کمک کنید مهندسین گرامی

milad40

عضو جدید
درود به همه مهندسین مکانیک و زیر شاخه هایش
من مهندس برق شاخه قدرت هستم تو یکی از کارام به یه مشکلی بر خوردم که نیاز به اطلاعات در مورد سیالات و انتقال حرارت دارد اگه کمک کنید ممنوم می شم.
ببینید ما یک تابلو برق داریم به ابعاد 2*0.8*0.6 اعداد به ترتیب ارتفاع و عرض و عمق سازه است(واحد متر است). استراکچر این سازه با ورق آهن با ضخامت 2 میلیمتر دارای رنگ الکترواستاتیک با ضخامت حدودا 90 میکرون . داخلشم یک سری قطعات برقی نصب شده است .
با کار کردن تابلو یعنی عبور جریان برق از قطعات چون سیم های داخل تابلو و همچنین شمشهای مسی داخل تابلو با عبور جریان برق گرم می شن حرارت داخل تابلو بالا میره و قطعات الکترونیکیش شروع به آلارم دادن میکنه .طبیعیه که نیاز به تهویه و خنک سازی داره من با فنهایی که کار گذاشتم و یه cooling unit که یه چیزی تو مایه های کولرگازیه دماشو پایین آوردم . منتهی مطلب اینجاست که اینکار به صورت تجربی انجام دادم وهیچ محاسبه انجام ندادم حالا کارفرما ازم محاسبات حرارتی داخل تابلو رو می خوتد . ضمنا می گه استاندارد و جدول این مزخرفات رو هم قبول نداره فقط محاسبات محض می خواد.راستی فرض کنید حداکثر دمای محیط 48 و حداقل هم 2 درجه است ارتفاع از سطح دریا هم 1200 متره .
ممنون میشم یه جوانمرد پیداشه یه کمکی بکنه . :(

anishtain4

عضو جدید
آقا میلاد شما باید بار حرارتی رو بدست بیاری، برای اینکه بار حرارتی رو بدست بیاری باید ببینی تجهیزاتی که داری چقدر گرما تولید می کنن؟ که خوب اینو ما نمی تونیم در بیاریم، بعد اینکه اینو مشخص کردی باید بگی دمای طرحت چقدره؟ یعنی تو تابلو باید چند درجه باشه؟ شاید بدون کولینگ یونیت بشه دما رو کنترل کرد.

arash33

عضو جدید
مهندس جان سلام
فکر میکنم شما میتونید از فانون اهم مقدار گرمای بوجود اومده رو بدست بیاری
Q=V^2/R و یا Q=VI و یا Q=R.I^2
بعد هم شما باید سیستمی رو طرح کنی که بتونه این مقدار گرما رو دفع کنه که به نسبت عددی که بدست میاری ظرفیت سیستم رو مشخص میکنی
اگه در طرح سیستم تبریدش هم مشکلی داشتی خوشحال میشم کمکی کنم;)

arash33

عضو جدید
مهندس جان سلام
فکر میکنم شما میتونید از فانون اهم مقدار گرمای بوجود اومده رو بدست بیاری
Q=V^2/R و یا Q=VI و یا Q=R.I^2
بعد هم شما باید سیستمی رو طرح کنی که بتونه این مقدار گرما رو دفع کنه که به نسبت عددی که بدست میاری ظرفیت سیستم رو مشخص میکنی
اگه در طرح سیستم تبریدش هم مشکلی داشتی خوشحال میشم کمکی کنم;)