کی از چی خوشش میاد

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام ببینم کی از چه غذایی خوشش میاد
آخه من آدم شکمویی هستم
خودمم نمیگم چون اگه بخوام بگم انگشتام سر میشن
یه راه بهتر من فقط ار بادمجان خوشم نمیاد به هر صورتش

shadmehrali

عضو جدید
منم از بادمجان خوشم نمياد
هم بد مزه است و هم آدم رو چاق ميكنه

منم عاشق قيمه هستم:D
(البت پيتزا رو فاكتور گرفتم)

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم از بادمجان خوشم نمياد
هم بد مزه است و هم آدم رو چاق ميكنه

منم عاشق قيمه هستم:D
(البت پيتزا رو فاكتور گرفتم)

ترو خدا پیتزا نخور معلوم نیست این سوسیس کالبسا از چین
ولی در مورد بادمجان دمت گرم آخه هیچ خاصیتی هم نداره

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
;);)
خوشمزست ديگه

خوشمزه اس ولی میترسم ضررش خیلی باشه آخه چند وقت پیش دیدم یه کارخونه رو داشتن میبستن که با آشغالای مرغ و گوسفند داشت سوسیس کالباس درست میکرد بخدا خیلی حالم بد شد
بی انصافا نمیکردن حتی اونرو یه آب ساده بگیرن همینجوری میریختن تو دستگاه

مارگارت

عضو جدید
اینم برای آقایونی که می گن بادمجون خاصیتی نداره

فواید مصرف بادمجان
بادمجان علاوه بر داشتن ویتامینها و مواد معدنی گوناگون، شامل مواد گیاهی مهمی‌می‌باشند که فعالیتهای آنتی‌اکسیدانی دارند و همچنین فیتونوترینت ها که شامل ترکیباتی فنولیکی مانند اسید کافئیک و کلروجنیک و همچنین فلئونیدهایی نظیر نیاسین می‌باشد.
محققان بر روی ماده گیاهی آنتوسیانین به نام نیاسین کار می‌کنندکه بر روی پوست بادمجان وجود دارد.نیاسین آنتی اکسیدانی قوی و تمییز کننده رادیکالهای آزاد می‌باشد که از پوسته سلولها در مقابل تخریب جلوگیری می‌کند. در مطالعه بر روی حیوانات، مشاهده نموده اند که نیاسین پیدا شده از لیپیدهای (چربی) موجود در پوسته سلولها محافظت می‌کند. پوسته سلولها معمولاً از چربیهایی تشکیل شده است که مسئول محافظت از سلولها در مقابل رادیکالهای آزاد می‌باشد و به مواد مغذی کمک می‌کنند که وارد سلول شوند واز هدر رفتن آنها جلوگیری می‌کنند و از طریق مولکولهای پیام رسان متوجه می‌شوند که سلولها چه نوع فعالیتی را باید داشته باشند.

تازه خواص داروییم داره که بماند...:)

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز

فواید مصرف بادمجان
بادمجان علاوه بر داشتن ویتامینها و مواد معدنی گوناگون، شامل مواد گیاهی مهمی‌می‌باشند که فعالیتهای آنتی‌اکسیدانی دارند و همچنین فیتونوترینت ها که شامل ترکیباتی فنولیکی مانند اسید کافئیک و کلروجنیک و همچنین فلئونیدهایی نظیر نیاسین می‌باشد.
محققان بر روی ماده گیاهی آنتوسیانین به نام نیاسین کار می‌کنندکه بر روی پوست بادمجان وجود دارد.نیاسین آنتی اکسیدانی قوی و تمییز کننده رادیکالهای آزاد می‌باشد که از پوسته سلولها در مقابل تخریب جلوگیری می‌کند. در مطالعه بر روی حیوانات، مشاهده نموده اند که نیاسین پیدا شده از لیپیدهای (چربی) موجود در پوسته سلولها محافظت می‌کند. پوسته سلولها معمولاً از چربیهایی تشکیل شده است که مسئول محافظت از سلولها در مقابل رادیکالهای آزاد می‌باشد و به مواد مغذی کمک می‌کنند که وارد سلول شوند واز هدر رفتن آنها جلوگیری می‌کنند و از طریق مولکولهای پیام رسان متوجه می‌شوند که سلولها چه نوع فعالیتی را باید داشته باشند.

ولی من بازم دوس ندارم
آخه هر وقت بخورم دهنم آفت میزنه

shadmehrali

عضو جدید

فواید مصرف بادمجان

همون خاصيت چاقيش بسه

Belle Fille

عضو جدید
از غذاهای ایرونی تقریبا همه ی خورش ها. قرمه سبزی، قیمه،‌ کرفس و .... بعه اضافه ی لوبیا پلو و آلبالو پلو البته فقط دستپخت مامان گل خانوم:gol:

از غذاهای فرنگی هم همه ی غذاهای ایتالیایی مثل لازانیا و پاستا و اسپاگتی که عاشقشونم:heart:

همه چی دوست دارم فقط از سیر و کله پاچه متنفرم. وای وای وای همین الان هم که گفتم بوش اومد:hate::cry:

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
از غذاهای ایرونی تقریبا همه ی خورش ها. قرمه سبزی، قیمه،‌ کرفس و .... بعه اضافه ی لوبیا پلو و آلبالو پلو البته فقط دستپخت مامان گل خانوم:gol:

از غذاهای فرنگی هم همه ی غذاهای ایتالیایی مثل لازانیا و پاستا و اسپاگتی که عاشقشونم:heart:

همه چی دوست دارم فقط از سیر و کله پاچه متنفرم. وای وای وای همین الان هم که گفتم بوش اومد:hate::cry:
منم همه ی اینایی که گفتی دوس دارم بعلاوه سیر و کله پاچه
دیدی کفتم من خیلی شکمو هستم

shadmehrali

عضو جدید

موافقم شديد به خصوص از تنفرات

arefeh sadat

عضو جدید

منم دقیقا همین طورم

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام ببینم کی از چه غذایی خوشش میاد
آخه من آدم شکمویی هستم
خودمم نمیگم چون اگه بخوام بگم انگشتام سر میشن
یه راه بهتر من فقط ار بادمجان خوشم نمیاد به هر صورتش
مو برعکس شما عاشق بادمجونم!!!!!!!!
البته هیچ غذایی رو با اشتها نمیخورم چون اصولا علاوه بر اینکه آدم پرخوری نیستم غذارو فقط زمانی که دیگه خیلی بهش احتیاج دارم تا از گشنگی غش نکنم میخورم!
:D;)

امین بی 1

عضو جدید
منم مثل شما تا چند وقت پیش فکر میکردم بادمجون و کدو هیچ خاصیتی ندارن ولی چند وقت پیش یه جا خوندم که دارای ارزش بالایی هستن وحتی از فک کنم رسول اکرم نقل شده بود که برا اعصاب خیلی خیلی مفیدن

EAS

عضو جدید
به نظرم میشه ارزش غذایی بادمجان رو از غذا های دیگه تامین کرد ولی انصافا بادمجان نه خوشمزه هستش و نه قیافه ی خوبی داره .

Belle Fille

عضو جدید
به نظرم میشه ارزش غذایی بادمجان رو از غذا های دیگه تامین کرد ولی انصافا بادمجان نه خوشمزه هستش و نه قیافه ی خوبی داره .

وای نگو تروخدا...! :(
چرا اینجا همه با بادمجون بدند؟
دلتون میاد اینجوری پشت سرش غیبت می کنین؟!!!:cry: چی چی قیافه ش زشته؟
هم خوشمزه ست هم خیلی ناز و خوشگل:redface:! از سیر بو گندو که بهتره.
کیه که از حلیم بادمجون یا قیمه بادمجون بدش بیاد؟:love::w12:

azadeh_arch _eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که عاشق ماکارونی و لازانیام
کتلتو بادمجونم دوس دارم
باقالی پلو با ماهیچه(میمیرم براش)
بستنی هم دوس دارم
از کله پاچه متنفرم

بالا