morteza_sarbaz
عضو جدید
مقاله درخواستی را مطابق زیر در پاسخ همین تاپیک ارسال نمایید.
عنوان
نویسنده
سال انتشار
لینک مقاله
عنوان
نویسنده
سال انتشار
لینک مقاله
آخرین ویرایش توسط مدیر:
با سلام و تشکر : اگر برات امکان داره در مورد گریتینگ grating و جوشکاری مقاومتی forge welded برای من این زحمت را بکش .
با سلام خدمت شما مهندساسم مقاله رو کامل بزارین به همراه ایمیلتون تا براتون بگیرم و بفرستم. به همین راحتی!
شما جست و جو کنید و عنوان کامل را بگذارین و برای گرفتنش مثلا از science direct من در خدمتم. همینطور که میدونین مقاله هایی که نیاز به user pass دارن و پولی هستن ، برای ایرانیا این امکان نیست که بتونن بگیرن و روش خاص خودشو داره و من و دوستان دیگه کمکتون می کنیم تا بگیرین.موضوع خیلی روشنه و جالب اینکه کسی که اصلا تو سایت نیست می خواد برای دیگران کاری بکنه. موضوع رو یکهفته پیش نوشتم ولی مثل اینکه اصلا کسی از گریتینک و جوش مقاومتی چیزی نشنیده .شاید هم من تازه واردم وسر در نمیارم.![]()
موضوع خیلی روشنه و جالب اینکه کسی که اصلا تو سایت نیست می خواد برای دیگران کاری بکنه. موضوع رو یکهفته پیش نوشتم ولی مثل اینکه اصلا کسی از گریتینک و جوش مقاومتی چیزی نشنیده .شاید هم من تازه واردم وسر در نمیارم.![]()
اسم مقاله رو کامل بزارین به همراه ایمیلتون تا براتون بگیرم و بفرستم. به همین راحتی!
An empirical study of parameters in abrasive jet machining
International Journal of Machine Tools and Manufacture, Volume 29, Issue 4, 1989, Pages 471-479
V. C. Venkatesh, T. N. Goh, K. H. Wong and M. J. Lim
Agha Lotfan in maghalaro baraye man begirin, gereftan in maghale MARD mikhad
e-mail e man: info@pazan-co.com
montazeramaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://rapidshare.com/files/94213056/piping.pdfسلام . امیدوارم هرجا هستین سلامت باشید . من دنبال یه مقاله در مورد piping به زبان انگلیسی هستم که حودودا 7یا 8 صفحه باشه اگه ترجمش باهاش باشه که نور الا نوره
مرسی محمد رضا دانشجوی مکانیک
راستی عجله دارم ممنون میشم کمک کنید
salam mamnon misham dar mored air washer baram matlab beferstidاسم مقاله رو به همراه ایمیلتون بزارین تا براتون بفرستم. به همین راحتی!
اسم مقاله رو به همراه ایمیلتون بزارین تا براتون بفرستم. به همین راحتی!
اسم مقاله رو به همراه ایمیلتون بزارین تا براتون بفرستم. به همین راحتی!
Salam aGHa Morteza man adel hastam mohandese mechanic motasefane chon iran nistam be manabe farsi dastaraci nadaram agar momken ast maghale va payan name dar khosose joshe moghavemati baram befrest manaalan kore hastam va daram montaghel misham DUBAI enshala beshe jobran konam agarاسم مقاله رو کامل بزارین به همراه ایمیلتون تا براتون بگیرم و بفرستم. به همین راحتی!
اسم مقاله رو کامل بزارین به همراه ایمیلتون تا براتون بگیرم و بفرستم. به همین راحتی!
morteza dot sarbaz at gmail dot comsalam agha morteza
khaste nabashin
manam mese U daneshjue mechanicam,poroje payanim dar morede ravesh ha jush lulehaye gaze (jushe tuli,mohiti va marpich )mamnun misham komakam konin,
dar zemn mikhastam ye nemune az matalebi ro ke dar mrede jushe marpiche baratun beferestam amma hajmesh ziade va site ejaze nemide emailetune bedin ta vasatun ersal konam
inam email man:
s_ra_sajjadi@yahoo.com
.
ta bad
آزمايشگاه بتن (هر چي باشه فرقي نمي كنه ) ممنونم .www.tars_natars@yahoo.comاسم مقاله رو کامل بزارین به همراه ایمیلتون تا براتون بگیرم و بفرستم. به همین راحتی!