سلام .. من تازگیا هر وقت پست میدم ، پست خودم یا تاپیکی که توش پست زدم توی تاپیک های دارای پست جدید نمیاد ؟ فقط من اینطوریم ؟ مدلش اینه ؟
سلام .. من تازگیا هر وقت پست میدم ، پست خودم یا تاپیکی که توش پست زدم توی تاپیک های دارای پست جدید نمیاد ؟ فقط من اینطوریم ؟ مدلش اینه ؟
حالا اینکه نمیاد به کنار ، در اکثر مواقع هم نیمه پایین صفحه کلاً با مشکل و فرمت Html در حد چند خط میاد ، نواربار " برو به " نصفه و نیمه چند تا تالار رو نشون میده و ...
حالا اینکه نمیاد به کنار ، در اکثر مواقع هم نیمه پایین صفحه کلاً با مشکل و فرمت Html در حد چند خط میاد ، نواربار " برو به " نصفه و نیمه چند تا تالار رو نشون میده و ...
شخص تازه وارد رو چجوري توقع داري كه همه سوراخ سمبه هاي سايتو بلد باشه ؟اگر هم بشه کاربرهایی که میان در صفحه عمومی پیام ,حرف مفت مینوسند رو یک جوری اخطاری چیزی بزارند...
بعضي از مشكلاتي كه مطرح شده مربوط به خود كاربرانه، مثه مشكل تشكر يا كامل لود نشدن صفحه اول،
در مورد پست هاي جديد، پست هايي كه تو تالار زنگ تفريح ميديد تو جستجوي پست هاي جديد نمايش داده نميشه.
بچه ها پستهای جدید الان طوری شده که فقط پستهای جدید نخوانده رو نمایش میده.یعنی وقتی شما پستی میدید دیگه برای شما نخوانده نیست و به فرم خوانده شده در او.مده (چون خودتون پست دادین!)برای همین تو قسمت پستهای جدید نشون داده نمیشه (ولی برای اعضای دیگه تو اون قسمت نشون داده میشه).اگه میخواین مطمئن شید که پستتون ارسال شده میتونید از گزینه ی ارسالهای امروز (گزینه ی اول از منوی لینکهای سریع در نوار بالای صفحه) استفاده کنید.
درسته ولی متاسفانه این دست ادمین نیست!خوب خیلی ببخشید نمیخوام جو رو متشنج کنم و نشویش اذهان عمومی کنم ، ولی میگند در جهنم مارهایی هست که آدم به افعی پناه میبرهچه کاریه ؟ خوب همونطوری بود آدم میدید ، چی میشد مگه ؟
بعضي از مشكلاتي كه مطرح شده مربوط به خود كاربرانه، مثه مشكل تشكر يا كامل لود نشدن صفحه اول،
در مورد پست هاي جديد، پست هايي كه تو تالار زنگ تفريح ميديد تو جستجوي پست هاي جديد نمايش داده نميشه.
من توی ورژن قبلی گه گاه این مشکل و داشتم ولی توی ورژن جدید به این مشکل تا به حال برنخوردم .در مورد لود نشدن كامل صفحه اصلي چون اين مورد برا خود بنده به تا الان به وجود نيومده نميتونم نظر بدم ولي بررسيش ميكنم.
.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مشكلات اخير سايت باشگاه | اطلاعیه های باشگاه | 20 |