اصلا میخوام ببینم این مدیر لنگیمون به چه حقی لنگیه
عشقست استقلال
اره همون جانپهنا
???؟؟؟

عشقست استقلال
اره همون جانپهنا

اصلا میخوام ببینم این مدیر لنگیمون به چه حقی لنگیه
عشقست استقلال
اره همون جانپهنا???؟؟؟
کدوم کتاب؟کدوم صفحه؟شده نصفه شبی میرم میخرم،ببینم چیهبابا توی یه کتابی نوشته ضخامت دیوارا 10 و 20سانت
جانپهنا هم 60 سانت![]()
صفحشو نمیدونی؟نمیدونم
راستشو بخواین الان دقت کردم زده ارتفاع جان پهنا 60 سانت ولی اینم نمیفهمم یعنی چی؟؟
کتاب etabs باجی
واسه من چاپ 83 صفحه مون بهم نمیخورهصفحه 159 خط 3 اخرای خط![]()
ینی رامکا کار اسپیسرو میکنه؟؟؟اگه اشتباه نکنم که میکنم میلگرد رامکا واسه فاصله گذاری بین قالب و بتن ریزی در واقع ایجاد فاصله واسه پوشش بتنیه
بچه ها یه سوال که زیاد عمرانی نیس!!!!
استاد هیدرولوژیمون گفته به طور فلسفی !!!!!آماری !!!!!! ثابت کنین تو y=ax+b y
y تابعی از x!!!!!!!!!
گف یه محور مختصات با کلی نقطه پراکنده داریم . این نقطه ها که رو یه خط نیستن
گفتیم درون یابی میکنیم یا همون میانگین نقطه ها رو یه خط می افته قبول نکرد
همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!!!!!!!!!![]()
فکر نکنم سقفکادب بتونه ایرتاع تیر بیرون زده از سقف رو بپوشونهخوب اون اویزه و اجتناب ناپذیره فوقش چن سانت میاد پاین که وقتی سیم کشی برقی و ... انجام شد سقف کاذب میزنن برا همین سقف یه دس میشه
اشتباه که نمیگم؟؟؟؟
تیر تی شکل بر عکس تا حالا ندیدم اجرا بشه،در ناحیه لنگر مثبت که نمیتونه اجرا بشه چون اصلا بالها نقشی ندارنفکر نکنم سقفکادب بتونه ایرتاع تیر بیرون زده از سقف رو بپوشونه
حالا یه چیزی تا حالا دیدین تیر Tشکل به صورت برعکس اجرا بشه؟؟؟
هییییییییییییی
مه طلا جونم کارت درسته دستت طلا
یه سوال!! در سازه های نا معین استاتیکی کاهش حجم باعث بوجود امدن ترکهای مضر به حال سازه میشود.
این تو جزوه بتن ارمم بود
تا اونجا که میدونم ابساط باعث ترک میشه نه انقباض چون کل قطعه با هم منقبض میشه مثلا اسکلت یه ساختمون انقباضم تنش فشاری ایجاد میکنه... نمیدونم والا!!!! به استاتیکی نامعین بودنش ربط داره آیا؟؟!!
ضمن تشکر از این تاپیک
دوستان من این ترم تحلیل 1 دارم. خواهشاً کمک کنید
سوال: چرا یک حلقه یا یک کادر مسدود 3 درجه نا معینه؟
تا ما بخوایم بریم بالای بوم تک تیراندازاش زدن مخ پخمونو پاشوندن رو زمینداش فرشید بهتون پیشنهاد میکنم یه سری به پشت بام وزارت کشور بزنید تا ببینید تیر t برعکسم اجرا میشه
البته منم خودم اطلاعات دقیقی ندارم ولی محتمل اجرا میشه حالا واستون گیر میارم یه چیز دیگه
این سرطان بتن چی هست؟![]()
مقاطع قوطی شکل علاوه بر تامین ممان انرسی مناسب در هردو جهت و عملکرد خمشی مشابه با تیر I شکل و ظرفیت خمشی بالاترنسبت به تیرهای I شکل دارای عملکرد مناسبتری در پیچش استیه چیزه دیگه علاوه بر اینکه فراموش نشه سرطان بتن چیه
کی میدونه چرا در بعضی از قسمتها باید از پروفیل قوطی استفاده کرد اصلا چه ویژگیی داره؟؟
نه جوونه من این چه سوالیه؟فرق یه مهندس عمران با یه معمار(بنا) با تجربه چیه؟؟؟؟