پس من مدار رو با شیرین آبادی برم و سیگنال رو با تقدسی.
من تفکرم این بود که سیگنال رو میشه خود آدم بخونه ولی کنترلرو نمیشه چون حجمش خیلی زیاده و مفهومیه.
ولی سیگنال ضریب 4 داره کنترل 3
یه نکته دیگه ای هم که هست اینه که واسه سیگنال آخرش باید ریاضی یاد داشته باشی و منی که ریاضیم ضعیفه نمیتونم... ولی کنترل همش مداریه و درس رو بفهمی میشه حل کرد.
واقعا موندم
دوستان خواهشا هر کی تجربه داره بگه.
سلام دوست عزیز من بارها صحبت های شما این جا توی تاپیک دیدم.و خیلی احساس نگرانی کردم بارها خواستم جوابی بدم بنا به دلایلی گفتم هیچی نگم... اما این بار می گم..اصولا ادمی نیستم به بخوام دم از ناامیدی و یاس بزنم..چون تا وقتی خدا هست ناامیدی چرا؟ما بهش توکل می کنیم و تلاش (اون قسمتی که دست ماست) و می خوایم بهمون راهو خودش نشون بده اما این دلیلی نمیشه نخوام حقایقو بگم پس چیزایی میگم صرفا توصیه هایی دوستانست نه ناامیدی و نه امید واهی ... در پست های شما من چند تا چیز واضح دیدم که میگم ... یکی این که هنوز تصمیم قطعی نگرفتید هدفتون از ارشد خوندن چی هست... صرفا پول ؟ کار بهتر؟ موقعیت بهتر؟ یا فرار از بیکاری یا چی ؟(جواباشو من نمی خوام ..میخوام اینا رو به خودتون یه بار برای همیشه جواب بدید تا بدون تردید پا در این مسیر بزارید)... شما تابستونو درس نخوندید برای این که قرار بود یه کاری درست بشه که در دقایق اخر منحل شد...از طرفی بعضی وقتاا میگید برای قبولی در غیر انتفاعی یا ازاد چه رتبه ای لازم هست...یعنی بعضی وقتا حتی دانشگاه هم براتون مهم نیست..چون من نمیدونم صرفا براتون مدرک مهم هستش یا چی ...اگه بخواید دانشگاهی در این حد قبول شید مطمئن باشید کار سختی نیست... بخواید دولتی روزانه خوب قبول شید طبیعتا کارتون سخت تره... به هر حال یه بار برای همیشه موضوع رو برای خودتون حل کنید... لطفا...
دوم این که شما گویا خیلی از درس دور بودید...مسایلی چون خوابیدن جلوی کتاب... نتونستن زیاد درس خوندن..اینا خودش فرایندی زمان بر هستش که به یه عادت جدید عادت کنید... اگه از تابستون شروع کرده بودید لااقل به این عادت ها عادت کرده بودید...به هر حال برای انسان چیزی غیر ممکن نیست... پس حواستون باشه شما اگه تصمیم گرفتید ارشد بخونید هر جا دانشگاه یا جایی که دلیلش صرفا برای خودتون محترم هستش..باید یه فورس برای خودتون داشته باشید که من باید بخونم.. خواب موقع درس خوندن نه...اگه خوابتون اومد درست بخوابید..موقع درس خوندن سر حال...شما باید بدونید مثلا قراره تا یه ماه دیگه به روزی بالای 10 ساعت درس خوندن مثلا برسید... حالا میخواد 4 صبح باشه...4 عصر هر وقتی باشه..خب باشه..اینش مهم نیست..مهم این هست توی هر 24 ساعت شما بتونید 8 ساعت مفید درس بخونید...
این که بدونید الان خیلی ها در تلاش و تکاپو هستند و کلاس میرند یا نمی رند و همشون هم میخوان تهران شریف قبول شند و به قول دوستمون جناب داداش مسعود بقیه بیکار ننشستند ما رو تشویق کنند خودشون بشینند کنار...به هر حال کلی رقیب داریم..ولی لزوما هر کی میره کلاس هر کی علمش بالاتره لزوما توی کنکور نتیجه ی بهتری نمیگیره... نمونه فراوان داشتیم... پس از این قانون نانوشته به عنوان یه امید استفاده کنید و اگه قرار شد درس بخونید (و اصلا به نتیجه فکر نکنید بگید من میخوام 4 ماه فقط درس بخونم جبران روزای نخونده !) و بگید خیلی ها بودن تونستن توی راه کنکور موفق بشند..چرا اون یکی از اون ها شما نباشید؟ ...
اما بابت کلاس... مدار رو که حتما برید کلاس
و بین دو گزینه ی پیش رو که گفتید شک نکنید که اقای زرگر رو انتخاب کنید.. اگه بخوام دلیل بیارم این جا جاش نیست...
راجب کلاس دوم از بین درس های سیگنال کنترل الکترونیک ..ببنید واسه سیگنال کتاب اقای تقدسی بی شک بهترین هستش... ولی شما بعضی چیزا براتون سوال بود که ارزش کنکوری اون قدر نداره مثل همون سوال اخیرتون در تاپیک سیگنال رسم دو شکل و نقطه گذاری که اینا اصلا بحث های مد نظر در کنکور کارشناسی ارشد نیست سیگنال اون قدر ریاضیات نیاز نیست اونایی هم که مد نظره در جای جای درس تکرار میشه و خیلی هم سادست و اونا بیش تر مربوط به پایه هست... واسه الکترونیک هم کتاب اقای اسلام پناه عالی هست جزوه درسیشون هم در کنار کتابشون استفاده کنید عالی تر میشه... واسه کنترل منبع خوبی نداریم از نظر کتاب...
احتمالا پاراگرفا فوقو می دونستید اما ببنید درسته کنترل برید کلاس به نفعتون هست ولی ایا می تونید خودتون الکترونیک و سیگنالی که همه دارند بالا می زنند رو خوب زنید تا عقب نیفتید !؟ متاسفانه بعضی هامون اونا رو توی جیبمون نقد می بنیم بعدش میگیم اره سخته کنترل رو بریم..بعدش نه به کنترل می رسیم و نه به دوتای دیگه و کلا اوت میشیم..ولی یه نفر میبنید روی سیگنال و الکترونیک زوم میکنه کنترل رو میزاره کنار همون نتیجه ی بهتری میگیره... البته هیچکس از اینده خبر نداره....ولی باور کنید اگه قرا باشه سوالای کنترل مثل پارسال باشه اونایی که گذاشته بودند کنار بهتر نتیجه گرفتند... یه وقت هست یه درسی مثل الکترونیک و سیگنال رو حد قابل قبولی میخونید و همون درصد خوب می رسید..کنترل یه طوری شده باید خیلی خوب تر بخونید ولی ممکنه امسال کلا معادلات عوض شه..پس برای کسی که یه درسو میخونه یکی رو حذف میکنه خیلی ریسک هست..کسی که همه رو خوب میخونه نه میره سر جلسه هر چی اسون بود میزنه...ولی شما وقت محدود و مسایل گذشته و.. باید یکم ریسک کنید..
توصیه من این هستش فعلا سیگنال و الکترونیک رو از روی منابعی که گفتم بخونید ببنید می تونید خوب پیش برید اگه خوب بود که کنترل رو برید کلاس چون کلاسا از اخر مهر شروع میشه فکر کنم...و گر نه بهتره سیگنال یا الکتورنیک رو هم برید کلاس... راجب اقای تقدسی هم ایشون کتابشون کامل هست...خب سر کلاساشون همون مطالبو میگند دیگه... یه نفر که باز بخش هایی از کتاب رو ناقص میزاره که حتما بریم کلاسش یه جور دیگه راجبش میگیم ... اونایی که ناقص توی کتابشون میگند که سر کلاساشون نریم که به نظرم اگه صرفا هدف این باشه این یکم کارو سخت تر میکنه برای ما ولی غیر ممکن نیست... مثلا شما که کلاسای نصیر رو برید مدار یا کنترل خب اقای کریمی هم اون جا درس میدند دیگه... بعدش از یکی از بچه های کلاس مدار یا هرچی که میره میگید جزوه ی ایشون رو به شما بدند استفاده کنید بعدش از روی حزوشون میخونید و از روی کتابشون فقط تست می زنید .. پس ببنید فلسفه ی کلاس رفتن چی هست.. فلسفه ی کلاس رفتن اگه بخواد صرفا پوشش همه درس باشه که با روشی که گفتم مشکلی نیست برای شما... فسلسفه این هست شمایی که خیلی چیز ها براتون اشنا نیست رو یه نفر براتون بگه و به عنوان کاتالیزور ازش استفاده کنید و سریع توی وادی کنکور قرار بگیرید..
ان شاالله هر تصمیمی میگرید خیر و صلاحتون درش باشه.و یادتون باشه اگه تصمیم به درس خوندن گرفتید درست بشنید این 4 ماه رو بخونید امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.ببخشید پستم طولانی شد.