امید اسمعیل بیگی
عضو جدید
سلام آقایون مهندسا ،درسته ما تازه واردیم ولی منم هستم . من عاشق بحثهای ذاغ مهندسی خصوصا از نوع عمرانی

سلامجدی میگید؟منتظرما!!برام کار جور کنید.
اسمم رو هم بنویسید من هستم
![]()
سلام نیازمهندس حبیب سلام
می خواستم بگم من نمی یام سعید هم خود داند بعد نگی" نیاز" قول داد اما نیومد از الان گفتم بد قول نشم بشین چرتکه بنداز ببین چند نفر شدین 3 روز بیشتر ندارین ها.....
خوش باشین
اوخ بشکنه گردن باعث و بانی اش
به باعث و بانی اش هم خوش بگذره
مهندس حبیب سلام
می خواستم بگم من نمی یام سعید هم خود داند بعد نگی" نیاز" قول داد اما نیومد از الان گفتم بد قول نشم بشین چرتکه بنداز ببین چند نفر شدین 3 روز بیشتر ندارین ها.....
خوش باشین
اوخ بشکنه گردن باعث و بانی اش
به باعث و بانی اش هم خوش بگذره
بیا اصلا حبیب گفته نمی ریم یادت باشه این دفعه دومه می خواستی بهانه گیری کنی
بابا تو که پایه هر مسافرتی موضوع چیه؟
ما پیر مردارم می برین؟چندین احتمال وجود داره
توی uni که خبری نیست
مسابقه ات رو هم که بردی
پروژه هم که خوب پیش میره
تو شرکت و اموزشگاه هم اوضا روبه راهه
تو خونه هم مشکلی نیست
دیگه عقلم جایی قد نمیده.................
اهان نکنه نمی خوای شیرینی بدی راست میگن اصفهونی ها خسیسن ها....
شیرینی و میگیم محسن بگیره که حسابی ضایع شده
سمنان چرا نیومدی کوفتمون شد
اصلا یه پیشنهاد حبیب که ما رو نبردخودمون میریم
من انی مهتا محسن سعید ارش علی سینا همون 8 تایی های سابق بعدظهر دم در خونه نیاز .بریم شمال پیش بابا اینا .خوش میگذره ها
موافق ها pm بدن
سلام
حتماً
فقط اگه رزومه داری برسون بهم یا با 09122249077 تماس بگیر
سلامنه بابا!!!!!!!!!!!! یه دانشجوی آس و پاس رزومه اش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من فقط یه اتوکد بلدم و یه کم etabs .اینکه گفتم تجربه ی کار بتنی دارم واسه اینه که عضو تیم بتن دانشگاهم و تو مسابقات ACI مقام آوردیم.
ولی خیلی ممنون که اعتماد کردید و جدی گرفتید.مرد به این میگن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(قابل توجه همه ی آقایون!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
از بابت شماره هم خیلی ممنون.حتما مزاحم میشم.به درد کار که نمیخورم ولی میشه لا اقل sms تبریک عیدها رو فرستاد!
![]()
بازهم میگم هر کس خواست بگه تو شاخه های مختلف می تونم کار پیدا کنم دوستان زیادی دارم که به من لطف دارن و حرفم رو زمین نمی اندازنسلام
بابا رزومه فقط یک قسمتش سوابق کاریه قسمتهای دیگه هم داره از جمله مشخصات، سوابق تحصیلی، فعالیتهای علمی و ....تازه شماره دادم که اگر هم رزومه ندادی ببینم در چه حد توانائی داری دنبال همون واسط باشم(طراحی، مطالعه، اجرا،نظارت،)
راستی از لطفت ممنون شرمندمون می کنی
شما شرایتتون رو بگین سعی می کنم شرمنده نشمفقط در تهران؟!
سلام
بابا رزومه فقط یک قسمتش سوابق کاریه قسمتهای دیگه هم داره از جمله مشخصات، سوابق تحصیلی، فعالیتهای علمی و ....تازه شماره دادم که اگر هم رزومه ندادی ببینم در چه حد توانائی داری دنبال همون واسط باشم(طراحی، مطالعه، اجرا،نظارت،)
اگه دل دختره با تو باشه دهن همه بسته می شهآقا اگر کاری سراغ دارید که باهاش بشه دهان پدر دختر جماعت رو بست من هستم !![]()
اگه دل دختره با تو باشه دهن همه بسته می شه
هر سری یک روزی داره بخدا روزی اون تو رو هم تکون میدهخوب اون که بله ، حق با شماست ، ولی یه کار مطمئن که آدم بگه حداقل تا 3-4 سال خیال آدم راحته که کار داره خیلی بهتر جواب میده تا آدم بگه آره یه جا هستم ، 2 ماه دیگه تموم میشه بعدش باید بگردم![]()
اگه تونستی نیاز رو راضی کنی که با ما بیاد شما مهمان افتخاری من!!!!!ما پیر مردارم می برین؟
سلام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |