پس اينطور
كنكور امسال وضعيتش اين بوده
من ميگم هر كي ز پس زينش بر مياد حتما بره
معلوم نيس تا سال بعد چه بلاي اسماني ديگه به سرمون بيارن
امسال تگرگ
سال بعد باران اسيدي
!
نقل قول دي

كنكور امسال وضعيتش اين بوده
من ميگم هر كي ز پس زينش بر مياد حتما بره
معلوم نيس تا سال بعد چه بلاي اسماني ديگه به سرمون بيارن
امسال تگرگ
سال بعد باران اسيدي
!
نقل قول دي

مثلااون سوال چی میشد؟گزینه هاش خیلی متناقض میشد>>>کدام گزینه نادرست است؟
مثلااون سوال چی میشد؟گزینه هاش خیلی متناقض میشد>>>کدام گزینه نادرست است؟ 

به نظرم وقت سوالاخیلی کم بود.80 تاسوال80 دقیقه.من اشتباه کردم زبانوگذاشتم آخر،بعدچون می ترسیدم وقت کم یارم به درک مطلب که رسیدم اصلا تمرکزنداشتم وفک کنم یه دونه زدم ازدرک.کلا ازهردرسی 8-9 تاسوال که مطمئن تربودم جواب دادم.
به نظرم وقت سوالاخیلی کم بود.80 تاسوال80 دقیقه.من اشتباه کردم زبانوگذاشتم آخر،بعدچون می ترسیدم وقت کم یارم به درک مطلب که رسیدم اصلا تمرکزنداشتم وفک کنم یه دونه زدم ازدرک.کلا ازهردرسی 8-9 تاسوال که مطمئن تربودم جواب دادم. 

بازجای شکرش باقیه که منفی نمیشه!!! سوال مربوط  به ترسیم و اینکه با کدوم وسیله خط نمی کشن!!اشل / خط کش تی/ گونیای 45 /گونیای 30..60!!!میشداشل/چون یه استادداشتیم هروقت بااشل خط می کشیدیم باهمون اشل می زدتوسرمون می گفت اشل برای مقیاسه نه خط کشیدن.باسه تادیگه میشه خط کشید.به نظرمن بیشترشبیه تست هوش بودتاکنکورارشد.طراح سوال می خواست ضریب هوشی بگیره
بازجای شکرش باقیه که منفی نمیشه!!! سوال مربوط  به ترسیم و اینکه با کدوم وسیله خط نمی کشن!!اشل / خط کش تی/ گونیای 45 /گونیای 30..60!!!میشداشل/چون یه استادداشتیم هروقت بااشل خط می کشیدیم باهمون اشل می زدتوسرمون می گفت اشل برای مقیاسه نه خط کشیدن.باسه تادیگه میشه خط کشید.به نظرمن بیشترشبیه تست هوش بودتاکنکورارشد.طراح سوال می خواست ضریب هوشی بگیره هیچ ربطی به خوندن نداشت.می خوندی یانمی خوندی فرقی نمی کرد
هیچ ربطی به خوندن نداشت.می خوندی یانمی خوندی فرقی نمی کرد 

اسکیسم ای ....... چرا اینقدر دیاگرام گفته بودن!!!!!!!
 اسکیسم ای ....... چرا اینقدر دیاگرام گفته بودن!!!!!!! !!! من فقط 5 دقیقه ی اخر راندو کردم اونم فقط آسمان
!!! من فقط 5 دقیقه ی اخر راندو کردم اونم فقط آسمان دیگه یادم نمیاد
دیگه یادم نمیاد 

هنوز نسبت ها رویادنگرفته.هنوزنمی دونه که مساحت عددداره وواحدداره!!!
هنوز نسبت ها رویادنگرفته.هنوزنمی دونه که مساحت عددداره وواحدداره!!!