گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

داشتن آرامش(استرس مغزو خسته میکنه)+ انگیزه+ خوردن چایی و قهوه و میوه و+آب زدن به صورت + هوای تازه+ نور مناسب+ عادت به مطالعه سنگین+ گوش دادن به موسیقی مورد علاقه+کمی صحبت با بغلدستی البته آروم
خوب اگر یکی مثل من باشه بعد از گوش دادن به موسیقی هی شعر بیاد توی ذهنش چی؟!

Send from my sony using Taptalk

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
خوب اگر یکی مثل من باشه بعد از گوش دادن به موسیقی هی شعر بیاد توی ذهنش چی؟!

آهنگای خارجی گوش بدید که شعر نیاد تو ذهنتون :دی
یام آهنگای بدون کلام گوش بدید

malih9068

عضو جدید

آهنگای خارجی گوش بدید که شعر نیاد تو ذهنتون :دی
یام آهنگای بدون کلام گوش بدید
سپاس دوست عزیز گفتم یکم جو عوض بشه!:cool:
وجدانا، در این مواقع آهنگ های جاستین بیبر کار قهوه رو میکنه توی عطر فروشی. یه بار امتحان کنید یک عمر دعایم کنید:)
حتما هر وقت گوش دادم دعات میکنم :D
التماس دعا;)

alk1370

کاربر بیش فعال
به نظر من الکترونیک رو ادامه بدید ... چون یه نگاهی به درس های کنترل به اندازید متوجه می شوید که در طول تحصیل ارشد چقدر مشکل پیدا خواهید کرد بعلاوه برای دکتری کارتونم یه کم گیر پیدا خواهد کرد!

]سلام.چه گیری؟
منظورتون اپلای و این چیزاست ؟ بعد یه سوال میگن کنترل چون کاربردهای نظامی داره تو اپلای به مشکل میخوری درسته؟ خوب این همه استاد کنترل تو دنیا که کار نظامی نمیکنن نمونه اش همین دکتر جبه دار خودمون! موفق هم هستن تو این گرایش کلا اگه میشه دلیلتون رو بگین به نظر من کنترل مادر گرایشهای برقه!! همونطور که دنیا بدون مادر یعنی مرگ برق بدون کنترل هم که ...
اگه منظوزرتون سختی دروس کنترل تو ارشده بازم اکثر گرایشها مستقیم یا غیر مستقیم با مفاهیم کنترلی تو گرایشهای دیگه در ارتباط اند کلا اگه از کنترل هر چی میدونین بگین ممنون میشم

dashhadi

عضو جدید
سلام،
برقیای با صفا و صمیمی ارشدی های 94، چون تا حالا برنامه ای واسه کنکور دادن نداشتم چراغ خاموش و جسته گریخته مطالبتونو دنبال می کردم. اما حالا به خاطر یه سری اتفاقات منم تصمیم گرفتم شروع کنم.
هدف من بدلیل اشتغال بکار و محدودیت جابجایی در درجه اول ترجیحا قدرت و اگه نشد کنترل فردسی هستش
، شبانه روزانه اش هم فرقی نداره و در درجه دوم قدرت حکیم سبزواری.

- شبانه قدرت فردوسی تا چه رتبه ای می گیره؟!
- سوال دوم اینکه به نظرتون با حذف مغناطیس و بررسی با فرض پایه ی قوی در ماشین و کنترل و مدار و ریاضیات میشه امیدی به قدرت فردوسی داشت ؟ ضمن اینکه مدار و کنترلو بهار امسال به خاطر یه امتحان استخدامی خوردم!!

نظرات سرشار از معرفت و دلسوزیتونو ازین حقیر دریغ نکنین ، صفای مرام همه ی خودمونیای ارشد 94:gol:

mahan_33

عضو جدید
بله رتبه 1 تا 15 هر گرایش ، در مورد فارغ التحصیلی هم حداکثر یک ترم
و اینکه امکان معاف کردن این دوستان از سربازی هم دیگه وجود نداره

ببینید من فارغ التحصیل کارشناسی ناپیوسته کامپیوترم .خرداد ماه فارغ التحصیل شدم. الانم ترم اول کارشناسی ناپیوسته برق هستم. بشدت برای کنکور هم دارم میخونم ولی فقط المپیاد برام مهمه. منظورتون از اینکه یک ترم از فارغ التحصیل شدن گذشته باشه دقیقا چیه؟ الان من شرایطش رو دارم ؟ چون من هیچوقت چنین چیزی رو نشنیده بودم.

و فکر میکنم در مورد رتبه هم اشتباه میکنید چون برای المپیاد طور دیگه ای محاسبه میشه . ینی فکر میکنم همه دروس محاسبه میشه و از بین همه ی گرایش ها 15 نفر انتخاب میشن.

دوستان خواهشا اگه کسی اطلاع داره توضیح بده ...

vahidam

عضو جدید
سلام به همه دوستان.
من هم بابت ایجاد این صفحه تشکر میکنم. حداقل فایده ای که اینکار داره اینه که وقتی بیایم اینجا و با هم صحبت کنیم و نظراتمون رو بگیم، تو این فرایند تقریبا طولانی و خسته کننده کنکور می تونیم همراه هم باشیم و به هم روحیه بدیم. به هرحال تو یه کار اگه چند نفر همراه و هم هدف باشن می تونن مکمل همدیگه بشن و کارو پیش ببرن و قطعا سودش واسه همه گروهه.
امیدوارم سال دیگه یعنی مهر 94 همه قبول بشیم و خدا رو چی دیدین شاید همکلاسی باشیم. به امید موفقیت.

power4ever

عضو جدید
سلام دوستان اگه کسی از دوستان شماره کپی و انتشارات دانشگاه خواجه نصیر رو داره لطفا واسم پ خصوصی کنه

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

سلام دوستان اگه کسی از دوستان شماره کپی و انتشارات دانشگاه خواجه نصیر رو داره لطفا واسم پ خصوصی کنه
دوست عزیز اگه تونستی گیر بیاری ی لطف میکنی اینم بپرسی جزوه کنترل دکتر ابویی رو دارن یا نه? سپاس

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

Paydar91

کاربر ممتاز
پس من مدار رو با شیرین آبادی برم و سیگنال رو با تقدسی.

من تفکرم این بود که سیگنال رو میشه خود آدم بخونه ولی کنترلرو نمیشه چون حجمش خیلی زیاده و مفهومیه.
ولی سیگنال ضریب 4 داره کنترل 3
یه نکته دیگه ای هم که هست اینه که واسه سیگنال آخرش باید ریاضی یاد داشته باشی و منی که ریاضیم ضعیفه نمیتونم... ولی کنترل همش مداریه و درس رو بفهمی میشه حل کرد.
واقعا موندم
دوستان خواهشا هر کی تجربه داره بگه.

سلام دوست عزیز من بارها صحبت های شما این جا توی تاپیک دیدم.و خیلی احساس نگرانی کردم بارها خواستم جوابی بدم بنا به دلایلی گفتم هیچی نگم... اما این بار می گم..اصولا ادمی نیستم به بخوام دم از ناامیدی و یاس بزنم..چون تا وقتی خدا هست ناامیدی چرا؟ما بهش توکل می کنیم و تلاش (اون قسمتی که دست ماست) و می خوایم بهمون راهو خودش نشون بده اما این دلیلی نمیشه نخوام حقایقو بگم پس چیزایی میگم صرفا توصیه هایی دوستانست نه ناامیدی و نه امید واهی ... در پست های شما من چند تا چیز واضح دیدم که میگم ... یکی این که هنوز تصمیم قطعی نگرفتید هدفتون از ارشد خوندن چی هست... صرفا پول ؟ کار بهتر؟ موقعیت بهتر؟ یا فرار از بیکاری یا چی ؟(جواباشو من نمی خوام ..میخوام اینا رو به خودتون یه بار برای همیشه جواب بدید تا بدون تردید پا در این مسیر بزارید)... شما تابستونو درس نخوندید برای این که قرار بود یه کاری درست بشه که در دقایق اخر منحل شد...از طرفی بعضی وقتاا میگید برای قبولی در غیر انتفاعی یا ازاد چه رتبه ای لازم هست...یعنی بعضی وقتا حتی دانشگاه هم براتون مهم نیست..چون من نمیدونم صرفا براتون مدرک مهم هستش یا چی ...اگه بخواید دانشگاهی در این حد قبول شید مطمئن باشید کار سختی نیست... بخواید دولتی روزانه خوب قبول شید طبیعتا کارتون سخت تره... به هر حال یه بار برای همیشه موضوع رو برای خودتون حل کنید... لطفا...

دوم این که شما گویا خیلی از درس دور بودید...مسایلی چون خوابیدن جلوی کتاب... نتونستن زیاد درس خوندن..اینا خودش فرایندی زمان بر هستش که به یه عادت جدید عادت کنید... اگه از تابستون شروع کرده بودید لااقل به این عادت ها عادت کرده بودید...به هر حال برای انسان چیزی غیر ممکن نیست... پس حواستون باشه شما اگه تصمیم گرفتید ارشد بخونید هر جا دانشگاه یا جایی که دلیلش صرفا برای خودتون محترم هستش..باید یه فورس برای خودتون داشته باشید که من باید بخونم.. خواب موقع درس خوندن نه...اگه خوابتون اومد درست بخوابید..موقع درس خوندن سر حال...شما باید بدونید مثلا قراره تا یه ماه دیگه به روزی بالای 10 ساعت درس خوندن مثلا برسید... حالا میخواد 4 صبح باشه...4 عصر هر وقتی باشه..خب باشه..اینش مهم نیست..مهم این هست توی هر 24 ساعت شما بتونید 8 ساعت مفید درس بخونید...

این که بدونید الان خیلی ها در تلاش و تکاپو هستند و کلاس میرند یا نمی رند و همشون هم میخوان تهران شریف قبول شند و به قول دوستمون جناب داداش مسعود بقیه بیکار ننشستند ما رو تشویق کنند خودشون بشینند کنار...به هر حال کلی رقیب داریم..ولی لزوما هر کی میره کلاس هر کی علمش بالاتره لزوما توی کنکور نتیجه ی بهتری نمیگیره... نمونه فراوان داشتیم... پس از این قانون نانوشته به عنوان یه امید استفاده کنید و اگه قرار شد درس بخونید (و اصلا به نتیجه فکر نکنید بگید من میخوام 4 ماه فقط درس بخونم جبران روزای نخونده !) و بگید خیلی ها بودن تونستن توی راه کنکور موفق بشند..چرا اون یکی از اون ها شما نباشید؟ ...

اما بابت کلاس... مدار رو که حتما برید کلاس و بین دو گزینه ی پیش رو که گفتید شک نکنید که اقای زرگر رو انتخاب کنید.. اگه بخوام دلیل بیارم این جا جاش نیست...

راجب کلاس دوم از بین درس های سیگنال کنترل الکترونیک ..ببنید واسه سیگنال کتاب اقای تقدسی بی شک بهترین هستش... ولی شما بعضی چیزا براتون سوال بود که ارزش کنکوری اون قدر نداره مثل همون سوال اخیرتون در تاپیک سیگنال رسم دو شکل و نقطه گذاری که اینا اصلا بحث های مد نظر در کنکور کارشناسی ارشد نیست سیگنال اون قدر ریاضیات نیاز نیست اونایی هم که مد نظره در جای جای درس تکرار میشه و خیلی هم سادست و اونا بیش تر مربوط به پایه هست... واسه الکترونیک هم کتاب اقای اسلام پناه عالی هست جزوه درسیشون هم در کنار کتابشون استفاده کنید عالی تر میشه... واسه کنترل منبع خوبی نداریم از نظر کتاب...

احتمالا پاراگرفا فوقو می دونستید اما ببنید درسته کنترل برید کلاس به نفعتون هست ولی ایا می تونید خودتون الکترونیک و سیگنالی که همه دارند بالا می زنند رو خوب زنید تا عقب نیفتید !؟ متاسفانه بعضی هامون اونا رو توی جیبمون نقد می بنیم بعدش میگیم اره سخته کنترل رو بریم..بعدش نه به کنترل می رسیم و نه به دوتای دیگه و کلا اوت میشیم..ولی یه نفر میبنید روی سیگنال و الکترونیک زوم میکنه کنترل رو میزاره کنار همون نتیجه ی بهتری میگیره... البته هیچکس از اینده خبر نداره....ولی باور کنید اگه قرا باشه سوالای کنترل مثل پارسال باشه اونایی که گذاشته بودند کنار بهتر نتیجه گرفتند... یه وقت هست یه درسی مثل الکترونیک و سیگنال رو حد قابل قبولی میخونید و همون درصد خوب می رسید..کنترل یه طوری شده باید خیلی خوب تر بخونید ولی ممکنه امسال کلا معادلات عوض شه..پس برای کسی که یه درسو میخونه یکی رو حذف میکنه خیلی ریسک هست..کسی که همه رو خوب میخونه نه میره سر جلسه هر چی اسون بود میزنه...ولی شما وقت محدود و مسایل گذشته و.. باید یکم ریسک کنید..

توصیه من این هستش فعلا سیگنال و الکترونیک رو از روی منابعی که گفتم بخونید ببنید می تونید خوب پیش برید اگه خوب بود که کنترل رو برید کلاس چون کلاسا از اخر مهر شروع میشه فکر کنم...و گر نه بهتره سیگنال یا الکتورنیک رو هم برید کلاس... راجب اقای تقدسی هم ایشون کتابشون کامل هست...خب سر کلاساشون همون مطالبو میگند دیگه... یه نفر که باز بخش هایی از کتاب رو ناقص میزاره که حتما بریم کلاسش یه جور دیگه راجبش میگیم ... اونایی که ناقص توی کتابشون میگند که سر کلاساشون نریم که به نظرم اگه صرفا هدف این باشه این یکم کارو سخت تر میکنه برای ما ولی غیر ممکن نیست... مثلا شما که کلاسای نصیر رو برید مدار یا کنترل خب اقای کریمی هم اون جا درس میدند دیگه... بعدش از یکی از بچه های کلاس مدار یا هرچی که میره میگید جزوه ی ایشون رو به شما بدند استفاده کنید بعدش از روی حزوشون میخونید و از روی کتابشون فقط تست می زنید .. پس ببنید فلسفه ی کلاس رفتن چی هست.. فلسفه ی کلاس رفتن اگه بخواد صرفا پوشش همه درس باشه که با روشی که گفتم مشکلی نیست برای شما... فسلسفه این هست شمایی که خیلی چیز ها براتون اشنا نیست رو یه نفر براتون بگه و به عنوان کاتالیزور ازش استفاده کنید و سریع توی وادی کنکور قرار بگیرید..

ان شاالله هر تصمیمی میگرید خیر و صلاحتون درش باشه.و یادتون باشه اگه تصمیم به درس خوندن گرفتید درست بشنید این 4 ماه رو بخونید امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.ببخشید پستم طولانی شد.

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
شماره مرکز خدمات آموزشی نصیر که تو کتابای نصیر نوشته اینه:88466935 /88464780هستش زنگ بزنی سوالت رو بپرسی شاید راهنماییت کنن

llvll.asoud

کاربر ممتاز
من فردا میگیرم تا غروب میدم به شما.اگه سوالی هم دارید بگید بپرسم.

مهدی جان دانشگاه چطوره؟ کوییز آقاقی دکتر محامدپور چطور بود؟

با استاد راهنما و پروپوزل اینا چه کردی؟ مذاکراتت با اساتید خوب پیش میره :دی؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
انسان است دیگر
گاهی اشتباه میکند
گاهی اشتباه می بیند
گاهی اشتباه می شنود
گاهی اشتباه مینویسد
گاهی ...
گاهی نیاز دارد اگر اشتباه کرد فرصت داشته باشد
فرصت داشته باشد اصلاح کند و کسی چیزی نفهمد
فرصت داشته باشد برای دوباره حضور یافتن
فرصت داشته باشد تا...
انسان اشتباهاتم را جار نزن، کنار گوشم نجوا کن، من می شنوم، من اصلاح میکنم.

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
هفت هشت روز پیش-دقیقا فردای روزی که ساعتهارو تکون داده بودن داشتم میرفتم بیرون دیدم چنتا بچه تو محل دارن با هم میحرفن
ظاهرا یکیشون میدونست که ساعت رو تکون میدن بقیه نمیدونستن.
این بنده خدا نمیتونست توضیح بده که دقیقا چی میشه (راستش من خودمم دقیق نمیدونم چی میشه) هی میگفت امروز که ساعت هشته دیروز ساعت نه بوده یا یه همچین چیزی
اقا این پسره رو حسابی مسخره کردن و بهش خندیدن.
چیزی که برا من خیلی ناراحت کننده بود این بود که این بچه بجرم دونستن تحقیر شد.
این اتفاق خیلی میفته-متاسفانه

اصلا نمیدونم چرا اینو اینجا نوشتم ولی اینطوریه دیگه

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مهدی جان دانشگاه چطوره؟ کوییز آقاقی دکتر محامدپور چطور بود؟

با استاد راهنما و پروپوزل اینا چه کردی؟ مذاکراتت با اساتید خوب پیش میره :دی؟
والا چی بگم،امروز یه کوییز گرفت من از روشای خودم رفتم بقیه یه روش دیگه،نمی دونم درسته یا نه،آقا میدونستی رادیکال ۳۶۱ جذر داره؟خدایی من نمی دونستم اما بقیه می دونستن !!!!!
راستش هنوز چون وارد مباحث اصلی درسا نشدیم دقیق نمی دونم تو چه زمینه ای قراره کار کنم.تا اول ترم ۲ فرصت داریم،تا اون موقع حسابی تحقیق می کنم و بعد تصمیم می گیرم.

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا چی بگم،امروز یه کوییز گرفت من از روشای خودم رفتم بقیه یه روش دیگه،نمی دونم درسته یا نه،آقا میدونستی رادیکال ۳۶۱ جذر داره؟خدایی من نمی دونستم اما بقیه می دونستن !!!!!
راستش هنوز چون وارد مباحث اصلی درسا نشدیم دقیق نمی دونم تو چه زمینه ای قراره کار کنم.تا اول ترم ۲ فرصت داریم،تا اون موقع حسابی تحقیق می کنم و بعد تصمیم می گیرم.

بنظر من (یعنی تصمیم خودم برای خودم)موضوعی رو انتخاب کنید که تو کارخونه های بزرگ بهش نیاز دارن یا روی دستگاه ها و قطعاتی کار کنید که بیشتر مورد توجهشونه و براشون پرکاربرده تو این مدت هم همایشها و نمایشگاه هاشونو پیگیری کنید ...

البته به ما تو دانشگاه ها یاد دادن مقرون به صرفه کار کنید اما این تو مراکز دولتی مفهومی نداره فقط کارخونه های غیردولتی بخاطر مالکین خصوصی بیشتر مورد توجهه...
تو مراکز دولتی بزرگ( ببخشیدا )پول علف خرسه اصلا مهم نیست والا راجع به یه طرحی صحبت میکردیم که پول می رفت تو جیب دولت ولی رد شد...!!!

آخرین ویرایش:

ehsan0641

کاربر بیش فعال
مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش عالی کشور تاریخ دقیق ثبت‌نام و برگزاری پنج آزمون سراسری را اعلام کرد.

حسین توکلی در مورد آزمون کارشناسی ارشد سال 94 گفت: ثبت‌نام از داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 94 شنبه 17 آبان‌ماه 93 از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org آغاز و در روز یکشنبه 25 آبان‌ماه سال 93 پایان می‌پذیرد.

وی ادامه داد: این آزمون در روزهای چهارشنبه 15، پنجشنبه 16 و جمعه 17 بهمن 93 برگزار می‌شود.

ثبت‌نام آزمون دوره دکتری از 16 آذر
مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش عالی کشور در ادامه در مورد تاریخ دقیق ثبت‌نام آزمون دوره دکتری اظهار کرد: ثبت‌نام داوطلبان آزمون ورودی دوره دکتری (PHD) نیمه متمرکز سال 94 از یکشنبه شانزدهم آذر 93 از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش آغاز و یکشنبه 23 آذر 93 پایان می‌پذیرد. این آزمون روز جمعه 15 اسفند برگزار می‌شود.

حسین توکلی با بیان اینکه آزمون سراسری سال 94 از یکشنبه 16 بهمن آغاز شده است و سه‌شنبه 28 بهمن 93 پایان می‌پذیرد، گفت: این آزمون که ثبت‌نام آن از طریق سایت سازمان سنجش صورت می‌گیرد، در روزهای پنجشنبه 21، جمعه 22 و شنبه 23 خرداد 94 برگزار می‌شود.

زمان آزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی
وی در ادامه در مورد آزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی سال 94 گفت: ثبت‌نام این آزمون از روز یکشنبه 13 اردیبهشت‌ماه 94 از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش آغاز شده و تا یکشنبه 20 اردیبهشت 94 ادامه دارد. این آزمون صبح جمعه 16 مردادماه 94 برگزار می‌شود.

مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش عالی کشور در پایان در مورد آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 94 اظهار کرد: ثبت‌نام از یکشنبه سوم خردادماه 94 از طریق سایت سازمان سنجش آغاز شده و تا روزیکشنبه دهم خردادماه 94 ادامه دارد وآزمون آن از جمعه 16 مردادماه 94 برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

p0Ria_1

عضو جدید
تجربه ی من پس از پایان کلاسهای تابستانی (قبلا کلاسا که نصف شده بود تجربه مو اینجا نوشته بودم حالا بعد از پایان کلاس ها هم اومدم بنویسم شاید کمکی باشه برای دیگر دوستان )

نصیر میرفتم ، کلاسهای ریاضی مهندسی کریمی ، مدار زرگر ، کنترل ابویی

از کلاس ریاضی مهندسی ، بزارید رک بگم 85 درصد کلاس شاید همین حس من رو داشته باشن ! اگر پایه ریاضی خوبی نداری نرو این کلاس وقتت رو هم تلف نکن ! با اینکه بعضی جاها کریمی روشی رو برای حل تست میگه که خیلی راحت و آسونه اما به صورت کلی اگر پایه خوبی نداری وقت خودتو تلف کلاس نکن ! دو تا مبحث وردار همونا رو خودت بخون و تست بزن بهتره ! منکه واقعا تابستون وقتم با کلاس ایشون تلف شد !!! حالا اصلا پولش به کنار ...

کلاس مدار اولش من فکر میکردم زرگر داره سخت درس میده ، چون با حالت زمان میره جلو و معتقده لاپلاس و این داستانا ماله خنگاس !! ولی کم کم که رفت جلو میتونم بگم واقعا خوبه کلاسش ، مفیده ... حتما اگر پایه مداری تون خوب نیست برید ... خوبیش اینه که جزوه ای که میگه دیگه لازم نیست کتاب رو بخونید فقط میرید سمت تست و بسیار خلاصه و خوب میگه ... من راضی بودم از کلاسش (البته 2 جلسه دیگه مونده)

کلاس کنترل هم 80 ساعت باید میبود که فکر میکنم تا هفته ی پیش که تموم شد حدود 120 ساعتی شد ! دکتر ابویی واقعا از جون و دل مایه میزاره و کنترل رو خیلی خوب جمع کرد واقعا دمش گرم ... عالی بود

---
پاییز هم میخوام کلاس ماشین و بررسی رو برم احتمال فراوان با حلم زاده

---
راجع به جزوه دکتر ابویی دوستان اشاره کردن ، 300 صفحه ای هستش ، نصیر مشهد من میرم ، آدرسش هم همونیه که دوستمون گزاشته طبقه -1 مسجد دانشگاه فردوسی (نزدیک کتاب خونه مرکزی و دانشکده معماریه) پیشنهاد من رفتن به کلاسشه ، زودتر میتونید جمع کنید و مفهومی تر درک کنید

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام
آقا کسی یه جزوه نداره که این معادله بسل رو کلمه به کلمه تشریح کنه برام، از رو هر کتابی که بخونمش متوجه نمیشم، عجب مصیبتی گرفتار شدم با این بخش به قرآن.

armineca7

عضو جدید
سلام دوستان . من نمیدونم چم شده . یه حالی شدم . نمیتونم درس بخونم . نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!

Kaka_s

عضو جدید
سلام دوستان . من نمیدونم چم شده . یه حالی شدم . نمیتونم درس بخونم . نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز عیبی نداره این جالت برای من و برای همه پیش میاد. مهم اینه که دلسرد نشیم و اتفاقا این فراز و فرودا لازمه! منتهی نکته این جاست که نباید بذاریم این حالت به مدت طولانی پیش میاد. مثلا یهو نشه یه هفته نخونی هیچی! بعضی روزا خوب پیش میاد اجتناب ناپذیره ولی باید مدیریت بشه.;)

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
رمز موفقیت در نگاه سقراط...

مرد جوانی از سقراط رمز موفقیت را پرسید که چیست. سقراط به مرد جوان گفت که صبح روز بعد به نزدیکی رودخانه بیاید. هر دو حاضر شدند. سقراط از مرد جوان خواست که همراه او وارد رودخانه شود.

وقتی وارد رودخانه شدند و آب به زیر گردنشان رسید سقراط با زیر آب بردن سر مرد جوان، او را شگفت زده کرد.

مرد تلاش می کرد تا خود را رها کند اما سقراط قوی تر بود و او را تا زمانی که رنگ صورتش کبود شد محکم نگاه داشت. سقراط سر مرد جوان را از آب خارج کرد و اولین کاری که مرد جوان انجام داد نفس نفس زدن و کشیدن یک نفس عمیق بود.

سقراط از او پرسید:" در آن وضعیت تنها چیزی که می خواستی چه بود؟" پسر جواب داد: "هوا"

سقراط گفت:" این راز موفقیت است! اگر همانطور که هوا را می خواستی در جستجوی موفقیت هم باشی بدستش خواهی آورد رمز دیگری وجود ندارد."

malih9068

عضو جدید

نمیدونم چرا هرچی من اینجا میگذارم حذف میشه؟
سعی کنید این مدت طولانی نشه از درس دور بشین باز سخت میشه به روال افتاد

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها یه سوال.آزمون اینترنتی به آدم کارنامه هم میدن؟

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
با سلام

پست های خارج از بحث پاک شد.

این دفعه با تخفیف رسیدگی کردم، البته دستیار عزیزمون آقا مصطفی هم تعدادی از پست ها را قبلا پاک کرده بودند.

دوستان فعال در ای تاپیک باید عضوهای قدیمی و جدید تازه وارد را توجیه کنند که بحث کتاب و موسسات صورت نگیره، به هر حال نمی خوایم وضعیت سال پیش ایجاد بشه.

در ضمن دوستان حتما از گزینه ارسال تخلف در صورت نیاز استفاده کنند.

تنها تاپیک موجود و مورد تایید برای منابع تاپیک موجود هست و بحث ها و سوالات اضافی در این مورد نباید باشه، هر کس پس از مطالعه تاپیک منابع میتونه برای خودش یه تصمیمی بگیره.

با تشکر

sanup2006

عضو جدید
بعد از یک دوره فشار زیاد الان خوب وریلکسم.:)
امیدوارم همه ی دوستان حال خوبی داشته باشن.
دیگه افتادیم تو مسیر ارشد و واسه همین به چیزای دیگه فک نمیکنم و این خودش خیلی ارومم کرده.
قبلا بین دو راهی ارشد و کار و... بودم و روزای سختی گذشت.
حالا غلط یا درست این 4 ماه رو هم میخونم به امید اینکه وضعیت تغییرات + داشته باشه.;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا