دور کامل خوند و سه دور یا حتی چهار دور هم فقط ( که دو دورش در همون خوندن کامل هست) تمرین های توی متنش را حل کرد و تست های سال قبل را هم حل کرد. چون مدار یک درس پیوسته ای هست و مطالب دائم تکرار میشه نیاز زیادی به خلاصه برداری مثل درسهایی مثل تجزیه و کنترل نداره.

شاد پیروز و سلامت باشید.

آخرین ویرایش:

parviiiiizZz

عضو جدید
دوستان سلام،میدونم به مبحث منابع بارها پرداخته شده،باتوجه به راهنمایی دوستان این منابع رو انتخاب کردم مدار:مدرسان ریاضی:مومن زاده کنترل:علوی الکترونیک:کتاب باغستانی سیگنال:راهیان ارشد الان اسم کتاب های دیگری رو میشنوم که‎ ‎میگوند بهترن.لطفا راهنمایی کنید آیا این منابع خوب هستند؟ من تا اینجا خودم حس میکنم بدنیستند سپاس

من کتاب ریاضی مومن زاده رو از یکی از دوستام قرض گرفتم و خوندم کتاب بدی نبود اما به نظرم کتاب ریاضی مدرسان خیلی خیلی بهتر از اونه.چون هم خیلی تستای خوبی داره هم مثال های زیادی برای تفهیم هر بخشش داره و صفحاتش رنگیه و ادم از خوندنش خسته نمی شه:D

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

همه رو از یک انتشارات کاره اشتباهی چون هر انتشارتی چندتا از کتاباش به درد میخوره اگه الکترونیکی هستید کتابهای نصیر بهتره اما این روش عاقلانه نیست همه کتابها از یک نوع باشه خواندنش کسل کننده و خواب آوره، در مورد الکترونیک من اسلام پناه رو خیلی بهتر از باغستانی میدونم به نظر من باید با اسلام پناه درس نامه یاد گرفت و از تمارین باغستانی تمرین حل کرد تمارین باغستانی واقعا زیبا هستند مانند آزمونهای بینش
من میگم یک کتاب خونده نشه بهتره بلکه چندتا کتاب خونده بشه اما به شرطی که یکی از کتابها مرجع قرار دهید و به سبک کتابی که مرجع قرار داداید تمارین کتابهای دیگه رو حل کنید

Joe_Bel

کاربر ممتاز
میگم از درس مدار چطور خلاصه برداری کنم!؟
از این جا میتوانید خلاصه ها رو دانلود کنید اگه کمو کسری داشت خودتون مطابق هر فصل اضافه کنید
خلاصه دروس کنکور کارشناسی ارشد برق
باسلام
ببخشید یه سوال داشتم!
میگم شما روز های اول که میخواستین شروع کنید خوندن برای ارشد چه حسی داشتین ؟؟چکار میکردین؟ همون روز های اول روزی چقد درس میخوندین؟
باتشکر
موفق باشید

هر کسی برای خودش روشی داره من از همون روز اول تا آخر هر روز 9 ساعت درس خوندم و نیم ساعت هم باشکاه می اومدم

sanup2006

عضو جدید
من یه پیشنهاد دارم واسه اینکه اینقدر بحث منابع تکرار نشه :

هر کدوم از دوستان لیست کتابهایی که میخونن رو با
ذکر نکات منفی و مثبت تو امضاشون بذارن اینجوری خیلی خیلی بهتره.
ممنون میشم اگر به پیشنهاد این بنده ی حقیر فکر کنید.

parviiiiizZz

عضو جدید

سلام.بله کتاب ها بسته به سطحشون.نوع بیانشون.نکاتی که بهش بیشتر توجه می کنن.میزان تست ها و تمریناتشون .کسل کننده یا هیجان برانگیز بودن مطالب و حتی صفحاتش و خیلی چیزهای دیگه باهم فرق دارن.من چون خودم به این نکته ها خیلی توجه می کنم و برا م خیلی مهمه ،تفاوت کتاب ها رو خیلی خوب تشخیص می دم و همیشم سعی می کنم بهترین کتاب رو بخونم;)

ghalndar

عضو جدید
با سلام
مهندسین گرامی نظرتون در مورد دانشگاه ازاد جنوب تهران برای گریش کنترل (ارشد) چی هستش؟؟
باتشکر

controlqueen

عضو جدید
سلام بجه ها؛من خيلي خستم ازدرسا نميدونم جرا هي ميرم كه بخونم ولي تنبليم ميادولش ميكنم؛حوصلم سررفته؛جيكاركنم؟

Joe_Bel

کاربر ممتاز
سلام بجه ها؛من خيلي خستم ازدرسا نميدونم جرا هي ميرم كه بخونم ولي تنبليم ميادولش ميكنم؛حوصلم سررفته؛جيكاركنم؟

سلام

بایستی شیوه ها و روش ها و نقشه راه ها را درست دید و پیاده نمود.

تجربه نشان می دهد پژوهشگاه های برتر جهان، عمدتا بر اساس نقشه راه پیش می روند و همین امر اگر چه خیلی منظم می باشد و تحمل این همه نظم گاها سخت و با اصول و قواعد انسان بلند پرواز و دوستدار سرک کشیدن به همه جا کمی مغایر و محدود کننده به نظر می رسد،
اما در نهایت منجر به محصول و دانشی می شود که تا مدتها شکستن رکورد آن کار ساده ای نخواهد بود .

z_elect

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب به تنبلی بگو نیاد
به تنبلی بگو 7 ماهه دیگه بیاد:D
جدا میگم
با خودت کنار بیا
اگه تلاش میکنی به خاطر خودته
اگه سختته به خاطر خودته
هرچی بیشتر به این افکارت بها بدی بزرگتر میشن
سعی کن جلوی تنبلیت وایسی گلم
اگه خسته میشی یه کم پاشو نرمش کن بعد بشین سر درست
اگه تنبلی وسوسه انجام کارای دیگس اونوقت باید حسابشو از تنبلی جدا کنیم
چون تو این دوران ادم دلش میخواد هزارو یک کار انجام بده که نه قبلش انجام داده نه بعدش انجام میده

Joe_Bel

کاربر ممتاز
با سلام
مهندسین گرامی نظرتون در مورد دانشگاه ازاد جنوب تهران برای گریش کنترل (ارشد) چی هستش؟؟
باتشکر
خیلی خوبه
از خیلی دانشگاههای سراسری و غیر انتفاعی بهتره اما باز همه چی دانشگاه بستگی نداره ، پارسال آزاد ارومیه کنترل دو تا دو رقمی داشتیم ، چرا قبول شده چون درس خونده اگه شریف هم باشی تا بسم الله نگی پشت کنکوری
از سوالت دور نشیم ، من خودم شخص بودم دانشگاه بزرگیه و استاد خوبی داره ، سطحش خوبه کافیه به جزوات مفید و سوالات ترموشون یه نیگا بندازی
برای همین از بعضی دانشگاههای سراسری بهتر میدونم
در مورد مدرک خودتون نظر بدید ، من برای خارج کشور مدرکم ارائه دادم (برای کار) تنها جیزی که براشون مهم بود نوشتن مهندسی برق بود اینجام
استخدامی بند پ
استخدامی دولتی میگن اول به سراسری بها میدن اما من گاها فقط سهمیه برای 3 دانشگاه برتر دیدم ، شریف - تهران - امیر کبیر بحثی در مورد آذاد و سراسری نبود
کار آذاد هم که مشخصه چی میخوان کار بلد بودن
بورسیه اطلاع خاصی ندارم بستگی داره فکر کنم اما اینو میدونم کشور های تراز اول فقط تهران و شریفو میشناسن

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
سلام به همگی
عجب تاپیکی:دی

به دلایلی دیر شروع کردم یعنی حدود 7ماه وقت دارم

فقط هم هدفم دولتی هست و تهران

به نظرتون با وقت گذاشتن توی این 7ماه میشه قبول شد؟
یکی دو درس هم خودم باید بخونم یعنی تدریس نشده

z_elect

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
عجب تاپیکی:دی

به دلایلی دیر شروع کردم یعنی حدود 7ماه وقت دارم

فقط هم هدفم دولتی هست و تهران

به نظرتون با وقت گذاشتن توی این 7ماه میشه قبول شد؟
یکی دو درس هم خودم باید بخونم یعنی تدریس نشده

اگه دانشگاه نمیری که خیلی هم خوبه
اگه هم میری تلاش کنی میرسی
من خودم درس خوندن مفیدم از الان بود

controlqueen

عضو جدید
سلام

بایستی شیوه ها و روش ها و نقشه راه ها را درست دید و پیاده نمود0.

تجربه نشان می دهد پژوهشگاه های برتر جهان، عمدتا بر اساس نقشه راه پیش می روند و همین امر اگر چه خیلی منظم می باشد و تحمل این همه نظم گاها سخت و با اصول و قواعد انسان بلند پرواز و دوستدار سرک کشیدن به همه جا کمی مغایر و محدود کننده به نظر می رسد،
اما در نهایت منجر به محصول و دانشی می شود که تا مدتها شکستن رکورد آن کار ساده ای نخواهد بود .

مرسي مهندس ازراهنمايت؛والامن دارم طبق برنامه بيش ميرم ولي اين حس بم دست داده؛فك كنم بخاطراينه كه 1هفته اس هرروزسيكنال ميخونم‏!ولي الان كه فصل آخرشم ديكه نميكشم فقط روخونيش ميكنم

controlqueen

عضو جدید
خوب به تنبلی بگو نیاد
به تنبلی بگو 7 ماهه دیگه بیاد:D
جدا میگم
با خودت کنار بیا
اگه تلاش میکنی به خاطر خودته
اگه سختته به خاطر خودته
هرچی بیشتر به این افکارت بها بدی بزرگتر میشن
سعی کن جلوی تنبلیت وایسی گلم
اگه خسته میشی یه کم پاشو نرمش کن بعد بشین سر درست
اگه تنبلی وسوسه انجام کارای دیگس اونوقت باید حسابشو از تنبلی جدا کنیم
چون تو این دوران ادم دلش میخواد هزارو یک کار انجام بده که نه قبلش انجام داده نه بعدش انجام میده

مرسي مهندس زد ازمشاورتون:دي

ehsan0641

کاربر بیش فعال
مرسي مهندس ازراهنمايت؛والامن دارم طبق برنامه بيش ميرم ولي اين حس بم دست داده؛فك كنم بخاطراينه كه 1هفته اس هرروزسيكنال ميخونم‏!ولي الان كه فصل آخرشم ديكه نميكشم فقط روخونيش ميكنم

سلام
ببین دوست عزیز شما یه هفته دار سیگنال میخونی خوب مسلمه که خسته میشی تازه مطمئن باش اینطوری وقتای تلف شده ی زیادی هم داری من رشتم قدرته و بعضی از دروس رو به دو قسمت تقسیم کردم، مدار1 و مدار2 - ریاضی مهندسی تا آخر معادلات با مشتقات جزئی قسمت اول و فصل توابع مختلط تا آخرش هم قسمت دوم - ماشین الکتریکی 1 و ماشین الکتریکی 2
بررسی سیستمهای قدرت و الکترومغناطیس و کنترل خطی
حالا تناوب درس خوندنم یه دوره سه روزه هست که به این شکله:
روز اول: مدار 1 ریاضی 1 الکترومغناطیس
روز دوم : مدار2 بررسی سیستم ماشین2
روزسوم:کنترل ریاضی2 ماشین1
البته من تا حالا هردرس رو تقریبا 2 بار خوندم و الان دارم تست کار میکنم، بهترین برنامه ای که به ذهنم رسید همین بود، موفق باشید.

controlqueen

عضو جدید
سلام
ببین دوست عزیز شما یه هفته دار سیگنال میخونی خوب مسلمه که خسته میشی تازه مطمئن باش اینطوری وقتای تلف شده ی زیادی هم داری من رشتم قدرته و بعضی از دروس رو به دو قسمت تقسیم کردم، مدار1 و مدار2 - ریاضی مهندسی تا آخر معادلات با مشتقات جزئی قسمت اول و فصل توابع مختلط تا آخرش هم قسمت دوم - ماشین الکتریکی 1 و ماشین الکتریکی 2
بررسی سیستمهای قدرت و الکترومغناطیس و کنترل خطی
حالا تناوب درس خوندنم یه دوره سه روزه هست که به این شکله:
روز اول: مدار 1 ریاضی 1 الکترومغناطیس
روز دوم : مدار2 بررسی سیستم ماشین2
روزسوم:کنترل ریاضی2 ماشین1
البته من تا حالا هردرس رو تقریبا 2 بار خوندم و الان دارم تست کار میکنم، بهترین برنامه ای که به ذهنم رسید همین بود، موفق باشید.

ممنون ازكمكتون؛ منم رشته ام كنترله؛ماشينوكه احتمالانرسم بخونم؛جون مهرم20واحد دارم؛ ولي اينطوريكه روزي3يا2درس بخونم نميتونم جون سرعتم بايينه روزي ‏1درس ميخونم؛ولي كفتم تاآخرمردادسيكنالوديكه تموم كنم واسه همين اين1هفته آخروفقط سيكنال خوندم

Joe_Bel

کاربر ممتاز
[h=1]تغییرات در سرفصل های الکترونیک و کنترل خطی[/h]
با توجه به آخرین مصوبه شورای عالی برنامه ریزی تغییرات عمده ای در سرفصل های دروس مهندسی برق صورت گرفته که طبیعتا روی دروس کنکور کارشناسی ارشد نیز تغییرات را خواهیم داشت.

الکترونیک: سرفصل تقویت کننده های توان از الکترونیک ۲ به الکترونیک ۳ منتقل شده است.

کنترل خطی: فضای حالت از این درس حذف شده و به درس کنترل مدرن منتقل شده است.

توصیه شخصی بنده به داوطلبان (آقای توسلی):

روی این دو سرفصل زیاد سرمایه گذاری نکنید چرا که احتمالا در کنکور ارشد هم سوالی طرح نخواهد شد و در صورت داشتن وقت اضافی و پس از مطالعه مابقی دروس این مباحث را هم مطالعه کنید.

controlqueen

عضو جدید
[h=1]تغییرات در سرفصل های الکترونیک و کنترل خطی[/h]
با توجه به آخرین مصوبه شورای عالی برنامه ریزی تغییرات عمده ای در سرفصل های دروس مهندسی برق صورت گرفته که طبیعتا روی دروس کنکور کارشناسی ارشد نیز تغییرات را خواهیم داشت.

الکترونیک: سرفصل تقویت کننده های توان از الکترونیک ۲ به الکترونیک ۳ منتقل شده است.

روی این دو سرفصل زیاد سرمایه گذاری نکنید چرا که احتمالا در کنکور ارشد هم سوالی طرح نخواهد شد و در صورت داشتن وقت اضافی و پس از مطالعه مابقی دروس این مباحث را هم مطالعه کنید.
آقا يوسف شمامطمئني اين تغييرات به كنكورمااعمال ميشه؟كفتن ازكنكور2ساله ديكه تغييرميكنه‏!يعني به 93نميرسه

Mr.Perfect

عضو جدید
تغییرات در سرفصل های الکترونیک و کنترل خطی

یعنی مشخص نیست که تو ازمون امسال سوال میاد یا خیر؟

خوب اگه قراره سوال بیاد که حذف از سرفصلها چطوریه؟
اگه قرار نیست بیاد هم که دیگه کامل نخونیم؟

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

یعنی مشخص نیست که تو ازمون امسال سوال میاد یا خیر؟

خوب اگه قراره سوال بیاد که حذف از سرفصلها چطوریه؟
اگه قرار نیست بیاد هم که دیگه کامل نخونیم؟

تا اونجایی که من میدونم این تغییرات واسه دانشجوهای در هر حال تحصیل اعمال میشه وزمانی که کنکورشون برسه اونموقع تو کنکور ارشد اعمال میشه

ehsan0641

کاربر بیش فعال
واسه بررسی(با توجه به کمبود تست!!) چی خوندین؟
میترسم بگم دوستان ناراحت بشن و بگن چرا باز اسم کتاب اوردی!!!!!!:confused:
بررسی کتاب دکتر حلم زاده انتشارات پوران پژوهش رو تهیه کنید، تمام تستها رو داره یه سری تست تالیفی خوب هم توش هست. موفق باشید.

controlqueen

عضو جدید
میترسم بگم دوستان ناراحت بشن و بگن چرا باز اسم کتاب اوردی!!!!!!:confused:
بررسی کتاب دکتر حلم زاده انتشارات پوران پژوهش رو تهیه کنید، تمام تستها رو داره یه سری تست تالیفی خوب هم توش هست. موفق باشید.

مهندس شماكه قدرتي هستي ماشينوازروجه كتابي ميخوني؟من خودم فعلافقط مدرسانودارم؛ماشين1و2باهم

ehsan0641

کاربر بیش فعال
مهندس شماكه قدرتي هستي ماشينوازروجه كتابي ميخوني؟من خودم فعلافقط مدرسانودارم؛ماشين1و2باهم

اگه پایتون ضعیفه اول کتاب پی سی سن انتشارات بصیر رو طی دو روز بخونید خیلی از مسائل رو براتون روشن میکنه، بعد هم ماشین الکتریکی1و2 دکتر حلم زاده انتشارات پوران پژوهش.اگه هم متوسطید که همون کتابای حلم زاده کافیه، ضمنا یه توصیه میکنم بهتون اونم اینه که ماشین رو حتما بخونید چون نسبتا سادست و سوالات سختی ازش نمیاد(مثل پارسال!!!) ولی یکم باید حواستون جمع باشه چون تنوع دروس تو فیلد شما خیلی زیاده( مثلا ماشین و سیگنال!!!!!! خیلی باهم متفاوت هستن) موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا