از مهندسای عزیز
کسی کتاب یا جزوه یا پروژه آموزش carier ورژن 4 به بالا رو داره معرفی کنه استفاده کنیم
ممنون
از مهندسای عزیز
کسی کتاب یا جزوه یا پروژه آموزش carier ورژن 4 به بالا رو داره معرفی کنه استفاده کنیم
ممنون
درود
آیا این حقیقت داره که می خوان برای پایه 3 از سال بعد کنکور برگزار کنند.
با کمال میل . دوستان دیگه هم اگه فعال باشن باعث دلگرمیه .دمت گرمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user-offline.png
pedram2011
خیلی عالی بود مهندس حتما ادامه بده و چک لیستهای دیگه هم بزار
سلام به دوستان گل...من هر چی گشتم در رابطه با این موضوع پیدا نکردم.بنده کم تر از یک سال دیگه خدمتم تموم میشه و فارغ التحصیل در رشته مهندسی تاسیساتم... می خواستم ببینم برای شرکت در آزمون نظام مهندسی و گرفتن اون مدرک(حق امضا) چه شرایط و مدارکی لازمه.
سلامسلام
خدمت مهندسای عزیز
سوالی داشتم اینکه من پایه 3 مکانیک هستم ولی فقط نظارت دارم .
چون گرایش لیسانسم جامدات بود.
الان ارشد طراحی کاربردی ام ،
چطور میشه کد طراحی رو هم اضافه کنم به پروانه اشتغالم ؟
سلام
خدمت مهندسای عزیز
سوالی داشتم اینکه من پایه 3 مکانیک هستم ولی فقط نظارت دارم .
چون گرایش لیسانسم جامدات بود.
الان ارشد طراحی کاربردی ام ،
چطور میشه کد طراحی رو هم اضافه کنم به پروانه اشتغالم ؟
درود بر شماآزمايش لوله كشي فاضلاب بهداشتي ساختمان
آزمايش با آب
1) آزمايش با آب ممكن است قسمت به قسمت يا، در صورتي كه مصالح لوله كشي و
اتصال ها در برابر فشار ارتفاع (استاتيك) ساختمان مقاوم باشند، به طور يك جا بر اي كلية
شبكة لوله كشي انجام شود.
2) در حالتي كه كلية شبكة لوله كشي به طور يك جا با آب آزمايش شود بايد همة دهانه هاي
باز شبكة لوله كشي، جز بالاترين دهانة باز آن، به طور موقت بسته شود و تمام لوله ها با آب
پر شو د. پس از مدت 15 دقيقه بايد همة قطعات و اتصال ها مورد بازرسي قرار گيرد و نشت
آب مشاهده نشو د. در صورت مشاهدة نشت آب بايد قطعة معيوب يا اتصال ضعيف ترميم ي ا
تعويض شود و آزمايش با آب تكرار شو د. در اين حالت آزمايش شبكة لوله كشي فاضلاب و
هواكش ممكن است با هم انجام گيرد.
3) در حالتي كه شبكة لوله كشي قسمت به قسمت آزمايش شود بايد با استفاده از
دريچه هاي بازديد و دسترسي، كه روي لولة قائم پيش بيني شده اند، ساختمان در ارتفاع
به چند منطقه تقسيم شود و آزمايش با آب در هر منطقه بهطور جداگانه صورت گير د. در
هر منطقه، جز بالاترين 3 متر، فشا ر آزمايش با آب نبايد از 3 متر ستو ن آب كمتر باشد و
هيچ يك از قطعات يا اتصا ل ها نبايد در معرض فشاري كمتر از 3 متر قرار گير د. پس از 15
دقيقه بايد همة قطعات و اتصا ل ها مورد بازرسي قرار گيرد و نشت آب مشاهده نشو د.
درصورت مشاهدة نشت بايد قطعة معيوب يا اتصال ضعيف ترميم و تعويض شود و آزمايش
با آب تكرار شو د. در اين حالت آزمايش شبكة لوله كشي فاضلاب بايد جدا از شبكة لوله كشي
هواكش انجام گيرد.
دقت كنيد
1- در اجراي لوله فاضلاب پلي اتيلن جوش لوله ها بايد كاملا يكنواخت و به مقدار لازم جوش خورده باشد براي چك كردن يك جوش مناسب وقتي به جوش نگاه ميكنيد بايد تمام دور تا دور لوله ضخامت جوش يكنواخت باشد گاها ديده ميشود كه در دستگاه جوش پلي اتيلن فك هاي كه لوله ها را نگه ميدارند كاملا بر تيغ رنده عمود نمي باشند و همين نقص باعث ميشود كه سطح لوله كاملا با اتو تماس نداشته باشد و مجري لوله رابايد بيش از حد گرم كند تا جوش صورت گيرد و همين امر باعث ميشود كه جوش كاملا يكسان نباشد در يكجا ضعيف و در جاي ديگر بيش از حد ضخامت جوش زياد شده است
2- حتما مطمئن شويد موقع جا زدن موفه ها از مواد روان كننده مناسب استفاده شود و سر لوله اي كه درون موفه ميرود حتما پخ زده شده باشد و لوله كاملا درون موفه قرار گرفته شده باشد البته لوله كاملا نبايد موفه را پر كند چون جاي انبساط لوله را ميگيرد
3- اتصال لوله به لوله اصلي هيچ وقت به صورت عمود انجام نميگيره هميشه بايد تحت زاويه 45 درجه انجام شود مگر در لوله ونت باشد
4- سعي كنيد در اتصال دو لوله از زانوي 90 درجه استفاده نكنيد بلكه از دو عدد خم 45 درجه استفاده كنيد
5- حتما شيب بندي لوله را چك كنيد براي اينكار بهتر از يك دوربين تراز ياب استفاده كنيد و اگر نبود با يك تراز به طول 50 سانتيمتر استفاده كنيد وقتي تراز را نسبت به لوله در حالت تراز قرار دهيد فاصله ايجاد شده تا لوله ضرب در عدد 2 ميشود شيب لوله اجرا شده مثلا اگر نيم سانتيمتر باشد شيب لوله شما 1 در صد است البته با شيلنگ تراز هم ميشود اينكار را انجام داد هيچ وقت به چشم و يا سقف و يا كف اجرا شده اعتماد نكنيد
سلام
متاسفانه با مقررات فعلی چون رشته شما مرتبط محسوب میشه و رشته اصلی نیست فقط نظارت میتونید داشته باشید
ولی بازهم اطلاعات تکمیلی رو میتونید از سازمان نظامک استانتون بگیرید
کد رشته اصلی به کارشناسی ارشد تبدیل انرژی تعلق می گیرد و شما همچنان رشته مرتبط خواهید ماند ... این موضوع هم مثل قوانین خدمت سربازی و معافی گهگاهی تغییر می کند شاید یک روز تصمیم بر این بشه که با گذراندن چند واحد رشته اصلی منظور شوید یا ....
موفق باشین
من یه جا دیدم یکی از بچه ها گفته بود انگار میشه برای کسایی که ارشد دارند ، کد طراحی رو هم درخواست بدن بگیرن
تشکر از شما و همه دوستانیکه اطلاعات به این خوبی در اختیار بقیه قرار میدین
یه سوال دارم: آیا یک مهندس ناظر باید به این ریزی تمامی موارد را چک کند؟مثلا" راجع به آیتم 2 موفه چی هست؟ و اینکه هر جا این جا زدن وجود داشته باشه ناظر باید دونه به دونه چک کنه؟
ناظر ساختمان مشابه افسر رانندگی که تو امتحان شهر تو ماشین میشینه بغلت و از روی یک چک لیست راهنما زدن ، نگاه به آینه بغل و ... را چک میکنه هستش و یه افسر هست براش پارک دوبل اهمیت داره و یه افسر دیکه پارک ال و غیره پس تا حدودی سلیقه ناظر دخیل میشه. برای نظارت قانونمند معمولا یک چک لیست آماده میشه و از روی اون یک ناظر قانونمند موارد را چک میکنه و جلو میره . معمولا بطور عرف ( نه قانونی ) اجرای کار در بالاترین طبقه را برای بررسی و اطمینان از صلاحیت واقعی مجری ذی صلاح دقیق تر چک میکنن ( چون اینروزها همه یا آرایشگر شدن یا لوله کش )و سایر طبقات تیپ را چندان موشکافانه نه ...تا طبقه همکف که مجددا دقیق تر چک می شود . البته ما به ناظرانی که کاملا غیرقانونی عمل میکنن در اینجا استناد نمیکنیم تا موجب بدآموزی نشه.
موفه قطعه انبساطی هستش برای دمپ انقباض و انبساط لوله ها در مقابل دمای سیال که در لوله ها تعبیه میشه و در صورتیکه می شود از حلقه انبساطی استفاده کرد از استعمال این وسیله اجتناب میشه.
دوست عزیز زیاد خودت را درگیر چیزهایی که اطلاع نداری نکن و سعی کن از داشته هات استفاده کنی و اطلاعاتت را زیاد کنی ( این را گفتم چون دوستانی را می شناسم که مثلا1 سال هست صلاحیت نظارت داره ولی از ترس اینکه نمی دونه موفه یا چیلر یا فونداسیون یا غیره چیه از این صلاحیت استفاده نمی کنه )
سلام دوست گرامی و ممنون از توضیحاتتون
تعریف کلی از موفه فرمودین صحیحه ولی همینطور که میدونین موفه از دو قطعه تشکیل شده که بصورت کشویی داخل یکدیگر حرکت میکنن و استفاده از لوپ انبساطی در خط فاضلاب مشکلات زیادی را برای هدایت فاضلاب ایجاد میکنه پس حلقه انبساطی جایگزین مناسبی برای موفه در لوله کشی پلی اتیلنی فاضلاب ساختمان نیست و بصورت یک طبقه درمیان در ساختمانهای مرتفع یک موفه در رایزر (داکت) اجرا میشود