گران‏ترین لاک ناخن جهان

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمپانی ( Models Own ) در لندن یک لاک ناخن ویژه ساخته است که درب این لاک ناخن،دست ساز است و در ساخت آن طلای زرد و ۱۱۱۸ الماس به کار رفته است.
قیمت این لاک ناخن ۱۳۲٫۸۰۰ دلار می باشد.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی زن ارزش خودشو ندونه. برای اینکه ازش یه مترسک بسازند هر کاری براش میکنند. تقصیر خانمهاست که قدر و کرامت خودشونو نمیدونن بعدشم میگن برابری زن و مرد.

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی زن ارزش خودشو ندونه. برای اینکه ازش یه مترسک بسازند هر کاری براش میکنند. تقصیر خانمهاست که قدر و کرامت خودشونو نمیدونن بعدشم میگن برابری زن و مرد.

:eek::confused::surprised:

چیز دیگه ای هم میخوای بگو تعارف نکنا :eek:

esmikhani.m

عضو جدید
ayja جان سلام من همیشه بحثا و تاپیکاتو دنبال میکنم چون نظراتت چالشی و قشنگن ولی....
به نظر من زیبایی و آرایش کردن حق زنه...و اینکار هم یه حرکت تبلیغی هستش و برای بزرگ کردن اون برند خاص خودتو ناراحت نکن.
و در نهایت اینکه مردهها هم قدر خیلی چیز ها رو نمیدونند سخت با این حرفت مخالفم

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خیلی معذرت میخوام ولی عجب تفکری داری

من اگه بخوام تو جشن تولدم لاک بزنم دلیلش بی ارزش بودنمه؟؟؟؟

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی معذرت میخوام ولی عجب تفکری داری

من اگه بخوام تو جشن تولدم لاک بزنم دلیلش بی ارزش بودنمه؟؟؟؟

انسان موجودی هست کمال گرا دوست داره همیشه به سمت زیبایی بره هر کسی سلیقه ای داره خب این هم راهی هست برای رسیدن به زیبایی بیرونی

خیلی از خانم ها علاقه دارن به لاک زدن

با حرف اون دوستمون کاملا موافقم تبلیغ یه برند که نمیشه اسمشو گذاشت کم ارزش بودن
!!!!

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز

من با شما موافق نیستم همه ی انسانها به زیبایی گرایش دارن این دلیل بی ارزش بودن نیست