بله میتونه...مدیر همه کارست و به همچی دسترسی داره و حق اخراج کردن اعضا تشویق و خیلی چیزای دیگه رو هم داره..مدیر مدیره خود مدیره
آها. حالا الان نمیشه مدیر انتخاب کنیم؟
بله میتونه...مدیر همه کارست و به همچی دسترسی داره و حق اخراج کردن اعضا تشویق و خیلی چیزای دیگه رو هم داره..مدیر مدیره خود مدیره
سلام TELLI
خوبی عزیزم..
موفق باشی ...
خبر بده چه طور دادی ازمون رو
کم سر می زنی اینجا...
بابا نا سلامتی از بنیان گذارانی شما...
2-3 تا دوست دارم که مدیریت هستن اگه با زبون خوش اومدن که اومدن اگه نیومدن مجبورم مثل اواتارم باهاشون برخورد کنم![]()
2-3 تا دوست دارم که مدیریت هستن اگه با زبون خوش اومدن که اومدن اگه نیومدن مجبورم مثل اواتارم باهاشون برخورد کنم![]()
آها. حالا الان نمیشه مدیر انتخاب کنیم؟
من یه نفر رو به مدیر ارشد پیشنهاد دادمکی مثلا؟؟ببینید مدیریت یه تالار دردسرای خودشو داره....مثلا باید واقعا فعال باشه مشکل اعضارو حل کنه تایپیک ها و اطلاعات علمی جدید و چیزایی که خیلی جاها پیدا نمیشه رو بذاره..همه چیو مرتب کنه و هواسش به همه پستا باشه که کسی چیز نامربوطی نذاره ..و در کل باید فعالیت زیادی داشته باشه و زیاد اینجا سر بزنه....من پیشنهاد میکنم خیلی عجله نکنین واسه پیدا کردن مدیر تالارتون بذارین یکم شناختتون از هم بیشتر بشه یکم شلوغ تر بشین...شما کسی رو کاندید دارین واسه مدیریت؟
آره عزیزم وقت نمیشه بیام زیاد..باشه بعد آزمون میام و تعریف میکنم! و البته بیشتر سر میزنم به این تاپیکبازهم ممنونسلام TELLI خوبی عزیزم..موفق باشی ...خبر بده چه طور دادی ازمون روکم سر می زنی اینجا...بابا نا سلامتی از بنیان گذارانی شما...
کی مثلا؟؟ببینید مدیریت یه تالار دردسرای خودشو داره....مثلا باید واقعا فعال باشه مشکل اعضارو حل کنه تایپیک ها و اطلاعات علمی جدید و چیزایی که خیلی جاها پیدا نمیشه رو بذاره..همه چیو مرتب کنه و هواسش به همه پستا باشه که کسی چیز نامربوطی نذاره ..و در کل باید فعالیت زیادی داشته باشه و زیاد اینجا سر بزنه....من پیشنهاد میکنم خیلی عجله نکنین واسه پیدا کردن مدیر تالارتون بذارین یکم شناختتون از هم بیشتر بشه یکم شلوغ تر بشین...شما کسی رو کاندید دارین واسه مدیریت؟
من یه نفر رو به مدیر ارشد پیشنهاد دادم
اگه بفهمه کشته منو...
آخه با آدم خوار ها روابط تجاری داره انگار...![]()
خب آره. ما خیلی تعدادمون کمه. و همین تعداد کم فک نمیکنم به اندازه تالار شیمی دردسر ایجاد کنه. البته میگم در ابتدا خیلی چیزا باید حذف و مرتب بشه. ولی خب بعدش بازم چون تعداد کمه، کسی زیاد چیزی نمیزاره. اکثر چیزهایی هم که هست قدیمیه. پیشنهاد که دارم. ولی باشه صبر میکنیمممنون
دست شما درد نکنه...ویژگی های مدیر رو دارین به ما مدیریتی ها یاد می دین؟....!مدیر ارشد کیه؟مگه تالارتون مدیر داره؟ باید یکی باشه که سطح سوادش از بقیه یه سر و گردن بالاتر باشه با اطلاعات عمومی بالا نسبت به رشتتون و گرایشاش تا بتونه باری از روی دوش تالار برداره
ما تقریبا همه مدیریتی ها رو دعوت کردیماینجوری بهتره...درضمن تالار شما خلوت بود دیگه نیست.....قول دادین که دوستاتون رو تشویق کنین که بیان اینجا...باور کنین بهترین فضای صمیمی میتونه واستون باشه و خیلی از مشکلاتتون رومیتونین اینجا حل کنین منم هر کاری از دستم بیاد کوتاهی نمیکنم
اینجوری بهتره...درضمن تالار شما خلوت بود دیگه نیست.....قول دادین که دوستاتون رو تشویق کنین که بیان اینجا...باور کنین بهترین فضای صمیمی میتونه واستون باشه و خیلی از مشکلاتتون رومیتونین اینجا حل کنین منم هر کاری از دستم بیاد کوتاهی نمیکنم
دست شما درد نکنه...ویژگی های مدیر رو دارین به ما مدیریتی ها یاد می دین؟....!
گفتم من یکی از اعضای تالار مدیریت رو به یکی از مدیران ارشد پیشنهاد دادم و گفتم لطف کنن از ایشون بخوان که قبول کنن مدیریت تالار مدیریت رو...
کاملا ویژگیهای مدیریتی رو داره...اون فردی که پیشنهاد دادم
اما خیلی کم احتمال می دم قبول کنه...![]()
گفتیم صفر کیلومتریم ولی نه تا این حد...منظوری نداشتم....
قبلا پرنده پر نمیزد، حالا یه چند تایی اون دور دورا دیده میشه.
دقیقا همینطوره . خیلی ممنون از کمکتونبازم اینجا بیاید
گفتیم صفر کیلومتریم ولی نه تا این حد...![]()
باشه...خب چرا ناراحت می شین من که لحنم رو با شکلک ها نشون می دممن نگفتم صفر کیلومترین...داشتیم صحبت میکردیم فقط همین..
کاش همه دعواها این جوری بود...حالا دعوا نکنید.![]()
من می رم با اجازتون
تا چند ساعت دیگه
روز بخیر
الهی ...تا الان نخوردی ناهار...منم برم ناهار بخورم.
روز بخیر
سلامتو همش با همه دعوا میکنی دختر؟![]()
الهی ...تا الان نخوردی ناهار...
ببین غزل جون...تو شوخی گفتی حالا دعوا نکنین
ببین مردم چی می گن![]()