سلام به همه دوستان گرامی
دوست داشتم بیشتر از این بتونم حضور پیدا کنم اما خب مشغله های زیاد نمیذاره
فکر کنم حدود 20 روز دیگه تا کنکور دارید....البته امسال خیلی به نفع کسایی شد که واقعا استفاده میکنن
یک موقعی به سال پیش فکر می کنم خودم خندم میگیره ! چقدر بچه ها استرس داشتن ..برای خیلی ها مهم بود همون سال قبول بشن
اما حالا به یک چشمم بر هم زدن یکسال گذشت!
حال خیلی از دوستان درک میکنم یک موقعی تا اخر راه توی ذهنمون میریم میشیم بازنده یک موقعی هم برنده خودمون حساب میکنیم کلا افکار بالا و پایین این مدت زیاد هست
پارسال با توجه به وضعیت ساعات کاریم نتونستم اون طور که می خوام خوب بخونم یک موقعی از خستگی زیاد سر کتابهام خوابم می برد وقتی هم کنکور دادم اصلا 50 درصد اون خواستم نبود.... هدفم فقط قبولی تهران اون هم فقط فقط درگرایش مورد علاقم بود ..
یادم وقتی از محل کنکور می امدم به خدا گفتم خدایا سال دیگه این راه نیام!
این مدت هم فقط راهم دعا و توکل بود
دست بالا هم گرفتم انتخاب هام تهران و گرایش مخابرات -میدان و چند دانشگاه خوب دیگه بود ....گفتم اگر قبول بخوام بشم فقط همین
تا وقتی نتایج امد و بعدش برای مصاحبه رفتیم حتی یادمه می خواستم برای مصاحبه نرم چون احتمال ضعیف میدادم قبول بشم
خیلی دوستام میگفتن قبول میشی اما خودم اضطراب داشتم ,یادمه ساعت سه و نیم بعد از ظهر می خواستم اماده بشم برم سر کار.. دوستم پیام داد نتایج امده کجا قبول شدی
وقتی پیامشو دیدم واقعا نمیدونم چه طوری رفتم سریع سیستم روشن کردم فقط قلبم داشت دیگه از کار می افتاد:دی...هر چی خانوادم گفتن حالا بیا برو سر کار بیا شب ببین (فکر کنم میترسیدن قبول نشده باشم
) قبول نکردم وای وقتی رمز زدم چشمامو بستم تا صفحش بیاد وقتی چشمامو باز کردم دیدم نوشته مخابرات گرایش میدان -اون هم شهر تهران اصلا یه وضعی داشتم:دی
اینها گفتم تا اگر کسی نتونسته کامل بخونه ,مشکلی داشته یا سر کار میرفته هر چیز فقط توکل داشته باشه
مهم اینه وقتی من بر میگردم گذشته ام را نگاه میکنم به خدا بگم خدایا لحظه ای نبود که من از تلاش بایستم ..حداقل اکثر لحظاتم تلاش بود.............( حالا نوع تلاش فرق داره برای یکی تمام درس خوندن برای یکی درس در کنارش چیز دیگر)
چرتکه حساب و کتاب خدا با ما بنده هاش فرق داره
یک چیز دیگه شاید سیستم این کشورها اشتباه باشه شاید اگر زمان همچون دکتر حسابی خیلی های دیگه بود خیلی ها الان دنبال علم اموزی به این اسم نبودن
ولی اینو بدونید بخاطر ..کار... منزلت اجتماعی غیره علم یاد نگیریم ,علم بخاطر خودش بخاطر زندگی افکار خودمون یاد بگیریم,مطمئن باشید وقتی تلاش باشه وقتی نیت خوب باشه خوبی ها به ما میرسه
مورد بعدی شما تا یک دقیقه به زمان کنکور هم وقت دارید بخونید وقت دارید مرور کنید اما بعد اون دیگه نه....پس اینکه میگن هفته اخر نخون فلان وقت نخون من یکی اصلا قبول ندارم چون اعتقاد دارم قدرت انسان بر هر چیز تواناست خدا این قدرت به ما داده پس خودمون محدود نکنیم.
چیزی که هست هیچ کس هیچ چیز به اندازه خودمون نمیتونه به ما کمک کنه همه چیز هم در ارامش و توکل هست و این تلاش بی وقفه این سال