گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jeneral_dj

عضو جدید
سلام
شما كه كنكورتو بد ندادي , ديكه تريب غم و غصه جيه؟؟؟اينا اثرات بيكاريه , بنظرم از فردا يه شيشه باك كن بكيري دستت , شيشه ها رو باك كني , حالت رو به راه ميشه ... اكه حالت بازم رو به راه نشد , ميتوني از مايه ظرف شويي, وايتكس ,جرم كير هم مستفيض شي :D
راست میگی دوست من !! همین اثرات بیکاریه !!!!! باید این ماه تا سربازی که کار مفید بکنم !!! برنامه داشتم براش ولی تنبلی نمیزاره !!! میگم شما مثل اینکه خونه تکونی رو شروع کردین !!! ما که خونه تکونی عمدمون تو آبان بود !!! الان یه کوچولو گرد گیری و تمیز کاری داریم !! :biggrin:

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام
شما كه كنكورتو بد ندادي , ديكه تريب غم و غصه جيه؟؟؟اينا اثرات بيكاريه , بنظرم از فردا يه شيشه باك كن بكيري دستت , شيشه ها رو باك كني , حالت رو به راه ميشه ... اكه حالت بازم رو به راه نشد , ميتوني از مايه ظرف شويي, وايتكس ,جرم كير هم مستفيض شي :D

من که والا بس که چند وقت پیش استرس داشتم بابت درس و کنکور چند روزی مریض شدم و دکتر یه آمپول بهم زد اندازه نوشابه خانواده بود!!!! دیگه از اون هر وقت می خوام استرس بگیرم یاد اون آمپوله می افتم!!!!

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام.
بچه ها کسی هنوز برا ارشد ٩۵شروع نکرده بخونه؟!؟

من از تموم زندگی....

خدارو...
بالا
سر
دارم.

سلام.من در شرف مطالعه ام و اتفاق خاصی نیفته فردا آغاز مطالعه ام خواهد بود انشالله!شما شروع کردی؟برق؟مکانیک؟

سلام.من در شرف مطالعه ام و اتفاق خاصی نیفته فردا آغاز مطالعه ام خواهد بود انشالله!شما شروع کردی؟برق؟مکانیک؟
ان شالله.
من شروع کردم ولی شانس من همش کار پیش میاد!!!
تا الان فقط دو ساعت شاید خونده باشم!!!!!!!

به احتمال بیش از هشتاد درصد مکانیک.فقط دارم راجب گرایشاش بیشتر تحقیق میکنم.
هرچند هنوزم عاشق برقم!!
اما انگار راه من مکانیکه!

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
راست میگی دوست من !! همین اثرات بیکاریه !!!!! باید این ماه تا سربازی که کار مفید بکنم !!! برنامه داشتم براش ولی تنبلی نمیزاره !!! میگم شما مثل اینکه خونه تکونی رو شروع کردین !!! ما که خونه تکونی عمدمون تو آبان بود !!! الان یه کوچولو گرد گیری و تمیز کاری داریم !! :biggrin:

راستش من دو هفته اي هست كه درجهت ايفاي نقش كوزت فعاليت ميكنم , فداكاري خونم زياده, كمك حال خواهرم ميباشم :|

خونه ي خودمون مونده :|

من که والا بس که چند وقت پیش استرس داشتم بابت درس و کنکور چند روزی مریض شدم و دکتر یه آمپول بهم زد اندازه نوشابه خانواده بود!!!! دیگه از اون هر وقت می خوام استرس بگیرم یاد اون آمپوله می افتم!!!!

استرس جي؟ بيكارينا:D
بيخيال كنكور ,
به قول معروف ,
هرجه بادا باد ... يا غرق ميشويد يا كوهري مي آوريد:D
انشالا كسي غرق نشه:D

jeneral_dj

عضو جدید
سلام

راستی یکی دو تا از بچه ها هم بهم گفتن کنکور بد ندادم !!! بابا چرا فک میکنید خوب دادم؟؟؟؟ به جون خودم حتی فردوسی هم با شک و تردید قبول میشم !!:redface:

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

سلام.
بچه ها کسی هنوز برا ارشد ٩۵شروع نکرده بخونه؟!؟

من از تموم زندگی....

خدارو...
بالا
سر
دارم.
سلام.. نه من فعلا در استراحتم.. ی کم کارا قاطی شده اما ازدوسه هفته دیگه کم کم شروع میکنم ب تست زنی برا وزارت بهداشت.. بعد اون برا وزارت علوم تصمیم میگیرم.

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

ali_gsm

عضو جدید
میگم بچه ها بعد از 15 روز که از کنکور گذاشته اوضاعتون چه جوریه؟؟؟؟ حال و حوصلتون برگشته یا نه؟؟؟؟؟ من که هنوز حالم روبراه نشده !!! فعلا تریپ نا امیدی و غم دارم !!! :cry:

اگر وقت خالی دارید روزی یک ساعت برید باشگاه بدنسازی تمرین کنید.
هم روحیه تون خوب و شاداب میشه هم فکرهای مزاحم و بیخود از سرتون میپره و افسرده نمی شید.
نیم ساعت پیاده روی هم خوبه.

mohammad0861

عضو جدید
بچه ها یه پیشنهاد کاری شده بود بهم امروز توی مخابرات...
رفتم مصاحبه و به گمونم قبول شدم....درخواست حقوق هم دادم ولی از طرفی میخواستم کنکور بدم امسال و با تمام وجودم بخونم که دانشگاه خوب قبول شم...میخوام نظر دوستان رو در مورد این مسئله بدونم و اینکه چطوری میشه این مسئله رو مدیریت کنم؟؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتم مصاحبه و به گمونم قبول شدم....درخواست حقوق هم دادم ولی از طرفی میخواستم کنکور بدم امسال و با تمام وجودم بخونم که دانشگاه خوب قبول شم...میخوام نظر دوستان رو در مورد این مسئله بدونم و اینکه چطوری میشه این مسئله رو مدیریت کنم؟؟

به سلامتی
منم تابستون برام جور شد تو مخابرات به خاطر مشکل سربازی نشد .
والا بستگی به خودت داره . که کارو ترجیح میدی یا تحصیلات بیشتر و در آینده کار بهتر و احتمال رفتن از ایران .
خیلی هم سخته انتخاب .

mohammad0861

عضو جدید
به سلامتی
منم تابستون برام جور شد تو مخابرات به خاطر مشکل سربازی نشد .
والا بستگی به خودت داره . که کارو ترجیح میدی یا تحصیلات بیشتر و در آینده کار بهتر و احتمال رفتن از ایران .
خیلی هم سخته انتخاب .

عرفان جان سلام
ممنون
والا من امسال برای اولین بار در عمرم به این نتیجه رسیدم که با درس میتونم خیلی موفق بشم چون امسال با مشورتی که با بچه ها از جمله خودت راجع به حواشی کنکور و غیره کردم فهمیدم که میتونم موفق بشم..ولی نمیدونم چکار کنم؟البته به من گفت مجوزش رو برای اوردیبهشت اوکی میکنیم که مشغول بشی...راستی نمیدونی چقدر میدن؟؟ خلاصه موندم چکار کنم؟ میخوام کلاس هم برم

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز

مخابرات مگه استخدامی میگیره؟؟؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز یه جا بهم پیشنهاد کار شد به عنوان کار آموز برم برای مونتاژ تابلو برق...گفت ماهی 300 تومن هم

به عنوان هزینه رفت و آمدت میدیم...بنظرتون برم بچه ها؟؟

mohammad0861

عضو جدید
من امروز یه جا بهم پیشنهاد کار شد به عنوان کار آموز برم برای مونتاژ تابلو برق...گفت ماهی 300 تومن هم

بستگی به خودت داره..اگه واقعا میخوای کار کنی به نظرم بروو...
این کار هیچی نداشته باشه خودش یه سابقه کاره

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

صد در صد بچسب به کارت.جا افتادی ارشدت رو هم بخون.البته اگه توی استانی هستی که دانشگاه خوبی داره.در غیر اینصورت و در صورتی که به خروج از ایران فکر میکنی برو سراغ ارشد

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

برای کسب تجربه خیلی خوبه . سابقه کار هم برات میشه . حتما برو .

mohammad0861

عضو جدید
ممنون از همه بروبچه ها
اوکی شد
اونطوری که فهمیدم قراره از اردیبهشت مشغول به کار بشیم...پس این مدته خفن میشن پای درسا که به یه جایی برسونمشون..ان شاالله که بشه یه دانشگاه خوب قبول شد..
راستی به نظرتون هم میشه کار کرد و هم درس خوند؟ البته قبلا تجربه کار و درس با هم رو داشتم ولی نتونستم مدیریت کنمشون که جفتش با هم پیش بره..

farzin20

عضو جدید
ممنون از همه بروبچه ها
اوکی شد
اونطوری که فهمیدم قراره از اردیبهشت مشغول به کار بشیم...پس این مدته خفن میشن پای درسا که به یه جایی برسونمشون..ان شاالله که بشه یه دانشگاه خوب قبول شد..
راستی به نظرتون هم میشه کار کرد و هم درس خوند؟ البته قبلا تجربه کار و درس با هم رو داشتم ولی نتونستم مدیریت کنمشون که جفتش با هم پیش بره..
مهندس مخابرات کی نیرو میگیره قرار دادی چجوری کجا باید بریم؟ مرسی اگه جواب بدی؟

farzin20

عضو جدید
صد در صد بچسب به کارت.جا افتادی ارشدت رو هم بخون.البته اگه توی استانی هستی که دانشگاه خوبی داره.در غیر اینصورت و در صورتی که به خروج از ایران فکر میکنی برو سراغ ارشد
آقا اول کار بعد درس :)

mohammad0861

عضو جدید
مهندس مخابرات کی نیرو میگیره قرار دادی چجوری کجا باید بریم؟ مرسی اگه جواب بدی؟

والا خود مخابران که فکر نمیکنم نیرو بگیره و یا حداقل من نمیدونم ولی یه سری نیرو قراردادی قراره بگیرن که البته سراسری نیست...

alk1370

کاربر بیش فعال
تقدیم به بچه های خوب باشگاه

لحظه به لحظه حق انتخاب داری که در آرامش به سر بری یا در برابر هرچیزی مقاومت کنی . وقتی با خودت کنار بیایی , انرژی مثبت را جذب می کنی اما وقتی دربرابر هر چیزی جبهه بگیری , انرژی منفی ایجاد می کنی که روی خودت هم تاثیر دارد انتخاب راحتی است , اما متاسفانه بیشتر مردم ناآگاهانه زندگی در بعد منفی را انتخاب می کنند . تقسیر رئیس , همسر , دوست , پدر ومادر , اوضاع اجتماعی و ترافیک نیست , بلکه درک و برداشت خودت است که فشار عصبی و انرژی منفی را به وجود می آورد تمام شرایط و اوضاع خنثی هستند . زمانی که با خود درونت هماهنگ باشی از خودت ارتعاش مثبت ساطع می کنی , وقتی که با خود درونت جنگ و دعوا داری ارتعاش منفی رااز وجودت بیرون دهی که مثل تیر شهاب به اطرافیانت می خورد .
راهکارهای جذب انرژی مثبت :
1- روز خود را با دعا و شکرگذاری شروع کن
زمانی که دعا کردن را شروع میکنی , انگار دردی را باز کرده و به سوی خدا گام بر می داری . دعا و شکرگذاری تو را در زمان حال نگه می دارد و همین حضور در لحظه , حال و هوایی مثبت در تو ایجاد کرده و میزان انرژی ارتعاشی مثبت را چند برابر می کند که باعث آرامش کل بدن می شود .
2- همان طور با دیگران رفتار کن که دلت می خواهد با تو رفتار شود .
وقتی روز خود را با دلخوری آغاز کنی , تمام روزت را تباه کرده ای . وقتی فکر کنی که دیگران هم عین خودت هستند و فقط از لحاظ ظاهر با تو فرق می کنند , دیگر دلت نمی خواهد در مقابل آنها جبهه بگیری و احساسات منفی ات را نثارشان کنی . توجه داشته باش که رفتار آگاهانه ات باعث می شود انرژی مثبت اطرافیان را به سوی خودت جذب کرده و باتری وجودت را با انرژی مثبت آنها شارژ کنی .
3- درهر وضعیتی فقط و فقط جنبه مثبت را ببین .
توجه کن که خوبی و بدی , صرفا برداشت ذهنی خودت است . در اصل , هر وضعیتی از زندگی سراسر عظمت و فیض الهی را به تصویر می کشد و حقیقت واحدی را آشکار می کند : در همه چیز خیر و در همه کس روح الهی نهفته است . وقتی با این دید , به دنیا بنگری خیر و برکت الهی از کائنات به سوی تو سراریز می شود .
4- از کنترل کردن همه چیز دست بردار .
زندگی جاری است و ذات آن تحول و دگرگونی است . هر چقدر در برابر زندگی جبهه بگیری , بیشتر رنج می بری . هر موقع که بخواهی اوضاع و شرایط زندگی را کنترل کنی , حالت اضطراب و فشار عصبی به تو دست می دهد که همین باعث تولید انرژی منفی می شود . فقط تصور کن که زندگی , رودخانه ای پرجوش و خروش است , آیا فایده ای هم دارد که با آن دست به گریبان شوی؟ بهتر نیست که آن را رها کنی و با جریان زندگی پیش روی ؟ وقتی خودت را در اختیار جریان زندگی بگذاری , کلی انرژی مثبت ایجاد می کنی و در نتیجه خیر و برکت و فیض الهی را به سوی خود می کشانی .
5- زندگی پر از صلح و صفا را تجسم کن .
ذهن تو هم مثل ذهن بیشتر مردم به افکار منفی معتاد شده است . لازم است آگاهانه این اعتیاد را ترک کنی تا انرژی مثبت جذب شود . هوشیار باش وبگذار تصاویر هولناک ناشی از تفکر منفی از ذهنت بیرون برود . در عوض جریان آرامی از زندگی را مجسم کن . این تغییر نگرشی ذهنی که موجب جذب انرژی مثبت می شود , خودت را هم مات و مبهوت می کند .
6- نگران آینده نباش .
در طول تاریخ بشریت , نگرانی به هیچ کس خدمتی نکرده است . هر آنچه که قرار است رخ دهد , عملی می شود . کاری هم ازدست تو بر نمی آید . در اصل هر آنچه را که تو از بابت آن نگران هستی , در اکثر مواقع روی نمی دهد . پس چرا انرژی ات را روی نگرانی هدر می دهی ؟ هر نوع نگرانی باعث می شود درونت را پر از انرژی منفی کنی که به راحتی سلامتی تو را به خطر می اندازد . کافی است عاقلانه برنامه ریزی کنی و بعدش هم به خدا توکل کنی .

7- از دلخوری دست بردار . گذشته , گذشته و جزو خاطرات تو شده است . آیا امکان دارد در گذشته زندگی کنی ؟ به هیچ وجه ! به هر حال اگر مدام خاطرات ناخشایند گذشته را در ذهنت جا بدهی همیشه یک جورایی دلخور هستی . پس عفو و بخشش را یاد بگیر و با این حرکت , یک عالم انرژی مثبت جذب کن .

8- اوقاتی را در طبیعت سپری کن . دلت می خواهد انرژی مثبت جذب کنی ! سری به طبیعت بزن . به پارک برو , به درختان و گل ها نگاه کن که چگونه با وزش باد , با وقار و متانت حرکت می کنند . ببین چگونه آرامش و صفا را از وجودشان منعکس کرده و انرژی مثبتشان را به تو منتقل می کنند ؟

9- در مقابل دیگران جبهه نگیر . هنگام معاشرت با دیگران سعی کن که حضورت آگاهانه باشد تا اینکه در ذهن خودت ساکن باشی . بگذار مردم هم حرف خودشان را بزنند و عقایدشان را ابراز کنند . دست از جبهه گیری بردار تا مردم جذب طبیعت آرام تو شوند , چون انرژی مثبت است که از تو ساطع می شود .

10- خلا را در وجودت احساس کن . چشمانت را ببند و سعی کن که از درون , جسمت را احساس کنی . از سبکی و خلا که در وجودت ایجاد می شود تعجب می کنی . همین سبکی موجب جذب انرژی مثبت و بیرون راندن انرژی منفی می شود . با به کارگیری روش های بالا انرژی مثبت را جذب می کنی . یادت باشد که طبیعت و سرنوشت تو ایجاب می کند که لحظه به لحظه هوشیار و در زمان حال باشی تا آرامش و انرژی مثبت جذب شده را هم به دیگران انتقال دهی .

منبع : کلیشه

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
ب نظرم ادم بیکار بمونه و پی کار خوب و دائمی بگرده بهتره تا اینکه خودشو با کارایی ک خودشم نمیدونه تهش چیه حیرون کنه.. اینکه بیفتی تو خیابونا و هرازچندگاهی سر از یه کارگاه مونتاژ تابلو یا نصب دوربین یا... در بیاری ب نظرم چندان فایده ای نداره.. البته برا سابقه کار خوبه و مرتبط با برق هم هست..
اگه میتونی ی کسب کار ازاد برا خودت راه بنداز اقا سعید حتما هم نباید مرتبط با برق باشه.. من خودم برا خودم کسبو کار راه انداخته بودم تقریبا یکسالونیم پیش و بخاطر ارشد رهاش کردم اما الان دوباره میخام شروع کنم ب همون کار و درکنارش درسمم بخونم شاید فرجی شد..حداقل دستم پیش کسی دراز نیست و اقا بالاسرم ندارم..گوشمم ااز حرف اطرافیان راحته..
البته من حالت رو خوب درک میکنم و میفهمم چی میگی..
امیدوارم هر چ زودتر این اشفنه بازار بیکاری و... حل بشه .

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب نظرم ادم بیکار بمونه و پی کار خوب و دائمی بگرده بهتره تا اینکه خودشو با کارایی ک خودشم نمیدونه تهش چیه حیرون کنه.. اینکه بیفتی تو خیابونا و هرازچندگاهی سر از یه کارگاه مونتاژ تابلو یا نصب دوربین یا... در بیاری ب نظرم چندان فایده ای نداره.. البته برا سابقه کار خوبه و مرتبط با برق هم هست..
اگه میتونی ی کسب کار ازاد برا خودت راه بنداز اقا سعید حتما هم نباید مرتبط با برق باشه.. من خودم برا خودم کسبو کار راه انداخته بودم تقریبا یکسالونیم پیش و بخاطر ارشد رهاش کردم اما الان دوباره میخام شروع کنم ب همون کار و درکنارش درسمم بخونم شاید فرجی شد..حداقل دستم پیش کسی دراز نیست و اقا بالاسرم ندارم..گوشمم ااز حرف اطرافیان راحته..
البته من حالت رو خوب درک میکنم و میفهمم چی میگی..
امیدوارم هر چ زودتر این اشفنه بازار بیکاری و... حل بشه .

آخه آقا وحید تو ایران چیزی به اسم آینده شغلی وجود نداره...اینش خیلی بده....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا