کمک کمک خواهشا کمک

سام zealot

اخراجی موقت
سلام رفقا
موضوع پایان نامه من طراحی و ساخت آبنمای موزیکال ا که بیشتر به معماری مربوطه تا سیالات لطفا اگه مطلب یا کتاب دارید یا حتی اسم کتابی رو میدونید کمکم کنید مطمئن باشید هر جور بتونم جبران میکنم.هرچی تو اینتر نت میگردم مطلبی نداره بیشتر تبلیغ شرکتاست و کاتالوگاشون.
اینم ایمیلم
chiefengineer1987.2020@yahoo.com

خاطره ميري

عضو جدید
سلام رفقا
موضوع پایان نامه من طراحی و ساخت آبنمای موزیکال ا که بیشتر به معماری مربوطه تا سیالات لطفا اگه مطلب یا کتاب دارید یا حتی اسم کتابی رو میدونید کمکم کنید مطمئن باشید هر جور بتونم جبران میکنم.هرچی تو اینتر نت میگردم مطلبی نداره بیشتر تبلیغ شرکتاست و کاتالوگاشون.
اینم ایمیلم
سلام راستش من رشتم اصلا ربطي نداره ولي يكي از دوستام فوق ليسانس فيزيك سيالات اميخونه اگه فكر كردي ميتونه كمكت كنه به هم خبر بده

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام رفقا
اینم ایمیلم
دوست من پیشنهاد میدم یه سر بری تا شهرداری و از اونا کمک بخوای چون اونا مجری این طرح ها هستن وقطعا باید یه سری مطالعات اولیه در این زمینه داشته باشند یا اینکه با متخصصین این امر درارتباطند

بالا