گروه آمادگی برای کنکور ارشد کامپیوتر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maryam.raz

عضو جدید
یعنی محاسبات عددی و ساختمان گسسته پارسه رو دانلود نکنم؟پس از چه منبعی بخونیم؟
نظر خیلی از دوستانی که رتبه های خوبی هم داشتن اینه که واسه گسسته یه منبع درست وحسابی بخونید
کلا این درس چون پایه همه دروس هست باید خوب یاد بگیرید و فکر کنم جزوه پارسه واسه این درس کافی نیست
و از اون گذشته من تا حالا نشنیدم از این جزوه تعریف کنن من خودم این جزوه رو ندیدم ولی اگه مثل بعضی از جزوه های پارسه در حد یه خلاصه خوب باشه کافی نیست.
اگر میخواین منبع بخونید گسسته گریمالدی که البته حجمش زیاده ولی رون توضیح داده
اگه نمیخواین منبع بخونید حداقل گسسته پوران یا راهیان ارشد رو در کنار پارسه استفاده کنید

blue.lady

عضو جدید
سلام من خودم الان فصل دو رو واسه امتحان دانلود کردم و صحیح و سالم باز شد احتمال داره واسه شما بد دانلود شده باشه:w19:
بله بله . بالاخره دانلود شد.;)
یه هفته مونده . زودتر شروع نکنید من عقب بمونما!:surprised:

salma_samin

عضو جدید
دوستان عزیز اگه بین ریاضیات گسسته و امار رو بخونم جواب خوبی میده ؟
چون مشاورم بهم میگه محاسبات عددی بخونم .
الان نمی دونم کدوم رو بخونم

hibye90

عضو جدید
دوستان عزیز اگه بین ریاضیات گسسته و امار رو بخونم جواب خوبی میده ؟
چون مشاورم بهم میگه محاسبات عددی بخونم .
الان نمی دونم کدوم رو بخونم

گسسته که خیلی عالیه..امار خب خیلی حجمش نسبت به محاسبات عددی بیشتره ولی محاسبات هم سوالاش خیلی نسبت به درس های دیگه وقت گیر میشه و هم سوالات اشتباه و حذفی هم برای این درس زیاد پیش میاد!
اگه حجم امار برات زیاد نیست و خوب میتونی بخونی خاطر جمع درصد خوبی میاری..اما محاسبات حجمش کمتره و بستگی به سوالات اون سال ارشد داره که درصدت خوب بشه یا نه!

hoseng

کاربر بیش فعال
برنامه شهریور ماه دروس ریاضی

برنامه شهریور ماه دروس ریاضی

سلام خدمت همه دوستانی که میخوان همراه ما باشن:
من برنامه کلی که ریختم رو برای دانلود گذاشتم.
اگر نظری هست در خدمتم
فقط در کل نظر در مورد این که در حین خوندن چجوری از هم سوال بپرسیم یا کلا در ارتباط باشیم با شما

پیوست ها

• TimeTable.pdf
    13.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

lordesiah

عضو جدید
سلام خدمت همه دوستانی که میخوان همراه ما باشن:
من برنامه کلی که ریختم رو برای دانلود گذاشتم.
اگر نظری هست در خدمتم
فقط در کل نظر در مورد این که در حین خوندن چجوری از هم سوال بپرسیم یا کلا در ارتباط باشیم با شما

مرسی ... به نظر خوب میومد ... دستت درد نکنه
به نظرم سوالی بود اینجا عنوان شه و اگر کسی تونست و اطلاعی داشت پاسخ بده
اگرم میلهامون باشه مشکلی نیست به نظرم ...
دوستان هم اگر مشکلی ندارید میلهاتون رو اینجا بذارید یا پ.خ کنید برای هم ... ممکنه مشکلی پیش بیاد و این سایت بالا نیاد
موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hoseng

کاربر بیش فعال
دوستان هم اگر مشکلی ندارید میلهاتون رو اینجا بذارید یا پ.خ کنید برای هم ... ممکنه مشکلی پیش بیاد و این سایت بالا نیاد
موفق و پیروز باشید
قربون تو
پس با همینجا از هم میپرسیم یا از طریق میل

آخرین ویرایش توسط مدیر:

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها
به نظرتون برای ساختمان داده چه کتابی بهتره؟؟
هم کتاب تست(بین مقسمی و پوران پژوهش شما کدومو ترجیح میدین و چرا) و هم کتاب مرجع

یه سواله دیگه هم اینکه کتابای پارسه رو میتونیم از اینترنت گیر بیارم؟؟

آخرین ویرایش:

hibye90

عضو جدید
موفق و پیروز باشید

قربون تو
پس با همینجا از هم میپرسیم یا از طریق میل

با تشکر از دوستان ..اگه اجازه بدین من براتون پ.خ کنم..:redface:

برنامه هم خیلی خوبه..مخصوصا استراحت های بینش رو خیلی موافقم:D!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

lordesiah

عضو جدید
سلام بچه ها

داشتم فکر میکردم ج بدم یا ندم چون فقط میدونم که میشه ار نت پیدا کرد من اکثر جزوه هاش رو از نت گرفتم اگه گیر نیاوردی تا الان بهم بگو ادرسش رو بدم
من کتاب تست نگرفتم و نمیدونم کودوم خوبه

nafis...

مدیر بازنشسته
داشتم فکر میکردم ج بدم یا ندم چون فقط میدونم که میشه ار نت پیدا کرد من اکثر جزوه هاش رو از نت گرفتم اگه گیر نیاوردی تا الان بهم بگو ادرسش رو بدم
من کتاب تست نگرفتم و نمیدونم کودوم خوبه
ادرس رو بدی ممنون میشم
کتاب چی از نظرتون بهتره؟؟یه چی که روان باشه و در عین حال خوب و جامع

hoseng

کاربر بیش فعال
ادرس رو بدی ممنون میشم
کتاب چی از نظرتون بهتره؟؟یه چی که روان باشه و در عین حال خوب و جامع
تو لینک های قبل آدرس دانلود خیلی از جزوه هاشو گذاشتم که اگه نبود خودت یه سرچ کوچیک بزنی پیدا می کنی
از لحاظ روون بودن که خود چعفرنژاد روونترینشه

maryam.raz

عضو جدید
سلام بچه ها

سلام
واسه منبع
بهترینش cllrs هست که هم ساختمان داده هست هم طراحی الگوریتم و شنیدم که ترجمه مهندس طرزه خوبه
و کتاب هوریتز که اکثرا تو دانشگاه همین کتاب رو داشتیم
ولی در کل اگه توی ساختمان داده ضعیف نیستی واسه این درس کتاب تست کافیه چون بالاخره منبع زیاد وقت میبره
واسه تست هم هر دوی این کتابها رو تایید میکنن
من کتاب مقسمی رو ندیدم خودتون ببینید کدومش واستون بهتره

lordesiah

عضو جدید
سلام ساعت شروع به خوندن گروهی هم اعلام کنید ممنون

shaparak ساعت خاص سخت میشه ...
شما باید طبق برنامه 4 ساعت رو اختصاص بدی به درس خوندنت ... یکی ممکنه سرکار بره و یکی ممکنه اصلا اون ساعتا نتونه
چندتا از دوستان سرکار میرن مثکه
منم ساعت خوابم بالا پایینه
برای کسی که سرکار نمیره و ساعت خوابش بالا پایین نیست صبح زود درس بخونه بهتره ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

faey

عضو جدید
سلام بر دوستان عزیز
من کنکور امسال رو دادم و رتبه ام هم بد نشده اینو به این دلیل میگم که اعتباری باشه برای حرفام...
بنظرمن روی گسسته وقت نذارید بجاش به درسایی بپردازید که ریسک کمتری دارند به مراتب بهتر نتیجه می گیرید
اگه می خواهید از ریاضی ها چیزیو حذف کنید گسسته بهترین گزینه هست
اگه دوستان مایل بودند من با کمال میل حاضرم در هر موردی که بتونم کمک کنم اگه کسی خواست بگه تا من از سیر تا پیاز براتون بنویسم
خود من توی کنکور خیلی ضربه بابت اینکه نمی دونستم چی و چطور بخونم خوردم و درنهایت ربته ام هم اون چیزی که باید میشد نبود فقط بخاطر زمان بندی سرجلسه
هوش مصنوعی 229 علوم کامپیوتر 153

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام بر دوستان عزیز
من کنکور امسال رو دادم و رتبه ام هم بد نشده اینو به این دلیل میگم که اعتباری باشه برای حرفام...
بنظرمن روی گسسته وقت نذارید بجاش به درسایی بپردازید که ریسک کمتری دارند به مراتب بهتر نتیجه می گیرید
اگه دوستان مایل بودند من با کمال میل حاضرم در هر موردی که بتونم کمک کنم اگه کسی خواست بگه تا من از سیر تا پیاز براتون بنویسم
خود من توی کنکور خیلی ضربه بابت اینکه نمی دونستم چی و چطور بخونم خوردم و درنهایت ربته ام هم اون چیزی که باید میشد نبود فقط بخاطر زمان بندی سرجلسه
لطفا همه چیز رو از سیر تا پیاز بگین
اینکه برای هر درسی چه منابعی پیشنهاد میدین
چه مدت در روز درس خوندین
و .....

maryam.raz

عضو جدید
سلام بر دوستان عزیز

ممنون میشم از تجربیاتتون به ما هم بگین:gol:

hoseng

کاربر بیش فعال
سلام بر دوستان عزیز

سلام منم خوشحال میشم از تجربیاتتون بدونم
چرا نظرتون اینه که گسسته نخونیم
ما(3،4 نفر از بچه های سایت) تصمیم گرفتیم تا آخر تابستون پرونده ریاضی رو ببندیم برنامشم ریختیم، نظرتو بگی ممنون میشم

blue.lady

عضو جدید
سلام
توی برنامه نوشته وقت اول وقت دوم ولی هرکدوم که یک ساعت نمیشه. شاید یک مبحث برای یک نفر سنگین تر باشه و دوسه ساعت هم طول بکشه.هرکس ساعت های مطالعه مربوط به هر چهاروقت رو باید برای خودش جدا تعیین کنه.فکر کنم روزی هفت یا هشت ساعت باید بخونیم.:razz:

آخرین ویرایش:

hoseng

کاربر بیش فعال
سلام
توی برنامه نوشته وقت اول وقت دوم ولی هرکدوم که یک ساعت نمیشه. شاید یک مبحث برای یک نفر سنگین تر باشه و دوسه ساعت هم طول بکشه.هرکس ساعت های مطالعه مربوط به هر چهاروقت رو باید برای خودش جدا تعیین کنه.فکر کنم روزی هفت یا هشت ساعت باید بخونیم.:razz:
ما سه بخش داریم
1.خوندن تئوری
2.تمرین ها
3. تست ها
و برای هر کدوم وقت جداگانه در نظر گرفته شده که دیگه رسیدن بهش کاری نداره

hibye90

عضو جدید
دوستان عزیز شما برای خوندن جزوه ها رو پرینت میگیرین یا از کامپیوتر و لپ تاپ میخونین؟
اخه این جزوه اسکن شده ریاضی مهندسی اسکنش اصلا خوب نیست:(خیلی کمرنگه برای پرینت..

lordesiah

عضو جدید
دوستان عزیز شما برای خوندن جزوه ها رو پرینت میگیرین یا از کامپیوتر و لپ تاپ میخونین؟
اخه این جزوه اسکن شده ریاضی مهندسی اسکنش اصلا خوب نیست:(خیلی کمرنگه برای پرینت..

سلام
pdf میخونم ... نیازی به پرینت نمیبینم

hoseng

کاربر بیش فعال
منم از رو همون pdf میخونم

maryam.raz

عضو جدید
واقعا میتونید از روی لپ تاپ بخونید؟
شاید نیاز باشه نکاتی رو خط بکشی
من که اصلا نمیتونم
مراقب چشماتون هم باشید!!

blue.lady

عضو جدید
من یبار خواستم پرینت بگیرم خیلی کمرنگ شد. دیگه منصرف شدم. از روی لپ تاپ میخونم. نکات مهم یا چیزای حل کردنی رو توی یه دفتر می نویسم.

lordesiah

عضو جدید
واقعا میتونید از روی لپ تاپ بخونید؟
شاید نیاز باشه نکاتی رو خط بکشی
من که اصلا نمیتونم
مراقب چشماتون هم باشید!!

تو همون pdf جاهایی که میخوای رو مارک کن یا نکاتی رو بنویس ... ولی لازمه که همراهت باشه تو برگه های کوچیک بنویس .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا