گفتمان معماری ...

archi girl

عضو جدید
جناب محسن ز فكر كنم در جواب چه بايد كرد شما همهي مواردي كه گفتيد دخيلن
قوانين كار آمد در حوضه ساختمان و نظارت
قوانين و ديد صحيح نظام مهندسي و شهر داري ها از طراحي هاي كلان شهري تا طراحي يك ساختمان كوچك
آوردن تكنولوژي و دانش ساخت و ساز جديد در حوزه آموزش و اجرا
بالا رفتن فرهنگ عمومي و ارجاع هر كاري به متخصص زمينه خودش و.............
كه تا گوساله گاو شود دل صاحبش كباب شود
 

محبوبه مافی

عضو جدید
سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممم

میخواستم بگممممممممم منم طراحی کردنو دوست دارم اونم از نوعه داخلیش!!!!!!!
;)
البته استاد دانشگاه شدنم دوست دارم اگه تا ارشد بخونم میتونم امید به این کار داشته باشم:)
 

archi girl

عضو جدید
سلام
و شرمنده گويا مهندسين عمران از اينكه
معني لغت مهندس ميشه هندسه دان راضي نسيتن . برادر گرامي با اين مستنداتي كه دوستان آوردن باز مي گين ما فقط هنر منديم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
البته كه هندسه دانستن هم يك هنره ولي اينجور كه معلومه
عمران نه تنها مهندس نيست بلكه بايد به اونها گفت محاسب چون كارشون محاسبه هست نه طراحي براساس دانسته هاي هندسه
 

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا واژه مهندس بهترین مترادف برای معمار هستش.مهندس یعنی کسی که فعالیتی تحت قوانین هندسه انجام میده و مطمئنا تنهاافرادی که با هندسه به صورت عملی سروکار دارن معمارها هستن.(البته تا وقتی سبکهای فولدینگ و دیکانستراکشن فراگیر نشده باشن).حالا چرا به یک فاغ التحصیل شیمی به جای شیمیدان تو مملکت ما میگن مهندس!!!!! خدا عالمه......
میبخشی ولی سبکهای فولدینگ و دیکانس هم از هندسه استفاده میکنن ولی نه از نوع ارسطویی....
 

feri.lynn

عضو جدید
نه پ !!!!!!!!!!!!! معلوم که مهندس یک مهراز ;)
بچه ها معمار یک واژ عربی یه , ما ایرانی هستیم , مهرازی نه معماری !!!!!!!! این یادتون باشه.
 

artman

کاربر فعال
با سلام
منم عمرانی هستم
از زمانی که رشته ی عمران و معماری با هم یکی بودن(یعنی مهندس عمران هم معمار بود هم نقشه کشی میکرد)ای مشکلات مونده تا حالا
اما بزرگترین تنش بین عمران و معماری همون مبحث زلزله هست که تو بعضی از پلان ها اصلا نمیشه سازه رو در مقابل زلزله مقاوم کرد(میشه از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست) که اینم با مراجعه معماری و طراح عزیز به آیین نامه 2800 زلزله و مطالعه چند بند حل میشه
اما ما مهندسیم و باید بهترین سازه از لحاظ مقاومت و اقتصاد ارائه دهیم و معمار هم میخواد طرحش جذاب باشه و نمای ساختمان خوب باشه
حالا ما میتونیم با یکم مراعات این مشکلات رو راحت حل کنیم وگر عمران و معماری که با هم دعوا ندارن


باسلام به دوستان وهمکاران گرامی:
دوست گرامی رشته عمران ودانشگاههای عمران ایجاد شده در ایران مربوط به دهه 40 خورشیدی میشه و سابقه و ریشه ای تاریخی نداره.
اما شروع معماری به اغاز پیدایش انسان میشه.و معماری درایران دست کم به 3500 سال قبل یعنی قدیمی ترین اثر شناخته شده ایران زیگورات چغازنبیل مربوط میشه.
اما شروع اکادمیک معماری در ایران به زمان ابر مرد تاریخ ایران یعنی امیر کبیر بر میگرده که در مدرسه هنرهای ظریف معماری زیر نظر معماران اروپایی اموزش داده می شد.
و بعد از تاسیس دانشگاه تهران یکی از اولین رشته های دانشگاهی بود که در این دانشگاه ایجاد وتدریس شد.
معماران قدیم خود محاسباتی برای ایستایی بنا ها داشته اند همن طور که در بناهای به جا مانده تاریخی که قدمتی نزدیک به 5000 سال دارندوهنوز وسر پا هستند اما ساختمان هایی بامحاسبات سازه ای عمری بین 50تا70 سال دارندکه اغلب در هنگام زلزله فرو میریزند.
حتی در قرن 19 میلادی و با شروع مکتب معماری شیکاگو در امریکا که فلز و بعد از ان بتن وارد ساختمان سازی شد باز این معماران بودند که سازه های بنا های خود را طراحی و اجرا میکردند.
ودر قرن 20 به دلیل گستردگی فلز و بتن در ساختمان نیاز به رشته ای بود که به صورت مستقل سازه را مورد تجزیه وتحلیل قرار داده و در نهایت ان را طراحی کند که رشته عمران به وسیله معماران واز دل معماری به وجود امد.(کتاب معماری معاصر غرب و کتاب از زمان ومعماری وکتاب فضا زمان معماری میتونه گفته های مرا تایید کنه)
ذکر این نکته بسیار مضحک است که شما عمران را قدیم تر و نقش معمار را به عمران نسبت دهید چون هیج عمرانی نمی تاند راحی کند و انچه را انجام میدهد از معماران اموخته که در حد طراحی یک یادو طبقه است .دوست من دست کم یه مقدار مطالعه کنید بعد در مورد رشته ای بحث یا اعلام نظر کنید.
اما در کل نقش مهندس سازه برای معمار ان این زمانه همانند دست راستی است که به کمک معمار می اید تا رویاهای بلند پروازانه خود راکه به صورت اسمانخراش های چند صد طبقه است را جامه عمل بپوشاند. و او را در تحقق ارمانهایش کمک میکند. وکم نبودند معمارانی که از مهنسین سازه خود تقدیر کرده و همواره انان را مورد ستایش قرار می دادند. مانند میس وندروه
در کل امید است که ما هم بتوانبم دست دردست هم بگذاریم و به جای حرف های خاله زنکی کشور خود را اباد کنیم و همکاران خوبی برای هم باشیم . از هم یاد بگیریم نه اینکه من این تو اونی بکنیم.
 

DDDIQ

مدیر ارشد
اگر معمار سازنده , به اندیشیدن بیشتر از ساختن بپردازد, جهان به مکانی بسیار بهتر بدل می شود. در این صورت که بیشتر معماران خلاق , فرصت لازم را خواهند یافت تا سهم بیشتری در ساخت جهان ایفا کنند و جهان , در هر مقطعی از زمان , بهترین مکان برای فعالیت ماست, و در واقع تعادلی است میان جهان معمول عرفی و جهان معنوی قدسی.
بوطیقای معماری ( آفرینش در معماری)
جلد اول : راهبردهای نـــامحسوس به سوی خلاقیت معماری
آنتونی سی. آنتونیادس
ترجمه احمدرضا آی




دشمنان جوامع سنتی - علاوه بر آنانی که معیارها و موازینی را برای تقلید اجباری از کالبدهای قدیمی وضع کرده اند - معمارانی هستند که به این مساله نمی پردازند, یا معماران خطرناکی هستند که هر کاری را - مثل پشنهاد طرح ساختمانهایی که تقلید از آنها اسان است- انجام می دهند, بدون اینکه به احیای فضای داخلی فکر کنند یا تلاشی در جهت خلق زندگی جدید از درون کالبد قدیمی انجام دهند . دنیای ما مسلما کامل و بی نقص نیست , و کسی نمی تواند همه موارد آن را مطابق میل خود بیابد . بی تردید تقلید زمینه مناسبی برای ظهور هویت فردی نیست , ولی طراح باید بتواند رد صورت لزوم از آن بهره ببرد. معمار باید در راه انجام وظیفه اش در قبال معماری نهایت سعی خود را به کار بندد.
همانطور که "آموس چانگ" نویسنده کتاب الهام بخش "طریقت در معماری" گفته است : خلاقیت عبارت است از اجتناب از خودآگاه از تکرار یا جستجوی ناخودآگاه حقیقت "
وظیفه معمار در وضعیت هایی که تکرار تقلیدی سبکی مشخص بر او تحمیل میشود , یافتن پاسخ هایی حقیقی و درست است. در چنین وضعیتی میتوان ترکیبی جدید به وجود آورد که این قبیل تکرار ها را در تقابل با آن از میان بروند , یا در برابر ارزش و اعتبار این اثر جدید میدان را خالی کنند.

بوطیقای معماری ( آفرینش در معماری)
جلد دوم : راهبردهای محسوس به سوی خلاقیت معماری
آنتونی سی. آنتونیادس
ترجمه احمدرضا آی
 

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من بصورت پراکنده نظرات دوستان رو مطالعه کردم.
قبول دارم که بخش زیادی از کار برمیگرده به علایق آدم ولی یه موضوع بزرگتر رو فراموش نکنید
:
محل زندگی
من به این مسئله میگم واقع بینی. خیلی هم بررسیش کردم. لیست مزایا و معایب خیلی به دردتون میخوره
من عاشق مرمت هستم ولی توی شهری که زندگی میکنم میراث فرهنگیش کلا 4-3 تا کارمند داره.
مدیریت پروژه رو هم خیلی دوس دارم ولی اکثر جاها بخصوص شهرای کوچیک کاملا باند بازیه و یه عده همیشه کارو میگیرن...
و...
از جهتی اعتقاد دارم صرف فکر کردن خوب نیست. برای ارشد در هر حال میدونیم که معماری-معماری مادره و بقیه شاخه هاشن. روی این حساب من معماری-معماریو انتخاب میکنم و علاقه م رو به بقیه در قالب مطالعات و فعالیت میدانی سعی میکنم تقویت کنم.
منتظرم نظرات شما رو نسبت به دیدم بدونم
ممنون
 

ghazaliii

عضو جدید
سلام من بصورت پراکنده نظرات دوستان رو مطالعه کردم.
قبول دارم که بخش زیادی از کار برمیگرده به علایق آدم ولی یه موضوع بزرگتر رو فراموش نکنید
:
محل زندگی
من به این مسئله میگم واقع بینی. خیلی هم بررسیش کردم. لیست مزایا و معایب خیلی به دردتون میخوره
من عاشق مرمت هستم ولی توی شهری که زندگی میکنم میراث فرهنگیش کلا 4-3 تا کارمند داره.
مدیریت پروژه رو هم خیلی دوس دارم ولی اکثر جاها بخصوص شهرای کوچیک کاملا باند بازیه و یه عده همیشه کارو میگیرن...
و...
از جهتی اعتقاد دارم صرف فکر کردن خوب نیست. برای ارشد در هر حال میدونیم که معماری-معماری مادره و بقیه شاخه هاشن. روی این حساب من معماری-معماریو انتخاب میکنم و علاقه م رو به بقیه در قالب مطالعات و فعالیت میدانی سعی میکنم تقویت کنم.
منتظرم نظرات شما رو نسبت به دیدم بدونم
ممنون
با نظرتون موافقم و منم تو ذهنم معماري - معماريه تا ببينم خدا ميخواد
 

ensan1

عضو جدید
"خانه از کالبدیا جسم محافظت میکندکه به نوبه ی خود در برگیرنده روح و روان آدمی است.خانه باید همزمان امنیت و آسایش را برای جسم و روح به همراه داشته باشد.همانطور که کالبد انسان در درون باید خود را با روح در آسایش و صلح احساس کند،یک بنا نیز برای ما باید راحتی و آسایش،حفاظت و امنیت را تامین کرده و مکان هایی برای اندیشه و تفکر و پرداختن به خود و نیایش و برآورده کردن نیازهای روحی،روانی،مادی و معنوی انسان در تمام ابعادش را به او تقدیم کند
مکان واقعی اندیشیدن به رابطه هر انسان با جهان"
"تادائو آندو"

هفت گفتگو با تادائو آندو......مترجم خسرو افضلیان
 

parsy

عضو جدید
یه موضوعیه مثل اینکه هیچوقت نمی خواد حل و فصل بشه
و اون کل کل مهندسین عمران و بر وبچه های مهندس معماریه

این دو گروه به جای اینکه با هم تعامل داشته باشند و از هم چیزی یاد بگیرن تا به هم میرسن کارشون انتقاد به هم دیگست
عمرانیه وقتی به معماره میرسه،میگه:تو برو نقاشی بکش،شما را چه به محاسبه،از کی تا حالا معماری اومده جز مهندسی...........
معمارم که ماشالا کم نمیاره،میگه:شما عمرانا چی میفهمین از ظرافت،همون براتون بس که با یه مشت عمله سر وکار دارین اصلا خودتون از کارگرم کمتر میدونین.....

وارده ریزش نمیشم
از مهندسین محترم خواهشمندم،بدون کل کل بیان تو وراه حل بدن تا این مشکل حداقل برا کسایی که میان تو این سایت حل بشه

من خودم معتقدم که:معماری یه دریاست که این دریا بدون عمران رو به خشکی میره،


با سلام:
حرف شما کا ملا درسته که معماری یه دریاست . اما این دریا قدمتی برابر قدمت انسان داره و اون وقتی هم که عمران نبود خشک نشده چه برسه به حالا.
معماری دریایی است شامل همه علوم " از هنر گرفته تا ریاضی وجامعه شناسی اقیلم شناسی فلسفه و.....اما عمران یه رشته است درخدمت معماری.
میدونید که اگه معمار نباشه سازهای نیست وبه دنبالش تاسیساتی وجود نداره. بابا کلا اگه معماری نباشه هیچی نیست.
 

parsy

عضو جدید
ببخشید کدام زمان عمرن ومعماری یک بودن. نکنه زمانی که تخت جمشید رو میساختن.
معماری از روز اول بوده وهمه کارا رو خودش میکرده. عمران شما که اول اسمش راه وساختمان بود بعد شد عمران کل قدمتش به 100سال نمی رسه.
بهتره که بگی زمانی که معماران هم طراحی میکرد وهم سازه را محاسبه واجرا میکردن هیچ مشکلی نبوده. یه مقعی معمارا ساختمان رو با خشت واجر می ساختن و طرحشونو جوری میدادن که تمام نیرو ها توش خنثی بشه .
بزرگترین گنبد هارو معماران میزدند مثل اتشکده فیروز اباد یا گنبد سلطانیه با وجودی که از اجره امابا گذشت چند صد سال هنوز سر پا هستند.اگه تونستید با علومتون یه همچین گنبدی با این دهانه و ارتفاع بزنید فرو نریزه .
میدونم نمی تونید. چون بچه های عمران همیشه جو گیرن فکر میکنن خبریه. شما اگه مهندس عمران شدید به لطف طراحی معماره. واگه مجری شدید بازهم به لطف طرح معماره که اگه نبود شما هم نبودید.
 

footart

عضو جدید
عمران و معماری

عمران و معماری

این رو به عنوان یک نظرسنجی از دانشجویان رشته های عمران و معماری گذاشته ام.اگه دانشجوی عمرانی چقدر به وظایف خود آشنایی داری،یعنی در طرح ریزی یک ساختمان یک مهندس معمار چه کارهایی باید انجام بدهد و یک مهندس عمران چه کارهایی؟
 

asegroup20

عضو جدید
من با نظر شما كاملا موافق هستم.يك معمار واقعي كسيه كه بتونه هم تو كارش ابتكار به خرج بده و هم بتونه از خلاقيتش استفاده كنه و لازم نيست خيلي نو طراحي كنه.كافي به طرح ها و چيزهاي مختلف كه تو محيطش هستند طور ديگه اي نگاه كنه.طوري كه هم به واقعيت نزديك باشه هم به غير از خودش ديگران هم ازش خوششون بياد.نظر عموم خيلي مهمتر از نظر خوده طراحه.;)
 

artman

کاربر فعال
سلام

البته دوستان معماري بايد بدونن كه هر ساختمان براي محاسبه يه قواعدي دارم و ايين نامه كه دست و پا گير والبته مهم و درست

ولي وقتي يه طراح يه طرحي رو ارائه ميده و براي محاسبه بر به مشكل ميخوره حالا به هر دليل محاسباتي كه يا شايد مقرون به صرفه نيست ويا ايراد داره ولي متاسفانه ديگه راه حلي براي رفع اون طرح ارائه نميده(اكثرا)

و اين عمراني ها هستند كه طرحو اصلاح ميكنن و بعد محاسبه

به همين دليل اكثرا جلوه و نماي عالي ندارن

پس يه راه براي اصلاح اين موارد بايد پيدا كنيد -


ايده هاي جديد و كاربردي


البته از اين نظرم ناراحت نشيد چون من خودم درگيرش بودم:gol::heart:

من الان نزدیک 10 ساله تو بازار کارم چه اون 7 سالی که کاردانی بودم چه حالا که کارشناسم تا حالا ندیدم هیچ مهندس عمرانی طرح معماری رو اصلاح کنه !!!!!!!!!!!. حتی جراتش هم ندارن نه مهندس عمران و نه هیچ مهندس معماری جرات دست زدن به طرح معمار دیگه ای رو نداره چون این کار مثل دست زدن به ناموسه . هر چی مهندس عمران محاسب هم که تا حالا دیدیم البته بیشتر ارشد بودن فقط یه کار کردن اونم محاسبه است.اصلاح هر طرح معماری به وسیله اهل فن یعنی معمار انجام میشه. نه مهندس عمران. این حرفا رو جای دیگه نزن بهت میخندن.
 

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

تو کشورهای دیگه کار طراحی رسما تیمی انجام میشه که مسئول تیم آرشیتکتی است که البته دید کامل نسبت به سازه داره

اما تو ایران همه مسئولند و همه، همه کاره

محاسب برات طراحی میکنه

مهندس مکانیک طراحی میکنه
و...

تو ایران بیشترین پول را محاسب میگیره معمار هم خودشو اذیت نمیکنه یک آرشیو واسه خودش درست میکنه و هر مشتری که اومد میگه یکی از اینها را انتخاب کن

مصیبت بعدی اینجاست در خیلی از ساختمانها آرشیتکت مدیر نیست که هیچ حتی توی نظارت هم بکار گرفته نمیشه

یکی از دلایل طول کشیدن اجرا هم همینه چون افراد دیگه تصمیم میگیرن وسط کار طرح را تغییر بدن
از طرف دیگه
مشتری میاد پیش من براش طراحی میکنم بعد خودش میبره یک جای دیگه واسش محاسبه کنن

ممکنه که اصلا من کسی را که نقشه ام را محاسبه کرده نبینم

یعنی اصلا تیمی وجود نداره که مدیریتی هم وجو داشته باشه

موقع اجرا هم افراد ( نه ارگانهای دولتی) ترجیج میدن خودشون یکی را پیدا کنن که براشون بسازه و مهندس ناظر فقط بیاد سررسی کنی

در صورتی درست اینه که از مرحله طراحی تا مرحله اجرا دست یک شخص حقوقی باشه و آخر بار هم خودش پاسخگو
 

roya18

عضو جدید
salam.
be nazare man tarahi dakheli az bahs hayi has ke hameye ostada to doran tahsil azat mikhan ke rosh tamarkoz koni vali vaghti paye kar dar miyon bashe kamtar kasi besh ahamiyat mide!.
shayad dalilesh ine k migan ziyad to did nis:que::que:
man mikham ke ba raftanam b in reshte in tarze fekro hadaghal to shahre khodam kam konam:warn:
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam.
be nazare man tarahi dakheli az bahs hayi has ke hameye ostada to doran tahsil azat mikhan ke rosh tamarkoz koni vali vaghti paye kar dar miyon bashe kamtar kasi besh ahamiyat mide!.
shayad dalilesh ine k migan ziyad to did nis:que::que:
man mikham ke ba raftanam b in reshte in tarze fekro hadaghal to shahre khodam kam konam:warn:
سلام به رویای عزیز
برخلاف شما من تصور میکنم معماری داخلی داره جاشو توی ذهن مردم باز میکنه. من توی دفتر مهندسی هستم و میبینم. قبلا کارفرما میگفت پلانو بزن بره! الان گاهی تا 3ـ2 ساعت میشینه کنار مهندس و اشتیاق نشون میدن به بحث داخلی
به نظر منم جای پیشرفت خوبی داره و باید معمارا با بیشتر کردن حضورشون توی این زمینه دست کسانی رو که با دیدن 4تا مجله معمار و هنر معماری و یه نرم افزار بدون هیچ دید معمارانه طرح میزنن و وجهه این هنر معمارانه رو مخدوش میکنن کوتاه کنن.
 

artman

کاربر فعال
ب اسلام خدمت مديران و كاربران هميشه فعال تالار معماري
من چند وقته توي ذهنم هميشه اين سوالات هست گفتم مطرح كنم شايد همه ما بهش فكر كنيم
1-چرا توي كشور ما يك طرح ساختمان را در عرض چند ماه طراحي ميكنند ولي در چند سال اجرا ميكنند ولي در خيلي كشور هابرعكس اين موضوع هست دليل ان چيست بي تجربگي در حيطه طراحي اهميت ندادن به وقت.. استاندارد نبودن مصالح به كار رفته
2-بهتر نيست يك طراح قبل از اينكه طراحي بكند يك مجري با تجربه باشد
3-چرا بعضي از طراحان ما تا اجرا نشدن طرح پي به اشكالات طرح نميبرن و باعث دوباره كاري هاي متعدد ميشود
4-چرا در حيطه طراحي اهميت زيادي به اجراي تاسيسات يك ساختمان داده نمي شود وبحث انرژي خيلي كم اهميت هست
مديران تالار من نميدانستم ارسال اين تايپك را در چه تالاري انجام دهم اگر در صورت تائيد انرا به جاي مناسب انتقال دهيد
موفق و پيروز باشيد

با سلام :
پرسش شما اگه از لحاظ نوع فرم طرحه که چند دلیل داره. 1-فرمهای پیچیده سازه های پیچیدهای دارند که هر محاسبی قدرت "سواد وتجربه محاسبه سازه اونو نداره. 2- فرمهای پیچیده برای اجرا نیاز به هزینه هنگفتی داره که کارفرماها خیلی از این مساله خوششون نمیاد مثال بارزش توی شیراز چند سال پیش قرار بود بالای یه هتلی رستوران چرخان بزنن ولی کارفرما تا هزینه اجرا رو دهید بنده خدا زهره ترکوند گفت نمی خوام. 3- به لحاظ تکنولوژی اجرا و کارگر توانا دچار مشکلیم . ما هنوز نتوانستیم بکنیم تو کله کارگر که چه جوری یه ارماتور بندی ساده بکنه چه برسه به پروژه های پیچیده. 4- متاسفانه تو مملکت ما همه معمارن از دکتر گرفته تابقال محله خوب این هم میشه حکایت طرح های خنده دار.حکایت اینها مثل طوطیه که حرف میزنه اما معنیش رو نمیفهمه چون داره تقلید میکنه.
اما از لحاظ اجرا بدبختانه تا زمانی که پارتی بازی و زدوبند باشه این حکایت همچنان باقیه مثلا یه لیسانس تاسیسات میشه مدیر پروژه یه کارگاه ساختمانی !!!!! این اقا قراره مهندسین ناظر رو راهنمایی وهدایت کنه اما خودش بوقه بوقه.
 

jodyabod

عضو جدید
من هم مثل نازنین جون فکر می کنم ی کم زود باشه ....
اما دوست دارم گرایش معماری داخلی رو ادامه بدم ...:)
در کنارش دوست دارم تا مدرکم و گرفتم ی دفتر نقشه کشی هم بزنم ....
ایشاااااااالا به همین زودی زود
 

middbox

کاربر بیش فعال
سلام به همه مهندسان معمار عزیز .

دوستان من هر روز پیش خودم فکر میکنم اگه منی که عمران خوندم فردا سر کار اون جور که باید چیزی بلد نباشم اصلا به خودم نمیگم مهندس ،

تو عامه مردم کسانی هستن باتجربه 30 یا 40 ساله مردم بهشون میگن مهندس بهنظر من واقعا باید بهشون گفت مهندس ... کلمه مهندس مهم نیست عزیزان کار بلدی بفرما این مهمه وقتی میرم سرکار و کاری بلد نیستیم یارو کارگره بهمون میخنده و همیشه به اینفکر میکنه که من یه مهندسو دیدم هیچی بلد نبود .

بهتره به جای این گونه بحثها یه چیزی به هم یاد بدیم

موفق و پیروز باشید
 

ensan1

عضو جدید
"برای اینکه هنر را دقیقا تعریف کنیم ،پیش از همه لازم است که بدان ،همچون یک وسیله کسب لذت ننگریم،بلکه هنر را یکی از شرایط حیات بشری بشناسیم...آنگاه که به زندگی اینچنین نگریستیم،ناگزیریم که هنر را یکی از وسایل ارتباط میان انسانها بدانیم"

هنر چیست؟

لئون تولستوی ....ترجمه کاوه دهگان

 

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا علاقه نشون بدید!!!!!!!!!!!!!!

لطفا علاقه نشون بدید!!!!!!!!!!!!!!

سلام ظاهرا کسی به تایپیک به این مهمی علاقه زیادی نشون نمیده. در صورتی که این برای اکثر ماها یه معضل بزرگه.اکثر ما وقتی مدرکمونو گرفتیم به فکر این میفتیم که حالا قراره چکاره بشیم و این تازه اول مصیبته......بهتر نیست نوشدارو پس از مرگ سهراب نباشیم؟؟لطفا نظر بدید چندتا فکر بهتر از یه فکره. اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

ghazaliii

عضو جدید
سلام ظاهرا کسی به تایپیک به این مهمی علاقه زیادی نشون نمیده. در صورتی که این برای اکثر ماها یه معضل بزرگه.اکثر ما وقتی مدرکمونو گرفتیم به فکر این میفتیم که حالا قراره چکاره بشیم و این تازه اول مصیبته......بهتر نیست نوشدارو پس از مرگ سهراب نباشیم؟؟لطفا نظر بدید چندتا فکر بهتر از یه فکره. اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم هر كسي بايد ببينه تو دوران تحصيلش مهارتش تو چه قسمتي خوبه.مثلا من طرح زدنم زوريه اما محاسباتم و رياضيم عاليه و ميدونم تو قسمت نظارت راحتم اما اگر بخام كار طراحي زا انجام بدم بايد 10 برابر كار كنم.
ايم يه علاقست و بسته ب توانايي طرف فرق ميكنه هرچند شرايط محيطي و حتي مالي هم تاثير گذاره
ايشالا بچه ها به اونچه ميخان برسن و موفق باشن
عيد همتونم مبارك
 

Eshagh.M

عضو جدید
به نظرم هر كسي بايد ببينه تو دوران تحصيلش مهارتش تو چه قسمتي خوبه.مثلا من طرح زدنم زوريه اما محاسباتم و رياضيم عاليه و ميدونم تو قسمت نظارت راحتم اما اگر بخام كار طراحي زا انجام بدم بايد 10 برابر كار كنم.
ايم يه علاقست و بسته ب توانايي طرف فرق ميكنه هرچند شرايط محيطي و حتي مالي هم تاثير گذاره

سلام .عيدتون مبارك.منم با دوست خوبم موافقم هر كسي با توجه به شناختي كه از خودش داره بايست هدفشو انتخاب كنه - خود من رياضيات و محاسباتم خوب نيست كه بخوام در قسمت نظارت فعاليت كنم بيشتر تصميم دارم تو قسمت طراحي فعاليت داشته باشم
 

ganji new

عضو جدید
من از جایی که همه همیشه لنگ دادن طرح زیبا برای پلان و نمای ساختموناشون هستن و میدونن که این کار فقط کار یه مهندس معمار میتونه باشه همیشه طرح خاص دادن دوست داشتم و خودمم مجری نمای کامپوزیت آلومینیوم هستم هم طراحی خاص میکنم هم اجرای بی نظیر با نظارت خودم. good luck duds........
 

sheryz

عضو جدید
سلام دوستان 
اگه شما یه کار تو یه سازمان دولتی یا خصوصی گیربیارین بین اون کار که ربطیم به معماری نداره و رشتتون کدومو انتخاب می کنین؟ 
 

Eshagh.M

عضو جدید
سلام-من تا آنجایی که بتونم سعی میکنم در حوزه رشته ی خودم فعالیت کنم چرا که برای رشته خودم چند سال زحمت کشیدم و بهتر میتونم در این عرصه فعالیت کنم تا عرصه های دیگر حالا میخواد دولتی باشه یا خصوصی.
 

Similar threads

بالا