Morteza_Civil
عضو جدید
همه استقلالی ها همین جوریند تا کم می یارند توهین می کنندمن نیازی به توصیه های یه دوست لنگی معاب(درست نوشتم؟) ندارم![]()

همه استقلالی ها همین جوریند تا کم می یارند توهین می کنندمن نیازی به توصیه های یه دوست لنگی معاب(درست نوشتم؟) ندارم![]()
سلام
خوشحالم که دیگه این تاپیک کاملاً جا افتاده
هر چند کاملاً مارو از یاد بردین
اما مهم نیست چون هدف من چیز دیگه ای هستش
تو فکر راه اندازی یه تاپیک دیگه ام
در رابطه ب آشنائی و روابط درست دخترها و پسران
هرکی موافقه اعلام کنه
چون لازمه موفقیت اون تاپیک استارت قوی هستش
هرچند میدونم دخترا تو تین زمینه سخت هستند
البته بهشون قول میدم همچیز با رعایت اصول و اخلاق باشه[/quo
فکرنمیکن تو دوستی وروابط مجازی که باهم داریم جنسیت اهمیت داشته باشه من با این که دخترم اما هیچ مهدودیتو سخت گیری ازجانب خودم نمیبینم
اصلا دختریاپسر بودن من یاهرکس دیگه چه اهمیتی میتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا این امضات مشکل نگارش داره.ما توی تالار عمران یه مسابقه دارم شاهکار خفن آخرش دیگه چی بگم
اوستا گفته اگه تبلیغ نکنی میکشمت منم اومدم به شما اهالیه عمران و معماری بگم بشتابید بشتابید واسه درو گردن امتیاز![]()
خوب که چی اومدی که اومدی پس چاییت کو
بچه اینجا که هنی گرتو دودست پس کو دستمالت
داداش ارش ناراحت شدی به مدیر بگو اوشون با اخطارشون منو تنبیه میکنن اونوخت شما خوشحال میشی![]()
خوب شما مرهمت کن یه کمکی بده ببینم چی بنویسم همین طوری نمیشه که بگی مشکل داره راه حل ارائه ندیآقا این امضات مشکل نگارش داره.
خواهشاً اصلاح بفرما
راستی یه توضیحی بدم
برای از بین بردن تمامیه شکیات کاربران گرامی
من وقتی دارم تایپ میکنم دارم آهنگ گوش میدم دارم مطلب میخونم چشمام از خستگی نمیبینه و املا شدم 13 خوب حق بدین غلط ملط توش زیاد میشه و شما دوستان جای اینکه گیر بدین به این نقطه ضعف که من نقطه ضعف نمیدونم بیاید دست در دست هم میهن خویش را کنیم آباد![]()
من با آتراد رفتم نهضت میتونید تاثیراتشو توی امضا ببینید
راستی یه درخواست من توی باشگاه اسمم والکانو لطفا وحید نگید به خاطر برخی مسائل امنیتی![]()
ولله کاری از دست من بر نماید. وقتی تا الان کسی نتونسته برات کاری بکنه دیگه فک نمیکنم از نهضت هم کاری بر بیاد.خوب شما مرهمت کن یه کمکی بده ببینم چی بنویسم همین طوری نمیشه که بگی مشکل داره راه حل ارائه ندی![]()
جاجی نتیجه یک هفته خرخونی اومد
حالشو ببر
فولاد 13/5
خاک14/5
تصفیه 12
هیدرولیک 15
اندیشه 20
تحلیل 2 التماس دعا داره هنوز نیمده
زود اساستو جمع می کنی از این باشگاه میری بیرون!!!! مهندس هم اینقدر اخه بیسواد!!!!!!!!!! اخجالت بکش با این نمره هات!!! اونم تو ترم 5!!!!!!!!!! عاقبت عاشقیه دیگه!!!جاجی نتیجه یک هفته خرخونی اومد
حالشو ببر
فولاد 13/5
خاک14/5
تصفیه 12
هیدرولیک 15
اندیشه 20
تحلیل 2 التماس دعا داره هنوز نیمده
سلام!زود اساستو جمع می کنی از این باشگاه میری بیرون!!!! مهندس هم اینقدر اخه بیسواد!!!!!!!!!! اخجالت بکش با این نمره هات!!! اونم تو ترم 5!!!!!!!!!! عاقبت عاشقیه دیگه!!!
من با این همه مشغله و درس تو ترم 7 معدلم 18.75 اومده!!! یاد بگیر!!!! نصف تو ام!!! بلکه هم یک سوم!!!!
اگه علاقه به درس خوندن نداری اصلاً ادامه نده.اینو به کسایی بگین که به معدل اهمیت میدن
من تا حالا زیر 12 نداشتم ولی خوب از اونورم بالای 13 نداشتم
جواب منو ندادین جدی دارم میپرسم واسه منی که علاقه چندانی به درس ندارم بنظرتون فوق شهرسازی بخونم بهتره یا یکی از گرایشای عمران![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |