The Lunatic
عضو جدید
کسی از دوستان کتاب مکانیک خاک رحیمی رو نداره؟
عکسبچه ها یه چیز تعجب انگیز ناک دیدم !!!! البته برا من!!!
ساختمون اسکلت فلزی بود خوووووب . بعد داشتن توش دیوار برشی کار میکردن!!!!!!! مگه میشه ؟!
ارماتورارو به تیر اهن میجوشن؟!!!!!!!
عکس ازش ندارم تو ماشین بودم داشتم رد میشدم . دیگه نشد عکس بگیرم!!
بچه ها یه چیز تعجب انگیز ناک دیدم !!!! البته برا من!!!
ساختمون اسکلت فلزی بود خوووووب . بعد داشتن توش دیوار برشی کار میکردن!!!!!!! مگه میشه ؟!
ارماتورارو به تیر اهن میجوشن؟!!!!!!!
eeeemmmmکار نشد نداره
بله میشه ، سیستم قاب خمشی فولادی به همراه دیوار برشی بتنی اسمشه دیگه .. تو میدون هفت تیر ندیدی ؟
احتمالاً ؟
خط دومتونومتوجه نشدم...خوب با این بحثی که شد من یه چیزی به ذهن مبارکم رسید
اگه مجبور بشن از لحاظ معماری قاب خمشی کار کنن ولی جواب نده چی کار باید کرد؟؟؟؟
یا مثلا ما یه ساختمون 5 طبقه با قاب خمشی ساختیم یهو یارو هوس میکنه 4 طبقه دیگه ببره بالا(ایران)بعد میبینه قاب خمشی جواب نمیده نمیتونه هم مهار بند بزاره چی کار کنه؟؟؟
اگه جواب سوال خاکو پیدا کردی ممنون میشم شادیتو با مام قسمت کنیبا سلام
خوشحال میشم یکی پیدا بشه دیاگرامای برش و خمش قاب کنسولی زیر رو بدست بیاره.
مشاهده پیوست 8943
راستی سوال قبلی هم تو کتاب مکانیک خاک حسن رحیمی اومده.
شرمنده اسکنرم خراب بود باگوشی عکس گرفتم!!!!!(بسوزه پدر کمبود امکانات!!!با سلام
خوشحال میشم یکی پیدا بشه دیاگرامای برش و خمش قاب کنسولی زیر رو بدست بیاره.
مشاهده پیوست 8943
راستی سوال قبلی هم تو کتاب مکانیک خاک حسن رحیمی اومده.
ها ؟ میگم گومو این قابه ناپایدار نیست ؟ نیروی جانبی بهش وارد بشه که میخوابه از رو مفصلا ... و اینکه دیاگرام خمش مطمئنی درسته ؟ دیاگرام خمش برای هر عضو باید جدا جدا رسم بشه ؟ با هم مرتبط نیستند فری جان ؟ و اینکه بابا امکانات ، شما اسکنر دارید که خرابه ، ما که نداریم اصلاً چی بگیم ؟
پ.ن. خودکار رنگ دیگه نداشتی ؟![]()
another thing:ها ؟ میگم گومو این قابه ناپایدار نیست ؟ نیروی جانبی بهش وارد بشه که میخوابه از رو مفصلا ... و اینکه دیاگرام خمش مطمئنی درسته ؟ دیاگرام خمش برای هر عضو باید جدا جدا رسم بشه ؟ با هم مرتبط نیستند فری جان ؟ و اینکه بابا امکانات ، شما اسکنر دارید که خرابه ، ما که نداریم اصلاً چی بگیم ؟
پ.ن. خودکار رنگ دیگه نداشتی ؟![]()
آره قبول دارم اولین چیزی که به ذهن ادم میرسه اینکه سازه میچرخه. اما با تعریفایی که استادا میگن پایداره نباید بچرخه!خوب شمال میگید پایداره ، من سوالم یه طور دیگه بود ، منظورم این بود که یک نیروی جانبی افقی از سمت چپ به این قاب وارد کنیم ، نیاز به مهاربندی داره یا خیر؟
سازه معینهها ؟ نمیدونم .. اگه یک جوونی پیدا بهش درجه معینی سازه رو پیدا کنه خیلی وضع بهتر میشه![]()
خیلی هم خوب. ممنون از اینکه وقت گذاشتید.شرمنده اسکنرم خراب بود باگوشی عکس گرفتم!!!!!(بسوزه پدر کمبود امکانات!!!)
امیدوارم به دردتون بخوره. بذار پستو سیو!!! کنم ببینم چی از اب درمیاد!!!
آره آره اون باید مستطیلی بشهسازه معینه
یعنی N=0
خیلی هم خوب. ممنون از اینکه وقت گذاشتید.
فقط به نظر من یه اشکالی وجود داره در دیاگرام خمشی. شکل زیر رو ببینید:
مشاهده پیوست 9026
همونطور که قبلا گفتم عضوایacوbd مثل یه عضو دو نیرویی عمل میکنن. ینی هر جفتشون فقط یه مولفه ی عمودی دارن . این مثل این میمونه که تکیه گاهات فقط فقط عکس العمل عمودی دارن. با این حساب مولفه های تکیه گاهات موازی همن. حالا میدونیم سازه ناپایداره اگهمنم به همین نتایجی که شما رسیدید رسیده بودم. به خاطر همین گذاشتم اینجا تا نظر دوستان رو بپرسم.
متاسفانه وقتی از تکیه گاه لنگرو حساب میکنیم صفر میشه و وقتی از بالا این کارو بکنیم صفر نمیشه.همون طور که شما گفتید.
یعنی این به خاطر ناپایداری سازه هست؟
یکی میشه دقیقاً بگه چرا سازه ناپایداره؟