گرفتن مقالات science direct و دیگر سایت های معروف علمی

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسم مقاله رو کامل بزارین به همراه ایمیلتون تا براتون بگیرم و بفرستم. به همین راحتی!

ممنون میشم اگه این رو هم بفرستید
Journal of Sound and Vibration, Volume 272, Issues 1-2, 22 April 2004, Pages 125-135
A. Y. T. Leung , G. R. Wu and W. F. Zhong

ایمیل:essy_h2003@yahoo.com

با تشکر

Saber.mosavi

عضو جدید
سلام اقا مرتضی من تو پروزه ام حسابی گیر کردم یعنی هیچ سایت و منبعی ندارم موضوع پروزه ام بررسی و مقایسه روشهای تقریب اتلاف پروفیل با تکیه بر روشهای dentom , ainley and mathieson اگه بتونی کمکم کنی ممنونت میشم
قربونت صابر
saber.mosavi@yahoo.com

negin1313

عضو جدید
سلام ممنون میشم اگه این هارو برام بذارید

mail:shazdeh_kocholoo@yahoo.com

Shear-induced structures formed during thixotropic loops in dilute worm-micelle solutions

The thixotropic and rheopectic behaviour of maize starch and maltodextrin thickeners used in dysphagia therapy

Pipe flow of a thixotropic liquid

The thixotropic behaviour of synovial fluid

Flow properties of stirred yogurt: Calculation of the pressure drop for a thixotropic fluid

Steady and transient flow behaviour of fresh cement pastes

Thixotropic investigation on cement paste: Experimental and numerical approach
Rheological characteristics of goat and sheep milk

ya fatemeh

عضو جدید
درخواست کمک برای یافتن مقاله

درخواست کمک برای یافتن مقاله

با سلام و خسته نباشید خدمت آقای سرباز
همانطور که مستحضرید یکی از مهمترین نیاز های دانشجویان ما دست یافتن به مقالاتی است که به پسورد نیاز دارند. لذا اگر شما بتوانید این لطف را در حق دانشجویان بکنید به پیشرفت کاری آن ها به ویژه در زمینه پایان نامه کمک بزرگی کرده اید. ان شا الله که در این امر و سایر امور زندگی موفق باشید.
مقالاتی که بنده از خدمت شما می خواستم تحت عناوین زیر می باشد:
C.W. Lee, J.S. Yun, O.S. Jun, Modelling of a simple rotor with a switching crack and its experimental verification,Journal of Vibration and Acoustics 114 (1992), p:217–225​

دومین مقاله را قبلا به میل شما فرستاده ام .​

yamahdi86@gmail.com

با تشکر​

malek2007

عضو جدید
اسم مقاله رو کامل بزارین به همراه ایمیلتون تا براتون بگیرم و بفرستم. به همین راحتی!
نام مقاله: هر دو از scincedirect هستند:
preparation of mucoadhesive microspheres containing antimicrobial agents for eradication of H.pylori
comparison of once-and twice-daily clarithromycin in the treatment of adults with severe acute lower respiratory tract infections
mail:malekzadeh@iaug.ac.ir
با تشکر فراوان

prof.ehsan

عضو جدید
سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.من در مورد تئوری لایه مرزی (boundry layer) - و همچنین روبات های موازی ( parallel robot ) مقاله هایی می خواستم اگه برام تهیه کنید ممنون میشم.
dbjjehsan@yahoo.com

ya fatemeh

عضو جدید
ask for a bog favor

ask for a bog favor

اسم مقاله رو به همراه ایمیلتون بزارین تا براتون بفرستم. به همین راحتی!
با عرض سلام و خسته نباشید.
آقا مرتضی بنده چند روز قبل برای شما عنوان دو مقاله را مطرح کردم اما هنوز همچنان در انتظارم تا ببینم نتیجه چه می شود.
عنوان مقالات عبارت بود از :
Dimarogonas, A.D., Papadopoulos, C.A. (1983), "Vibration of cracked shafts in bending", Journal of Sound and Vibration, Vol. 91 pp.583-93.​
لطفا اگر مقالات دیگری مشابه این مورد یعنی crack detething and diagnosis of fault in rotating shafs در سایت مورد نظر وجود دارد، زحمت آن هم با شما.​
با تشکر​

ya fatemeh

عضو جدید
ask for a bog favor

ask for a bog favor

آقا مرتضی بنده چند روز قبل برای شما عنوان دو مقاله را مطرح کردم اما هنوز همچنان در انتظارم تا ببینم نتیجه چه می شود.
Dimarogonas, A.D., Papadopoulos, C.A. (1983), "Vibration of cracked shafts in bending", Journal of Sound and Vibration, Vol. 91 pp.583-93.​
لطفا اگر مقالات دیگری مشابه این مورد یعنی crack detething and diagnosis of fault in rotating shafs در سایت مورد نظر وجود دارد، زحمت آن هم با شما.
مثلا​
Rajab, M.D., Al-Sabeeh, A. (1991), "Vibrational characteristics of cracked shafts", Journal of Sound and Vibration, Vol. 147 pp.465-73

با تشکر​

ya fatemeh

عضو جدید
ask for a bog favor

ask for a bog favor

لطفا اگر مقالات دیگری مشابه این مورد یعنی crack detething and diagnosis of fault in rotating shafs در سایت مورد نظر وجود دارد، زحمت آن هم با شما.
yamahdi86@gmail.com
m_hoseinzadeh_2004@yahoo.com

با تشکر​

آخرین ویرایش:

pedram arabzadeh

عضو جدید
منم یک مقاله در مورد جوش فولاد به آلمینیوم میخواستم
یکی هم در مورد مخازن جداره نازک (مقاومت مصالح)
اگه امکانش هست
facing_hell_666@yahoo.cam

آخرین ویرایش:

paleiz

عضو جدید
مقاله

مقاله

سلام
لطف می کنید هر یک از این مقاله ها رو تونستی واسم بفرستی
تاثیر تمپرینگ (tempering) روی خواص مکانیکی و متالوژیکی چدن نشکن
تاثیر فرمینگ (forming) روی ==========================
تاثیر آستنیته (austenite) روی =========================
email:karami_saeed377@yahoo.com

paleiz

عضو جدید
مقاله

مقاله

سلام
من یه مقاله در مورد چدن می خوام لطفا ازمطالب زیر باشه
affect of tempering temprature on mechanical specification and metallogycally structure of ductil iron
affect of forming on mechanical specification and metallogycally structure of ductil iron
affect of austenite on mechanical specification and metallogycally structure of ductil iron
email:karami_saeed377@yahoo.com

heidary102

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

age baratoon emkan dare in maghalaro baraye man begirid

Influence of initial micro-porosity of target on material ejection under nanosecond laser pulses

Email: heidary102@yahoo.com

2507

عضو جدید
در مورد مبدل هاي شيشه اي مي خواستم ببينم مقاله اي داريد ؟

ebi_h

عضو جدید
سلام.حل تمرین های سنجل در ترمودینامیک و سیالات اگه میشه برام بفرست

Dr ehsan

عضو جدید
سلام دوستان من مقاله
Design considerations for improving transmission efficiency of the rubber V-belt CVT
رو می خوام، لطفا.:)

mechanici2

عضو جدید
سلام و خسته نباشی عزیز
آقا غرض از مزاحمت من یه بار دیگه هم عاجزانه درخواست کمک کردم!
من دنبال یه مقالم راجع به
FGM
اگر لطف کنی و برام گیر بیاری خیلی لطف کردی(آخه کاری از دستم بر نمیاد که جبران کنم! شرمندتم)
ایمیل من اینه
kamii_333@yahoo.com
دستت درد نکنه

navid_hades

عضو جدید

drop formationof swirl-jet nozzles with high viscous solution in vacuum-new absorbent in spray absorption refrigeration
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/report.gif
berjis_marc@yahoo.com

Dr ehsan

عضو جدید
:eek:سلام
آقا واقعا دمت گرم. نمی دونی چه کمک بزرگی به من کردی.من یه پروژه ساخت CVT تسمه ای دارم که این مقاله خیلی به انجامش کمک می کنه. اگه این یکی رو هم بزاری خیلی عالی میشه::biggrin:
Bond graph dynamics of a rubber-belt continuously variable transmission
بازم ممنون.;)

بالا