sepehrkhosrowdad
مدیر بازنشسته
الآن وضعیت جدول چجوریاس؟!خاک تو سرش مساوی
ذوب آهن قهرمان شد
![]()

الآن وضعیت جدول چجوریاس؟!خاک تو سرش مساوی
ذوب آهن قهرمان شد
![]()
من تو همون جای خوب گفتم چرا بیمارستان
استعاره از کنج عزلت بودبعضیا چشم دیدن منو تو کنج عزلت نداشتن منم رفتم تا چشمشون در بیاد
بچه ها کاربر fari_civilواسه این دعای من کور شده![]()
خاک تو سرش مساوی
ذوب آهن قهرمان شد
حاجی یه سوال از دخترا دارم
اگه خواستگار کچل بیاد چه جوابی میدن؟؟؟قیافه چقدر مهمه؟؟
![]()
1 امتیازb,ب آهن با دو امتیاز اختلاف صدره![]()
؟؟!!!؟؟؟؟!!!! نمیبینم!!!! یووووفوووووس بیا برا مام دعا کن نور به چشمم بباره!!!! یکی بیاد نفرین این والکانوی بی معرفتو باطل کنه سر و صورتم به جهنم که کبود شده، یه دیوار سالم تو خونمون نمونده!!!!!
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه برفی کولاک بود!!!!!!!!!!!!!!!!! فکن اتوبان ترافیک بود!!!!!!!!!! سرسره بازاری بودانگاری وسط زمستونه!!!!!!!!!!!!!!!
فکن دیروز صب افتابی بود عصری بارون شورو شد صب دیدیم تا کجا برف اومدهتا عصری که داش میبارید فردا صبو خدا میدونه
اسمون تو کار خودش مونده افتابی باشه بارون بباره یا برف ، اون موقه میخای ما تکلیف خدمونو بدونیم!!!!!
کاش توی قطب بود بازم قطب یه جایی هست ولی دانشگاه اینا(زنجان)احیاناً دانشگاتون تو قطب نیست.
کاش توی قطب بود بازم قطب یه جایی هست ولی دانشگاه اینا(زنجان)
با یه مثال ساده بهت میگم کجاست
فرض کن تهران همون زنجانه
دانشگاه زنجان میشه زنجان
فهمیدین
خارجیا واسه اینکه بفهمن خارج از شهر کجاست میگن برید ایران زنجان میشه شهر دانشگاهش میشه خارج از شهر
راستی این دانشگاه خیلی خفنه چند وقت پیش نزدیک بود منحل بشه
ولی دانشگاه ما داره با اکسفورد شونه به شونه پیش میره![]()
نه بابا ادم نباس دل بچه رو بشکونه بهش تیکه بندازه
بچه ها یه درخواستی دارم
جدی
خداوکیلی جدی
چرا باور نمیکنید جدی
من بعد از اون شوک که نیدونم هنوزم توشم یا نه فهمیدم موبایلم 3 ساله یه مشت اهنگ توشه که منم 3 سال فقط دارم اینا رو گوش میکنم ناگهان خسته شدم و در راستای تحول شخصیتی خواستم اهنگ جدید بریزم توش ولی اهنگ قشنگ پیدا نکردم اگه مقدوره اهنگ قشنگ نام و اسم خوانندش رو بگید تاکیدا خارجی بهتره چون حوصله اینکه بفهمم چی میگه رو ندارم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |