با سلام میخام یه کتاب توب برام معرفی کنید تا بتونم بزنم تو گوش کتیا
A albert anishtain عضو جدید Mar 8, 2011 #1 با سلام میخام یه کتاب توب برام معرفی کنید تا بتونم بزنم تو گوش کتیا
M mostafa70 عضو جدید Mar 9, 2011 #2 کتاب آموزش کتیا انتشارات دیباگران تهران رو خوندم در مقایسه با کتابای دیگه مثلا دریاسافت و... خیلی بهتر بود. 2 جلد داره و توضیحاتش در حد مطلوبه
کتاب آموزش کتیا انتشارات دیباگران تهران رو خوندم در مقایسه با کتابای دیگه مثلا دریاسافت و... خیلی بهتر بود. 2 جلد داره و توضیحاتش در حد مطلوبه
I itcollegian عضو جدید Mar 17, 2011 #3 اموزش کتیا تالیف نیما جمشدی که در دو جلد مقدماتی وپیشرفته است فعلا از تمامی کتابهی فارسی موجود کاملتر وبهتره
اموزش کتیا تالیف نیما جمشدی که در دو جلد مقدماتی وپیشرفته است فعلا از تمامی کتابهی فارسی موجود کاملتر وبهتره
smmoosavian عضو جدید Mar 21, 2011 #4 albert anishtain گفت: با سلام میخام یه کتاب توب برام معرفی کنید تا بتونم بزنم تو گوش کتیا کلیک کنید تا باز شود... من تا عنوان تاپیک رو خوندم با اون همه "ک" و "م" گفتم چی شده ؟؟ حتما جایی زلزله اومده !!! شما کافی بود تو تاپیک مرجع کتیا سوالت رو مطرح می کردی . جواب های کامل در اونجا وجود داره. شما پست شماره 1161 رو از تاپیک مرجع کتیا مطالعه کنید.
albert anishtain گفت: با سلام میخام یه کتاب توب برام معرفی کنید تا بتونم بزنم تو گوش کتیا کلیک کنید تا باز شود... من تا عنوان تاپیک رو خوندم با اون همه "ک" و "م" گفتم چی شده ؟؟ حتما جایی زلزله اومده !!! شما کافی بود تو تاپیک مرجع کتیا سوالت رو مطرح می کردی . جواب های کامل در اونجا وجود داره. شما پست شماره 1161 رو از تاپیک مرجع کتیا مطالعه کنید.
pinion کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 21, 2011 #5 شما رو بخدا تاپیک رو ببینید ... ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه خوب برو از استادتون بپرس یا از ترم بالاییا دانشگاهتون یا حتی از مسئول کتابخونه دانشگاهتون ... مهندس موسویان ادرس کامل دادند دیگه
شما رو بخدا تاپیک رو ببینید ... ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه خوب برو از استادتون بپرس یا از ترم بالاییا دانشگاهتون یا حتی از مسئول کتابخونه دانشگاهتون ... مهندس موسویان ادرس کامل دادند دیگه