گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sanup2006

عضو جدید
من کتاب رضایی رو دارم تمام میکنم صرف نظر از غلطهای املایی از نظر من کتاب خیلی خوبی هست مهندس کهن هم کتاب کنترل رضایی رو پیشنهاد داده کتاب کنترل تقوی فقط خلاصه مطالب است و کنکورهای کنترل رو با رعایت فصل بندی و ترتیب سال گذاشته. اما مثلا فصل SFG و اینا نگفته! اما کنترل رضایی کامله. ولی خوندنش زمانبر و مقداری سخته. کنترل رضایی در فصلهای اولیه باید خودت مطالب جمع کنی وگرنه هیچ. من کلی روش وقت گذاشتم تا بعضی مطالبش جمع و جور کردم یک عالمه مثال داره. تمام کنکورها داخلشه. البته من کنترل جاهد مطلق از پارسه هم دیدم اما ارضام نکرد.

آقای تقوی تمام بحث SFG رو در کتابشون آوردن.

xzsawq21

عضو جدید
وقتی کتاب ریاضی مهندسی مومن زاده دیدم تمام تستها به ترتیب سال داشت اما وقتی ریاضی مهندسی معتقدی دیدم فقط تلفیق دو جلد کتاب قبلیش و البته خیلی خبری از تستهای برق به ترتیب سال هم نیست! معادلات معتقدی هم همین جور. دو جلدی قدیمی معتقدی رو دارم. اگر کتاب معتقدی بخرم که گفتم... حالا دو دلم آیا ریاضی مهندسی مومن زاده بگیرم؟ معادلات چی بگیرم؟
با تشکر

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
دوستان ازمونهای ۲۵درصد نصیر سالهای قبل رو کسی نداره? همین سه چهار سال اخیر.

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوکی.. میگم این نصیر الک و سیگنالش واقعا خوب و استاندارده شما ک بررسی کردین?

برای سیگنال و الکترونیک نصیر خوبه.البته مدارش هم خوبه چون زرگر طرح میکنه

برای کنترل هم بینش.

بقیه رو دیگه نمیدونممم.

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
نمیدونم موسسه نصیر تو شهر ما هم ازمون داره یا نه. تو سایت نصیر ک نمایندگی شهرستانها فعال نیست خدا کنه داشته باشه.. میخواستم از ابان ماه ک ۲۵درصد ها شروع میشه سیگنال و الک رو با برنامه ازمونهای نصیر پیش برم و سه تا جامع رو هم ثبت نام کنم.. .

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم موسسه نصیر تو شهر ما هم ازمون داره یا نه. تو سایت نصیر ک نمایندگی شهرستانها فعال نیست خدا کنه داشته باشه.. میخواستم از ابان ماه ک ۲۵درصد ها شروع میشه سیگنال و الک رو با برنامه ازمونهای نصیر پیش برم و سه تا جامع رو هم ثبت نام کنم.. .

خوب اگه نداشت.آزمونهای اینترنتی شرکت کن

sanup2006

عضو جدید
تو پاییز احتمالا کلاس برم.
مدار رو تصمیم گرفتم حتما برم.
بنظرتون مدار با کهن برم یا زرگر ؟
آیا کنترل هم کلاس برم یا نه ؟ آخه میگن کنترل کلاس رفتن فایده نداره هیچکی بالای 30.40 نمیتونه بزنه. آیا درسته ؟
کنترل کدوم استاد بهتره ؟ تقدسی یا شیرین آبادی ؟
یا کنترل رو خودم بخونم و معادلات رو کلاس برم؟

ممنون

alk1370

کاربر بیش فعال
آیا کنترل هم کلاس برم یا نه ؟ آخه میگن کنترل کلاس رفتن فایده نداره هیچکی بالای 30.40 نمیتونه بزنه. آیا درسته ؟

ممنون

سلام.من شنیده هام رو در مورد اساتید میگم خودم کلاساشون رو شرکت نکردم
ظاهرا آقای زرگر از رو کتابشون درس میدن و کلاسشون با کتابشون خیلی فرق نداره! و اگه نظر من رو می خواین آقای کهن بهتره
کنترل هم فقط و فقط در یک صورت کلاس برید اونم اینکه جلسه به جلسه با کلاس پیش برید و هر چی استاد گفت یاد بگیرید و تمریناتی که داد حل کنید و دائم با استاد در تماس باشید!اگه این کار رو بکنید درصد خوبی میارید در غیر اینصورت ....
آقای تقدسی هم که کلاس کنترل ندارند اگه منظورتون از کنترل سیگنال باشه که قطعا کلاس آقای تقدسی ولی اگه میخواین کنترل کلاس برید آقای شیرین آبادی بهتر از بقیه است!
معادلات هم که سه سوال هست و اصلا ارزش نداره کلاس برید و هزینه اضافی و ... کارتون با یه کتاب خوب راه می افته میتونید از هر کدوم از کتابهای نصیر و پارسه و آقاسی و مدرسان با هر کدوم که راحت تر بودین بخونید .

و یه نکته مهم اینکه پاییز زمان طلایی داوطلبان هست و سعی کنید زیاد کلاس کنکور شرکت نکنید تا وقتتون گرفته نشه به نظر من همون مدار و کنترل شرکت کنید
موفق باشید

Kaka_s

عضو جدید

ممنون

داداش من خودم مدار میخوام پاییز برم کلاس و تقوی ثبت نام کردم و به شما هم پیشنهاد میکنم.
چون در مود آقای زرگز شنیدم که بسیار استاد خوبی هستند ولی همونطور که دوستمون گفت کلاسشون چکیده کتابشون هس و البته به نظر من اکثرا روش های حلی که استفاده میکنند خیلی کلاسیک و تشریحیه! من زیاد ارتباط برقرار نمیکنم.
آقای کهن هم تا جایی که میدونم استاد خوبی هستند اما شنیدم فن بیان خیلی قوی ای ندارند و فک میکنم قبل تو نصیر کلاس مدار داشتند اما چون زیاد استقبال نشد این ترم دیگه ندارن!
حالا باز تصمیم با شماس

p0Ria_1

عضو جدید

ممنون

به نظر من کنترل برو ، کلاس دکتر ابویی بودم من تابستون بسیار عالی بود ...
تقدسی مگه کنترل درس میده ؟ سیگناله ها ...

مدار هم اول با کهن بودن من تو موسسه نصیر بعد یهو خودش موجی شد نمیدونم چی شد بعد 3 جلسه دیگه نیومد زرگر اومد ...

کهن خوب درس میده اما فن بیان معمولی داره ...
زرگر سنگین تر درس میده با مبحث زمان جلو میره ، تستهاش هم برخلاف کتابش ساده تره و تستی و نکات خاص رو توی کلاسش مطرح میکنه تا تو کتاب که طبیعی هم هستش !
بقیه رو اطلاعی ندارم ..

ali_gsm

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشید.
میخواستم بپرسم بچه های این سایت که کنکور دادن آیا کتاب های کنکوری دست دوم خودشونو میفروشن یا اینکه خلاف قوانینه؟؟

pijoo

عضو جدید
سلام.من شنیده هام رو در مورد اساتید میگم خودم کلاساشون رو شرکت نکردم
ظاهرا آقای زرگر از رو کتابشون درس میدن و کلاسشون با کتابشون خیلی فرق نداره! و اگه نظر من رو می خواین آقای کهن بهتره
کنترل هم فقط و فقط در یک صورت کلاس برید اونم اینکه جلسه به جلسه با کلاس پیش برید و هر چی استاد گفت یاد بگیرید و تمریناتی که داد حل کنید و دائم با استاد در تماس باشید!اگه این کار رو بکنید درصد خوبی میارید در غیر اینصورت ....
آقای تقدسی هم که کلاس کنترل ندارند اگه منظورتون از کنترل سیگنال باشه که قطعا کلاس آقای تقدسی ولی اگه میخواین کنترل کلاس برید آقای شیرین آبادی بهتر از بقیه است!
معادلات هم که سه سوال هست و اصلا ارزش نداره کلاس برید و هزینه اضافی و ... کارتون با یه کتاب خوب راه می افته میتونید از هر کدوم از کتابهای نصیر و پارسه و آقاسی و مدرسان با هر کدوم که راحت تر بودین بخونید .

و یه نکته مهم اینکه پاییز زمان طلایی داوطلبان هست و سعی کنید زیاد کلاس کنکور شرکت نکنید تا وقتتون گرفته نشه به نظر من همون مدار و کنترل شرکت کنید
موفق باشید

البته من شنیدم کلاس سیگنال اقای تقدسی هم چکیده کتابشون هست درسته؟

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:cool:
یه سوال برام پیش اومده اونم اینکه از یه کتابی تست میزنم کنار یکی زده مهندسی برق کنار یکی زده مهندسی هسته ای.مگه مهندسی هسته ای زیر شاخه برق نیست؟مگه کنکورش مجزاست؟که اینجور تفکیک کرده:surprised:

sanup2006

عضو جدید
دوستان سرعت مطالعه شما چقدره ؟
مثلا فصل اول تجزیه و تحلیل سیگنال رو از روی تقدسی چقدر زمان میبره ؟
چجوری زمان رو مدیریت کنم که وقت کم نیاد ؟
چقدر واسه فصل های درس های مختلف زمان بزارم؟ البته به غیر از مدار و کنترل چون اینا رو با کلاس میخوام پیش برم.
میمونه سیگنال و ریاضی مهندسی و معادلات و الکترونیک

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

چقدر واسه فصل های درس های مختلف زمان بزارم؟ البته به غیر از مدار و کنترل چون اینا رو با کلاس میخوام پیش برم.
سلام.. این بستگی ب نوع خوندن و یادگیری خودتون داره.. مثلا ممکنه ی نفر با تند خونی و نگاه روزنامه وار هم بتونه مطلبو بگیره و پیش بره و یکی هم باید عمیق و با حوصله تر بخونه تا درس رو متوجه بشه.. البته تو حالت اول قطعا بعد ی مدت مطالب از ذهن ادم میره و مجبوره هی برگرده و مطلبو از سر بخونه تا یاداوری شه براش .. اگه عمیق تر بخونی و مطلبو تو همون بار اول درست متوجه بشی و برا خودت خلاصه نویسی کنی حتی حاشیه کتاب; مطمعنا برا دوررهای دوم. ویا سوم دیگه نیازی ب خوندن عمیق مطلب نداری بلکه همون نگاه سرسری هم میتونه برات کافی باشه چون تو قبلا اون مطلب یا فصل رو درست یاد گرفتی و در حقیقت میتونی هی برا خودت فقط مرور کنی بدون استرس و در کنارش بیشتر وقتتو ب تست زدن بگذرونی.. حالا بهرحال خودت باید بررسی کنی ببینی کدوم حالت برات راحت تره و باهاش کنار میای.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

تو خوندن زیاد وسواس به خرج نده که متنو کامل بخونی دو سه بار بخونی که مثلا جا بیفته یا اینکه آروم آروم شمرده شمرده بخونی طوریکه بتونی واج های لغت رو هم استخراج کنی. هدف از متن اینه که وقتی متنو بخونی بتونی بعدش که تمرینی برای یادگیری مطلب بالاش هستش رو بتونی بزنی.اگه تونستی حل کنی که 70-80 درصد بلدی.
الان دیگه وقت زیاد واسه خوندن متن نیستش.سعی کن بخونی سریع به تمرین بری. تمرین حل کردن زیاد خیلی بهتر ازینه که واو به واو متنو حفظ باشی ولی کمتر تمرین حل کرده باشی.

malih9068

عضو جدید
داداش من خودم مدار میخوام پاییز برم کلاس و تقوی ثبت نام کردم و به شما هم پیشنهاد میکنم.
چون در مود آقای زرگز شنیدم که بسیار استاد خوبی هستند ولی همونطور که دوستمون گفت کلاسشون چکیده کتابشون هس و البته به نظر من اکثرا روش های حلی که استفاده میکنند خیلی کلاسیک و تشریحیه! من زیاد ارتباط برقرار نمیکنم.
آقای کهن هم تا جایی که میدونم استاد خوبی هستند اما شنیدم فن بیان خیلی قوی ای ندارند و فک میکنم قبل تو نصیر کلاس مدار داشتند اما چون زیاد استقبال نشد این ترم دیگه ندارن!
حالا باز تصمیم با شماس
الان ما شهرستانی ها چه کار باید بکنیم که نمیتونیم بریم کلاس :((((((((((((((((((((((((((

Kaka_s

عضو جدید
الان ما شهرستانی ها چه کار باید بکنیم که نمیتونیم بریم کلاس :((((((((((((((((((((((((((

اتفاقا اینکه نمیونید کلاس برید از یه جهت برگ برنده شماست که بتونید با تلاش بیشتر به تنیجه بهتری برسید. کلاس رفتن فقط نیروی محرکه اولیه است اما اگه در کنار کلاس فرد تلاش نکنه کلاس 1% هم نمیتونه تاثیر مثبتی داشته باشه و فقط حیف و میل کردن زمان و پوله!!! مطمئن باشید با تلاش خودتون به هر جایی بخواید میرسید. اینجا هم برای همین تشکیل شده که بچه ها بتونن از هم کمک بگیرن و همفکری بکنن و بتونیم از داشته های همدیگه استفاده کنیم;)

arash_bd

عضو جدید
[h=2][/h]
سلام دوستان
من بهمن ماه سال قبل فارغ التحصیل شدم و امسال سراسری قبول نشدم . اگه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم و امسال کنکور ارشد بدم و قبول بشم آیا میتونم انصراف بدم و سراسری رو برم؟ من از قوانین انصراف از تحصیل زیاد چیزی نمی دونم خواهشا کمکم کنید.​

Kaka_s

عضو جدید
سلام دوستان
من بهمن ماه سال قبل فارغ التحصیل شدم و امسال سراسری قبول نشدم . اگه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم و امسال کنکور ارشد بدم و قبول بشم آیا میتونم انصراف بدم و سراسری رو برم؟ من از قوانین انصراف از تحصیل زیاد چیزی نمی دونم خواهشا کمکم کنید.​

بله میتونید انصراف بدید و سراسری ثبت نام کنید

malih9068

عضو جدید
اتفاقا اینکه نمیونید کلاس برید از یه جهت برگ برنده شماست که بتونید با تلاش بیشتر به تنیجه بهتری برسید. کلاس رفتن فقط نیروی محرکه اولیه است اما اگه در کنار کلاس فرد تلاش نکنه کلاس 1% هم نمیتونه تاثیر مثبتی داشته باشه و فقط حیف و میل کردن زمان و پوله!!! مطمئن باشید با تلاش خودتون به هر جایی بخواید میرسید. اینجا هم برای همین تشکیل شده که بچه ها بتونن از هم کمک بگیرن و همفکری بکنن و بتونیم از داشته های همدیگه استفاده کنیم;)
مرسی کاوه جان از انرژی مثبتت اما اگر کلاس بود میتونستیم اشکالاتمون رو بهتر برطرف کنیم :)

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
دوستان اگه کسی از شما ازمونهای ۲۵ درصد نصیر رو امسال ثبت نام کرده لطف کنه بعد از ازمون سوالهارو بزاره بقیه بچه ها هم استفاده کنن..البته میدونم هنوز یک ماهی دیگه شروع میشه.

mahdi_ml

عضو جدید
البته من شنیدم کلاس سیگنال اقای تقدسی هم چکیده کتابشون هست درسته؟

شرمنده من جواب میدم...
اما کلاس ایشون 80درصد کتابشون رو تشکیل میده...عملا جزوه کلاسی خاصی ندارن و بچه ها هم اکثرا تو کتابشون مینویسن
درکل اگه کسی وقت کتاب خوندن نداره کلاس بره تو وقتش صرفه جویی میشه...

sanup2006

عضو جدید
متاسفانه واسه مدار تو مشهد فقط دکتر زرگر و شیرین آبادی واسه پاییز کلاس دارن.که حدودا 500 هزینشه.
استادای معمولی مدرسان شریف و... هم هستند که 270 میگیرن.

واسه کنترل هم شیرین آبادی و ابویی مشهد هستند.

بین این اساتید شما کدوم رو ترجیح میدید ؟
اگر سطح تدریس زرگر خیلی خاص نیست که برم همون اساتید معمولی مدرسان شریف :D

انشالله اگر خدا بخواد مدار و کنترل رو با کلاس میرم جلو.هر کدوم از دوستان هم سوالی داشتن پخ کنن تا از استاد بپرسم.
خوشحال میشم بتونم ذره ای برای دوستان اینجا مفید باشم:smile:. چون خوبی از اینجا خیلی دیدم ;)

در ضمن کنکور آزمایشی نصیر خوبه ثبت نام کنم ؟یا موسسات دیگه ؟

آخرین ویرایش:

jahangard-n

عضو جدید
سلام دوستان
من پارسال برای سیگنال هم کتاب مومن زاده رو خوندم و هم جزوه ی تقدسی رو ، مشکلم اینه که جزوه ی تقدسی نسبت به کتاب مومن زاده خیلی جزئیات و فرمول هایی داره که شاید ازشون اصلا استفاده نکردم تو حل مسائل ، می خوام بدونم مشکل از منه ؟ این همه جزئیات رو بیاد حفظ کنیم ؟ یا همون فرمول های کتاب مومن زاده کفایت می کنه ؟ بعد اینکه کتاب کهن برای سیگنال چطوره ؟ کلا با توجه به سوالای سالای اخیر به نظرتون بهتره آدم از کجا مساله حل کنه ؟
لطفا راهنماییم کنید ، ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا