سلامخوب منم مصطفی هستم ، دیگه اون پایین نوشته ، متولد 61 و فارغ 86 آزاد کاشان ، 7-8 ماه پروژه سینما آزادی بودم ، الانم یکم تو کار تهیه صورت وضعیت و نظارت و اجرا هستم و دنبال یه کار خوب میگردمراستی آقا حبیب مترو چطوریاست ؟ من یه شرکتم درخواست دادم برای مترو گفتن باهاتون تماس میگیریم
![]()
دوست عزیز لازمه ازدواج یک شناخت روحی اخلاقی و... وسیعه که تاحالا پیش نیومدهبچه ها دقت كردين اقا حبيب چي گفت مجرد متولد 1355 من رياضياتم خوب نيست ولي ميشه 32 سال اقا حبيب داري ميترشيا بابا زن به اين بديا نيست كه ميگن![]()
اقا حبيب شما در چه سني ميخواي به اين شناخت دست پيدا كنيدوست عزیز لازمه ازدواج یک شناخت روحی اخلاقی و... وسیعه که تاحالا پیش نیومده
اگه غریبه با این املا که شما نوشتی باشه عیبی ندارهاقا حبيب شما در چه سني ميخواي به اين شناخت دست پيدا كني
من فقط يكي از ايرادات دير ازدواج كردن رو بگم اينكه اجل ممكنه بهت محلت ندا بزرگ شدن بچه هاتو ببيني يا اينقدر با اونا اختلاف سني داري كه اونا تورو يه قريبه بدونن
حالا درسته من املا اول دبستان شدم 13 ديگه اقا حبيب نبايد كه مسخرم كني من ميرم به مديريت سايت شكايت ميكنم اقا حبيب نميخواد زن بگيره تازه بهش گير بدي مسخرت ميكنهاگه غریبه با این املا که شما نوشتی باشه عیبی نداره
سلامحالا درسته من املا اول دبستان شدم 13 ديگه اقا حبيب نبايد كه مسخرم كني من ميرم به مديريت سايت شكايت ميكنم اقا حبيب نميخواد زن بگيره تازه بهش گير بدي مسخرت ميكنه![]()
دوستان یک پروژه جدید شروع کردمسلام
عزیز به خدا من مسخره نکردم
در هر صورت پوزش قصد فقط مزاحی بود و بس
اینا دوا نکنن که روزشون شب نمی شهبچه های عمران با هم خوب باشید.چرا با هم سردین؟آخه چرا؟
مهرو جان سلامبچه های عمران با هم خوب باشید.چرا با هم سردین؟آخه چرا؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |