مدیریت چی بود؟؟؟والا دوستم عنوانش پروژش نقش .................. تو بانک ملت انتخاب کرد اما اطلاعات خوبی نمیدن داداش مجبوریم خودمون اخر بشینیم پرشون کنیم
مدیریت چی بود؟؟؟والا دوستم عنوانش پروژش نقش .................. تو بانک ملت انتخاب کرد اما اطلاعات خوبی نمیدن داداش مجبوریم خودمون اخر بشینیم پرشون کنیم
سلام بابا اره واقعا دیگه نگو اینا میترسنامیبینید دخترم کاربر فعال شدهاز تاثیرات اخلاق خوبمه
![]()
ما هردومون مدیریت بازرگانیم داداشمدیریت چی بود؟؟؟
امتحانا خوب بود آره. ۱۸ شد معدلمسلام بابا اره واقعا دیگه نگو اینا میترسناخوبی گلیجان؟ امتحانات جطور بود کارنامه گرفتین
افرین بابای خودمی البته تنها تو این موارد خب چیکار کنم اون موارد دوست ندارمامتحانا خوب بود آره. ۱۸ شد معدلم![]()
مرسی عزیزم.کمک خوبی بود.بازم اگه سوالی داشتم مزاحمتون میشم.سلام عزیز
خوش اومدین
من رشته لیسانسم مدیریت بازرگانی بود برای ارشدم همین امتحان دادم خب هر کدوم حتما یه سری خوبی داره یه سری اطلاعات میتونید درباره گرایشای مختلف اینجا بخونید احتمالا کمکتون کنه البته اینا برای لیسانسه درساش گلیجان ولی یه چیزایی داره میتونه کمک کنه
معرفی رشته مدیریت بازرگانی
گرايش مديريت صنعتي:
معرفی رشته مدیریت صنعتی
معرفی رشته مديريت مالي
رشته مدیریت جهانگردی و هتلداری
خواهش میکنم عزیزم یکی از داادشیا زحمت کشید جندتا تای÷ک برای معرفی گرایش های مدیریت همین امشب گذاشته به اونام سر بزن مفیدنمرسی عزیزم.کمک خوبی بود.بازم اگه سوالی داشتم مزاحمتون میشم.![]()
افرین بابای خودمی البته تنها تو این موارد خب چیکار کنم اون موارد دوست ندارم
نگفتی خودت خوبی؟
خدارو هزار مرتبه شکر گلیجانبد نیستم شکر![]()
خدارو هزار مرتبه شکر گلیجان
شرمنده من شارژم تموم شد.ما هردومون مدیریت بازرگانیم داداش
سلام میرسی از راهنمایت پس اگه اشنا داشتم تو هر بانکی با همون کار کنم بهتر باشه امیدوارم موفق بشم خیلی میترسمشرمنده من شارژم تموم شد.
پروژه خوبه ولی خیلی وقتگیره!
باید بری دنبالش. تو میتونی بانک صادرات رو انتخاب کنی!
سعی کن واسه سوال و پرسش و تحقیقات اول بری پیش رئیس بانک
ایشالا که موفق میشین!سلام میرسی از راهنمایت پس اگه اشنا داشتم تو هر بانکی با همون کار کنم بهتر باشه امیدوارم موفق بشم خیلی میترسم![]()
ایشالا که موفق میشین!
اگه نشد هم نهایتش برو آماده بخر دیگه!!![]()
میرسیایشالا که موفق میشین!
اگه نشد هم نهایتش برو آماده بخر دیگه!!![]()
راست میگهچیو آماده بخره؟ بچه رو منحرف میکنی
خودت انجام بده، به زحمتش می ارزه![]()
چیو آماده بخره؟ بچه رو منحرف میکنی
خودت انجام بده، به زحمتش می ارزه![]()
خدا میرسونهمیرسی
پولم کجا بود.......دی
بعدشم استاد بخش بخش میخوادش
راست میگه
باشه چشم![]()
سلام میکنی فرار میکنی؟!بازم سلام خوبین
کسی هستتتتتتتتتتتتتتتتت
سلام دییگه قصدم مزاحمت بود..........سلام میکنی فرار میکنی؟!
آره هستیم.
مرسی خوبمسلام دییگه قصدم مزاحمت بود..........
خوبین گلیجان؟
خب اخه همش کسی نیست منم میرم دیگه
مرسی خوبم
شما خوبی؟؟
میگم بهتر نیست یه ساعت هماهنگ باشیم همه با هم بیاییم؟؟؟
مرسی عزیزم.خب ببخشید بدون هماهنگی این تایپک زدم قرار ربود مسابقه بزاریم فعلن اتفاقی نیوفتاد من این تایپک زدم نظرتون چیه
داستان مديريتي 6 كلمه اي
سلاممرسی عزیزم.
من برای اون مسابقه، گفتم. منتظرم ببینم جایزه اش رو چند امتیاز میدن. که هنوز جواب ندادن، واسه همین تاپیکشو نزدم.
خوبه اگه همه بنویسن.
خودت هم بنویس.