parisanaderi
عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94
نگران نباشه فقط تلاش کنه منم پایه ام متوسطه ولی ابدا روحیه امو از دست نمیدم چون میدونم تواناییشو دارم
من واسه کنکور سراسریمم سال دوم.قبول شدم و چون شرایط روحی مساعدی نداشتم بیست و هشت روز بیشتر نخوندم و رتبه ام سه و خورده ای شد و یه دانشگاه دولتی برق الکترونیک روزانه آوردم
اصلا نگران نباشه فقط هر منبعی که به نظر خودش مناسبه برش داره و شروع کنه خوندن در کنار تستایی که میزنه به کتابای مرجع یا جزوه های استادا واسه رفع اشکال رجوع کنه
سعی کنه هفته ای هفتاد ساعت مطالعه رو داشته باشه
و از همه مهم تر خلاصه نویسیه
خیلی یادداشت برداری و خلاصه نویسی مهمه و همین طور علامت زدن تستای مهم
تو جمع بندی واقعا کمک میکنه
موفق باشید
سلام منم تازه شروع کردم و هنوز موتورمم گرم نشده بهش بگید امید به خدا اوضاعش از من بدتر نیست که بیست واحد درسیم دارمبچه ها یه دوست نازنینیدارم تازه می خواد شروع کنه واسه ارشد!!!خیلی استرس داره هر چی بش می گم آروم نمیشه...منابعشم تهیه کرده ... فقط هی میگه دیر شده دیر شده...به نظرتون امیدی هس رتبه خوبی بیاره؟؟بش چطوری امیدواری بدم ؟واسه درسای مختلف چطور راهنماییش کنم ؟گرایشش الکتروینکه و منابعشم ایناس:
مدار زرگر+ تقوی
ریاضی معتقدی + مدرسان
معادلات معتقدی
کنترل علوی + تقوی
سیگنال تقدسی
الکترونیک اسلام پناه
مغناطیس پارسه
زبانشو گفتم حذف کنه آخه خیلی ضعیفهههه نمی دونم شما بیشتر راهنمایی کنین ممنون می شم
با توجه به اینکه داره الان شروع می کنه واسه هر درس چی کار کنه بهتر نتیجه بگیره![]()
نگران نباشه فقط تلاش کنه منم پایه ام متوسطه ولی ابدا روحیه امو از دست نمیدم چون میدونم تواناییشو دارم
من واسه کنکور سراسریمم سال دوم.قبول شدم و چون شرایط روحی مساعدی نداشتم بیست و هشت روز بیشتر نخوندم و رتبه ام سه و خورده ای شد و یه دانشگاه دولتی برق الکترونیک روزانه آوردم
اصلا نگران نباشه فقط هر منبعی که به نظر خودش مناسبه برش داره و شروع کنه خوندن در کنار تستایی که میزنه به کتابای مرجع یا جزوه های استادا واسه رفع اشکال رجوع کنه
سعی کنه هفته ای هفتاد ساعت مطالعه رو داشته باشه
و از همه مهم تر خلاصه نویسیه
خیلی یادداشت برداری و خلاصه نویسی مهمه و همین طور علامت زدن تستای مهم
تو جمع بندی واقعا کمک میکنه
موفق باشید