گزارش تاسف‌بار از آرایش زنانه مردان!

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز جون منظورشون شما نبودی.منظورشون به موضوع تاپیک بود.منظورشون پسرایی که آرایش میکننه:smile:

ولی به لحنشون میخورد که با یکی از ما بوده :surprised:...
بیخیال
من تو پست های قبلی گفتم اهل کجا یم

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دقیقا شما در گفتگو با خانم اماریا؟ و من درباره اینکه ما در اینجا داریم چت میکنیم حرف زدید پست های قبلیتون
بسته به سطح زیر کشت محصول از جمله سیب زمینی و دیم و ابی بودن محصول پیشبینی نیاز کشور در سال اینده ، در نظر گرفتن یکسری شرایط پیش بینی شده یا نشده در طول رشد و ....سطح برداشت در هکتار فرق میکنه
سازمان جهاد کشاورزی - معاونت برنامه ریزی و اقتصادی اطلاعات دقیق تری و جزئی تر رو در این مورد ارائه کرده است ، و مسئولیت ارائه این امار رو بر عهده داره میتونید مطالعه کنید
بعدم بهتر نیست مسائل رو با هم قاطی نکنین؟؟ امار کشاورزی ربطی به امار افسردگی نداره ... افسردگی نفوس هست ... که احتمالا مرکز امار مسئولیتش رو بر عهده داره
من همچین چیزی نگفتم که متالوزی چنین است و چنان .کاریم ندارم ... مثال زدم
اینکه امار گیری ضعیفه شما نباید بگید
.

.
ضمنا غلط املایی هم داشتین

شماهم واسه خودتون از اون مسئله های هستید که ارائه می شن ولی هیچ وقت حل نمی شن!!!!!!!!!:biggrin:

خدایااااااااااااااااااااااااا......... اصلا من حرفی واسه گفتن ندارم ...................اگه من اشتباه کردم از همه دوستان که وقتشونو گرفتم عذر می خوام..........

این جام اسمش باشگاه مهندسین یعنی ادم با سواد توش زیاده...............دوستان خودشون می تون بگن حق با کیه!

در ضمن در مورد املا من از دبستان املا 17 نهایتا 18 می گرفتم فقط ریاضیو علومم خوب بود;)( خودمم مطمئنم تو اون متنه که طولانی بود حتما غلط املایی داشتم:smile:)

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شماهم واسه خودتون از اون مسئله های هستید که ارائه می شن ولی هیچ وقت حل نمی شن!!!!!!!!!:biggrin:

خدایااااااااااااااااااااااااا......... اصلا من حرفی واسه گفتن ندارم ...................اگه من اشتباه کردم از همه دوستان که وقتشونو گرفتم عذر می خوام..........

این جام اسمش باشگاه مهندسین یعنی ادم با سواد توش زیاده...............دوستان خودشون می تون بگن حق با کیه!

در ضمن در مورد املا من از دبستان املا 17 نهایتا 18 می گرفتم فقط ریاضیو علومم خوب بود;)( خودمم مطمئنم تو اون متنه که طولانی بود حتما غلط املایی داشتم:smile:)[/QUOTE

:w05:
...

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

شمام حرفی واسه گفتن نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیشت تو پایش مردمی نشون می داد.................نرخ تورمو مرکز امار ایران و بانک مرکزی در اورده بودن ............دوتا مرجع رسمی یکیشون: 31 درصد یکی 34 درصد..............:biggrin: به نظر شما حق با کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از اونجایی که امار گیری تو ایران قویه پس حق با مرکز اماره!!!!:biggrin:

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شمام حرفی واسه گفتن نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیشت تو پایش مردمی نشون می داد.................نرخ تورمو مرکز امار ایران و بانک مرکزی در اورده بودن ............دوتا مرجع رسمی یکیشون: 31 درصد یکی 34 درصد..............:biggrin: به نظر شما حق با کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از اونجایی که امار گیری تو ایران قویه پس حق با مرکز اماره!!!!:biggrin:
من در برابر اون پست سکوت کردم ... این دلیل نمیشه که حرفی نداشته باشم
من ندیدم ...
اما
در ماده 54 قانون برنامه پنجم توسعه قانونگذار قید کرده است که به منظور یکپارچه‌سازی، ساماندهی و رفع موازی‌کاری در نظام آماری کشور:

الف ـ مرکز آمار ایران مرجع رسمی تهیه، اعلام و انتشار آمارهای رسمی کشور است.

دو بند دیگه هم داره که نیازی نمیبینم بگم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شايد زير ديپلم کمتر بياد مهمان هاي سايت ... ولي ما خودمون دانشگاهي هستيم ...اگه روي يه مطلب مسلط هستيم بايد با زبان ساده بيان بشه ته فهم بيشتري ازش بشه
داده هاي کيفي پس از جمع اوري کدينگ ميشن و شبيه به داده هاي کمي در ميان بعدم تحليل و بقيه مراحل...

شما چرا همش فکر ميکنين تهران بايد همه جا اول باشه ...
وقتي يه مطلب رو ميخونين اول نگاه ميکنين ببينين از چه منبعي هست؟ وقتي از يک منبع خوب و معتبر اورده شده باشه طبيعتا بهش اعتماد ميکنين
اينجا پژوهشگر کاره اي نيست مهم اينه که ايسنا اونو منتشر کرده
بله هم از دانشگاهی های امروز و هم دیروز!
زیر دیپلم خیال شما راحت که اینجا نمیاد ......خدا داده هزارتا سایت و انجمن و فروم برای این قبیل افراد ....شاید فقط یک درصد همچین افرادی باشن که وقتی وارد این انجمن شدن بایستی خودشونو برای فعالیت وفق بدن
تنها چند فروم که یکیش باشگاه مهندسانه علمی تر بحث میشه .......اونم به خاطر نام این انجمن مطرح در کشور هست

اولا که اینجا بحث داده کیفی نیست شاید بشه گفت بحث پزوهش کیفی است ... ......بحث سر آماری است که نمونه گیری مناسبی تعیین نکرده ......داده ها برای چی کدینگ میشن ؟ غیر اینه که پردازش بشن؟
پردازش یعنی چی؟ بعد هم بحث تصاوفی بودن نمونه هم مطرح هست
من نمیگم تهران اوله یا اخر! .....بلکه میگم مگه میشه آمار گرفت و تهران نباشه !...تهران پایتخت کشور است ......چه شما بخواید چه نخواید وقتی ایران گفته میشه تو ذهن هر کسی اول تهران میاد .........تو ایتالیا رم ..غیر اینه؟

تو همه آمارهایی که از سوی خبرگزاریها منتشر میشده به تهران هم اشاره میشده .....چون اینکه دانسته بشه وضع تهران چگونه است انتظار حقی است ..ولی در این آمار خیر!

بله اگه مطلب رو اون سایت زده بله ........مثلا خبرنگاران ایسنا یه خبری رو بدن بنده با قاطعیت به درستیش در بیشتر مواقع ایمان دارم

ولی یک موقع هست خبرگزاری وظیفشه اطلاع رسانی کنه ........میبینید که خیلی مواقع هم میشه حرفی تکذیب میشه .....این ایراد خبرگزاری نیست و خود خبرگزاری هم که اون حرف رو به نقل فلانی منتشر کرده به نقل فلانی دیگر هم تکذیب میکنه ......آیا غیر اینه؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله هم از دانشگاهی های امروز و هم دیروز!
زیر دیپلم خیال شما راحت که اینجا نمیاد ......خدا داده هزارتا سایت و انجمن و فروم برای این قبیل افراد ....شاید فقط یک درصد همچین افرادی باشن که وقتی وارد این انجمن شدن بایستی خودشونو برای فعالیت وفق بدن
تنها چند فروم که یکیش باشگاه مهندسانه علمی تر بحث میشه .......اونم به خاطر نام این انجمن مطرح در کشور هست

اولا که اینجا بحث داده کیفی نیست شاید بشه گفت بحث پزوهش کیفی است ... ......بحث سر آماری است که نمونه گیری مناسبی تعیین نکرده ......داده ها برای چی کدینگ میشن ؟ غیر اینه که پردازش بشن؟
پردازش یعنی چی؟ بعد هم بحث تصاوفی بودن نمونه هم مطرح هست
من نمیگم تهران اوله یا اخر! .....بلکه میگم مگه میشه آمار گرفت و تهران نباشه !...تهران پایتخت کشور است ......چه شما بخواید چه نخواید وقتی ایران گفته میشه تو ذهن هر کسی اول تهران میاد .........تو ایتالیا رم ..غیر اینه؟

تو همه آمارهایی که از سوی خبرگزاریها منتشر میشده به تهران هم اشاره میشده .....چون اینکه دانسته بشه وضع تهران چگونه است انتظار حقی است ..ولی در این آمار خیر!

بله اگه مطلب رو اون سایت زده بله ........مثلا خبرنگاران ایسنا یه خبری رو بدن بنده با قاطعیت به درستیش در بیشتر مواقع ایمان دارم

ولی یک موقع هست خبرگزاری وظیفشه اطلاع رسانی کنه ........میبینید که خیلی مواقع هم میشه حرفی تکذیب میشه .....این ایراد خبرگزاری نیست و خود خبرگزاری هم که اون حرف رو به نقل فلانی منتشر کرده به نقل فلانی دیگر هم تکذیب میکنه ......آیا غیر اینه؟

من نظر شما رو در مورد تهران قبول ندارم ... گاهی اوقات پیش میاد که پایتخت به دلیل اینکه جایگاه قابل توجهی در نظر سنجی نداره گفته نمیشه ، اشکالش چیه ؟ایرادی نداره ...
در هر صورت این پژوهش انجام شده است چه به نظر شما قابل اعتبار باشه چه نباشه .

بالا