خواستن توانستن هست
سیالات با تاسیسات فرقی آنچنانی نداره.صد در صد میتونی خانم
ممنون
انرژیه توی حرفاتون قابل تحسینه
اما جواب همه سوالامو ندادین؟
خواستن توانستن هست
سیالات با تاسیسات فرقی آنچنانی نداره.صد در صد میتونی خانم
علیک سلام
دوستان چند تا مسئله در مورده تاسیسات برقی بگم:
1: طبق آئین نامه اعلام حریق برای ساختمانهای بالای 5 طبقه و خود 5 طبقه اجباری هست که اکثرا سرسری می گیرن
2:چاه ارت رو معمولا می پیچانند!! مخصوصا اون زغالی کی تو چاه باید باشه و صفحه مسی حتما مورد توجهتون باشه. البته در مناطقی که زمن نرم و نم دار هست زیاد نیاز نیست نمک و زغال در چاه استفاده شود.
3: ارتفاع کلید ها در هال و پذیرایی از چاکلاین در اسکلت و سازه 115 سانتی متر هست .پریز ها 45 سانتی متر و در آشپزخانه معمولا 65 سانتی متر میگیرن.
ممنون
انرژیه توی حرفاتون قابل تحسینه
اما جواب همه سوالامو ندادین؟
سلام.
الان اینجا بیشتر سیالات هستن.
ما فقط یه دانشگاه برای لیسانس گرایش تاسیسات داریم که آنم صنعتی اراک هست.
الان بیشتر مهندسینی که وارد تاسیسات میشن سیالات خوندن.
سلام آقا مهدی و همه دوستان.
این نشریه 128 که گفتین منظورتون همون مشخصات فنی عمومی تاسیسات مکانیک ساختمان هست؟که نزدیک 6-7 جلده!!
شما خودتون از اینترنت دانلودش کردین یا خریدین؟بخریم یا دانلودش کنیم؟؟
سلام-
بله-مربوط به سازمان برنامه بودجه است-هم فايلشو گرفتم هم كتابو خريدم وقتي كتاب باشه زير نكات مهم خط ميكشي نياز نيست كل كتابو بگردي-البته ظاهرا 3 جلدش در بازار موجود نيست-براي خريد به كتابفروشي سازمان برنامه بودجه واقع در ميدان بهارستان تهران مراجعه كنيد-
خوندن این کتاب و مقررات ملی ساختمان به ما تازه کارا توصیه میکنین؟منظورم اینه که خیلی لازمه که بخونمشون؟اگه لازمه در چه موقع پیشنهاد میکنین بخونیم؟مثلا اول لازمه وارد کار شیم بخونمشون یا یواش یواش قسمتایی که میفهمیم رو بشینیم بخونیم؟من تازه فارغ التحصیل مکانیک سیالات هستم.
من الان هر 7 جلدشو دانلود کردم،مقررات ملی هم دانلود کردم..کتابایی جالبی هستن،البته من خیلی سر سری نگاه کردم،یه سری از اطلاعاتی که اینجا شما دوستان میدین تو همین کتابا هم هست.
آره کتاب بهتره....مگر این که همین فایلو پرینت بگیرم...یعنی تو شهرستان نمیشه کتابشو گیر آورد؟
نميدونم توي شهرستان هست يا نه-كدوم شهرستان؟
حتما بخونيد كه مفيده-البته در كنارش نيم نگاهي به استاندارد هاي خارجي (به خصوص آمريكائي ) داشته باشيد.از همين اول حتي سرري بخونيد.
سلام دوستان.
درمورد چاه ارت مختصر و مفید توضیح میدین؟
که اصلا چی هست؟
و چه نکاتی در مورد ان باید رعایت بشه؟
سلام آقا مهدی ممنون از اطلاعات خوبتون..
سوال داشتم در مورد قسمت قرمز شده:
الان ما اگه بخوام ارتفاع برج رو برای فشار لحاظ کنیم از فرمول P=رو*جی*اچ استفاده میکنیم دیگه؟
بعد برای تبدیل به بار باید ضرب در 10 به توان 5 میکنیم و سپس این دوتا مقدار رو باهم جمع میکنیم میشه فشار آخرین طبقه ساختمان.درسته؟
شما که میگین فشار آخرین طبقه رو باید در نظر گرفت،پس این طوری کلا طبقه اول باید فشار زیادی داشته باشه...درسته؟
من خیلی تازه کارم...شرمنده میدونم سوالم پیش افتاده هست برای شما!!!
با سلامسلام دوستان..
من منظورتون ازین جمله آخری رو نفهمیدم.
منظورتون از چاکلاین چیه؟
منظورتون رو نفهمیدم.این ارتفاع از پایین دقیقا از کجا مد نظره؟؟
سلام.
یکیم سوال منو جواب بده
آقا مهدییییییی![]()
سلام دوستان عزیز.من یه سوال داشتم تو گوگل هم زدم چیزی گیرم نیومد و نفهمیدم!!
سوالم اینه:
لوله بی درز و درز دار چیه؟چه طوریه؟جنسش چیه؟در کجاها استفاده میشه؟
اگه یه عکس ازش بزارین ممنون میشمممنون
![]()
سلام مهندس محسن عزيز
تكميل فرمايش شما:
5-لوله هاي چدن كه به صورت سر كاسه دار يا كلاچ (مربوط به شركت كلاچ اولين توليد كننده) استفاده ميشد كه نوع سر كاسه كه رايج بود به اينصورت بود كه قسمت نر را داخل سركاسه كرده كنف تابيده شده را داخل سركاسه و دور لوله ميپيچيدند و ميكوبيدند سپس سرب ذوب شده را دور آن ميريختند و منتظر ميشدند تا سرد شود و آب بند-دوستاني كه كار كردند آيا ميدانيد اوستا كارا اگه چدن آببند نميشد چه كار ميكردند(يه سوال تحقيقيه لطفا انجام بديد) الان هم بسياري از مراكز بهداشتي هنوز از چدن استفاده ميكنند.البته نوع چدن داكتيل در آبرساني شهري استفاده ميشود.
درود بر شما يه نگاه به اين سايت بنداز شايد چيزي گيرت بياد
درضمن لوله درز دار لوله اي است كه از نورد يك ورق توليد ميشه كه درز ان به روشي خاص بهم متصل ميشه ولي لوله بدون درزيا همون مانسمان از نورد يه شمش تو پر به وسيله دستگاه توليد ميشود كه خط جوش يا درز ندارد كه هركدام در موارد خاصي استفاده ميشود مثلا درز دار در سيستم لوله كشي گرمايش و سرمايش لوله هاي گاز رو كار و از مانسمان در لوله كشي گاز تو كار سيستم اطفا حريق و بخار استفاده ميشود البته بر اساس وزن انها كاربرد و فشار كاري انها كاربر انها فرق ميكند
http://arpcosteel.ir/pipe specs-f.html
درود بر شماسلام.تاپیک بسیار خوبیست،ممنون،من تازه در این جا عضو شدم و به تاسیسات و تهویه مطبوع علاقه دارم.
یه سوال داشتم:
الان این لوله های بی درز یعنی با جوش به هم متصل میشن؟؟
سلام دوستان
یک سوال
یک داکت برای 2 آشپزخونه 2 واحد همجوار و توالت یکی از واحد ها درنظر گرفته شده
آیا میتوان لوله افقی فاضلاب 3 تاشو ( یعنی 2 تا آشپزخونه و توالت ) رو به یک رایزر متصل کرد ؟ یا باید رایزر توالت با رایزر فاضلاب آشپزخونه ها جدا باشه ؟؟
در مورد ونت شون چطور؟
اگه بخواهي هر سه تا رو از يك رايزر استفاده كني ممكنه تراز سقف رو خيلي پايين بياره حساب كن اگه رايزر اصلي رو 125 بگيري بخواي سه تا سراه 125 پشت سر هم استفاده كني تراز سقف رو خيلي پايين مياره بهتره براي اشپزخانه از يك رايزر استفاده كني براي توالت هم از يه رايزر ديگه اينجوري هم تراز سقف پايين نمياد و هم چربي داخل فاضلاب اشپزخانه درد سر ساز نميشه چون ممكنه چربي باعث جسبندگي فاضلاب توالت به ديواره هاي لوله بشه مخصوصا در محل اتصالات ولي براي ونت ميتوني از يك ونت مشترك استفاده كني عكس پست 173 همين رو نشون ميده كه دو رايز اصلي با يك ونت مشترك اجرا شده