فک کنم فقط اونایی که هنوز عضو نشدن ویژه نیستنکاملا موافقم..................انگار همه هستند![]()
vahid_007_006 عزیز سلام! شما به عنوان کاربر ویژه انتخاب شده اید. توضیحات بیشت
روی این زدم اومدم اینجا اینجا کجاست ؟؟
خب درسته .... اما اینکه بالای 1000 امتیاز ویژه بشی...میتونست ملاک چیزه دیگه ای باشه مثلا میزان فعالیت مفید که بعضیا فک کنم باهاش غریبنبابا من بعداز 3سال ک عضو باشگاهم تازه این شدمجای شکرش باقیه
برای منم اومده
برین صفحه اول
خب درسته .... اما اینکه بالای 1000 امتیاز ویژه بشی...میتونست ملاک چیزه دیگه ای باشه مثلا میزان فعالیت مفید که بعضیا فک کنم باهاش غریبنبعضیام از اسپم فقط امتیاز میگیرن ... دریغ از یه تاپیک علمی تو هر تالاری باشه مهم نیسخو ایا همه کاربران ویژه برابرند
![]()
درسته ولی خوبه من خوشم اومداهان دیدم همچین تغییری هم نمی کنه ها واسه من کی حال داره عکسش رو عوض کنه حالا یا وبلاگ بزنه
واسه من که بعد شش هفت سال اومده ما شا الله شما چه قدر درجه دارید سرگردبابا من بعداز 3سال ک عضو باشگاهم تازه این شدم
جای شکرش باقیه
برا من هم اومده!!vahid_007_006 عزیز سلام! شما به عنوان کاربر ویژه انتخاب شده اید. توضیحات بیشت
روی این زدم اومدم اینجا اینجا کجاست ؟؟
رفتم صفحه اول !!برای منم اومده
برین صفحه اول
تایید میگردد.خب درسته .... اما اینکه بالای 1000 امتیاز ویژه بشی...میتونست ملاک چیزه دیگه ای باشه مثلا میزان فعالیت مفید که بعضیا فک کنم باهاش غریبنبعضیام از اسپم فقط امتیاز میگیرن ... دریغ از یه تاپیک علمی تو هر تالاری باشه مهم نیسخو ایا همه کاربران ویژه برابرند
![]()
درسته
من خودم هم تایپیک زدم زیاد
اسپمم زدم زیاااااااااد خخخخخخخ
واسه من که بعد شش هفت سال اومده ما شا الله شما چه قدر درجه دارید سرگرد
درسته ولی خوبه من خوشم اومد
برای منم خودم وب دارم دیگه لازم نیست درست کنم
نامرییه نمیبیننش خخخخخخاز چیش خوشت اومد فکر کنم تنها چیز خوبش همین تاپیکس که داریم توش می حرفیم می گم بقیه می تونن بیان اینجا ؟؟
با سلام
کاربران ویژه این را توضیح می فرمایند محض شفاف سازی :
امکان داشتن وب نوشت شخصی (وبلاگ) در باشگاه مهندسان با همه ی امکانات موجود و استایل شخصی.
امکان ایجاد رویداد جدید در تقویم باشگاه.
امکان برچسب زدن تاپیک های دیگران و حذف برچسب های تاپیک های خودی.
عینکت را بزن خواهی دید!!من چیزی نمیبینم خخخخخخخخخ
خخخخخخخخخ
ازبس فعالیت کردم والله
نامرییه نمیبیننش خخخخخخ
اره میان
بهرحال مبارک همهمون باشه
انشالله درجات بالاتر
شب همگی خوش
پست 71 و 76 لطفا" کاربر ویژهوالله فکر کنم خودکشی کردی من این همه سال اینجام نشدم حق اب و گل و خاک اینها دارم هههه می گم اینجا اسپم ازاده یا نکنه اخطار بهمون می دن تو دلمون کاربر ویژه رو زهرش می کنن ؟ من می دونم ما از این شانس ها نداریم
نههههههه.ولی درحدی ک صدای مادرم درومدهوالله فکر کنم خودکشی کردی من این همه سال اینجام نشدم حق اب و گل و خاک اینها دارم هههه می گم اینجا اسپم ازاده یا نکنه اخطار بهمون می دن تو دلمون کاربر ویژه رو زهرش می کنن ؟ من می دونم ما از این شانس ها نداریم
اااااااا ازکجافهمیدی من عینکیم؟ خخخخخخخخخهعینکت را بزن خواهی دید!!
برای کاربرای عادیم دیده میشه ولی نوشته ها نامرینبالاخره تکلیف ما رو روشن کن واسه بقیه اعضای عادی نامرئیه پس چه جوری می گی میان ؟؟؟![]()
اره ان شا الله با شهدای کربلا مشهور بشیم
چون پست 71 و 76 رو ندیدی متوجه شدم عینکی هستینههههههه.ولی درحدی ک صدای مادرم درومده
حالا فکرشوکن.......
بهتره اسپم نکنیم شانس نداریم واللله
اااااااا ازکجافهمیدی من عینکیم؟ خخخخخخخخخه
چون پست 71 و 76 رو ندیدی متوجه شدم عینکی هستی![]()
دو رگه ای؟افرین عجب دقتی
تبارک الله
حالا چ بودن
دو رگه ای؟
برو صفحه قبل ! عینکتو بزن ! 71 و 76 رو ببین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
*** گروه اینترنتی باشگاه مهندسان ایران *** | اطلاعیه های باشگاه | 108 | |
![]() |
دعوت از کاربران باشگاه برای همكاری | اطلاعیه های باشگاه | 29 |