sharifqc
عضو جدید
دست ميندازيد؟
من كاملا صادقانه حرف ميزنم
اون دوستم كه 80 زد رتبش17 شد
پارساليا هم حدود125 12 150 20
شدن
چرا فك ميكنيد دروغ ميگم ؟!چه دليلي براي دروغ گفتن دارم

دست ميندازيد؟
شدن
یعنی چی؟؟!!! چرا ارزش نداشته باشه؟؟!! اگرم سخت باشه شما 3تا بزنی خیلی تاثیر میزارهمیشه واسه ساله دیگه در حد همین کتاب تقوی کنترل رو بلد باشم؟؟؟(امسال 3درست زدم یه غلط(اون یه غلط هم واسه معدلات دیفرانسیل بود که نخونده بودم! یه سوال راحت دیگه هم بلد بودم گذاشتم اخر یادم رفت بزنم!!!))
میخواستم کتاب رضایی هم بخرم اما با این وضع سوالای کنترل که هر سال میدن فکر کنم ارزش نداشته باشه رو کنترل سرمایه گذاری کنم.
نظر دوستان چیه؟
خجالت نکشید همگی نظرات ارزشمندتون رو بفرمایید![]()
یعنی چی؟؟!!! چرا ارزش نداشته باشه؟؟!! اگرم سخت باشه شما 3تا بزنی خیلی تاثیر میزاره
در ضمن از کجا معلوم که سال بعد هم سخت بدن؟؟!!
دست ميندازيد؟
شدن
بالاخره نفهمیدیم واسه کنترل کدوم بهتره.. پوران یا علوی یا...؟(تقوی رو احسان گفت بعد اینکه مسلط شدیم بخونیم)
بچه ها یه منبع تاپ بگین لطفا که فقط اونو بخونیم برای شروع
میشه بگید استاد کنترلتون کی بوده؟اره خوب درسته ولي بچه هاي ما پارسال درصد كنترلشون حدود40 50 68و...بود ولي امسال اكثرا فقط 3 تازدن..........كنكور 91 يكي از دوستاي خودم حدود80 زد
ما همه با يه استاد گذرونديم منم كنترلو خوب خوندم هم طول دوران تحصيل هم واسه كنكور من امسال 6 تا رو زدم يكي حذف سوال اخرpdنبود تناسبي بود.؟!!!!!!! يكي از سوالا لاپلاس هم احتمالا بي حواسي كردم....ولي سوالاي اسون امسال با پارسال كه ماتريس اتقال حالتو حد بهره و حساسيت داده بودن كه خيلي ساد بودن و 3تا سوال تكراري داشت فرق داشت.
امسال حساسيتش وقت گير بو ميشد حلش كرد ولي وقت گير بود....ووووووو
چرا فک میکنید دارم دس میندازم دوست عزیز ؟؟؟ مگه آدمای کار درستو دست میندازن؟؟ مگه بلا نسبت باشگاه سره کوچست که من کسیو دست بندازم ؟؟
این تکنیکاتو به منم بگو مهندس من می خوام باز بخونمحساسیتو من زیر 2 دقیقه حل کردم!!! شما اگه بخوای از فرمول اصلی استفاده کنی وقت گیر بود اما اگه تکنیکهای حساسیتو به کار ببری سوال طوری بود که راحت حل میشد
راستی قابل توجه دوستان که با روشهای فوق العاده رضایی بود که تونستم حساسیتو به راحتی حل کنم وگرنه خیلی وقتگیر میشد
مهندس تو که نتیجتو گرفتی جزوتو میدی ما بیچاره ها ؟(siqma)این تکنیکاتو به منم بگو مهندس من می خوام باز بخونم![]()
اون روزی که من از تمریناتش عکس گرفتم گفتم بیاید از کپی تمرینات اوگاتا سوال دادان ولی در مورد قسمت های مکانیکی و فضای حالت زیاد حرف زده اون کتاب 944 صحفه است چاپ 89 گرفتم؛ 16 تومان در ضمن باید حل مسایلشم جور کنی من این ریسک کردم بهش اعتماد کردماگه وقت داری اوگاتا رو بخون مثال ها و تمرین های حل نشده می فهمی که سوال کنکور موبه مو از اگاتاست. بد موقعی فهمیدم
اگر وقتت کمتره الفی بخون(توضیح نمیدم که نگین تبلیغ کرد)
اگر می خوای واسه کنترل کم وقت بذاری برا 3تا تست میری تقوی بخون.
کجا اقای ارشد؟من میمونم سال بعد تک رقمی میارم 120% مطمئنم که میارم تا انقد حرص این کنکور چرت امسال نخورم هرکی میاد میگه 100 زدم اعصاب مارو خط خطی میکنه
خدانگهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدار
جدی از اوگاتاس؟اون روزی که من از تمریناتش عکس گرفتم گفتم بیاید از کپی تمرینات اوگاتا سوال دادان ولی این در مورد قسمت های زیاد حرف زده اون کتاب 944 صحفه است چاپ 89 در ضمن باید حل مسایلشم جور کنی من این این ریسک کردم بهش اعتماد کردم
سوال 55 غلط زدم یه اشتباه کوچیک کردم درمورد k الان اعصاب خورده
سوال 58 زدم ولی بعد پاکش کردم (هنوز معلوم نیست که 2 درسته)
59 رو زدم
60زدم
63 درست بدست آوردم نزدم ترسیدم
64 درست زدم
من با اون کتاب تقریبا میتونستم 6 تا بزنم این نتیجه من از این کتاب نا گفته نماید یه بار هم از پارسه خوندم
من کتاب اوگاتا رو دارم بشینم بخونمش یعنی؟استادمون سر کلاس کلی کلاس میذاشت که این سوالو من طرح کردمو خیلی سخته و فلان و بیسار(راست میگفت!)
بعدا دیدم که عین سوال تو اگاتا است که باید سوالو از قبل میدیدی که حلش کنی . سوال جون داری بود. گفتم همین یکیه.
داشتم اگاتا رو ورق می زدم با خودم میگفتم که کتاب اگاتا یا 30 سال کنکور ارشد دانشگاه تهران!!!!
من کتاب اوگاتا رو دارم بشینم بخونمش یعنی؟
![]()
جدی از اوگاتاس؟
من نمیتونم بهت بگم چیکار کنی چون اولا خودم کنترلو خوب نزدم به دلایلی که قبل گفتم بعد از اون شرایط و علایقت با من فرق داره.من کتاب اوگاتا رو دارم بشینم بخونمش یعنی؟
![]()
مهندس تو که نتیجتو گرفتی جزوتو میدی ما بیچاره ها ؟(siqma)
فاطیما خانم تو کتاب امین رضایی خوندم این روشهارو، چندتا فرمول داده که باید کاربرداشو یاد بگیری واقعا دمش گرم فرمولاش خیلی محاسباتو کاهش میدهاین تکنیکاتو به منم بگو مهندس من می خوام باز بخونم![]()
متشکرم پس یعنی کلید قفل کنترل اوگاتا بوده امسالالان که کلی وقت دارید بخونید.
سلام
از گفته هاتون اینجوری برداشت کردم که کتاب اوگاتا خیلی مهمه!
واقعاً تمریناش تو کنکور موثره؟
البته همونا رو هم فک کنم با تغییراتی بیارن
نه نمیادین اگه بیارن دقیق انو میارن ضمنا یادت باش اون کتاب تشریحیه یعنی یه تابع میده کلن خود باید مکان بدست بیاری اما کنکور جواب بدست آمده تو گزینه ها است اگه دوست داری این جوری یاد بگیری اوگاتا بخون
بابا شما یه بار برید ببینید میبینید(مخصوصن 3 4 سال اخیر)سلام
از گفته هاتون اینجوری برداشت کردم که کتاب اوگاتا خیلی مهمه!
واقعاً تمریناش تو کنکور موثره؟
البته همونا رو هم فک کنم با تغییراتی بیارن
اگاتایی که من دیدم فارسی و متلب بیس بود واسه همه ی مثال های حل شده اش نمودار رسم کرده بود ولی یادتون باشه اگه خواستید بخونید چون تعداد مثالا خییییییییییییییلی زیاده نمیتونسته نویسنده توضیح زیاد چاپ کنه شما باید جبران کنید و ترو تمیز تحلیلش کنیدمشکل من در کنترل که تازه بهش پی بردم این بود که بعضی چیزهای پایه رو یاد نگرفتم.یعنی ندیدم تا یاد بگیرم!مثلا من هیچ وقت یاد نگرفتم که اگه به یک سیستم صفر اضافه کنیم نمودارش چه تغییری میکنه و از این بحثای کیفی.این موارد فقط در کتب رفرنس هستش.داداش مسعود گفت اوگاتا احتمالا پس اوگاتا روی اینها خوب باید کار کرده باشه.از بنده حقیر به شما نصیحت این بحثای ریز کیفی رو خوب یاد بگیرید داستان نشه واستون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |