[گفتگوی دوستانه در تالار عمران]

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

سفر نکن خورشیدکم ترک نکن منو نرو… نبودنت مرگ منه راهی این سفر نشو…

ستاره های سربی فانوسکهای خاموش منو هجوم گریه از یاد تو فراموش…
تو بال و پر گرفتی به چیدن ستارهدادی منو به خاک این غربت دوباره
دقیقه های بی تو پرنده های خستن آیینه های خالی دروازه های بستن…
اگه نرفته بودی جاده پر از ترانه کوچه پر از غزل بود به سوی تو روانه
اگه نرفته بودی گریه منو نمیبرد…

آخرین ویرایش:

civilica2008

عضو جدید
اقا حبيب من گفته بودم كه هستم ولي بايد ببينم كه اون موقعي كه به اين سفر ميخوايم بريم ميرسم بيام يا نه.چون من تو اصفهان هم هستم و شايد نتونم باهاتون بيام و مشكل داشته باشم.گفتم كه بعد از دستم ناراحت نشي.
ولي با اين حال خيلي دوست دارم بيام و امكان هم داره بيام.;)
بازم معذرت ميخوام.

habib

عضو جدید
سلام دوستان
ممنون از همگی و معذرت از غیبت چند روزه حقیقت اینکه پروژه جدیدم بدجوری درگیرم کرده به طوری که مقیم هراز شدم هر کی این چند روزه از اونجا رد شده باشه حتماً من رو دیده
و اما لازم دو چیز رو بگم و اونهم اینه که اولاً اینجا همه دوستن و رشته و جنسیت اصلاً مطرح نیست پس اینقدر حساسیت نشون ندین در ثانی بابا به خدا اون بحث تموم شد و رفت و هیچ دلخوری نبود و نیست ادامه ندینش
و اما در مورد برنامهای که گفته بودم
حقیقت اینه که من با دوستان تورهای متعددی رو در طول سال تدارک می بینیم در زمانها و شرایط مناسب و بررسی شده که از تهران گردی هست تا ایرانگردی و تورهای خارجی
این تور آخری که از دست این گروه رفت و به ماه رمضان رسیدیم ولی در تورهای بعدی دوستان همتی به خرج بدن تا بتونیم در کنار هم خوش باشیم

digimon

عضو جدید
مهندس حبیب سلام
می خواستم بگم من نمی یام سعید هم خود داند بعد نگی" نیاز" قول داد اما نیومد از الان گفتم بد قول نشم بشین چرتکه بنداز ببین چند نفر شدین 3 روز بیشتر ندارین ها.....
خوش باشین

اوخ بشکنه گردن باعث و بانی اش
به باعث و بانی اش هم خوش بگذره
سلام نیاز
پاشو بیا من حامد انی مهتا روی تو حساب کردیم .سمنان که نیومدی جات خالی بود حسابی, اصلا خوش نگذشت.
تو نیای سعید نمی یاد ارش هم نمی یاد
خلاصه اومدی اومدی نیومدی دیگه نه من نه تو:mad:

digimon

عضو جدید
بیا اصلا حبیب گفته نمی ریم یادت باشه این دفعه دومه می خواستی بهانه گیری کنی
بابا تو که پایه هر مسافرتی موضوع چیه؟

dena_dena

عضو جدید
مهندس حبیب سلام
می خواستم بگم من نمی یام سعید هم خود داند بعد نگی" نیاز" قول داد اما نیومد از الان گفتم بد قول نشم بشین چرتکه بنداز ببین چند نفر شدین 3 روز بیشتر ندارین ها.....
خوش باشین

اوخ بشکنه گردن باعث و بانی اش
به باعث و بانی اش هم خوش بگذره

بیا اصلا حبیب گفته نمی ریم یادت باشه این دفعه دومه می خواستی بهانه گیری کنی
بابا تو که پایه هر مسافرتی موضوع چیه؟

چندین احتمال وجود داره
توی uni که خبری نیست
مسابقه ات رو هم که بردی
پروژه هم که خوب پیش میره
تو شرکت و اموزشگاه هم اوضا روبه راهه
تو خونه هم مشکلی نیست
دیگه عقلم جایی قد نمیده:eek:.................
اهان نکنه نمی خوای شیرینی بدی راست میگن اصفهونی ها خسیسن ها....
شیرینی و میگیم محسن بگیره که حسابی ضایع شده
سمنان چرا نیومدی کوفتمون شد :(:cry:
اصلا یه پیشنهاد حبیب که ما رو نبرد:mad: خودمون میریم :Dمن انی مهتا محسن سعید ارش علی سینا همون 8 تایی های سابق بعدظهر دم در خونه نیاز .بریم شمال پیش بابا اینا .خوش میگذره ها
موافق ها pm بدن

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اولا ادم زنده که وکیل وصی نمی خواد
دوما اینجا جای این حرفا نیست جاش تو زنگ تفریحه یه بچرخی پیدا مکنین
سوما عمو بیادو ببینه تالار و بهم ریختین از چشم من می بینه میبینین که تازگی ها فرت فرت اخطار میده "چه کنیم یه دونه عمو انگشتی که بیشتر نداریم
اخرم اینکه من کلی کار دارم با وحید قول تالار ماشین الات و دادم
راستی وحید واسه ارشدش سور داده اساسی واسه تبریک یه تکه پا میرم میاین

habib

عضو جدید
چندین احتمال وجود داره
توی uni که خبری نیست
مسابقه ات رو هم که بردی
پروژه هم که خوب پیش میره
تو شرکت و اموزشگاه هم اوضا روبه راهه
تو خونه هم مشکلی نیست
دیگه عقلم جایی قد نمیده:eek:.................
اهان نکنه نمی خوای شیرینی بدی راست میگن اصفهونی ها خسیسن ها....
شیرینی و میگیم محسن بگیره که حسابی ضایع شده
سمنان چرا نیومدی کوفتمون شد :(:cry:
اصلا یه پیشنهاد حبیب که ما رو نبرد:mad: خودمون میریم :Dمن انی مهتا محسن سعید ارش علی سینا همون 8 تایی های سابق بعدظهر دم در خونه نیاز .بریم شمال پیش بابا اینا .خوش میگذره ها
موافق ها pm بدن
ما پیر مردارم می برین؟

topolmopol

عضو جدید
سلام
حتماً
فقط اگه رزومه داری برسون بهم یا با 09122249077 تماس بگیر

نه بابا!!!!!!!!!!!! یه دانشجوی آس و پاس رزومه اش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: من فقط یه اتوکد بلدم و یه کم etabs .اینکه گفتم تجربه ی کار بتنی دارم واسه اینه که عضو تیم بتن دانشگاهم و تو مسابقات ACI مقام آوردیم.
ولی خیلی ممنون که اعتماد کردید و جدی گرفتید.مرد به این میگن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(قابل توجه همه ی آقایون!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
از بابت شماره هم خیلی ممنون.حتما مزاحم میشم.به درد کار که نمیخورم ولی میشه لا اقل sms تبریک عیدها رو فرستاد!
;)

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها توجه كردين صوفي خانوم يه دانشجوي غير مهندسي من بهش خوش امد ميگم;)

civil_person

عضو جدید
سلام.امید وارم حالتون خوب باشه.
من تو این سایت تازه واردم .سعی میکنم حااقل هفته ای 2 بارسر بزنم.
با این که سطح علمی بالای ندارم اما خیلی دوست دارم در کارهای جمعی و گروهی وپزوهشی شرکت کنم.

habib

عضو جدید
نه بابا!!!!!!!!!!!! یه دانشجوی آس و پاس رزومه اش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: من فقط یه اتوکد بلدم و یه کم etabs .اینکه گفتم تجربه ی کار بتنی دارم واسه اینه که عضو تیم بتن دانشگاهم و تو مسابقات ACI مقام آوردیم.
ولی خیلی ممنون که اعتماد کردید و جدی گرفتید.مرد به این میگن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(قابل توجه همه ی آقایون!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
از بابت شماره هم خیلی ممنون.حتما مزاحم میشم.به درد کار که نمیخورم ولی میشه لا اقل sms تبریک عیدها رو فرستاد!
;)
سلام
بابا رزومه فقط یک قسمتش سوابق کاریه قسمتهای دیگه هم داره از جمله مشخصات، سوابق تحصیلی، فعالیتهای علمی و ....تازه شماره دادم که اگر هم رزومه ندادی ببینم در چه حد توانائی داری دنبال همون واسط باشم(طراحی، مطالعه، اجرا،نظارت،)
راستی از لطفت ممنون شرمندمون می کنی

habib

عضو جدید
سلام
بابا رزومه فقط یک قسمتش سوابق کاریه قسمتهای دیگه هم داره از جمله مشخصات، سوابق تحصیلی، فعالیتهای علمی و ....تازه شماره دادم که اگر هم رزومه ندادی ببینم در چه حد توانائی داری دنبال همون واسط باشم(طراحی، مطالعه، اجرا،نظارت،)
بازهم میگم هر کس خواست بگه تو شاخه های مختلف می تونم کار پیدا کنم دوستان زیادی دارم که به من لطف دارن و حرفم رو زمین نمی اندازن

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
اطلاعاتم در حد 1 سرپرست کارگاه!!!
6ماهی هم هست که همین کار رو در غالب 1 کارآموز بصورت مستمر دارم انجام میدم!

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

آقا اگر کاری سراغ دارید که باهاش بشه دهان پدر دختر جماعت رو بست من هستم ! :)

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اگه دل دختره با تو باشه دهن همه بسته می شه

خوب اون که بله ، حق با شماست ، ولی یه کار مطمئن که آدم بگه حداقل تا 3-4 سال خیال آدم راحته که کار داره خیلی بهتر جواب میده تا آدم بگه آره یه جا هستم ، 2 ماه دیگه تموم میشه بعدش باید بگردم :)

habib

عضو جدید
خوب اون که بله ، حق با شماست ، ولی یه کار مطمئن که آدم بگه حداقل تا 3-4 سال خیال آدم راحته که کار داره خیلی بهتر جواب میده تا آدم بگه آره یه جا هستم ، 2 ماه دیگه تموم میشه بعدش باید بگردم :)
هر سری یک روزی داره بخدا روزی اون تو رو هم تکون میده
البته من خودم مجردما

topolmopol

عضو جدید
سلام

اگه منظور اینه باید بگم درسم خوبه!خیر سرم مثلا شاگرد اول کلاسم!!!!!!!!!!!!!!!!!
و باید بگم که همه چیز رو زود یاد میگیرم پس میتونم تو همه چی توانایی داشته باشم و حداقل یه بار امتحانش کنم.حالا ریش و قیچی دست شماست هر جور که خودتون صلاح میدونید.راستی من عاشق هیجان و دنبال ریسک و تجربه ام!!!!!!!!!!!!!

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همينطوريم اقا حبيب دستم به دامنت اخر هفته ها بيكارم هر چي بود هستم