onia$
دستیار مدیر تالار مدیریت
آخه اینجا که کسی نیست نظرش بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ابهام دیگه ای در مرود این سابجکت هستش که شفاف سازی بشه؟
پس هم اماده شید برای فردا
همه
آخه اینجا که کسی نیست نظرش بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ابهام دیگه ای در مرود این سابجکت هستش که شفاف سازی بشه؟
اکیای کاش بچه ها هم بودن تو بحث شرکت میکردن ما که به توافق رسیدم به عنوان دوتا مدیر
نظرشون میپرسیدیم شاید یه چیز بیشتر یاد میگرفیتم پس فردا شب درباره منابع انسانی صحبت میکنیم من سعی میکنم زود بیام البته زودم همون 9 یا 10 شب البته اگه وقتش داشته باشم
از طرف من از دوستامون خداحافظی کنید من دیگه با اجازه دوستان مرخص میشم شب خیلی خوبی بود
امیدوارم همتون فردایی بهتر از امروز رو داشته باشید
شب خوش
بابای
چه کار کنم آخه از صبح تا غروب هم شرکت رفتم هم کلاس وقت نشد درست حسابی غذا بخورمای بابا الان که خیلی دیگر گل دختر تپل نشی یه وقت
به هر حال نوش جونت عزیزم
اگه من ندیدمت دیگه شب خوش
برات ارزوی فردایی بهتر از امروز رو دارم
بابای
سلام عزیزمسلام رهاجان
خوبی؟
خسته نباشی![]()
سلام عزیزم
ازین که یک نفر اومد...آره خوبم :دی
دارم می رم کلاس
تا غروب...بای بای
سلام بچه ها.خوبید؟
به به. چقدر دیشب حرف زدید. مثل اینکه من نباشم اینجا شلوغ تره![]()
اوا نگو هم رشته ای
اره دیشب جلسه حسابی رسمی بود![]()
در مورد اطلاعات داشتن و اعتماد به نفس: به نظر من این دو همراستای هم هستن. لزوما کسی که اطلاعات بالایی داره، نمیشه گفت اعتماد به نفس بالایی هم داره، اما داشتن اطلاعات بالا میتونه باعث بالا رفتن روحیه و اعتماد به نفس بشه. اعتماد به نفس داشتن و توانایی صحبت کردن در جمع بستگی زیادی به شخصیت و روحیات آدم داره.اما میتونه با تمرین کردن بالا بره.
ما که هر ترم حداقل 2-3 تا ارائه داریم و خدارو شکر تا به حال هیچ مشکلی نبوده.اما تعداد خیلی محدودی هم هستن که از ارائه دادن فرار میکنن، حتی موقع انتخاب واحد مهمترین ملاکشون برای برداشتن درس استاد هست که آیا ارائه میخواد یا نه!!!!؟
توانایی صحبت کردن در جمع یکی از نمهمترین موارد برای مدیر خوب بودنه.
ای جان اشکال نداره اما بهتر سعی کنی زودتر غذا بخوریم منم مثل شمام اما وقتی اومدم از غذای نهار میخورم همون هم شام هم نهار حساب میشهچه کار کنم آخه از صبح تا غروب هم شرکت رفتم هم کلاس وقت نشد درست حسابی غذا بخورم
مرسی عزیزم
شب خوش
اره اینم خیلی مهم توانایی صحبت کردن میشه گفت در راستای همون دوتا قرار میگیرهدر مورد اطلاعات داشتن و اعتماد به نفس: به نظر من این دو همراستای هم هستن. لزوما کسی که اطلاعات بالایی داره، نمیشه گفت اعتماد به نفس بالایی هم داره، اما داشتن اطلاعات بالا میتونه باعث بالا رفتن روحیه و اعتماد به نفس بشه. اعتماد به نفس داشتن و توانایی صحبت کردن در جمع بستگی زیادی به شخصیت و روحیات آدم داره.اما میتونه با تمرین کردن بالا بره.
ما که هر ترم حداقل 2-3 تا ارائه داریم و خدارو شکر تا به حال هیچ مشکلی نبوده.اما تعداد خیلی محدودی هم هستن که از ارائه دادن فرار میکنن، حتی موقع انتخاب واحد مهمترین ملاکشون برای برداشتن درس استاد هست که آیا ارائه میخواد یا نه!!!!؟
توانایی صحبت کردن در جمع یکی از مهمترین موارد برای مدیر خوب بودنه.
این چه حرفیه...تو استارتر تاپیکی...نباشی جات خالیه...دیشب دنبال اسمت می گشتم تو ان لاین ها...گفتم یعنی غزل اون قدر ازینجا ناامیده که حتی ان لاین نشده....خلاصه یادت بودم...هرگز گمان مبر ز خیال تو غافلم...سلام بچه ها.خوبید؟
به به. چقدر دیشب حرف زدید. مثل اینکه من نباشم اینجا شلوغ تره![]()