sam66
عضو جدید
اگه به کسی نیاز دارین که پشتتون وایسه. منم میتونم از خودگذشتگی کنم و مثل کوه پشتتون بایستم.![]()
بهله ممنون!
شما هم کنکور دارید؟! من بالاخره بعد از 6 ساعت تونستم کارتمو بگیرم!!!
اگه به کسی نیاز دارین که پشتتون وایسه. منم میتونم از خودگذشتگی کنم و مثل کوه پشتتون بایستم.![]()
بهله ممنون!
شما هم کنکور دارید؟! من بالاخره بعد از 6 ساعت تونستم کارتمو بگیرم!!!
نمیشه بچه هایی که زحمت نکشیدن مثل من خوشحال بشن!!؟؟بچه ها منو بگین چی کشیدم با این کارت گرفتن
از استرس مردمو زنده شدم
ولی خوشبختانه گرفتم
امیدوارم همه بچه هایی که زحمت کشیدن بعد امتحان خوشحال باشند
خوب شما که همیشه خوشحالی علی جوننمیشه بچه هایی که زحمت نکشیدن مثل من خوشحال بشن!!؟؟راهی نداره خوشحال بشن؟؟
![]()
از کجا فهمیدی!!؟؟خوب شما که همیشه خوشحالی علی جون
نیازی به این حرفا نیس:دی
خواهر ارکيده خوبي بابا؟ هر موقع اين عمل انجام شد ما رو هم خبر کن، و تا زماني که اين عمل انجام نشده توي زمين بمون، اميدوارم گرفته باشي منظور رو.ایران پیشرفت خواهد کرد شما زیاد خودتو درگیر این مسائل نکن
سلام آخ گفتی عزیزم من که پولی واریز نکردم همینطوری کارت و داد فقط می خوان بچاپن...............
واقعا حیف ما که ایرانیم
آره ولی میگن تا یه تاریخی باید واریز کنیجدا پول ندادي؟برو حالشو ببر3300تومان سود کردي، کوفتشون بشه،من که راضي نبودم.
سلام امیدوارم خوب باشید!
بچه ها کیا آزاد شرکت میکنن؟ همه فقط داوطلب دولتی بودن؟؟؟ کجا رو انتخاب کردید؟
خیلی عالیه موفق باشید!سلام ممنون
نه من آزاد ساری شرکت کردم
سلام امیدوارم خوب باشید!
بچه ها کیا آزاد شرکت میکنن؟ همه فقط داوطلب دولتی بودن؟؟؟ کجا رو انتخاب کردید؟
خیلی خوبه!من جفتشون رو میزنم![]()
خیلی خوبه!
اگه دولتی شرکت میکنید و کارشناسی تون آزاد بوده، سعی کنید جزوات دانشگاه دولتی رو تهیه کنید، نتیجه بهتری بدست میاد! اگر هم دولتی بوده که خیلی جلو میافتید.
ولی واسه آزاد کتاب های زیاد و موسسات زیادی هستن! بستگی به درس داره!! چون معمولأ همه کتابهای یه انتشارات زیاد جالب نیست!
بچه ها چند تایپیک رو در رابطه با همین مسئله گذاشتن! بخش کنکور و تحصیلات تکمیلی رو یه نگاهی بنداز!
کار بهتر اینکه بذاری بچه ها کنکور آزاد رو هم بدن، بعد نتیجه کلی رو بهت بگن!!
چند/////؟سلام بچه ها ،چکار کردید ارشدو؟!
من علوم کامپیوتر با رتبه ی افتضاح مجاز شدم!!!![]()
لطف می کنید توضیح بیشتری بدید.من رتبه هوش مصنوعی ۴۸۰ شدم ولی احتمالا انتخاب رشته نمی کنم چون فقط تهران می خوام
در مورد اینکه چقدر باید خوند به نظرم علاوه بر اینکه باید زیاد بخونید باید هم منابع درستی رو بخونید و هم اینکه برنامه ریزیتون و تقسیم بندی بین درسها از ساعت خوندن هم مهمتره... اگه کسی تمایل داشت بگه تا اگه منو قابل دونستید بیشتر توضیح بدم.. هرچند که رتبه خودم هم چنگی به دل نمی زنه..