کمک کنید اساتید!!

آقا فرا

عضو جدید
با سلام خدمت اساتید گُل.
دوستان، بنده رشته م ریاضی هست، و میخوام با نرم افزار به تحلیلِ مکانیی یک موتورِ اتومبیل -برای ثبت اختراع و شرکت در مسابقات- بپردازم، پایه ی علم مانی ندارم، برای مطالعه ی استاتیک و دینامیک، 5-6 ماه وقت دارم-روزی 1.5 ساعت-.
حالا سوالی که دارم: شما چه برنامه ای رو برای تحلیل پیشنهاد میکنین؟ نظرتون در مورد کار با نرم افزار Autodesk Inventor چیه؟ ضمناً پایه ی علمی و پیشنیاز کار با این نرم افزارها چی هست؟
مرسی
منتظرم :)

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
با سلام خدمت اساتید گُل.
دوستان، بنده رشته م ریاضی هست، و میخوام با نرم افزار به تحلیلِ مکانیی یک موتورِ اتومبیل -برای ثبت اختراع و شرکت در مسابقات- بپردازم، پایه ی علم مانی ندارم، برای مطالعه ی استاتیک و دینامیک، 5-6 ماه وقت دارم-روزی 1.5 ساعت-.
حالا سوالی که دارم: شما چه برنامه ای رو برای تحلیل پیشنهاد میکنین؟ نظرتون در مورد کار با نرم افزار Autodesk Inventor چیه؟ ضمناً پایه ی علمی و پیشنیاز کار با این نرم افزارها چی هست؟
مرسی
درود
به نظرم من می تونی از نرم افزار آدامز یا شاید هم متلب استفاده کنی.
پیشنیاز اینه تا حدودی با سیستم های مکانیکی و قید ها آشنا باشی.

آقا فرا

عضو جدید
سپاس از پاسختون.
با این احوال، برای آشنایی با سیستم های مکانیکی و قیدها چه منبعی رو برای مطالعه پیشنهاد میکنین؟
مرسی :)

smmoosavian

عضو جدید
سپاس از پاسختون.
با این احوال، برای آشنایی با سیستم های مکانیکی و قیدها چه منبعی رو برای مطالعه پیشنهاد میکنین؟

نمی خوام نا امیدتون کنم ولی این کار خیلی طولانیه !!!
فهمیدن مفاهیم مکانیک نیاز به گذراندن پیش نیازهای اون داره به این راحتی نیست

.BAHMAN.

عضو جدید
با سلام خدمت اساتید گُل.
مرسی

بزرگوار ، "
تحلیل مکانیکی" یعنی چی ؟
چیِ موتور رو میخوای تحلیل کنی ؟
دقیقتر توضیح بده میخوای چیکار کنی !

------------------------------------------------
باید به این موضوع هم اذعان داشته باشم که اون "
اساتید"یی که گفتی ، در جذب من یکی به این تاپیک که خعلی موثر بود ...

آخرین ویرایش:

آقا فرا

عضو جدید

بزرگوار ، "
تحلیل مکانیکی" یعنی چی ؟
چیِ موتور رو میخوای تحلیل کنی ؟
دقیقتر توضیح بده میخوای چیکار کنی !

------------------------------------------------
باید به این موضوع هم اذعان داشته باشم که اون "
اساتید"یی که گفتی ، در جذب من یکی به این تاپیک که خعلی موثر بود ...

مرسی از همکاریتون :)
عرضم به حضورتون، یه موتور احتراق داخلی رفت و برگشتی رو با قدری تغییرات و ابداعاتِ نو طراحی کردم، حالا لازمه که اعداد و ارقام منطقی به هیات داوران و داوران مسابقات و قبل از اون اداره ی ثبت ارائه بدم، مثلا باید راندمان رو به صورت رقم ارائه بدم، این توضیحات کافیه؟
مرسی

آقا فرا

عضو جدید
نمی خوام نا امیدتون کنم ولی این کار خیلی طولانیه !!!
فهمیدن مفاهیم مکانیک نیاز به گذراندن پیش نیازهای اون داره به این راحتی نیست

مرسی از پاسخ شما :)
مبانی مکانیک رو برای کار با یه برنامه مثل MATLAB میخوام، همین!!
فقط میخوام عملاً بتونم با یکی از نرم افزارای این کار، پروژه مو انجام بدم..
حالا میگین که چیو باید به صورت مبانی بگذرونم؟؟!

.BAHMAN.

عضو جدید
مرسی از همکاریتون :)
عرضم به حضورتون، یه موتور احتراق داخلی رفت و برگشتی رو با قدری تغییرات و ابداعاتِ نو طراحی کردم، حالا لازمه که اعداد و ارقام منطقی به هیات داوران و داوران مسابقات و قبل از اون اداره ی ثبت ارائه بدم، مثلا باید راندمان رو به صورت رقم ارائه بدم، این توضیحات کافیه؟
مرسی
من نمیدونم چقد اطلاعات داری راجع به کاری که میخوای بکنی !
والا چی بگم بت!
اینو بخون :

پیوست ها

• موتور احتراق.pdf
    3.6 مگایابت · بازدیدها: 0

آقا فرا

عضو جدید
مرسی از مقاله ای که ارائه کردین، مطالعه و استفاده می کنم.
اگه کُتُبِ استاتیک، دینامیک، و ترمودینامیک رو بخونم (شاید یه سال طول بکشه!!) کافی هست که درکی صحیح از مبانی و مبادی کار با نرم افزارهای تحلیلِ مکانیزم هایی از قبیل موتورهای رفت و برگشتی و امثال اون رو بتونم درک کنم و واقعاً ازشون در عمل استفاده کنم؟

.BAHMAN.

عضو جدید
مرسی از مقاله ای که ارائه کردین، مطالعه و استفاده می کنم.
اگه کُتُبِ استاتیک، دینامیک، و ترمودینامیک رو بخونم (شاید یه سال طول بکشه!!) کافی هست که درکی صحیح از مبانی و مبادی کار با نرم افزارهای تحلیلِ مکانیزم هایی از قبیل موتورهای رفت و برگشتی و امثال اون رو بتونم درک کنم و واقعاً ازشون در عمل استفاده کنم؟

کارِت به کجا کشید ؟
ببین تحلیل ، چندین و چند حالت داره ...
بستگی داره شما چیو تو موتور تغییر دادین ... (یه سوال تو پرانتز ، از کجا میدونی بازدهشو بردی بالا ؟)
مثلاً من شکلِ میل لنگو دستکاری میکنم ، زوایای، قرارگیریِ پیستونها رو دستکاری میکنم، و مدعی میشم که اینکار باعثِ یکنواخت تر شدنِ چرخش میل لنگ میشه!
پس یه تحلیل دینامیکی نیازه !
مثلاً من شکلِ سوپاپ رو تغییر مید م و ادعا میکنم اینکار باعثِ افزایش اختلاط بنزین و هوا میشه ...
پس یه تحلیل سیالاتی نیاز دارم ...
مثلاً من شکلِ شاتون رو دسکاری میکنم و در عینِ اینکه وزنو میارم پایین ، مقاومتش کم نمیشه ...
پس نیاز به تحلیل تنش هست ...
و ...

باید ببینی تو کدوم زمینه باید کار کنی ...

mohamad-hk68

عضو جدید
من حدس میزنم شما وارد جزئیات نشده باشی و بیشتر یک سیکل کاری براش تحلیل کرده باشی
اگه اینطوری بهتره بری و ترمودینامیک و احتراق داخلی بخونی

بالا