semsarzadeh
عضو جدید
بچه ها گام برتر روز دانشجو آزمون الکترونیک برگزار میکنه.
آخرین ویرایش توسط مدیر:
به نظر من بخش 1. بیشتر به خاطر فرمول های فوریه.بخش 1:سری فوریه.انتگرال و تبدیل فوریه.معادلات مشتقات جزیی.موج گرما لاپلاس بخش 2:توابع تحلیلی... انتگرال مختلط.. سری مختلط ..مانده. .نگاشت
کدوم بخش سخت تره؟
به شخصه این کتاب امین رضایی رو گرفتم پارسال فقط وقتمو هدر داد....من که نتونستم باهاش ارتباطی برقرار کنم بقیه رو نمیدونم...
بخش 1:سری فوریه.انتگرال و تبدیل فوریه.معادلات مشتقات جزیی.موج گرما لاپلاس بخش 2:توابع تحلیلی... انتگرال مختلط.. سری مختلط ..مانده. .نگاشت
کدوم بخش سخت تره؟
مدار تموم شد.
الکترونیک رو میخوام شروع کنم در کنارش مرور مدار +زبان.
در مورد کتاب کنترل خطی من خودم انتشارات جهش رو گرفتم از نمایشگاه . امبدوارم بتونم بخونمش.
به سلامتی فقط یه سوال (اگه خوب خونده باشی می تونی جواب بدی)
فرق توان مصرفی با توان متوسط (در حالت ac منظورمه) چی هست؟
سلام .من دارم چاپ چهارمشو میخونم .یعنی برم چاپ جدیدشو بگیرم؟سلام بر دوستان
به گفته دوستان کتاب کنترل خطی استاد امین رضایی پوران پژوهش کامل ویرایش شده و حدود 730 صفحه شده می گن ساختار کلی کتاب حفظ شده ولی نکات جدیدی رو تو مباحث مکان ریشه ها و پاسخ زمانی اضافه کرده. خبرهایی از زیباتر شدن و صفحه آرایی فوق العاده این کتاب نیز به گوش می رسد.
اگه مدیر محترم سایت این پیام رو حذف نکنه ممنون می شم. چون کتاب به دستم رسیده و در صورت تمایل دوستان می خوام نکات مهمش رو بیان کنم.
سلام بر دوستان
به گفته دوستان کتاب کنترل خطی استاد امین رضایی پوران پژوهش کامل ویرایش شده و حدود 730 صفحه شده می گن ساختار کلی کتاب حفظ شده ولی نکات جدیدی رو تو مباحث مکان ریشه ها و پاسخ زمانی اضافه کرده. خبرهایی از زیباتر شدن و صفحه آرایی فوق العاده این کتاب نیز به گوش می رسد.
اگه مدیر محترم سایت این پیام رو حذف نکنه ممنون می شم. چون کتاب به دستم رسیده و در صورت تمایل دوستان می خوام نکات مهمش رو بیان کنم.
توان مصرفی همان توان لحظه ای هست که اگه ازش انتگرال بگیریم توان متوسط بدست میاد؛ حالا مثلا توی المان هایی مثل خازن و سلف توان متوسط شون در دوره شارژ کامل و دشارژ کامل صفر هست یا زمانی که تحت تغذیه منبع هستن به عنوان مصرف کننده لحظه ای هستن و توان لحظه ای شون میتونه مثبت باشه و در شرایط دیگه ای میتونن یه بار تغذیه کنن که در این حال یه توان لحظه ای اونها منفی هست.
فرمول توان لحظه ای
P=vi
دوستان کسی موفق شده ثبت نام کنه؟ واسه من کلا ارور میده
شمام این مشکلو دارین یا فقط منم؟![]()
من دیشب ساعت 9 خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی ثبت نام کردمدوستان کسی موفق شده ثبت نام کنه؟ واسه من کلا ارور میده
شمام این مشکلو دارین یا فقط منم؟![]()
نمیدونم چرا رو سیستمه من اجازه خرید کارت اعتباریرو نمیدهمن دیشب ساعت 9 خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی ثبت نام کردم
نمیدونم چرا رو سیستمه من اجازه خرید کارت اعتباریرو نمیده
ارور امنیتی میده
اینا فهمیدن من قراره امسال بطور همزمان رتبه یک تو کل گرایشا بشم دارن از ورودم جلوگیری به عمل میارن![]()
سلام . کسی میدونه ک برای استفاده از سهمیه با آزمون استعدادهای درخشان ( دانشجوی رتبه اول ) باید چیکار کنم ؟ دانشگاه ک جواب درستی به من نداد که باید چیکار کنم ... چه فرمی باید پر کنم تا اطلاعات من رو به سازمان سنجش ارسال کنن ؟
شما فقط همون متنی ک توی دفترچه هست کپی کردی ک خودم خوندم . چیزی درباره مراحل کار نگفتهبراساس آيين نامه مذكور افراد حائز شرايط زير، حداكثر تا يك سال تحصيلي پس از زمان دانش آموختگي (و صرفاً براي يك بار ) در صورت شركت در آزمون و
كسب حدنصاب علمي حداقل 90 % نمره آخرين فرد پذيرفته شده در هر كدرشته محل توسط سازمان سنجش به يكي از دانشگا هها معرفي مي شوند.
-2-1 برگزيدگان رتب ههاي اول تا پانزدهم مرحله نهايي المپيادهاي علمي دانشجويي.
-2-2 دانشجويان نمونه كشوري در دوره كارشناسي با معرفي سازمان امور دانشجويان.
% -2-3 رتبه هاي اول تا سوم نهايي جشنواره هاي خوارزمي، جوان خوارزمي، رازي، ابن سينا و فارابي در دوره كارشناسي پيوسته يا ناپيوسته با مشاركت حداقل 50
در دستاورد حائز رتبه.
-2-4 دانش آموخته رتبه اول دوره كارشناسي پيوسته در بين دانشجويان هم رشته و هم ورودي كه طي هشت نيمسال تحصيلي دانش آموخته شده است.
-2-5 دانش آموخته رتبه اول دوره كارشناسي ناپيوسته در بين دانشجويان هم رشته و هم ورودي كه طي چهار نيمسال تحصيلي دان شآموخته شده است.
لازم به ذكر است سازمان سنجش حداكثر معادل 10 % ظرفيت (با تقريب اضافي) در هر كدرشته محل تحصيل دوره بالاتر را بر اساس اولويت نمره و انتخاب رشته
متقاضيان به حائزين شرايط اختصاص خواهد داد. اطلاعات بيشتر در اين خصوص بر روي پايگاه اينترنتي اين سازمان قرار خواهد گرفت.
مستقیما به خود سنجش رنگ بزنید
42163 - (021)
3 الي 88923950 - (021)
میدونم ولی هرکاری میکنم نمیشهبرای خرید کارت برو روی گزینه ی ثبت نام بزن و از روی صفحه ثبت نام برو به ستون سمت راست و خرید کارت رو انتخاب کن.
شما فقط همون متنی ک توی دفترچه هست کپی کردی ک خودم خوندم . چیزی درباره مراحل کار نگفته
من شخصا فتونیک و نانو رو ترجیح میدم؛ تقریبا اونم درساش به ما نزدیکه؛ من دو دلم رشته شناورم بزنم یا نهبچه ها این امتحان رشته شناور رو قبل از آزمون اصلی میگیرن یا بعدش از الان میشه فهمید؟
ممنونم عجرت با پروردگارمشاهده پیوست 254139
اگه منظورت ابن اروره که این یه ارور معمولیه اول باید I underestand the risks رو بزنی بعد add exception و بعد هم confirm security exception