به نام دادار نيک انديش
کوروش بزرگ
الگو و پدر صلح و حقوق بشر جهان
الگو و پدر صلح و حقوق بشر جهان
به راستی تا کنون به اين موضوع انديشه ايد که چرا شخصيتی مانند کورش که جهان دربرابر بزرگی او شگفت زده است و مشهورترين مورخين
- باستان شناسان و خاورشناسان دنيا از او به نام ابر مرد تاريخ جهان ياد کرده اند چرا تا کنون اسمی از او در ايران برده نشده است ؟ يا هيچ حرکتی که شايسته او باشد در جهان نشده است ؟ آيا ادامه راه اين شخصيت بزرگ جهانی نمی تواند راه نجات ما باشد ؟ آيا عربيزه شدن ايران ما به همين دليل نبوده است که نامی از کورش آورده نشود ؟ آيا برای ايران که کورش را دارد و خود مهد حقوق بشر جهان بوده است - پسنديده است که امروز دنيا ما را به نام مهد تروريست و خشونت و ناقض حقوق بشر خطاب کند ؟ کورش پدر ملتها - بزرگ قهرمان آن روزگار - سرور آسيا - کسيکه که دشمن او را به نيکی ستايش کرد و او را نمونه يک شهريار والا ميدانست امروز کجاست ؟
فره وشی او را می ستايیم و را در حد يک پيامبر برای ايران خدمت کرد می ستاییم و ايران يعنی کورش و کورش يعنی ايران .
فره وشی او را می ستايیم و را در حد يک پيامبر برای ايران خدمت کرد می ستاییم و ايران يعنی کورش و کورش يعنی ايران .
راه او راه جوانان آينده ايران است و هيچ شخصيت غربی و عربی و جهانی نمی تواند برای ما ايرانيان بالاتر از او باشد
کوروش بزرگ
من کوروش هستم ، شاه جهان ، شاه بزرگ ، شاه نيرومند ، شاه بابل ، شاه سرزمين سومر و اکد ، شاه چهار گوشه ي جهان . پسر شاه بزرگ کمبوجيه ، شاه شهر انشان ، نوه ي شاه بزرگ کوروش ، شاه شهر انشان ، نبيره ي شاه بزرگ چيش پيش ، شاه انشان . از دودماني که هميشه از شاهي برخوردار بوده است . با خرسندي و شادماني به کاخ فرمانروايان و تخت پادشاهي قدم گذاشتم . سپاهيان بي شمار من با صلح به بابل درآمدند. من نگذاشتم در سراسر سرزمين سومر و اکد تهديد کننده ي ديگري پيدا شود . من ويرانه هايشان را ترميم آردم و دشواري هاي آنان را آسان کردم.
درود بيکران ما به روان انوشه کوروش هخامنشی