خوب حالا این ساختمونی که میخوایم شروع کنیم به طراحی ، زمینش چه ابعادی باید داشته باشه ؟ چند طبقه باشه و ......؟
خوب حالا این ساختمونی که میخوایم شروع کنیم به طراحی ، زمینش چه ابعادی باید داشته باشه ؟ چند طبقه باشه و ......؟
آره روی اینا هم باید بحث بشه که چه مسئولیتی باید افراد بگیرن و اصلا نوع کار مشخص بشه.البته بهتره قبل از طرح بیاین مشخص کنیم هر کی چه کاری بکنه ؟ مدل و نوع ساختمان با باد بند بدون دیوار برشی ؟ باید خیلی از آیتم ها رو مشخص کنیم
البته من به شخصه ترجیح میدم با هم محاسبه دستی رو شروع کنیم چون برنامه راحته , دستی یه وقت بمونیم خیلی زشته !!! من خودم تو فلزی دستی راحت میتونم محاسبه کنم ولی بتونی برام سخت تره
خلاصه تصمصم گرفتین ما رو هم بیخبر نزارین لطفا , یعنی ما در خدمتیم
مدیر که دیگه از بالا دستور اومد شما دخالت نکنین!!!!!!!!
البته خیلی محترمانه!!!!!!!!!!
یه پیام خصوصی داشتم که نوشته بودن شما خودتون کی رو پیشنهاد میکنین منم اسم 2 نفرو دادم!!!!!!!!!!
بعد یه سری پیشنهادات هم دادم که گفتن خیلی ممنون از راهنماییتون!!!!!
![]()
مدیر که دیگه از بالا دستور اومد شما دخالت نکنین!!!!!!!!
البته خیلی محترمانه!!!!!!!!!!
یه پیام خصوصی داشتم که نوشته بودن شما خودتون کی رو پیشنهاد میکنین منم اسم 2 نفرو دادم!!!!!!!!!!
بعد یه سری پیشنهادات هم دادم که گفتن خیلی ممنون از راهنماییتون!!!!!
![]()
مرسی تی ام جان. همه اینارو محترمانه گفتن ؟![]()
دستش درد نکنه!نه بی شوخی میگم!!!!!
واقعا عالی جواب میدن!!!
هر موقع پیام دادم جوابشو سریع دادن!!!!!!!!!!!
خیلی ممنونم از آقای پیرجو!!!!!!!!!!!!!![]()
]جشم مهندس
شما هر چی بگین
ما رو جزو آبدارچی هم بزارین خدا رو شکر میکینم !!!
حالا میشه پیشنهادات رو شما هم بفرمایین !!!
من که تا سر حد مرگ پیشنهاد دادم بابا!!!!!!!!
میگم بیاین من طرحامو بذارم شما بسازینش!!!
آرزو بر جوانان عیب نیس!!! منم میگم یه پروژه در دست ساخت دارم!!!
حالا بی شوخی!!
منم که اولش گفتم بیاین از ریشه کار کنیم!!!
میگم اگه میخوایم نقشه هاشم بکشیم بریم با بچه های معماری مچ کنیم بیان طرح خوب بدن بعد شماها محاسبش کنین!! منم طرح اختلاطشو مینویسم!!! آخه تازه یاد گرفتم!!!![]()
وای مهندس خجالت زده فرمودین بنده رو!!!!!!!!
من کی باشم؟؟
من که فعلنی جزو کودکان عمرانی هستم!!!!
..
.
یه 2-3 روز صبر کنین آقای والکانو میاد تاپیکشو میزنه!!!!!
(آقا وحید من از طرف شما قول دادما تو رو خدا سنگ رو یخ نشم؟؟؟!! عجب فضولیم مننننن!!!)
الان خیلی از موارد کاری که باید انجام بدیم نا مشخصه. بعدا به مشکل نخوریم؟!
یه قسمتایی هس که نمیشه دستی انجام داد! مثل تحلیل تمام تیرها و ستونهای سازه که ببینیم تحت این بارگذاری جواب میده یا نه.شما بزرگواری مهندس
کلا میگم , نمیدونم شما مشغول به کارین یا نه , ولی بیشتر لازمه طراحی دستی رو بلد باشیم تا برنامه , واقعیت اینه هممون یه مقداری با safe & etabs در حد کار راه بنداز واردیم
تو دستی کمیتمون میلنگه مهندس جان
از روال کاری نترسین!!!!
اگه شروع کنیم و دوستان فعالیت کنن مطمئنا کارا خوب پیش میره!!!!!
در مورد وظایف هم که من فک کنم .....نه من نمیتونم نظر بدم.........
شب خوش!!!!
یه خبر خوش
طی نشستی که با بزرگ تالار داشتم به این نتیجه رسیدیم این تاپیک خیلی وفت گیر میشه و به احتمال فراو.ان به بایگانی منتقل میشه
البته اینم بگما اون ساختمونی که ما ساختیم هیچ مراحل محاسبات نداشت
اینطوری که شما بیان میکنید انگاری محاسباتم میخواین بکنید؟
من گفتم اول بیاین هدف تاپیک رو مشخص کنیم بعد بزنیمش
مثلا اگه محاسباتم توش بیاد خیلی سخت میشه ولی فوق العاده آموزنده ولی چند نفر مثل اقا فرشیدم میخواد که راهنمایی کنه
ولی اگه بخوایم مثل قبلی بریم خیلی لوس و بی مزه میشه
بازم تصمیم با شماست من کلا محاسباتی زیاد بلد نیستم اگه بلدین و تا آخر پاش وایمیسین با محاسباتش بزنیم و الا نمیشه
تازه برای اینکه مطمئن بشیم اقا فرشیدم تا اخر کمک میکنن باید این تاپیک رو ایشون بزنن
آقا فرشید یادته نصیحت مسعود و![]()
مهندس من شما رو قبلا هم توی این تالار دیدم ولی یهو نیست میشینمهندس بلانسبت عمرانی هستیم
غیر محاسبه مگه کار دیگه ای هم بلدیم تو عمران !!!
درضمن بازم میگم دستی همه جوره بهتره , گرن تعداد تیر و ستون چرا هستی مهندس ؟ بابا یه جوری حرف میزنی که انگار تا حالا محاسبه نکردی ؟ بابا یه تیپ میزنیم همه طراحی میشن خوب ؟
منم با اینکه زودتر شروع کنیم موافقم ...
چیو شروع کنیم؟
آقایون عجله نکنید
اولا یه پروژه که تمام مراحلش انجام شده باشه میخوایم
کلا همه چیزش با دفتر محاسباتش با فایل های اتوکد و ایتبزش
بعد از اینکه اینو داشتیم میشه شروع کرد
ببین عزیزم شما از این به بعد هستین؟بابا نقشه بدم مشکلتون حل میشه ؟
من والایی میخوام این دفعه یه کاری انجام بشه
ولی با این وضع میبینم بازم نمیشه ...
نکنه این طرحی که دادم خیلی سخته فکر میکنین ؟ بابا کل مشکل تو مدل کردنشه ؟ بقیه با برنامه حل میشه
شماها که میگین دستی نه پس برای چی امروز فردا میکنین مهندسین عزیز ؟
ببین عزیزم شما از این به بعد هستین؟
اگه جدی هستی من خیلی دوست دارم دستی انجام بشه کلا با مراحلشم آشنا بشم البته هنوز پروژه برنداشتم ولی الان یه آشناییت کلی داشته باشم بد نیست
من میگم دستی نه چون اگه شما یا اقا فرشید دیگه نیاید من و یه سری دانشجو که هنوز به پروژه نرسیدن میمونیم کار گیر میکنه اونوخت میره تو بایگانی متوجه منظورم شدین
سختی یا اسونیش و من نمیدونم ولی برای شروع اگه یه خورده ساده تر باشه بهتره اگه دیدم حال میده بعدی رو سخت تر میکنیم
بقیه هم بیان نظرشونو بگن
یه نکته دیگه هم بگم وقتی مدیر جدید اعلام شد این تاپیک رو حذف کنه یکی دیگه بزنیم خیلی اینطوری ضایعست![]()
خوب انگاری نظری نیست من نقشه درست و حسابی ندارم اگه شما دارید یه ساختمون 4-6 طبقه فولادی رو بزارید
بازم میگم من نمیدونم ما توی تاپیک قراره چی کار کنیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |