سلام.من خودم با توجه به تاپیکای دوستان اینجا کتاب خریدم.تجربه خودم:مومن زاده خیلی خوبهههههههههههه!!! من که عاشقشششششششششششش شدمممممممممممممممم.(تقدسی و نخریدم اگه وق شد اونو هم می خونم

)ولی تقدسی رو هم بچه ها تعریف می کردن.تو پستای مختلف ببینی هس.اونایی که هر دو رو دیدن و خوندن گفتن ویزگی های هر کدوم چیه .ولی خودم مومن زاده می خونم.البته سیگنالم خوب نیس.(بعضی مطالبشو از دوستانم هم کمک می خوام تا توضیح کامل تری بدن).به نظر من با توجه به سطح علمی خودتون و راهنمایی دوستان درباره هر کتابو ویژگی هاش انتخاب کنین.ولی خب خود من تستای تقدسی که خودش تو وبسایتش می ذاره هم یه نگاه انداختم مفهومی و جالب بود.در مورد کتابش از دوستانی که خوندنش راهنمایی بخواه.البته من بانک تست مومن زاده رو هم خریدم.واسه انتشارات پورانه...فقط تسته ...ایشالله بعد یاد گرفتن کامل مفاااااااااااهیم

احتمالا خیلی کمک کنه...(من خودم تو یونی درس خون نبودم واسه همین یه کم به توضیح مفاهیم بیشتر احتیاج دارم....)
و یه توصیه دوستانه که یکی از اعضای همین جا به من گفتن و منم به شما می گم.الان سوم تیره...اجازه ندین زمان خیلی بگذره و شما هنوز تو بند انتخاب کتاب واسه خوندن یا شروع باشین.تاپیک اینجا رو بخونین و با توجه به تجربه دوستان و شرایط خودتون از لحاظ سطح علمی برین سراغ خوندن...ایشااااااااااااااااااااله جزو رتبه برتراااااااااااااااااای سال بعد باشین

و البته همه مووووووووون...بچه های برق باشگاه مهنسان مث یه خونوادن من که عاااااااااااشق همه تونم...ایشاللله همه رتبه هامون عااااااااااالی شه(با هم دعوا هم نکنیم)...