شنبه دارم میرم مدرکم و بگیرم که قاب کنم بزنم رو دیوار 

شنبه دارم میرم مدرکم و بگیرم که قاب کنم بزنم رو دیوار![]()
سلام
اینجا جایی واسه ما تازه واردا هستش؟؟؟؟
اینو 100 بار زدی یه بار دیگه بزنی خودم میاد با اردنگی میارمت وسط مجبورت میکنم برقصیسلام
اینجا جایی واسه ما تازه واردا هستش؟؟؟؟
اینو 100 بار زدی یه بار دیگه بزنی خودم میاد با اردنگی میارمت وسط مجبورت میکنم برقصی
تازه وارد سیخی چنده
اصلا واسه اینکه غریبی نکنی خودتو دوست من جا بزن اونوخت میبینی چه برخوردی باهات میشه(میوفتن سرت کتکت میزنن
)
حمید جان، این تاپیک اصل کار شماست، برای شروع فعالیت در تالار عمران!
خوش اومدی عزیزم!
من قبلا یه همچین تاپیکی زده بودم چند صفحه اولشم خیلی عالی پیش رفت ولی به خاطر برخی مشکلات دیگه تعطیل شد یه سرچ بکنی گیرش میاریمیگم دوستان نظرتون در مورد اینکه یه تاپیکم با عنوان "طراحی یک ساختمان فرضی" ایجاد کنیم چیه
طراحی در حد دانشجویی مثلا مثل یکی از پروژه های کتاب باجی
؟؟؟
من گفتم به سال پیشتون نمره بدین:
از 100
من دادم 45
سپر داده 9
مصطفی هم 2 و 4 و3 و سه ماه اخرم داده 85
شوما چند میدی؟
http://www.imageox.com/share/370608-1.jpegجناب امیر خان قلعه نویی وحاج مجتبی جباری اگه این پستو میبینین جونه مادرتون بیان با هم اشتی کنین و خانواده استقلالیا رو از نگرانی خارج کنین.
حاج امیر اینقد نگفتم با علی نپلک بیا همینو میخواستی
البته یه بارش با صمد مرقابی یه دفعه رفتیم شدیم چهارم.بابا همش 4 تا بازی مونده جانه عزیزتون بیخیال شین ،نزارین مثله دو دوره قبل دقیقه نود نایب قهرمان شیم.اه...امیر خان جانه بچه ات بیخیال شو،نزار قصه علی سامره تکرار شه.حیفه اون گلی که مجتبی به پرس پول یس زد :
اسپم کردی.(نگین اسپم کردی)
نه این گفتگو یه هیچ وجه دوستانه نبوداق سپهر اخطار مخطار نداریما...
تالار گفتگو دوستانه ست ،منم با دوستام دردو دل کردیم
آق فرشید من استقلالیم.زکی...
اخراجش کنن که واسه شما ها بد نمیشه (نمیدونم اینا واسه چی بی تابی میکنن)،شما ها که از جباری خاطره خوش زیاد دارین.واسه پرس پول یسیا لیگ تموم شدست،بشینین چهارم متمایل به پنجم شدن تیمتونو ببینین![]()
با این حساب خیلی میخوامتآق فرشید من استقلالیم.
این مجتبی جباری همیشه برای تیم حاشیه درست میکنه.
بازی هم که نمیکنه لامصب.
تا میاد اوج بگیره مصدوم میشه.
اخراجش کنن بهتره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |