sepehrkhosrowdad
مدیر بازنشسته
چرا؟!
سلام، خوش اومدی!
سلام، خوش اومدی!
اتفاقا منم ناراحتم چون يكي داره پيدا ميشه كه از دست من ناراحت نباشه حالا بگو چرا از بقيه ناراحتي تا منم همون كار رو انجام بدمسلام من باز اومدم ولی از دست همتون به غیر از آقا وحید ناراحتم![]()
بازم شما که سوال پرسیدم اقلا جواب دادی و گفتی بلد نیستم البته خودم بعدا جواب رو پیدا کردماتفاقا منم ناراحتم چون يكي داره پيدا ميشه كه از دست من ناراحت نباشه حالا بگو چرا از بقيه ناراحتي تا منم همون كار رو انجام بدم![]()
ممنون ولی اینارو می دونستم جناب سپهر خانخوب عزیزم، نباید پست اضافه ای زده شه!!!
واسه همین کسایی که نمی دونند، نباید بگن بلد نیستیم و اجازه بدن کسایی که می دونند، اطلاعات رو در اختیار دیگران قرار بدن!
در مورد تشکر ها، هم دوستان چند بار توضیح دادم!!
لطفاً در این تالار و تالار های تخصصی بجای زدن پستی برای تشکر، از کلید http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/post_thanks.gif استفاده کنید، یا http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif رو بزنید!!!
فرق این دو کلید هم در این است که با Thanks اسم شما نمایش داده می شود اما در کلید -/+ نام شما فقط به شخصی که بهش امتیاز دادین نشان داده می شود!!!
البته فرق های دیگری هم دارند.....
اتفاقا متوجه شدمنه اقا سپهر توجه نكردي چي گفت ميخواست با اين كارش بگه وحيد كاره اشتباهي كرد ولي تو نفهميدي![]()
من هر چی خواستم از پستت قبل از ویرلیش نقل قول بگیرم نشدنه
تو نفهميدي =تونگرفتي چي شد=......
اقا مرتضي معذرت![]()
بچه ها بیحالند
اینجوری باشه باید کفشها رو آویزون کنیم و بریم
اهالی اینجا پایه برنامه و گشت وگذار نیستند
مخصوصاً دخترها
نه که آقا پسرا ساکاشونو بستن و نشستن تو ماشین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما برنامه تون رو ردیف کنید،من اسمم رو عوض میکنم اگه از این جماعت پسر بخاری بلند شه!!!!!!!!!
اینا only ادعان!باز هم گلی به گوشه ی جمال دخترا که لا اقل وعده وعید الکی نمیدن!!!!!!
حالا دعوا نکنید، همه با هم دوست باشید!
1برنامه واسه شمال بذارید که من هم به جمعتون بپیوندم!![]()
دمت گرم آقا مصطفی اینو خوب اومدیرو حرف دختر جماعت هیچ وقت نباید حساب وا کردما که پسریم 100 تا صاحاب پیدا میشه بخوایم جایی بریم ، وای به حال دختر خانوما که مثلاً بگن مامان من فردا میرم شمال
) فک کن ؟ مامانم میگه برو عزیزم اما دیگه برنگردی بهتره
![]()
من باید فکر کنمجمیعا سلام علیکم
اهم اهم اهم
خوب میبینم که بازار سکوت هنو براهه هیچ حالا کم پیدا هم شدیم!!!!
اقایون خانوما و کلهم اجمعین توجه بفرمایین
یه اینقد وول نخور,دس تو دماخ نکن , پچ پچ نکن ببینم,حالا اون ساندویچت رو نخور,نپر می افتی دست و پات میشکنه , گوش کن یه دیقه"دقیقه"
ای بابا
سکووووووووووت لطفا
اهان اییییینننننننهههههه!!!!!!!!!
مهندسین محترم خدمت همون عارضم :
یه برنامه توپ واسه اخر هفته داریم
از همتون استدعا دارم
اخر هفته مورخه همین چهارشنبه و پنجشنبه خودمون همه بلا استثنا "همتون ها" به تالار عمران تشریف بیارین![]()
ببینین چه کردیم!!!!!!
تبصره:من همتون و چک میکنم هرکی غایب باشه اسمشو میدیم admin تو بدها بنویسه با شونصدتا ضربدر"
حالا برین به کاراتون برسین
اق مدیر
تبلیغات رو حال کردی !!!!!![]()
ای بابا شما که وسیله نقلیتون از پل گذشته و دارید فوق می خونید من تو همین ترم یک توی این ریاضی 1 گیر کردم ، مساله می ده همشم اثباتی نمی دونم چه کار کنمآخه خدا خونتون رو آباد کنه
این برنامه رو بلد نبودید تابستون رو به راه کنید
من بیچاره تابستون توی خونه پوسیدم و نتونستم یه سفر با دوستام برم
الانم که درسها هوار شده روی سرم و دیگه کلا مخم تعطیل شده و گیج میزنم
آخرش برنامه کجا بود شمال بود یا جنوب یا شرق یا غرب(این آلزایمر از درس خوندن زیاد هستش)
البته فکر کنم آقا سپهر برای دعوت کردن دوستان و پذیرایی از رفقا تمهیدات ویژه ای در نظر گرفتن
فکر کن بری خونه آقا مدیر چه شود![]()
در آخر اگه کسی رفت شمال ما هم التماس دعا داریم برای ما هم دعا کنید![]()
احتمالا اقا سپهر با نیاز هماهنگ کرده نصف نصف مهمونا رو ببرن
فوقش میریم ویلای نیاز اینا!!!
من که توصیه میکنم حتما امتحان کنین که خیلی خوش میگزره![]()
خدا کنه منم 10 بشم این استاده خیلی قاطی و خفنهمن رياضي يك با كلي تقل شدم 10 تازه با 10 يه دوستم شام دادم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |