الهی...ای بابا..همین که من میام ، همه میرن![]()
خب بیا جدیدی قرار بگذاریم ساعت خاصی همه بیایم...
الهی...ای بابا..همین که من میام ، همه میرن![]()
سلام عزیزموای. باورم نمیشه...سلام
سلام عزیزم
خوبی؟
من که همیشه هستم
چه حسه بدیه این جوری بشه...که هر وقت ادم میاد بلافاصله اونی که منتظرشه رفته باشه...هر وقت من هستم شما نیستی، هر وقت شما هستی من نیستم.
بخدا امروز چند بار اومدم...
چه حسه بدیه این جوری بشه...که هر وقت ادم میاد بلافاصله اونی که منتظرشه رفته باشه...
خوبی؟
انتخاب واحد کردی؟
اره می دونم...واقعا.
مرسی عزیزم. نه هنوز.ساعت 1 امشب سایت دانشگاه باز میشه.خدا کنه بتونم این درسا رو بردارم...
خدا میدونه هر ترم سر انتخاب واحد مشکل داریم.
اره می دونم...
من خودم شاهده حاضر و ناظر
امروز نرفتم سرکار انتخاب واحدمون بود اسم من تاییدش از سنجش تازه اومده.اموزش خودمون شماره دانشجویی تعریف کرده برام اموزش کل کاربری تعریف نکردن!
هیچی دیگه الان من انتخاب واحد ندارم
تازه جالبترش رو نمی دونی من ترم 1 اصلا به طور رسمی دانشجو نبودم می تونستم هر امتحانی رو می خواستم نرم سر جلسه!
اما ازون جایی که ادمه ریسک نیستم مه رو رفتم...
اینا همش حرفهاییه که تا لیسانسید بهتون میگن و تو ذهنتون هست وقتی فوق رو گرفتید حرفهای من رو میگید و از اینکه امروز تجربه 2-3 سال بعد رو ندارید یا کسی راهنماییتون نکرد تا عمرتون رو تلف نکنید افسوس میخورید
حالا چی میشه؟آموزش برات درست میکنه دیگه؟
ما که هر چی میکشیم از دست آموزشه. ترم 4 میخواستیم تجزیه تحلیل برداریم، پر شده بود...بهش گفتیم واسمون باز کن، شروع کرد نصیحت کردن که تجزیه تحلیل برای ترم 6 هست، بقیه اشتباه کردن برداشتن. به جاش بهمون مدیریت مالی داد. حالا که ترم 6 هستیم اصلا تجزیه تحلیل ارائه نشده. رفتیم بهش میگیم ، میگه من اون موقع معلوم نیست حواسم کجا بود ، یه چیزی گفتم... حالا ما افتاده بودیم دنبال امضا جمع کردن، که این درس ارائه بشه.میبینی تو رو خدا
به به سلام خانومخوب این نظر شخص شماس دوست عزیز.من که با نظرت موافق نیستم و بخاطر اینکه ارشد خوندم هر روز راضی تر از دیروزم.باید ببینی از درس خوندن چی میخواستی که بهش نرسیدی و راضیت نکرده.هرکی یه هدفی داره گلم .اینجوری باعث تضعیف روحیه بچه ها میشیا.شما از نظر شان اجتماعی ، کلاس کاری ، موقیعت شغلی ، سطح اطلاعات و بار علمی و خیلی جاهای دیگه داری از ارشدت سود میبری.اینا برات کافی نیست؟؟؟
به به سلام خانوم
خوبی؟
چه عجب!
این نزدیکا هوا ی جلسه معلق مونده تو از دور هوای جلسه رو نگه می داری دختر؟سلام عزیزم.عجب از شماس.من دورادور هوای شما و جلسه رو دارم![]()
این نزدیکا هوا ی جلسه معلق مونده تو از دور هوای جلسه رو نگه می داری دختر؟
:دی
خواهش...ببخشید.یک کار ضروری پیش اومد.
والا ما که خودمون کامل گرایش هامون رو می شناسیم
به نطرم یه بحثه اتیشیه جذاب راه بندازیم
مثلا برای شیوه مدیریت باشگاه یه مدل پیشنهاد بدیم....وای چی می شه...کاش می شد بچه ها همه پایه بودن
چه ویژگی تو رشته مدیریت باعث می شه ما نتونیم دور هم جمع بشیم؟
:-(
خوب چی بگم ؟
شما ی بحث بگو.
نظرم اینه ک بعد از تعریف مدیریت در مورد گرایش هایی ک داره صحبت کنیم.هرکس با هر گرایشی از مدیریت بیادو رشته اش رو معرفی کنه و بگه ک آیا از اینکه این گرایش رو انتخاب کرده راضیه ؟
بازار کارش خوبه ؟و ......خلاصه هر دفاعیه ای که از رشتش و گرایشش داره.
اول خودم میگم :گرایش کارشناسیم بانکداری بود و خیلی هم دوستش دارم.از بچگی به رشته ی بانکداری و کلا محیط بانک علاقه خاصی داشتم.شاید یکی از دلایلش هم این باشه تو اقوام و فامیل تا دلت بخواد بانکی داریم.
چون بانکداری تو ایران ارشد نداشت گرایش ارشدم رو بازرگانی بین الملل انتخاب کردم و خداروشکر بهش علاقه داشتم اما از بازاریابی زیاد خوشم نمیاد و گرایش بازرگانی فراوون در مورد بازار و بازاریابی کتاب داره![]()
الان نمی تونیم...خیلی کار بزرگ و مهمیه پس به دوستان با تجربه و مصمم بیشتری نیازداریم...که عموما سر نمی زنن اینجا:-(یعنی چیکار کنیم مثلا؟