گربه ها هم آدم شدن واسه ما

negin:-

عضو جدید
کاربر ممتاز

دقت کردین این گربه ها هم آدم شدن واسه ما ؟
قبلنا هیبتی داشتیم. از دور پخ میکردیم 3 متر رو هوا بودن،
حالا از کنارمون رد میشن، نگاه معنادار چن ثانیه ای هم میکنن!
همینمون مونده به نشانه افسوس سرم تکون بدن

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه رفیق دارم گربها جرات نمیکنن از شعاع 10 متریش رد شن.دشمن جون گربهاس،چنبار پیش اومده بود که گربهی(ازهمین مدل گربهای امروزی) از کنارش رد شه و توسط دوستم شوت شده بود رو پشت بوم همسایه.!!! هرچی بهش میگیم بابا گناه دارن اینطوری هوایی شوتشون نکن حداقل شوت هم میکنی کاددار بزن تا بجای پشت بوم همسایه از پنجرشون بره تو خونشون،میگه نه الا بللا همین هواییش حال میده.:biggrin:

negin:-

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه رفیق دارم گربها جرات نمیکنن از شعاع 10 متریش رد شن.دشمن جون گربهاس،چنبار پیش اومده بود که گربهی(ازهمین مدل گربهای امروزی) از کنارش رد شه و توسط دوستم شوت شده بود رو پشت بوم همسایه.!!! هرچی بهش میگیم بابا گناه دارن اینطوری هوایی شوتشون نکن حداقل شوت هم میکنی کاددار بزن تا بجای پشت بوم همسایه از پنجرشون بره تو خونشون،میگه نه الا بللا همین هواییش حال میده.:biggrin:

واقعا؟؟؟؟ عجب دوستی داریدا قدرشو بدونید ;)

pari khano0m

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15:

hmdjml

مدیر تالار مهندسی نفت
مدیر تالار
توی تهران نمیشه از نزدیک گربه ها رد بشی من شیراز که بودم هیچ گربه های از کنار خونمون هم رد نمیشد. قاتل گربه ها بودم.چه بلاها که سرشون نیاوردم.
یکی از دوستان تو یکی از جزیره های خلیج فارس سرباز بوده یه مرغ محلی بوده 20 تا تخم مرغ داشته وقتی جوجه ها میخواستن از تخم بیرون بیان این میره بالاسرشون از فرداشم جوجه ها به خط پشت سرش میرفتن. یه روز یه گربه 12تاشونو میخوره اینم کم نمیاره میره گربهرو با هزار بدبختی میگیره از درخت دارش میزنه.