سلامسلام دوستان
منظور از DCWS, DHWS, DHWR در نقشه ها چیست؟
![]()
دوستان چرا در نقشه زیر برای سه لوله در دو جای مختلف اندازه هاشون فرق کرده؟
دقیقا از کجا تاکجا قطر لوله چقدره؟
با تشکر
![]()
سلام به همه دوستان
من مدتیه که پروانه نظام مهندسی رو گرفتم برای نظارت
ولی هیچ گونه تجربه و آشنایی با این کار ندارم الان دقیقا باید از کجا شروع کنم؟
به نظرتون بهتره که برم دفاتر نظام مهندسی و شروع به همکاری با اونا بکنم البته میشه هم همکاری هم آموزش؟ به نظرتون قبول میکنن؟ اصلا از کجا باید کار بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
سلام به همه دوستان
من مدتیه که پروانه نظام مهندسی رو گرفتم برای نظارت
ولی هیچ گونه تجربه و آشنایی با این کار ندارم الان دقیقا باید از کجا شروع کنم؟
به نظرتون بهتره که برم دفاتر نظام مهندسی و شروع به همکاری با اونا بکنم البته میشه هم همکاری هم آموزش؟ به نظرتون قبول میکنن؟ اصلا از کجا باید کار بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
........................سلام دوستان من ی تحقیق دارم محاسبه میزان حرارتی از نظر همرفت و تابش در 5 تا دیوار ی ساختمان مسکونی.
رشته خودم معماریه تحقیقم 4 نمره داره میتونید کمک کنید؟
حتی حاضرم هزینه هم بدم فقط نمرشو بگیرم![]()
در استاندارد ISO 3633 لوله های پلی اتیلن با علامت A برای لوله کشی آب باران و هواکش فاضلاب و لوله های با علامت B برای لوله کشی فاضلاب، هواکش فاضلاب و آب باران اختصاص دارد.با سلام مجدد خدمت دوستان گرامي علي الخصوص جناب معتمد
دوستان كسي راجع به فشار كار لوله هاي پلي اتيلن اطلاعي داره؟ براي مصرف فاضلابي و بصورت دفني
پيشاپيش ممنون
در استاندارد ISO 3633 لوله های پلی اتیلن با علامت A برای لوله کشی آب باران و هواکش فاضلاب و لوله های با علامت B برای لوله کشی فاضلاب، هواکش فاضلاب و آب باران اختصاص دارد.
) لوله و فیتینگ پلی اتیلن با چگالی بالا (PE) باید طبق استانداردهای زیر باشد: (صفحه 81مبحث 16 )
1519PART1,PART2 EN یا ISO 8770
) در استاندارد EN 1519 لوله های با علامت "B" برای نصب در طبقات ساختمان و لوله های با علامت "BD" برای نصب در طبقات و نیز دفن در خاک (در زیر کف پایین ترین طبقه ساختمان) اختصاص دارند.
*لوله کشی فاضلاب باید در برابر فشار 0/3 بار(3 متر ستون آب )، از داخل و خارج به طوردائم آب بند و گازبند باشد. ( صفحه 80 مبحث 16 )
****در صورت استفاده از لوله پلی اتیلن ، به دلیل انبساط زیاد این لوله ، باید در نقاط مناسب قطعه انبساط (موفه) نصب شود .
ایرواشر در جاهایی که بار نهان (رطوبت ) زیاده اصلا مناسب نیست ...ممنون مهندس بابت پاسختون
ميخواستم يه مسئله رو مطرح كنم كه كمي راجع بهش بحث بشه و دوستان نظرشونو بفرماين.بنظرم اينجوري مفيدتر خواهد بود.
نظرتون در رابطه با استفاده از ايرواشر در محيط هايي با گرماي نهان بالا مثل مساجد يا آشپزخانه هاي عمومي كه بدليل آلودگي بالا نياز به سيستم فول فرش دارن چيه؟
ايرواشر بشدت رطوبت هوا رو بالا ميبره از اون طرف 100% هواي تازه ميزنه
يك پوئن منفي در كنار مثبت
پيشنهاد شما چيه؟
ممنون مهندس بابت پاسختون
ميخواستم يه مسئله رو مطرح كنم كه كمي راجع بهش بحث بشه و دوستان نظرشونو بفرماين.بنظرم اينجوري مفيدتر خواهد بود.
نظرتون در رابطه با استفاده از ايرواشر در محيط هايي با گرماي نهان بالا مثل مساجد يا آشپزخانه هاي عمومي كه بدليل آلودگي بالا نياز به سيستم فول فرش دارن چيه؟
ايرواشر بشدت رطوبت هوا رو بالا ميبره از اون طرف 100% هواي تازه ميزنه
يك پوئن منفي در كنار مثبت
پيشنهاد شما چيه؟
سلام بچها خوبید میشه لطف کنید بگید توی نظار ت تاسسات از مرحله فونداسون چه مواردی رو باید چک کرد؟مرسی
بچه ها ببخشید من یک نظر دارم میشه یک نقشه تاسیساتو بذارید توی سایت و کامل توضیحش بدید؟ از اول؟ چون من تازه پروانه گرفتم و اول راهم اینه ه اشکالام زیاده؟ اگر این کارو بکنید ممنون می شم
سلام و تشکر بابت راهنماییتون.
مهندس عبور لوله از داخل فنداسیون که ممنوعه. مگراینطور نیست؟ درمورد چاله اسانسورفقط ارتفاع چاهکه باید 1.20 به بالا بشه در نظر بگیریم و اگر ساختمان زیر زمین داشت جاه جذبی؟
سلام و تشکر بابت راهنماییتون.
مهندس عبور لوله از داخل فنداسیون که ممنوعه. مگراینطور نیست؟ درمورد چاله اسانسورفقط ارتفاع چاهکه باید 1.20 به بالا بشه در نظر بگیریم و اگر ساختمان زیر زمین داشت جاه جذبی؟
سلام خدمت همه مهندسین عزیز
امیدوارم سلامت باشین ،
یه سوالی دشتم بنده مدرک ارشدم اومده دستم ، پایه 3 تاسیسات هستم .
می خواستم بدونم چطور این مدرک و کجا ارایه بدم تا از امتیاز کاهش مدت زمان برای ارتقا پایه استفاده کنم ؟
ممنون
سلام خدمت همه مهندسین عزیز
امیدوارم سلامت باشین ،
یه سوالی دشتم بنده مدرک ارشدم اومده دستم ، پایه 3 تاسیسات هستم .
می خواستم بدونم چطور این مدرک و کجا ارایه بدم تا از امتیاز کاهش مدت زمان برای ارتقا پایه استفاده کنم ؟
ممنون
سلام خدمت دوستان گرامی
خبر خوش برای دوستان که کارشناسی ناپیوسته دارند
طبق آخرین مصوبات کمسیون هم ارزی مهندسین که مدرک کاردانی مرتبط با کارشناسی و مرتبط با رشته های هقتگانه نظام مهندسی دارند میتوانند بدون نیاز به تطابق ریز نمرات صلاحیت طراحی دریافت نمایند.
مثلا در رشته مکانیک دوستانی که مثل من کاردانی رشته تاسیسات گرایش حرارت مرکزی و تهویه مطبوع و یا آبرسانی و یا تبرید و ... و حتی تاسیسات بدون گرایش با توجه به لیست دروس پاس شده و یا با استعلام از دانشگاه مربوطه که تایید کنند گرایش یکی از گرایشهای فوق می باشد مورد تایید است . و مدرک لیسانس هم باید تاسیسات با یکی از گرایش های فوق باشد
امیدوارم خوشحال شده باشید
لطفا هر کسی به دردش خورد دکمه تشکر را بزنه
سلام مهندس دمت گرم.
در مورد مدارک مکانیک گرایش جامدات که میخان کد طراحی هم داشته باشند چی ، خبری داری ؟ قانون جدیدی اومده ؟
سلام . به زیر بنا توجه کنید اگه زیر بنا بالاست و استخر بزرگ هم دارین حداکثر ولی در غیر اینصورت میانگین را انتخاب کنید ... روش های دیگه ای هم هست واسه انتخاب که البته سئوال شما پیرامون اون موارد نبودسلام. دوستان عزیز بازرس گاز، برای محاسبات سایزینگ لوله گاز تغذیه کننده ی مشعل های موتورخانه، ظرفیت حرارتی مشعل رو که به صورت رنج روی پلاک درج شده (مثلا 43-200 کیلو وات) چی در نظر میگیرید؟ میانگین این اعداد یا مقدار حداکثری اون رو؟