fari_civil
عضو جدید
- فراموش کردن آدمها به سادگی آب خوردنه .
- فقط تفاوتش تو دمای آبه .
از بذل توجه شما سپاس گزارمشما باید عکس مورد نظرتون بصورت لینک اینترنتی موجود باشه . از بهترین مکان های قرار دادن عکس ، استفاده از فضای مجازی پرشین گیگ هستش که به شما 10 گیگ فضای مجانی ارائه میده تا شما هر فایلی رو که دوست داری در اون به نام کاربری خودتون قرار بدید و لینک اون رو به اشتراک بگذاریداگر نیاز به این فضا داشتید به من ایمیلتون رو بدید تا دعوتنامه ارسال کنم براتون .
البته احتمالاً مصطفی جان منظورشون 100 مگ بوده.شما باید عکس مورد نظرتون بصورت لینک اینترنتی موجود باشه . از بهترین مکان های قرار دادن عکس ، استفاده از فضای مجازی پرشین گیگ هستش که به شما 10 گیگ فضای مجانی ارائه میده تا شما هر فایلی رو که دوست داری در اون به نام کاربری خودتون قرار بدید و لینک اون رو به اشتراک بگذاریداگر نیاز به این فضا داشتید به من ایمیلتون رو بدید تا دعوتنامه ارسال کنم براتون .
البته آيين نامه هاي جديد, درسته كه قديمي هارو منسوخ مي كنند. ولي ملاك اصلي ضريب الاستيسيته است همچنان. البته اگه بحث كامپوزيتي بشه , مسيله كمي بغرنج ميشه و شايد بايد مدولات ديگه يي مثل مدول چغرمگي (ر.ج.مقاومت مصالح پي جانستون) رو هم دخالت داد.سلام سلام
نه بابا از دیروز تا حالا کلی تاپیک جدید راه افتاده!!!
آفرین بر این تازه وارد های فعال
فکر کنم به قول اقایsma519 دیگه تاریخ مصرف ما گذشته دور دور تازه وارداست!!!( همچین میگم انگار خودم خیلی وقته عضوم!!!!!!!)![]()
بابا این هزار بار من یه ترم دومیم !!!
من خودم که تو این تالار کاره ای نیستم !!
این تازه وارد بودن شما خیلی بهتر از تازه وارد بودن منه!!
اون کنایه رو هم درواقع به خودم زدم بچه های قدیمی شاید منظور منو فهمیده باشن!!!!!!!
من قصد جسارت نداشتم ببخشید!
ماشالا چه این تاپیک از همه ی تاپیک ها فعال تره!![]()
اخیرا خیلی با نمک شدین ها!! شوخی شوخی با مدیر هم شوخی!!!میگم دوستان دقت کردین وقتی آقا مدیرمون اخم میکنه ، خوش تیپ تر میشه !!!!
امیدوارم همه این کنایه رو گرفته باشیم . ( من که مهر باطل خوردم . اما از شماها انتظار میره هااااااااااا )![]()
میگم دوستان دقت کردین وقتی آقا مدیرمون اخم میکنه ، خوش تیپ تر میشه !!!!
امیدوارم همه این کنایه رو گرفته باشیم . ( من که مهر باطل خوردم . اما از شماها انتظار میره هااااااااااا )![]()
من یه ذره سرمایی هستم به من کاری نداشته باشینبخشید سو تفاهم نشه بنده با sma519 با هم شوخی داریم !! نه من حرفای ایشونو به دل میگیرم نه ایشون حرفای منو!!
درضمن مثل اینکه شما باور نمی کنی بنده در آینده قراره کولاک کنم شمام بیشین نیگا کن!!!!!!!!!![]()
علاوه بر تالار عمران باشگاه مهندسان ایران، face book و yahoo360 و zeebo و علی الخصوص تالارهای عمومی باشگاه مهندسان ایران هم جاهای خوبی هستند ها!تازه حرفاشم به دل ميشينه !
اخه الهي من دورت بگردم مدير عزيز هر جا ميريم بحث درس و كاره اون وقت شما انتظار دارين اينجام ميايم دو كلمه راحت همديگرو سركار نذاريم![]()
بله درستش كمپوزه البته با تو جه به مطالعات اخير اين حقير اين كلمه ساده شده كمپوت بوده,در ساليان دور مردم عادت داشتند كه وقتي براي هم تعارف تيكه پاره كنند , در كنارش كمپوت گازدار هم براي هم باز مي كردند كه به مرور زمان به قمپز قمپوز و حالا كمپوز تغييرنام يافته.و دوباره ميبينم كه واسه هم كومپوز در ميكنين (نمي دونم كلمه رودرست نوشتم يا نه)
![]()
سپهر جان شما خودت بچه های رشته های دیگه رو دعوت میکنی اینجا اونوقت چه انتظاری داری از بچه ها.علاوه بر تالار عمران باشگاه مهندسان ایران، face book و yahoo360 و zeebo و علی الخصوص تالارهای عمومی باشگاه مهندسان ایران هم جاهای خوبی هستند ها!
و جسارتاً شما کجاها تشریف می برید که همش بحث کار و درس ه!
بفرمایید من هم به شخصه بیام خدمتتون!![]()
بله، من خودم بچه های دیگه رو دعوت می کنم، خودم هم میام اینجا خستگی بدر می کنم، اما به بقیه جاها هم سر می زنم، غیر از اینه؟!سپهر جان شما خودت بچه های رشته های دیگه رو دعوت میکنی اینجا اونوقت چه انتظاری داری از بچه ها.
در کل منم باهات موافقم. فعالیت تو این تاپیک از همه جا بیشتره.
دقیقاً!از یه طرف خوبه که وظیفه شناس باشیم و احساس مسئولیت کنیم . از طرفی هم به قول ... به زور مردم رو تو بهشت نکنین تا مبادا از موتورخونه جهنم بزنن بیرون !!!![]()
ا.....من فكر كردم جدي ميگينبخشید سو تفاهم نشه بنده با sma519 با هم شوخی داریم !! نه من حرفای ایشونو به دل میگیرم نه ایشون حرفای منو!!
درضمن مثل اینکه شما باور نمی کنی بنده در آینده قراره کولاک کنم شمام بیشین نیگا کن!!!!!!!!!![]()
علاوه بر تالار عمران باشگاه مهندسان ایران، face book و yahoo360 و zeebo و علی الخصوص تالارهای عمومی باشگاه مهندسان ایران هم جاهای خوبی هستند ها!
و جسارتاً شما کجاها تشریف می برید که همش بحث کار و درس ه!
بفرمایید من هم به شخصه بیام خدمتتون!![]()
بله درستش كمپوزه البته با تو جه به مطالعات اخير اين حقير اين كلمه ساده شده كمپوت بوده,در ساليان دور مردم عادت داشتند كه وقتي براي هم تعارف تيكه پاره كنند , در كنارش كمپوت گازدار هم براي هم باز مي كردند كه به مرور زمان به قمپز قمپوز و حالا كمپوز تغييرنام يافته.![]()
. . . . . .خوب حاجی اجی مجی لا ترجی
من وضعیت روحیم خراب شده ببین تا چه حد که امتحان 6 نمره ترمی بتن رو نرفتم بابا دمم گرم
ولی خوب ادمی واسه همین چیزاشه که زندگی میکنه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |